Den med födelsedagar..

Tjenna !

Visst är det roligt att få ett Grattis-sms när man fyller år. Och för att jag inte ska glömma någons födelsedag skriver jag upp alla i min kalender, okej jag råkar glömma vissa ändå, men färre ialf. Detta satt Fia och klagade på under HEELA (början) av rättskunskapen. Och för att "testa" mig frågade hon vilka det var också. Grym som jag är klarade jag ca 80 % ! Yeay! Resten av lektion satt jag och höll för öronen, för det är tydligen inte bara i matte utan även i rättskunskap som en viss "ST" ska vara störst, bäst (och vackrast?) Usch, behöver nog ersätta min hammare i örat, kan då ta vissas innebandyklubbor, för de använder de mer som hammare för att slå en att spela med...


"Individen säger jag, teamet säger vi"

Caroline Hansen

Den med vuxentestet..

Tjenna !

Hittade ett vuxentest på internet och fick det väldigt smickrande svaret:
"Du har negativt vuxenpoäng. Är du väldigt ung är det inget att oroa sig för. Är du äldre än 10 år så kanske det är dags att växa upp lite."

Vet inte vad det kan bero på! Nej, nu ska jag ta tag i mitt liv, mitt Wii spelar ju inte av sig själv!

 

"Den som spar han har.. men inte alltid så roligt"

Caroline Hansen


Den där vi har kommit en god väg..

Tjenna !

Jo, så är det, vi har faktiskt kommit en god väg mot vårat mål. "ST" sa idag inte så mycket och åhh, allas trummhinnor får fortsätta att våra hela. Mina har vissa jack i sig men de är påväg att läkas, allt går frammåt så att säga. Vi har även fått med oss K! Vilket känns UNDERBART!. Som tack för detta ska hon få ett hedersinlägg, imorgon eller onsdag, eller ja någon gång snart!

Men det började inte bra denna tisdag morgon. För på tisdagar och torsdagar ska vi få frukost på skolan. Men nej, idag va rde tydligen sjuka! O ch då ska man prioritera den oätbara lunchen istället tydligen! Vilket var väldigt nödvändigt eftersom jag redan slutat då! Tack för den! Så jag, fluffer och josse fick lägga vår hårt fördärvade egna pengar på drickyoghurt och macka på willys! Nästan så att man ska kräva ersättning öfr dom 25:-!

TRÄNING IKVÄLL :)

"Never let the fear of striking out, keep ypu from playing the game"

Caroline Hansen

Den efter 3 poäng..

Tjenna !

Just nu svävar jag på rosa moln efter att vi tagit våra 3 första pong i div.1 efter en vinst med 2-1 mot Engelholm. Inte är det värre än att Engelholm är tippade i toppen och åkte ur Elitserien förra året. GOTT JIK ! Så just nu orkar jag inte vara sakastisk mot någonting över huvudtaget, hoppas ni har förståelse.. för idag var det VINST!!

Imorgon kommer Jonna hit :) Weej, ska försöka att laga något till henne innan vi åker upp för att kolla på HV-MODO med laget! :)

"Delad glädje är dubbel glädje"

Caroline Hansen

Den med vinsten..

Tjenna !

Japp, det var ju inte helt oväntat jag som gick segrande ur striden om "El Canon". Mycket tack vare, ja mig själv eftersom det faktiskt var jag som avgjorde! Wej, heja mig!

I övrigt har dagen varit underbar. Det blev kladdis kvar till efter matchen imon. Salladen som jag köpte på vägen hem smakade ljuvligt, och nu kommer det bästa.. Jag fick två extra gratis bröd! Finns inget som är så gott som pizzeriornas bröd!. Filmen var också bra och mitt enda krav på en snygg manlig skådespelare uppfylldes, Mr Colin!
Dagen spenderades också med att vi försökte lista ut Lycks bästa och värsta ovana till min "mina vänner, den svarta bibeln" (något åt de hållet, en typ bok med lite mer personliga frågor än favorithusdjur eller favoritfilm, bara lite..) skulle fyllas i.

Nu blir det God Natt för imorgon måste jag vara pigg till HEMMAPREMIÄREN! Så taggar med att lyssna på Molly Sandén och somna in skönt och med glada tankar... (för hon(hennes texter kanske) om någon ska väl kunna fixa det.. eller?)

"Vänskap utan förtroende är som en blomma utan doft"

Caroline Hansen

Den med lördag=Lyckdag..

Tjenna !

Japp, idag är det en Lyckdag! och vi ska inte ha våran årliga "ha tråkigt dag" där vi spelar de tråkigaste spel vi kan hitta för att sen kolla på en dålig film! Utan idag ska det bli roligt! Som sagt tidigare ska "El Canon" avgöras... aaah, spänd till tusen, det här är en mycket avgörande tävling i våra liv.. Sen ska även VÄNNER kollas, det får ju inte gå en dag utan liksom. Kladdis står sen på schemat för att på kvällen avrundas med att biosalongen invaderas och The Ugly Truth visas (Lyck kommer ju redan ha varit med om det under dagen när jag krossat henne i El Canon, men ja det är ju kul för henne att få en favorit i repris)

HEMMAPREMIÄR IMORGON!

"Det är ofta själva resan och inte slutdestinationen som är målet"

Caroline Hansen

Den efter paddlingen..

Tjenna !

Jo det gick ju bättre än väntat med paddlingen, tro det eller ej, kantrade inte en enda gång :D och fy vad man kan vara stolt över sig själv! Dyngsur var jag ju dock efterosm dom där jävla årorna droppade en hel del. Men vad gör det en dag som denna ? FÖr det var nog min turdag i skolan, inget förhör på religionen som vi skulle ha läst till idag (och förhör med Sven-David ja det är ju värre än nationella i svenska-matte OCH engelska på en gång, och detta är bvara det muntliga..)

Måste även passa på att skriva GRATTIS till K som tog sit körkort idag :). Det är du värd! Så hon körde oss alla efter skolan, kungligt!

Imorgon är det Lyck-dag! Då ska vi avgöra "El Canon" SPÄNNANDE SPÄNNANDE! Jag kommer troligtvis krossa dig som vanligt fluffer! <3 (för att inte verka så hård får du ett hjärta efter!)

HEMMAPREMIÄR PÅ SÖNDAG!

"Bättre sent än aldrig"

Caroline Hansen

Den där jag klarade dagens mål..

Tjenna !

Jag och Jenny har ett mål inför varje mattelektion. Sätta "ST" på plats! Vill ju inte hänga ut någon såhär på internet, läser ju trots allt rättskunskap och vet vad det handlar om. Nej nu ska jag inte ljuga, visst läser jag rättskunskap, men har nog 50/50 på att vara vaken och sova på de lektionerna. I vilket fall så sattes hon på plats idag IGEN! Och jag känner att vi har övertaget nu Jenny! För SÅ mogen är man när man går i trean på Sanda! Ja menar det är ju inte för intet som vi idag på lektionen lärde oss göra RÖD text i Word och det här kan jag sätta något på att ni inte kan, INFOGA EN BILD!

Efter ännu en otroligt krävande skoldag som inte gav mig något som helst. Ja förutom innebandyn i morse givetvis! Sofia följde med hem till mig för att baka pannkakor :) Och mina pannkakor innehåller vaniljsocker! Så är det bara, men nej de ville Sofia byta ut mot linfrön, havregryn, keso och fullkorn någonting, hallå, skulle vi inte baka pannkakor? Inte någon dietist a la du är vad du äter slash mitt midjemått Gunvor! Alla pannkakor blev ialf tillslut bra, utom en, den jag gjorde som blev lika tjock som ca 4 av fias!
  Ne nu ska jag ta tag i mitt liv och läsa religion, mellan raderna ialf, för ikväll blir det hem till Sofia efter träningen och äta pizza och kolla på lillefot. Jag vet SÅ mogen är man när man spelar i JIK dam!

Imorgon kommer min domedag. Ska paddla kanot/kajak vilket som nu är skillnad. Och när jag hade det i sjuan så var jag nog i vattnet lika mycket som jag var i kanoten. Jag och min kompanjon paddlade in i stora högrejer, gräs och in i en jävla masssa stenar. I ´åttan paddlade jag Tessi och Melinda vilse mitt i sjön! Ska inte räkna upp hur många gånger jag katrade heller, känns inte som någon idé.

"Man ska smida medan järnet är varmt"

 

Caroline Hansen


Den med Spotify..

Tjenna !

Ja nu måste nog alla ha Spotify då även jag har det. Brukar annars ligga lite efter med sånt där. Skaffade ju Lunarstorm sist av alla på lågstadiet också. Om det nu är en bra jämförelse det vet jag inte. Hittade ialf två gamla låtar, var två på min skola i nian som var med i lilla melodifestivalen, var ett himla liv om det då, var större än om OS hade spelats där ungefär. Ialf för musikläraren! De fick även varsitt lyckatill gosedjur från IKEA för 19:- st, undra om inte våran rektor hade varit så generös och lagt ut dom pengarna själv. Stadsgården, Råslätt vilken skola!

Så nu gör jag precis allt jag inte borde, har 312 s religionsläxa till på fredag. Började läsa under Australiens next top model ,men blev distraherad av deras dialekt underbar!, känns förresten även som att jag kan redan allt om Kristendomen, allt det relevanta ialf. Julafton firas den 24 December (här kommer MVG kunskap, detta för att fira Jesus födelse och Påsk firas för Jesus död och uppståndelse, tycke rinte ens att jag ska behöva gå på lektionerna).

Borde även skriva lite dikter och julrim till min projektarbetsbok, har även kommit på namnet till den nu
I en annan del av Hansen
 - Mitt liv som poet

Så nu är det inte långt kvar, bara till att skriva ca 60-70 dikter/rim till..

"Det som göms i snö kommer upp i tö"

Caroline Hansen


Den efter dagen..

Tjenna !

Började som alla andra dagar med innebandy :) Wiie ! Och idag vart det bra från start för jag slapp gå de 3 km till stationen i morse utan pappa kunde skjutsa mig och jag behövde inte åka hemifrån förrän 06.40 :) Jippie ! (Värmer upp til förläsning imon som ska handla om positivt tänkande, kan lyckas få mvg i det. kanske, om jag har tur.. om någon annan gör mitt arbete.. )

Bengtssón, du är saknad! Det var underbart att få åka bil till skolan från träningen, var sjukt bortskämda med det förra året ! Nu har du återuppstått på träningen och man hinner i tid till dagens höjdpunkt..(pom pom pom pom) FRUKOSTEN!

Matte och det känns otroooligt skönt att knäcka besserwiessrar :), känner mig så stolt och nöjd över mig själv då ! (för jaa jag själv är ju bäst det vet jag (A), men roligt att kunna briljera i något någon gång ialf, det är jag värd!)

Imrogon förstördes min Lyckdag ! Så vi ska ta den på lördag istället, då blir det en helis för mig och Lyck, först baka kladdis sen kolla på vänner och sen gå på bio! Jessica Lyck! Vad skulle jag ta mig till utan dig? Hade ialf bara fått 10% av alla assist poäng ialf.. TACK FÖR DOM :D

"Inte illa pinkat av en trähäst"

Caroline Hansen

Den utan någon direkt mening..

Tjenna !

Idag var det första gym lektionen med innebandyn i skolan. Våran instruktör Thommy "spring 30 varv i hallen med höga knäuppdragningar sen lägger vi oss och kör magövningar i 20 minuter som uppvärmning" Lundstedt var på G ialf. Kul att någon är det på morgonen. Jag och min käre kompanjon Paige var det ialf inte. Men vi tog oss igenom alla våra chins, dips, styrkeryck vad heter allt nu och kunde inte tvätta året efter för att vi var slutkörda i armarna! Bra tränad känner man sig. Superstars nästa !

Sen till skolan för att ha 1 lektion, känns som att hela året är rätt onödigt faktiskt. Fast jag kan ändå inte ta några studiedagar på eget initiativ, lite surt men får inte missa någon lektion nästan. Nackdelen med att gå i trean. Idag var det natur och jag trillade nästan ner på golvet då jag somnade under läraren och Patriks diskussioner om att ha eller att inte ha bihålor. Ja ni hör ju själva de är ju nästan bryssel nästa för de båda två!

Studentmössprovning idag med.. det börjar närma sig.. Hansen Sp3C Sandagymnasiet.. JG!!

"Shit happens"

 

Caroline Hansen


Den med, ja det gick ju inte så bra..

Tjenna !

Rubriken talar för sig själv. Inte mer prat om det utan gå vidare!

Bussresan hem blev ca 2 timmars projektarbete, med lite hjälp av Lyck och ännu mindre av Frida så blev det en del arbete ja kan använda tillslut ialf. Tack Lyck för din otroliga stöttning, känns så skönt att du tror på mig, verkligen! Kul att ni inte alls gaddar ihop er vad det än gäller.

Imorgon blir det gym på skolträningen med Thommy "spring i 45 som uppvärmining och kör restrerande 20min ryggträning" minns inte vad han heter i efternamn. Väldigt taggande en måndag morgon!

Nu taggar jag inför söndag då det är hemmapremiär mot Engelholm! Då finns det inget annat än 3 poäng som gäller !

"Spring, utmana, våga "

Caroline Hansen

Den innan seriepremiär..

Tjenna !

Idag är det dagen jag har väntat på sen påskdagen! (då vi spelade dumlefinal och sista matchen på förra säsongen). IDAG ÄR DET SERIEPREMIÄR. Vi börjar borta mot FBC Göteborg!

Igår förlorade herrarna med 6-5 mot Fagerhult, kul att Johan Andersson gjorde 2+3, det känns som att han kommer vara rätt viktig frammåt, vet inte men får den känslan ialf. Jag och Sofia hann till matchen i vilket fall efter att vi(fia) fortfarande gjorde sig iordning vid 16.00 (matchen började 17) då skulle vi på en timme hinna göra oss klara, ta oss ner till stan (vi var på badhuset och simmade) lämna våra grejer hos fia, köpa mat och sen ta oss til idrottshuset ! vi var där nästan först vilket var sjukt bra gjort av oss!!

Sen Top Gun hos Sofia med maxbox efter. Bästa uppladdningen ! Ser rätt bra ut Tom Cruise(för de är väl han) i den filmen !

"The winner takes it all"

Caroline Hansen

Den men nee det stämmer inte..

Tjenna !

Ne asså det stämmer inte, nåt fel är de här...

Från hemsidan:

Linda Thorman #3

Lagets Morsa     Hansen

Alexandra Livh #78

Lagets Slarver   Caroline Hansen, hon har inte koll på något


Tycker inte riktigt att de där två passar ihop! och utan tvekan så är JONNA IHRMAN lagets slarver, möjligtvis Janne kan konkurrera om den platsen ;)..

"Utsidan ger insidan en chans, insidan ger utsidan sin glans"

Caroline Hansen


Den innan jag går ut och går..

Tjenna !

Idag är det fredag, imorgon lördag och sen är det söndag(bra av mig att ha lärt mig veckodagarna) OCH SÖNDAG BETYDER SERIEPREMIÄR !! Spelar borta i Göteborg mot FBC Göteborg !!

Igår var det typ världens roligaste träning, först bra övningar sen spelade vi 3 x 10 min med två kedjor i varje lag vilket är mycket roligare än när vi som vanligt blåser av efter 1.15~1.30 för att byta kedjor :), mer matchlikt vilket är TUMMEN UPP! YEAY!

Skoldagen var hemsk eftersom Sofia, Carro, Lina och Josse tydligen har kommit på den (enligt dom själva) ultimata idén med at gå runt med kamera i skolan och ta kort till klassboken, TUMMEN NER! FÖr man blir ju sjuuukt snygg på de bilderna, verkligen !

Tjarå för nu ska jag ut och vandra med min iPod och nya idol Pink på högsta volym! ITS ALL YOUR FAULT spelas ca å¨ett ungefär sådär 7/10 gånger!

"Gå inte över ån efter vatten"

Caroline Hansen

Den med den långa skoldagen..

Tjenna !

Har fortfarande inte vant mig vid att gå upp innan solen. Illa, men man vänjer sig vid det. Det är ju trots allt innebandyträning det första som händer på morgonen (Y).
 Okej, men sen vad följer, SVENSKA ! För det första hatar jag att läsa men sen när det är minsta texten som man ska läsa på typ ingen tid alls, och när man väl läst varannan rad för att hinna färdigt ja då är det ca ungefär en triljon frågor att svara på också!
 Sen tror man att man utstått helvetet och ska på lunch, men först till syo för att fort byta Sofias kurser bara. Men bra att syo och idrottsrektorn är såpass bra utbildade att det vet vadsom finns för kurser etc. BRA! Satt där endast i 45 min och kom fram till, ja inget nytt ialf !
 Efter den efterlängtade lunchen följde rättskunskap, eller ja för min och Carros del ca 45 mins sömn. Minns inte så mycket från den lektionen.
 Tillslut projektarbete, och tro fan inte att jag måste gå på dessa lektioner också! Tyckte skolan var illa som det var. Kan ju faktiskt likagärna göra det hemma !

Tycker jag är värd något gott till fotbollen ikväll nu efter min tuffa och slitsamma dag !

"Ingenting är omöjligt"

Caroline Hansen

Den med Grattis Jessica..

Tjenna !

Fick innan idag ett sms där det stod "Jag har klarat spelet" så GRATTIS Fluffer. Dags att byta mobil nu då? Men jo jag är sjukt stolt över dig !

Träning nu, ryktet går att Jnytt ska komma. Vad är det med vårat lag och publicitet. Alla äslkar oss ! Eller ja ialf, vårea föräldrar läser.

Och för den som för med loggbok, jag tycker inte om Matte C!

"Vältränad betyder inte fettfri"

 

Caroline Hansen

 


Den efter träningen..

Tjenna !

Ja våra älskade Exel-klubbor har ju kommit nu tillslut, med lite blandade känslor. Vissa får inte lira med sina matte-lirar-unihoc-äckel klubbor, stackars dem, verkligen! Men eftersom jag spelade med Exel innan så klaga jag inte !

Ni som tycker jag är virrig annars skulle inte varit med nu, efter två armbågar och ett huvud på nästan precis samma fläck (2-3 sm bakom örat) så mådde jag inte speciellt bra. Det snurrade lite och vet inte riktigt vad jag gjorde. Irrade runt som en iller på planen och ja de saker jag gjorde rätt under två byten går räkna på en hand! Men de händer väl de med ibland kan jag tro. Tackar som frågar så mår jag bättre och bättre, lite öm kanske men hjärnan spelar mig inga spratt längre !

"Kärlek vid första ögonkastet"

Caroline Hansen

Den med katt-vitsarna..

Tjenna !

Idag blir man inte lite lack när man skyndar sig hur mycket som helst, Springer genom HELA HABO! För att hinna med tåget som går 11.46, men nej, när man kommer fram ja då är det bussersättning som ska komma. Och ja den komemr inte förrän 12.07 ! Värd löprunda säger jag bara med min tunga väska! Så fick sitta på stationen och eftersvettas ett tag innan bussersättningen givetvis var försenad så fick ta vanliga 114 som ialf gick nästan enda hem! Hann precis hem innan Carro ringde och sa att vi skulle simma. I hennes tempo ja det är ju som att springa i Usain Bolts tempo ungefär!

Japp jag tycker fortfarande att de är sjukt roliga !

Katt åt stege
Blev hög

Katt åt lampa
Lös i magen

Katt åt fönster
Såg bra ut

Katt åt linjal
Blev mätt

Katt åt stol
Satt i halsen

Katt åt same
Fick ren-andedräkt

Katt åt katt
Gick åt när den åt

Katt åt kinamat
Mådde risigt

"Ett gott skratt förlänger livet"

Caroline Hansen

Den med humorn på toppnivå..

Tjenna !

Hoppas innerligt att alla hämtat sig från igår! För att komma tillbaka på toppnivån igen ska jag presentera något som jag hittade bland mina sparade meddelanden på mobilen(som btw måste bytas ut snart har typ stora hål in i den efter alla asfaltsbesök)

-En impotent fikus, kallas den krokus?
-Om man gör illa snoppen på jobbet får man skade-stånd då?
-Ett annat ord för gladporr, blir de lergök?
-När Nalle Puh är på sjukhuset, letar han då efetr biträdet?
-Motsatsen till stridspitt, är de civilstånd?
-Om man frågar efter ett drev till cykeln, är det då en kuggfråga?
-Förr i tiden när telefoner var byggda av keramik, ägnade sig då telefonfabrikerna åt lurendrejeri?
-Om en bonde kunde så viagra på åkern, skulle de då växa jordfräsar?
-Om man ger viagra till en krukväxt, blir det en juckapalm då?
-Musmatta, heter det inte trosskydd?

Så många frågor, så få svar... ja vad ska man ta sig till..

"Som man bäddar får man ligga"

Caroline Hansen

Den efter lagfesten..

Tjenna !

Spelade match igår, mer behöver vi inte säga om de. Seriepremiär nästa vecka och då kommer de spelas bättre!

 

På kvällen var det lagfest hos Paige! och allt jag behöver säga tycker jag är Josefine Ohlsson! The one and only!

Stackars Emma dock, hon hade det inte lätt!

 

Mycket avslöjande och HATTEN, det finns bara du Livh ingen är i närheten!


"En gång är ingen gång, två gånger är en gång för mycket"

Caroline Hansen


Den efter fotboll + Tessi..

Tjenna !

Skulle kolla på mitt forna lag Haga(heter inte längre Hagapojkarna utan bara Haga för att, ja vet inte feminister?). vilket fall åkte upp dit för att jag ändå inte har något bättre för mig en fredagkväll(?). Lyckan Kryckan var med också och ja vi hade väldigt kul och det var en väldigt bra match ! Verkligen! Haga vann med 3-1 och jag tror att jag lyckades missa alla målen. Höjdpunkten var när vi köpte glass. Dock kunde jag ju inte njuta av den eftersom den gick sönder!

Sen bar det hem till Tessi! Där vi körde lite lekar man håller upp en artist/band så ska en sjunga en låt med den och så gissar dena andra.
Jag och Tessi är i lag jag får skylten Britney Spears
Hansen:  ooohps I did it again nanan
Tessi: Jaa WESTLIFE!

Hansen: nanan tooookyo lalal we goooing hiiigh and looow

"publiken" : Åsså sjunger du ?

 

Får väl även påpeka att på förfesten hade jag oufiten: fotbollsstrumpor, träningsshorts och IFK-fleecetröja! Min accesoar var ryggsäck med inlines i och mössa!

 

"Gammal vänskap rostar aldrig"

 

Caroline Hansen


Dne med lite bilder..

Tjenna !

Som ni märkt har jag börjat med bilder i bloggen, visst blir det lite roligare och mer färgglatt liksom :) Jaa det tycker jag med ! Och att jag inte använt det innan är för att jag inte velat och absolut inte för att jag inte vetat hur man gör !

Jag vet att ni alla fått er egen bild av hur den mest omtalade personen på bloggen (förutom the one and only myself) ser ut, nämligen Jessica "Fluffer" "Lyckan Kryckan" Lyck och här har ni svaret ?Var det ungefär som ni hade tänkt er ?

Titta vad lika vi är :När jag ändå håller på så kan jag ju visa roten till hela hockeyhistorien, för snart drar säsongen igång och HKB är på topp som vanligt !

Hansen & Kaj goes hockey stjärnor from the beggining så att att säga !

IKSU goes hockeystjärnor
"En bild säger mer än 1000 ord"

Caroline Hansen


Den där jag underhåller lite..

Tjenna !

Har inte så mycket i tankarna nu. Är mest vakuum där inne. Ohnej, inte alls ovanligt faktiskt. Som det sägs om mig ibland, du borde ha en brandvarnare på dig när du tänker för de luktar oftast bränt då!Ö r fr v: Jolle, Hansen, Josse
Liggande: Frida


Två tjejer ~15 sitter och diskuterar killar.
Tjej 1: Hur är det mellan dig och Patrik?
Tjej 2: Jag har gjort slut.
Tjej 1: Va? Shit, gumman, varför det?
Tjej 2: Ja, alltså… Visst, han hade moppe och så, men… han var helt enkelt inte den rätte.

Så kom inte och klaga på mig nu. Det är fler som går efter de materiella tingen !

Två fjortistjejer sitter på bussen och diskuterar en kille.
Tjej 1: Asså, typ igår kväll när jag pratade med Jesper på MSN så skrev han värsta weird!
Tjej 2: Asså, typ som på bilddagboken då eller?
Tjej 1: Ah! Han skriver som värsta läraren! Han skrev med stor bokstav i början på varje ord! Typ: Hej Jessika. Asså! Han skrev hej med stort H och Jessika med stort J! Så jäkla störande, kändes som om det var ett jävla prov.

Två tjejer ∼14 sitter och pratar högt om kor.
Tjej 1: Jag såg en jätteful killko igår!
Tjej 2: Alltså jo jo… Kor är bara tjejer.
Tjej 1: Men vafan!?
Tjej 2: Visste du inte? Seriöst?
Tjej 1: Men vad tror du om mig? Tror du att jag sitter och fucking forskar om kor eller?
Tjej 2 (förvånat): Har inte ni fått prov om sånt!? Orättvist…
Tjej 1 (ser ut som ett frågetecken): Men kolla… Om kor bara är tjejer… Hur får de då barn?
Tjej 2: Men killarna är ju tjurar! Idiot.
Tjej 1: Men blir inte barnen typ hälften kor och hälften tjurar då?
Det blir tyst i ca. 3 minuter och sedan fortsätter de prata om något annat.

På tal om något helt annat, älskar när Lyckan Kryckan är på topp! Idag fattade hon inte en övning. Vi skulle ruscha från målet till dit där våran tränare stod. Sen fattade hon inte en annan övning heller, men ja vi bytte ju faktiskt håll efter att vi kört den i 10 min. Sen går ryktet om att hon idag gick in i bollförrådet för att plocka ut sargen!

"Om du inte vet var målet är spelar det ingen roll hur hårt du skjuter"

Caroline Hansen

Den efter coopertestet..

Tjenna !

Idag vart det Coopertest (3 km på tid). Det är man ju alltid lagom taggad till måste jag ju säga och det var inte ultimata dagen idag heller. Vaknade 4 gånger inatt för att jag drömde att jag dog, så fick inte riktigt min skönhetssömn där. Men klarade ialf gränsen och slipper vara med i löpgruppen :) Alltid något att se possitivt på en annars sorglig dag som denna. Hade nämligen matte idag vilket gör så att man bara vill sjunka under jorden! ne ja hörde att hon hade fel där, ja de hade hon, nej eva jag hade rätt bara att jag gör på ett annat sätt, och så kollar vi facit, ojdå, hade jag rätt där också, nemen se där det kunde man väl inte tro :O.

Ner på stan sen med Fia :) Men orkade inte när hon skulle prova enligt mig 7 identiska bh:ar. Men tydligen var det något som skiljde dom, ungefär färgen, för det ena var tydligen mörkrosa, sen andra cerise. Allt tålamod i världen har man faktiskt inte ;).

Sitter just nu och kollar på youtubeklippen från Roast på Berns. Älska Björn Gustafsson!"I krig och kärlek finns inga regler"

Caroline Hansen

Den där vi inte har fått våra klubbor..

Tjenna !

Japp, det går alltid att lita på Exel. Vi har fortfarande inte fått våra klubbor och det är veckan innan seriestart. Vi ska nog vara glada om vi får dom innan jul. Synd dock att de gör så sjukt bra klubbor! I vilket fall är det skönt att slippa spela med något annat märke, som Fat Pipe and die, Unihoc: för matteliraren eller Zone, ju usch!

"Tiden är det mest rättvisa då alla har 24 timmar till sittförfogande per dygn"

Caroline Hansen

Den efter skolfotot..

Tjenna !

Idag vart det djävulensdag. Två skolfoton först med innebandyn sen med klassen. Slapp enskilda ialf, fast de ser ju ändå ingen.

Började med innebandyn, ja de blir som de blir, ingen Louise Svensson iår ialf utan Carro körde på den vanliga stilen.. sitt eget namn. Själv står jag på översta raden och ser ut som ett fån. Efter den hårda morgonen åkte jag, Lyck, Carro och Josse hem till mig och åt och kollade V.ä.n.n.e.r. :). Carro lånade även säsong 4 som jag lär få tillbaka ungefär på kvällsträningen ikvä'll då hon säkert hunnit titta igenom den.

Sen vart det äckliga klassfotot, usch! Och min strejk mot skolfotot fungerade inte. Hade på mig mjukisbyxorna nr1, de med hål på knät och vanlig collegertröja för att strejka mot alla som alltid klär upp sig till 300 % på skolfoto, men nej först fick jag inte sitta ner, men stå på kanten så då syns byxorna lite ialf, men nej då fick jag inte stå där heller för hon tyckte inte dom var fina, så då fick jag och Sofia byta plats för ja hon hade ju jeans på sig! så står där mellan Sofia och Carro och det är ju verkligen drömläget!

"Att vänta en glädje är också en glädje"

Caroline Hansen

Den efter den lugna träningen..

Tjenna !

Japp idag vart det en oerhört nödvändig dag i skolan, som alltid.. Började 11.10 med natur slutade efter den lektionen 12.20 cirkus ungefär. Och det enda jag gjorde var att gegga jäst med socker så det blev en sörja och ta massa celler från min insida kind och kolla på i mikroskop. Så väldigt givande, nu kan jag bli läckare, ungefär en sån som Cameron och Chase i House! MVG på de!

På träningen skulle vi ha lugn träningen, och ja lugn blev de tom i övningarna. Lycks framfart, eller ja snarare Lycks trippande fram i övningen med långbollar gjorde min och Paiges träningen, man skulle lägga en lång boll över huvudet så hon vet inte när den kommer, istället för att springa trippar hon som en balettdansös fram på planen, precis som på match. Vi skrattade så vi grät! Trodde inte de kunde bli värre men då kommer Emma och kör höga knän hela vägen istället!


"Går man mot strömmen når man tillslut källan"

Caroline Hansen

Den efter Karlstad..

Tjenna !

Vad hände med "solen skiner alltid i Kallsta", det närmsta solen jag såg var de där jävla bollarna på hallen! Men annars är de lugnt. Lite regn har aldrig skadat någon som jag tyckte att jag hörde, ne visst.

Innebandyn i helgen har väl gått sådär, räknar man bort en 10minuters intervall mot Göteborg så har det gått väldigt bra! Själv inkasserade jag en hel assistpoäng och den obligatoriska två-minutarn. Dock kom de i matchens allra sista skede och sista byte, så där hade jag tur. En turnering där inte jag åker på minst en två-minutare, ja den finns nog inte.

Spelade "med andra ord" på hotellet och schysst som hon är Emma kommer följande.
Jag får ordet "as" som jag ska förklara, det första jag tänker på är ass och säger då
-Det jag har här, och pekar på min rumpa
-FETT, skriker då Emma!
Ja tack för den!
dock bör tilläggas att som vanligt tar jag och Emma den riktiga och moraliska segern!

Amanda:
-Eva och Adams barn
Jossan
-Jesus! och ja det va rätt!

Sitetr och pratar skostorlekar hur man mäter de osv då det kommer ut en kille i 25-års åldern
Jag: Du, vet du hur man mäter fötter?
Killen: Ne, eller vaddå?
Jag: Jo asså om jag har str 40, hur stora fötter har jag då?
Killen: Ja, jävligt stora för att vara tjej!

Finns inget värre än att ta kort till hemsidan!

Såg en av de bästa innebandymatcher jag sett, Huddinge-Västerås 8-5. Huddinge vände 5-1 till 5-5 på 4 minuter. Anna Wiman och Linda Englund är sjukt duktiga kom jag framtill, på egen hand, strongt gjort av mig!

"Ropa inte hej förrän du är över ån"


Caroline Hansen


Den innan Karlstad..

Tjenna !

Idag bär det av till Sveriges baksida, Värmland och Karlstad. Finns nog ingen värre dialekt än Värmländska och usch gå på gatorna i staden där Jörgen Jönsson bor. usch!

men som sagt det ska bli kul att spela innebandy :) Möter elitserielaget KAIS Mora ikväll vid 20.30! Sen en av våra seriekonkurrenter imrogon på morgonen och ett norskt lag på eftermiddagen. Kul att möta ett utländskt lag, ja menar då kan man säga vad man vill och de fattar inte. Men iofs de är norrmän de fattar väl ändå inget, ja menar det heter ju trotsallt norgehistorier!

Buss upp med Lyck och Liljeberg, det kan bara sluta på ett sätt! Vi tävlar i allt och Lyck förlorar i det!

"Ingen minns en tvåa"

Caroline Hansen

Den där jag är hemma..

Tjenna !

Vakande upp med feber i morse. Aldrig kul men jag är inte förvånad. Med min vanliga tur så var det inte konstigt med tanke på att vi har cup i helgen och möter KAIS Mora i första matchen. Men knaprar ipren och ska strax iväg och köpa glass så det löser sig nog, förhoppningsvis. Glass hjälper bättre mot alla sjukdomar än ipren och alvedon gör tillsammans. Plus att det hjälper mot en hel del andra problem också. Nu är grejen den bara som Rachel påpekar, när man måste äta glass så ofta måste man byta till low fat and made of soyamilk. Vilket inte är lika gott!


Hade tänkt påbörja mitt projketarbete en dag som denna då jag ändå inte har något bättre för mig, men nee. Det får bli en annan dag! Satt och gjorde lite på skissen igår och det verkar som att jag får lägga ner lite tid på det ändå :(.. Jobbigt värre!


"Ingenting är omöjligt, bara mer eller mindre besvärligt"


Caroline Hansen


Den efter inventeringen..

Tjenna !

Igår var det inventering som stod på schemat började på Willys kl 19.00. Jag och Lyck drar alla blöjor i olika färger/storlekar/vikt/märken ja, allt vad det nu var, sen vart det kryddor, glödlampor och tvättservetter innan vi fick höjdpunkten! DJURMATEN! Jag fick den stora äran att räkna en kartong där det låg helt ihopblandat 93 styck påsar grisöron och 47 st påsar grisknorrar! Underbart, och luktade SÅ gott efteråt! Hittade även en korg full med en påse av varje nötsort gömd bakom hundschampoot. Hur den nu kunde komma upp på översta hyllan är den stora frågan!

Idag på innebandyträningen i skolan vart det msålagturnering :). Hansen, Hadelund, Persson, Sjöberg och Glaad gick segrande ur den striden efter att ha vunnit finalen enkelt med 6-1. Go oss! Hejja!

"Sikta mot stjärnorna"

Caroline Hansen


RSS 2.0