Den efter sista seriematchen..

Tjenna !

Igår bar det av ner till Malmö för att spela sista seriematchen. Vägen ner bestod av frågesport som Janne fixat ihop, massa gammal statistik och frågor om James ungefär. Vinnare blev JAG :D Konstigt när det gällde statistik liksom, så jag vann en Exel tjocktröja med dragkedja. Sjukt fint, Emma kom femma och fick ett svettband, jumbopriset var bättre för det var massa chokladtoppar. Men Fluff vann 3:e pris och fick en necessär som hon ska använda som dataväska.

Matchen i sig var helt värdelös från våran sida. Så den är inte så mycket att säga om, vi vinner med 5-4 vilket är det viktigaste, jag lyckas få en boll på mig som går in i mål, måste varit matchens snyggaste mål, helt klart! Har blivit några sådana mål iår och det tackar man ju inte nej till :P haha. Både jag och Emma uppfyllde våra mål, Emma ville komma topp 80 i totala poängligan och kom på delad 75:e plats med sina 7 poäng, jag vann interna poängligan på hela...18 poäng och en delad 31 plats i totala poängligan. Det är stort. Haha, men kul att vi är så jämna och att vi inte förlitar på oss på 2-3 spelare.

Hemvägen så kollar vi på sommaren med Göran, och han är ju underbar Göran, så söt så. För att sen köra MIN frågesport, den var uppskattad och det var tur, för den hade jag lagt ner tid på! Haha. Men vinnare i den tävlingen blev Sofia A, Fluff och Livh, så nu ska jag försöka hitta på något pris till dom, får se vad det blir. Inte riktigt lika bra pris som Janne hade i sin frågesport kanske men..

Idag kollade jag på Östra-I/V 08 i damer div.2. 5-5, spännande match, kul när det går till sudden om man inte hejar på något lag för att det är spännande då :). Sen åkte jag, Emma, Jossan och Johanna och åt på McDonalds, förvånande när Jossan är med att det blir McDonalds liksom.


"Som man bäddar får man ligga"

Caroline Hansen

Den där allt verkligen är så underbart..

Tjenna !

Vaknar av att klockan ringer kl 7 imorse. Är inte alls trött då, så ligger och snoozar fram till 7.25, då jag tvingar mig upp för att hinna äta frukost innan bussen gåt (7.44). Vi ska ha spinning på morgonen. Hinner mot alla odds bussen, och vad händer? Jo jag träffar idrottsläraren som säger att lektionen är inställd. KUL! När man väl tvingat sig upp. Så hoppar av nästa, går över gatan för att ta bussen tillbaka, den kommer nämligen precis, men vad händer? Jo bussen stannar inte på min hållplats och jag får åka en för långt och gå därifrån. Ja vilken underbar morgon jag hade.

Vi ska måla ett bord med kaffekoppar på bilden.

Beger mig till Malmö imon för att spela sista seriematchen!

"Allt är inte guld som glimmar"

Caroline Hansen

Den med ännu en inställd träning..

Tjenna !

Idag vart det ännu en inställd träning. Taken klarar inte av all snö och vi har fortfarande inte tränat med skolan den här veckan. Surt, men kan nog vara så att min kropp behöver det här, har varit rätt mycket träningar. Fast det är ju tråkigt ;). Just nu är det Top Model på TV, inte för att jag inte sett säsongerna innan, men det är ändå lika kul :).

Ikväll bär det av till Fia, numer kallad Pluffsan av mig, för att jag tycker att det är ett gulligt smeknamn. Får mig att tänka på barnprogram sen när jag var liten, och vad kan få en på bättre humör än barnprogram :)

"Lev livet och låt leva"

Caroline Hansen

Den med dagen som började bra..

Tjenna !

Dagen började underbart, dvs sovmorgon till 11.10, kan man vara annat än nöjd då? Men som alltid tänker jag, vad skönt det skulle vara att gå upp tidigt och ha lång tid på mig att äta frukost och allt, men som alltid så ligger jag och snoozar en timme istället och får stressa för att hinna till skolan. Men hann med att kolla på http://www.sportsligt.nu/?newsitem=4634 och det gjorde mig väldigt glad! :) Så som en solstråle vandrade jag in i klassrummet, bara 4 minuter sen för att bussen inte kunde starta från en av hållplatserna. Hade bara en lektion, sen satt jag och väntade på Fluff ett tag för att vi skulle simma. Alltid kul, tills det att Fluff börjar ta i, hon ligger och flyter fram medan jag tar i för kung och fosterland, och vem är det som vinner, Fluff givetvis. För att inte tala om hur hon utklassar mig i att hålla andan, hon har nog lungor lika stora som en delfins eller något i den stilen. Jag har kanske, en råttas eller något i den stilen. Så när jag slår rekord i att simma ca 11 m under vattnet, när man börjar i så simmar Fluff utan problem 20 meter. Kul, verkligen.

Så efter att ha haft en bra start och sen simmat med Fluff, vilket inte kan vara annat än bra :) Så sitter jag nu med rättskunskapsboken. Inte kul alls!


"Våga vara stolt när du gjort något bra"

Caroline Hansen

Den med DM-Guld..

Tjenna !

Då var det säkrat, vi är bäst i distriktet iochmed segern i DM-finalen. Hur fint ät inte det? Sen att vi kanske gör en hyfsat värdelös match, det är en annan sak. Haha. Vi var grymma igår. Men vi går in och vinner vilket är väldigt starkt gjort av oss! Ännu en guldmedalj att lägga till samlingen, eller vad säger vi Livh? ;).

Just nu sitter jag och äter mina werthers orginal jag fick igår, toffiffeen tog slut direkt efte matchen, godisgrisar till lagkamrater har man ;). Mamma lovade även att göra våfflor som Grattis (ja typ, de skulle väl äta det ändå säkert men jag ser det som ett pris).

Träningsledigt imorgon känns ganska behövligt.

"Det är guld som räknas"

Caroline Hansen

Den efter vinst..

Tjenna !

Vann idag mot IBF Göteborg med 5-3. Hur underbart som helst. Vi förlorade mot dom i första mötet med 5-3 och nu låg vi under med 2-0 efter 2 min 24 sekunder. Men sen vänder vi :D. Helt underbar känsla när slutsignalen går kan jag lova :).

Efter matchen så åker hela laget till 8 glas och äter får platserna i "Gregers hörna" haha, lät så kul när de sa det, Men maten är underbar där och alltid lika kul med laget. Att jag sen får skjuts fram till dörren av Sofia Andersson gör ju inte saken sämre haha.

Imon är det DM-final mot Ingelstad/Växjö som gäller! TAGG !!

"En vandring på tusen mil, börjar alltid med ett steg"

Caroline Hansen

Den efter bio..

Tjenna !

Idag var jag och Fluff på bio, "Farsan". Bra film, värd att se! Han är stjärnan farsan. Men ska inte säga för mycket, men "hoppa hoppa skyn". Givetvis blev det lite geisha från hemmakväll, men den är inte riktigt lika god som annan geisha. Vet inte vad det är de gör men något är det. Illa!

Nu är det OS på tv, och givetvis Curling, vad ska de annars visa liksom? Danmark-Kina, och ni behöver väl inte fråga vilka jag hejar på :). Danmark<3

Match mot IBF Göteborg imorgon, taggad!

DM-final mot Ingelstad/Växjö på söndag, taggad!

"Även om ett minne är det bästa, så kanske det inte överväger de flesta"

Caroline Hansen

Den med är det sportlov så är det..

Tjenna !

Har jag gjort något jag hade tänkt att göra detta sportlov? Haha, jo jag har ju faktiskt börjat på mitt idrottsarbete, men hur gick det med rättskunskapen, matten och de andra? Nja sådär va. Gick inte så bra med sovandet heller, i morse tror jag att jag var uppe och velade vid halv 8 någonting, gick halvt om halvt i sömnen. Men är det sportlov så är det. Jag har lagat massa mat, det är alltid något.

Gårdagen var mycket trevlig! Bowling och rötan man har får tre strikar irad, sen två till i sista omgången så fick ihop hela 169 poäng, haha jag brukar få hälften så mycket. Men ibland ska man ha tur :P. Får bara hoppas att turen håller i sig till helgen. Viktiga matcher, IBF och DM-final.

Vad händer? Var är Team Peja(?) Lindholm i herrarnas curling, vad är de för stolpskott som är med? De är säkert duktiga, har inte sett dem, men jag vill ju ha Peja Lindholm, först då är det OS-curling!! Tur att Team Anette Norberg är med ialf, så man får något när man gått och väntat ända sen Turin-OS.

"Bättre ångra något man gjort än att ångra att man inte gjorde det"

Caroline Hansen

Den med curlingen..

Tjenna !

Igår satt jag uppe och väntade på min älskade OS-curlingen fram till 23.00, men nej då börjar de inte visa den förrän ca 20 över för att någon viss Björn Ferry tydligen tagit ett guld i något så oviktigt som skidskytte. Och när de väl börjar visa curlingen så blir det avbrott efter avbrott och de visar, av alla sporter, snowboardcross. Vad händer med världen? Vad har SVT emot min curling? Detta var något som högst irriterade inte bara mig, jag har folk på min sida. Så jag somnade istället.

Men idag, just nu rättare sagt så visar de reprisen :) Blir man inte glad då. Så efter att jag hade lagat mat, tro det eller ej, men helt på egen hand så stekte jag potatis, hamburgare och ägg till lunch :) det var inte illa av mig, i vilket fall så nu fick jag något kul att kolla på till maten. Snart ska jag upp till badet och simma lite, ska bara låta maten smälta först, haha.

"Avundsjukan vilar aldrig"

Caroline Hansen

Den efter Fias 19-årsdag..

Tjenna !

Igår så fyllde allas våran älskade Sofia Andersson 19 år. Dagen spenderade hon hemma i Vrigstad så jag fick fira henne så gott det gick med ett Grattis-sms med ett rim i, och en Grattis-hälsning på facebook. IT-värld javisst! själv gjorde jag ingenting igår, tänker alltid att man ska göra läxor man ligger efter med på lovet, men något sätt blir det aldrig så, hmm. Haha, men IMORGON ska jag börja med mitt idrottsarbete, så man slipper ha det släpande efter sig sen. På träningen var det småmålsturnering med vinster och då blir det alltid samma fight. Vi som satsade på andraplatsen efter en utlovad final, kom tyvärr sist, men så är det ibland, vi hade inte riktigt marginalerna med oss. hehe.

Drog ut till livets ställe, Taberg och Carro Georgssons hus. Bastade och slängde oss i snön, är det lov så är det! Jossan skjutsade hem mig sen och jag jobbar på en PERFEKT present att ge till henne för alla gånger hon kört mig! Hennes julklapp råkade jag ju äta upp!

Kollar just nu på Scrubs och NÄR kommer jag att hitta min man som har precis samma humor som Dr Cox. Skrattar så fort jag ser honom, han är underbar! Men den som väntar på något gott sägs det ju!

"Never let the fear of striking out keep you from playing the game"

Caroline Hansen

Den med 14 februari..

Tjenna !

Idag är det 14 februari och årets mest överskattde dag. Om man är kär kan man väl lika gärna visa det vilken dag som helst, eller man ska visa det alla andra dagar med. Nej jag tycker det är väldigt löjligt med alla hjärtans dag och har strukit det ur min almanacka, 14 februari är 14 februari. Min bästa vän Fluff fick istället ett "Glad 12/2- dagskort" i fredags som jag hade gjort på bilden. Det tyckte jag var minst lika gulligt :) Haha. Gjorde en rebus i och det var det som var själva grejen.

Sportlov nu i veckan, hur fint som helst så att säga, mitt sista sportlov, känns lite sorgligt faktiskt. Men lovet avslutas med match mot IBF Gbg på lördag i ettan och DM-final på söndagen mot Ingelstad. Bra vecka med Greeeat (Tiny Tiger han i frosties flingorna) avslutning!

"Kärlek kommer, kärlek går, vännerna är de som består"

Caroline Hansen

Den där vi säkrade kontraktet..

Tjenna!

Igår så kom det efterlängtade, vi säkrade kontraktet för att spela i div.1 nästa säsong också :). Så sjukt skönt, underbart och vilken lättnad :). Vann mot Husqvarna med 9-2 men det var lite sådär faktiskt för de tog eldningen med 1-0 och efter första perioden stod det bara 3-2 till oss. Men sen går vi in och kör, får bla 3 mål bortdömda, jag springer med klubban 2 dm under knät och blir avblåst för hög klubba vid ett av dem, men jaja vi vann ju och det är det viktigaste :).

idag bär det av ner till idrottshuset för att se när herrarna tar emot fbc göteborg! :).

"Delad glädje är dubbel glädje"

Caroline Hansen

Den innan derby..

Tjenna !

Idag vankas det derby, JIK-HIK. Eller HIK-JIK är det väl egentligen. Husqvarna har hemmaplan och vi i JIK ska gästa "bamsehallen". De har en bild av Bamse, heter han Björn i efternamn? Ja iallafall han är på bild på mittpunkten med sin blåa luva och en basketboll. Har varit tagg för det här hela veckan, vistt har skol-sm varit ett stort mål, men det är JIK som är viktigast. Fullt fokus på tre poäng och säkra kontraktet i div.1.

"Ingen minns en tvåa"

Caroline Hansen

Den efter Skol-SM steg 2..

Tjenna !

Trött imorse kan man väl säga. Samling 7.30, lite för tidigt för mitt eget bästa men vad gör man inte liksom? haha. Vi skulle möta SävsjöGymnasiet som vi åkt ut mot två år i rad, och speciellt vi treor var sjukt taggade! tredje gången gillt kan man ju säga. Vi hade även fått in våra sjukt snygga nya matchtröjor som jag, Fluff och Bergström valt ut, minimibudget kan man nog kalla det. Men jag fick min älskade 26:a i vilket fall. Matchen vann vi med 5-0 :D UNDERBART! Så om jag har fattat Peter rätt så är det 6 lag kvar i Sverige nu, vilket är grymt bra av oss! Verkar som att det är finalspel nästa steg med två gruuper á trelag, men vet inte riktigt, telefonen knastrade lite undertiden Peter förklarade hur det låg till :P.

Har nyss skrivit färdigt mitt reporatage om Josefine Ohlsson. Hade varit ännu roligare om GC gjort sitt reporage om henne också!

"Det som söms i snö kommer upp i tö"

Caroline Hansen

Den innan Skol-SM..

Tjenna !

Började dagen med 3-3 spel på liten plan. Sjukt svårt, hatar när det inte finns ytor att spela på, kan vara för att min starka sida inte är tekniken kanske, men jaja. Det gick som det gick, lite uppvärmning inför skol-sm imon. Vi möter Sävsjö som vi har åkt ut mot två år i rad. Det känns, ja. Vi får se hur det känns efter matchen imon, det är det relevanta! :P haha.

Känns sådär nu att ha ca 1 miljon saker att göra. Och inte tar jag tag i det heller. Haha, inget nytt då med andra ord. Fick trotsallt en egen liten lektion med Sven-David om något typ relativismens moralregler eller något, och nej inte en chans att jag fattar hur det uppfattas i dagens mångkulturella samhälle. projektarbetet är på god väg, men långt ifrån helt klart, matten ligger jag kanske liiite efter med och reportaget om Jossan, hmm jag har börjat iallafall. Men något som har tyngt mig ett tag och som betyder så sjukt mycket har släppt och jag är lycklig :).

"Sanna vänner kan man alltid lita på"

Caroline Hansen

Den med resursdag..

Tjenna !

Det är en såkallad resursdag i skolan idag. Vilket betyder ungefär, träna på morgonen och var ledig sen. Inte mig emot kan jag inte påstå. Gymmade i morse, var faktiskt väldigt effektiv. Trots att det var någon som stod och kollade på och påpekade miinsta lilla.

Sen vart det hem och ja givetvis dricka smoothie, beroendet börjar visa sig, men gott är det och det är ju lite nyttigt, eller ja bättre än mycket annat ialf. Är även på god väg med mitt projektarbete, det börjar mer och mer att likna en bok nu. Haha, ska bli kul att se var det här slutar kan jag ju lova!

Träning ikväll, Skol-SM på torsdag och derby mot Husqvarna på fredag! Kul vecka, 110% fokus på innebandy!

"Döm inte hunden efter håren"

Caroline Hansen

Den efter Norrköping..

Tjenna !

Min dag i fredags kan ha varit den sjukaste. Den vart inte bra i början. Började med att vi knappt hade någon frukost hemma, så fick en pytteliten smoothie och göra någon macka i ugnen. Okej, de fick ju duga. Sen hade jag körlektion. Vi åker på en smal väg och i möte kommer en i ca 60 km/h på en 30 väg. Jag blir helt ställd, inser att vi kommer att krocka så kör upp på trottoarkanten, bara det att där är en snödriva så vi sitter fast i 25 minuter. Detta gör att jag är påväg att missa bussen till Norrköping. Får springa först till bussen från körskolan, sen från busshållplatsen till Nkpg-bussen. Men jag hann i alla fall. Men nej då finns det knappt några platser så får sitta bredvid en tant, hon var jätte trevlig men skulle kanske prata lite för mycket. Jag vart inte på humör för att veta att hennes barnbarn börjat på dagis och vilka filmer de sett. Kommer sedan fram till Norrköping. Ser då en tjej som går av bussen. får ett infall att hon är med från SportsCamp, men kan ju inte fråga henne liksom utan stirrar bara sådär allmänt dumt på henne istället. Hon går iväg så tänker inte mer på det.
  Känner att jag är tvungen att hitta någonstans att äta, så vandrar runt lite, skickar sms till Sir Jonte och frågar vart närmsta McDonalds är, känner att han är rätt man att fråga. Till svar får jag Stockholmsrondellen. Jaha, tack för den för de vet jag precis vart det ligger liksom. Så går in på Pizzeria Norrtullen, minns att jag åt där på avslutningsfesten i somras och tänker att en pizza skulle vara gott. Men nej, det kan nog bara vara i Norrköping där det finns pizzerior som inte säljer pizza. Så tar en kebabtallrik istället, men helt seriöst, kebab kan inte göras utanför Jönköping. Jättelånga äckliga sladdriga saker. Det ska vara små, hårda kebabbitar. Men fick förklarat för mig tat det tydligen heter gyros eller nåt på östgötska, och ja, men hitta gärna på egna ord!
  Ska sedan ta mig till Strömvillan, och jo det ska väl gå. Gick ju dit från Norrtulls i somras så jag ska nog hitta tänker jag. Men nej då är den vägen jag tänkt gå avstängd pga rasrisk med all snön. Men bra ja! Så får gå runt, och det är svinhalt så bellar ca 7 gånger på vägen, så fick lite ont och blev lite blöt. Kommer dock mot alla odds fram till Strömvillan, men då är det ingen där. Så får sitta och prata med några ungdomsledare som är där istället.

Sen åker vi och curlar, sjukt kul faktiskt. Jag och Zabina har sett till att vi leder med 4-0 inför sista stenen. JP lyckas då på något sätt se till att träffa deras sten som slår ut våran bästa, så vi förlorar den omgången med 1-0. Lyckas trots detta vinna matchen, tror jag! Jobbade sen fram till 23 innan det blev en match i "med andra ord" Jag tycker laget med mig Zabina och Mickis var bäst. Dock vann tyvärr laget med Grappo, Pixbo och Robban Falck. Lite turligt vill jag nog påstå. När jag skulle förklara fick jag ordet Portugal, vilket var lätt så det är jag nöjd med. Säger då Lissabon är huvudstad i.. PISA kläcker då Zabbe ut sig. Skrattde så fick inte ut så många fler ord den omgången. Fast kanske inte ska säga något Sveriges högsta berg är frågar någon, och jag lyckas givetvis säga Mount Everest. Orkar inte skriva mer nu, men kan ju berätta att det blev marängswiss till frukost :). Slapp även åka ensam hem då Pixbo bokat samma buss. Sjukt värd helg i Norrköping med andra ord ;) haha.

När jag kommer hem till mitt älskade Jönköping så bär det av till Kajsa :) Grymt kul!

"Världen är liten"

Caroline Hansen

Den efter DM..

Tjenna !

Spelade DM-semifinal mot Tranås idag. Det blev vinst med 10-1 :) Så nu är vi i final och kommer möta Ingelstad/Växjö som slog ut Östra i kvarten. det blir en riktigt tuff match, men ju tuffare desto roligare! Själv gick det väl inte jätte bra för min del :P. Gjorde visserligen 1 mål, men då var det Carro Johansson som gjorde det mesta av jobbet, jag slog in returen ungefär. Men men, vi kan säkra kontraktet í div.1 nästa fredag, där ligger fokus! Har även skol-sm nästa vecka! Den veckan kommer bli en rolig vecka! Elit-killarna i innebandyn har tydligen obligatorisk närvaro på våran match (den spelas kl 8.15 och jag gissar att ALLA killar kommer att komma, verkligen) VILKET TRYCK DET KOMMER BLI! FULLSATT I KFUM!!!


Åker till Norrköping imon!
 

"Ingen minns en tvåa"

Caroline Hansen

Den där det blev lite fel..

Tjenna !

Skolan var, helt okej. Som vanligt då med andra ord. Åkte hem och åt min nya favorit (efter hallon/blåbär-smoothie) cornflakeskakor med vienettaglass och varma hallon. Det var helt okej faktiskt. Gick sen bort till bror för att få tillbaka min iPod med massa musik i. Grymt skönt att ha den när jag åker till Norrköping, det tar över 2 timmar dit, seegt! Men kul när man kommer fram förståss :) haha.

Skulle sedan lämna tillbaka filmen jag lånat ev Felicia, hon bor ca 2 cm ifrån Video Mix, tar då förgivet att det är där hon har lånat den. Men när jag kommer dit säger de att jag inte kan lämna tillbaka den, för filmen är hyrd på Hemmakväll! Ohja, det blev inte pinsamt! Men åkte ialf bort till Hemmakväll, köpte lite godis när jag ändå var där liksom, man får ju passa på.

Ikväll kommer Felicia, känns som en seger för mig i Wii-spelandet. Ohja!

DM-match mot Tranås imon, semifinal! Tagg!

"Live for the day"

Caroline Hansen

Den efter den långa skoldagen..

Tjenna !

Far min skjutsade mig till stationen imorse så jag slapp gå i kylan :) Mycket tacksam för det lilla. Nu slapp jag även springa sista kilometern vilker alltid uppskattas.

Började som vanligt med innebandy. Och det var riktigt roligt idag. Lite segt med uppspelen men när spelet väl drog igång var det riktigt kul. Har väl inte mått kanon sen matchen i söndags så gick ner och spelade back, men kan som vanligt inte gå på halvfart så det blev en del raider upp, men skjuta? Nej, tror inte det va, passar även om jag har öppet mål, känns som att jag måste bli bättre på att skjuta. Samtidigt har jag lyckats göra en del mål utan att knappt skjuta någonting i laget, de målen jag "gör", de som skrivs på mig rättare sagt, brukar vara att någon skjuter på min klubba in. Men de räknas de också :).

Träningen igår stod jag över, det var ändå jättelugn träning, stod i målet när vi spelade handboll i slutet. Janne har varit med i en landslagsturnering i handboll och han är domare. Vi leder med 6-5 när jag tar bollen utanför den heldragna gula linjen. Janne dömer då straff till det andra laget. Hallå ja handbollsregler ;) haha, men de gör inte mål på den straffen ändå, så det är lugnt :).'

Ryktas om att IKSU återförenas på friluftsdagen i hockeybockey-turneringen!

Till now you always got by on your own
You never really cared until you met me



"En olycka kommer sällan ensam"

Caroline Hansen

RSS 2.0