Den utan Michael..

Tjenna !

Skulle egentligen gått på Michael Jacksson- This is it idag. Men det blir inte så. Går jag så kommer jag somna under reklamen, och jo jag vet. Jag snarkar, men det är inte det som är det värsta, för om någon rör mig eller jag vaknar till kan jag få världens ryck för att jag blir så rädd! Haha.
Samtidigt var ju inte hans största fan. Tyckte folk var jätte roliga när de sa att han dött, för själv trodde jag att han dog för 50 år sedan. Dock blandade jag ihop honom med Elvis Presley. Vilket inte var jätte smart, men är jag känd för att vara det ?
JA DET ÄR JAG !

JIKS hemsida, svarande Josefine Ohlsson!
Lagets kloker: HansenFavorit i repris imon!

"Man lever bara en gång, se till att prioritera det som är viktigt"

Caroline Hansen

Den efter match..

Tjenna !

Japp idag var det match igen. vann med 2-1. Mer behövs väl inte sägas. Saknade Lyck och Livh på mina kanter. Eftersom det var div.3 match så fick Emma J gå upp på forwarden för att aldrig/någon enstaka gång ha spelat där var hon grym (Y) Hejja Emma!

När jag kommer ner sitter Ida där med Adam. Ida har insett att Tranås har tagit omklrum 2 och är rädd för att de ska ta "vår" sida när de värmer upp. Smart som jag är tar jag då fram en sargbit och sätter precis utanför deras omklrum, sen lägger jag mina två klubbor där. Detta till Adams stora förvåning då han först efter 10 minuter säger:
"Asså, jag förstår fortfarande inte varför du la klubborna där.."
Sen kommer Felicia och Lisa, då frågar jag vad dom tänker när de ser den(menar om de fattar att Tranås ska gå över på andra sidan)
Felicia: HANSEN!
Hansen: Va?
Felicia: Jo direkt när jag såg dom tänkte jag bara.. Hansen...

Jo, men alla tar mig på allvar, javisst!

Imorgon blir det J-SM !! :) Och jag ska spela med Lyck och Livh :D WEEEJ :D

"Ingen kommer älska dig innan du lär dig att älska dig själv"

Caroline Hansen

Den med väntan..

Tjenna !

Det har nu stått en kladdkaka i kylen i ca 2 timmar. Och jag har inte ätit någonting av den. Det är vad jag kallar styrka! Nej för här går man och väntar på att Fluffer någon gång ska pallra sig hit. Hon har nämligen inte höstlov som alla andra utan hon praktiserar denna veckan. HAHAHA!! Liiite skadaglad är jag allt. Hon hade ju som sagt ledigt förra veckan och var likadan mot mig då!

Under gårdagens träning fick vi en ny "vanligaste fråga" "vad ska vi göra sen" åkte ner på andra plats och upp, okej inte som nykomling den har nog legat tvåa ett tag kom "Hansen, vem pratar du med?". Tydligen så är det ingen som lyssnar när jag kommer med mina briljanta ideér och tankar. Ja, det ska jag komma ihåg. Speciellt när vissa, med självaste Jonna Ihrman i spetsen klankar ner på en för att man är taggad.
Jonna: Jag var fan taggad till matchen mot Husqvarna
Livh: A jag med, det va bra tagg på uppvärmningen
Hansen: A jag var med taggad
Jonna: Men Hansen, du är taggad till TRÄNINGAR...

"Om man går mot strömmen finner man tillslut källan"

Caroline Hansen


Den med fredagskvällen..

Tjenna !

Dagen blir mest en transportsträcka inför kvällen med saker som att handla och andra grejer som inte är roliga. Ialf inte när man själv ska betala. Men det får jag leva med för ikväll blir det...
TOP MODEL (avsnitten som missades i söndags)
KLADDKAKA
FLUFFER
ALCAMOSALLAD

Det vill säga går inte att bli bättre :) även om Lyck tydligen tycker att jag tjatar för mycket, men det är sånt man får ta, hur ska man annars hålla musklerna i trim? ;D

Imorgon är det match med div.3 laget och på söndag SM!!!

"Var dig själv, alla andra är redan upptagna"

Caroline Hansen

Den med flash backs JIK F91..

Tjenna !

Har just suttit och kollat igenom alla gamla cup bilder, och med den obligatoriska bakgrundsmusiken (eller ja, spelandes på spotify) Linda Bengtzing och jag ljuger så bra/Alla flickor. Det är JIK F91 och Dumleslaget det. Haha, alltid, vi drar våra minibussar på högsta volym genom Göteborg med alla fönster nerdragna och våran sång, ja det är på småländska så ni kan ju tänka er hur det låter. Men kul har vi i alla fall.

På söndag börjar resan fär ännu en SM-medalj. Det är sista året i JSM och första året RIG inte får vara med. Då kanske vi andra har en chans ;D haha.

"Minnen har man med sig hela livet"

Caroline Hansen


Den med sorkjakten..

Tjenna !

Dagen, eller rättare sagt dygnet började med att det är sviinkallt i mitt rum och jag får gå upp och dra på mig mjukisbyxor och tjocktröja för att inte frysa sönder. Det visar sig senare att jag har glömt att sätta på värmen på elementet, men det är ju inte det första man tänker på direkt när man lugger där och skakar av köld under täcket.

Sen bar det av in till stan med pappa. Hatar att shoppa men med pappa är det kul :) eller ja han betalde idag och då går det an att shoppa ;) haha. Förutom mina grejer skulle vi försöka få bort sorkarna och mullvadarna som invaderat våran gräsmatta, förutom någon grej som granngården rekomenderade tyckte pappa han hade den ultimata idén. Han ska skräma ut dem genom att tuta med en huligantuta i hålen.
Inne på biltema
Pappa: Hej, har ni några sådana där huligantutor
Biträdet: Jo, ja det har vi på båtavdelning (ser på min JIK-overall) Jaha, ska du på match nu eller?
Pappa: (jätte stolt) Nepp, nu ska vi ut och jaga sorkar.
Biträdet: jaha, jaja...

haha, var kul i stunden ialf ;)

Har idag även hunnit med att utklassa pappa på NHL för att sedan med min egen gubbe Caroline Hansen ligga bakom 5 raka segrar i mitt AHL lag. Snart så får jag spela i NHL!!

"Naturen har givit oss två öron och en mun för att vi ska lyssna dubbelt så mycket som vi pratar"

Caroline Hansen

Den efter storsegern..

Tjenna !

Ingen snabb uppdatering, men har faktiskt haft viktigare saker för mig än att blogga, nämligen spela NHL på xbox. har skapat min egen "gubbe" Caroline Hansen, hon/han gjorde 1+2 i debuten i AHL (fick inte komma till NHL direkt, tror att dte är för att jag är tjej. Diskreminering ja) så rätt lika är vi ju! hmm, lite ialf kanske. Men japp idag blev det storseger med hela 9-0 mot Husqvarna. Otroligt skönt att gå till uppehåll med en seger i bagaget. Själv gjorde man assisten til ldet otroligt viktiga och matchavgörnade 8-0 målet ungefär hälften in i andre perioden. Det var där matchen punkterades ur min synvinkel..

Fredag blir det Top Model x 2 med Lycken :) (för övrigt hon som satte det matchavgörnade 8-0 målet)
Söndag blir det SM steg 1, i vår grupp så är det
Jönköpings IK
Husqvarna IK
Östra SK
Finspång IK/IBK eller nåt

noterbart att det är 1991 och neråt som får deltaga! oj vad akademisk jag lät där..

"Keep up the good work"

Caroline Hansen

Den med hahaha...

Tjenna !

Hahaha, läste min blogg igår för att ja, kolla lite liksom, och läser då igenom det sneaste inlägget. Älskar ju at tjag gör reklam för JIK bloggen utan att skriva vad den heter. http://JNTM.blogg.se så där ja! Nu ska mitt ansikte bli rikskänt..igen..om någon orkar läsa sig igenom intervjun med Josefine Ohlsson som svarat ca en univeritetsuppsats på varje fråga ;) Gillar dig Jossan!  

Ikväll väntar derby, något jag säkert sagt förut och som jag garanterat kommer att ta upp igen!

"En gång är ingen gång, två gånger är en gång för mycket"

Caroline Hansen

Den där jag väl får informera lite..

Tjenna !

Jo, det är ju så att Jönköpings IK dam har en egen blogg. Och där har det börjat med "inför mathen" intervjuer. Själv vart jag först ut inför matchen mot Stanstad, så ni som vill se mig i media (ja jag kallar våran blogg media) kan gå in och kolla lite där. Vi behöver fler läsare. Speciellt eftersom våran slogan är "Våran väg mot berömmelse". Och att det just nu ryktas om att vi ligger på ca 2 läsare om dagen. Så det kan ju bara bli bättre för att citera "Pussitiva Paige". Gratis reklam kom det ju nu med! Borde egentligen tagit betalt av sponsorpengarna för det!

Imorgon är det match mot Husqvarna! Och då tyktas det om att våran alldeles egna Josefine "José" Ohlsson står som bollplank i inför referatet! Det kan bli underhållande, Jossan är underhållande..

"Låt aldrig rädslan att misslyckas hindra dig från att spela spelet"

Caroline Hansen

Den med första dagen på höstlovet..

Tjenna !

Ja idag vart det då första dagen på höstlovet. Och den börjar väl så som den ska göra. Att man väcks strax efter 7 för att mamma ska till jobbet och ens lillebror inte vet vad sovmorgon är utan går upp och sätter på TV:n på högsta volym så att det hörs ändå upp til övervåningen. Sen börjar pressen när man ser den 1,5 meter höga högen av skolböcker och saker som måste vara färdiga efter lovet. Om man ändå kunde lära sig att dra nytta av lektionstiden, men nej är jag en sån pluggis?

Blev att jag hann träna lite ialf, spinnade till 3 avsnitt Vänner etc. Så lite fritid har jag faktiskt hunnit med idag också. Var två av de bästa avsnittnen, när Ross får sin solbränna och han ser ut som han badat i chokladpudding på framsidan och i vaniljglass på baksidan xD Sen när Emma fyller 1 och Rachel ska beställa en tårta med en bild av Emma på, fast det blir inte rätt. Kollade även på de två obligatoriska avsnitten Phineas & Ferb kl 17.00! Den är viktig.

Ikväll blir det lugn träning med tanke på att det är match redan imon. Då är det Husqvarna och några av dem man tränar med i skolan på morgonen. Så förutom det allra viktigaste med 3 poäng, förstår någon hur mycket prestige det är mellan Jönköping och Husqvarna ? Nej, just det trodde nog inte det heller..

"Det viktigaste är inte att vinna, det är att förnedra"

Caroline Hansen

Den efter Staffanstorp..

Tjenna !

Idag bar det av ner till Staffanstorp och där spenderades en hel dag, utan att se Tiffany Persson, vad är de här? Dålig stil av henne att inte komma faktiskt!. Under vägen ner skrev jag, Jossan och Emma en sång. Ska till och med lägga ut den här på bloggen, för så bra var den.

Idag ska vi vina
KÖTTA KÖTTA KÖTTA
De andra ska försvinna
KÖTTA KÖTTA KÖTTA

Många mål ska vi göra
KÖTTA KÖTTA KÖTTA
Vår segerlåt de höra
KÖTTA KÖTTA KÖTTA

Vi är bäst med boll
KÖTTA KÖTTA KÖTTA
Vi har all kontroll
KÖTTA KÖTTA KÖTTA

Valfri melodi till denna, kan ju inte säga att inspelning vi gjorde blev jätte lyckad, men den hörs numera som J.Ohlssons ringsignal. Och det är ju alltid positivt. Låten är för övrigt till Jonna Liljebergs ära! Det går inte annat än att älska dig. Det vet du!

Imorgon startar höstlovet, och oj, det är efterlängtat! Blir väl kanske att man masar sig upp ur sängen får se.

"Lev inte för imorgon, lev för nu"

Caroline Hansen

Den där ännu en dag kommer ägnas åt NHL..

Tjenna !

Idag är det precis två månader kvar till Julafton<3. Vad kan då vara bättre än att GOD JUL!! listan på spotify spelas på högsta volym medan man dammsuger sitt rum. Okej, att dammsuga är väl inte det roligaste men om man ändå ska städa kan man få det till känslan av att man julstädar. Längtar redan till att klä granen med den obligatoriska stjärnan i toppen (se bilden nedan), knäcken, ischokladen som ingen äter för att den är äcklig, paradisen som de goda på understa lagret alltid är borta när man tar dän översta lagret (jag är inte alls den skyldiga, inte alltid ialf) att handla julklappar (ändå gången det är kul att gå på stan/a6), chokladkalendrarna i skåpet som alla äter upp så fort man kollar bort och inte minst KALLE ANKA!!! Älska Julen!
Dagen till ära kommer jag att spendera tillsammans med Jossan och Fluffer och spela NHL på playstation, nu är det ju så att det är xBox som är min hemmaarena för att uttrycka det någorlunda rätt, men playstation får duga.

"Om någon säger något illa om dig, ta det som en komplimang, hon/han är bara avundsjuk"

Caroline Hansen

Den där vi är effektiva..

Tjenna !

Började med en underbar sovmorgon idag! Hur underbart är det inte att kunna vakna upp ensam i (rad)huset och kunna äta frukost för sig själv! :) Men idyllen sprack ganska snabbt då det bar iväg till Sven-David och religionsförhör! Aahh, asså man blir typ rädd, han spänner ögonen ien som värsta amerikanska förhörsledaren eller något. Och när man svarat rätt på första frågan och tror att man går säker, nej då kommer det 3-4 följdfrågor. Nästan så att muntligt är värre än skriftligt här!


För att en bild säger mer en tusen ord..

Och för att jag är färdig med allt material till mitt projektarbete
I en annan del av Hansen
 - Mitt liv som poet

Ett sms och hjärtat slår en volt
Ja, det rusar iväg snabbare än Usain Bolt
Jag ser att avsändaren är du
Har aldrig varit lyckligare än nu
Trodde aldrig man kunde känna så här
Trodde aldrig man kunde vara så kär
I kärleken är jag fånge men ändå så fri
För i all framtid så kommer det att vara viMan saknar inte det man har
Förrän det inte längre finns kvar
Inte förrän det är för sent
Då det inte finns något att göra åt
Då det är för klent
Och inte räcker med ett förlåt


"Skönhet sitter i betraktarens ögon"

 

Caroline Hansen


Den där en hel dag är igenomsegad..

Tjenna !

Började med en underbar morgon, under täcket var det varmt och skönt, kuddarna låg perfekt, Raj-Raj (min maskot som sitter bredvid sängen) hade inte blivit nerkastad på golvet.. Sen hände det, klockan ringde, försökte avbryta attacken genom att trycka på snooze, men den är listig mr.Sony och 9 minuter senare går den till anfall igen. Var tvungen att masa mig upp för frukost.

Träningen började bra, men sen ska Peterbabbla på om något, jag slutade lyssna efter 3 minuter, då han hade berättat att, ja våran andra tränare hade försovt sig oc hdet tog 3 minuter att tala om. Så de restrerande 25 minutrarna ägnade jag åt att kolla på vilka delar av huvudet jag kunde balansera min klubba, lyckades i pannan, på min platta fläck typ mitt på huvudet (tror att jag kan ha trillat på den för den är helt rak, något fel är de ju) på mustaschfläcken (ja asså mellan näsan och överläppen) på hakan om jag lutade huvudet bakåt och en liten stund på näsan också!

"Alla känner apan, apan känner ingen"

 

Caroline Hansen


Den där jag är rightare..

Tjenna !

Idag skulle våra kära simmare på Sanda komma och ha utbyte hos oss på innebandyn. Eftersom Jocke står och pratar med deras coach första halvtimmen så får jag hålla i det. Och det är verkligen jättelätt. För Jocke, ja han har glömt att ta med sig klubbor till dom och det är bara rightare som har med sig reservklubbor. Så då får jag ge ut min klubba til len av dom, min kära Chill! Med gul och svart linda och mitt älskade nr 26 på skaftet. En tår droppade när jag släppte den ifrån mig. Ohja! I vilket fall så först skulle jag ha Hamrins right klubba som äör ca 73 centimeter lång/hög, ja alltså att jag själv är metern längre, men sen kom räddaren i nöden, Anna med hennes dock också right men iallafall 95:a. Och hur det gick! Ja det är väldigt frustrerande att vara så dålig, nu vet hur det känns att vara typ 8 och spela igen. Usch vad hemskt!

Fick helelr inte tillbaka Rättskunskapsprovet idag. För enligt våran lärare är prov som en ost de måste ligga och mogna till sig för att bli bäst. Sen måste han även vara på topp. Har ex hans lag Tottenham vunnit så kan det bli MVG. Annarts blir det svårt. Hans taxar får helelr inte störa honom. Jobbigt läge!

 

"Play, Win, Chill, Exel"

 

Caroline Hansen


Den med årets chock..

Tjenna !

Hahaha, idag inträffade ju årets chock. I väntan på matteprovet så sitter alla och är hur nervösa som helst (seriöst det var det svåraste matteprovet jag någonsin skrivit) sitter och skakar på stolen typ. När jag får tillbaka det inser jag att jag ha rfått 19/23 och MVG! Det måste ju vara årets skämt! Men men, ska ju inte klaga. Och det har jag glidit runt på hela dagen. Hade iofs inte klarat det utan Jossan Ohlsson (en hederstanke till dig) som hjälpte mig med allt som Hitler av den kvinnliga modellen (asså våran mattelärare) inte kunde hhälpa mig med.

Nu blir det plugg till religionen som Hitler 3 har. Det kan nog vara de mest komplicerade proven och på proven i samhäll och historia i ettan behövde vi skriva ca 1 a4 sida på varje fråga och det var inte 2 utan oftast 5 sådana frågor! Sen får vi inte skriva namnen på helelr utan vi skriver 3 siffror. Jag går under kodnamnet 026 (ni som på något vis lyckats undgå det så spelar jag med 26)

"Tur är inte något man får utan något man förtjänar"

Caroline Hansen

Den där jag är pågång..

Tjenna !

Glömde ju berätta om min underbara upplevelse i morse. Ska åka med bussen från Habo och buss nr 404 går 07.00 och tar ca 30 minuter in till stan. Buss nr 114 går 07.02 och tar ca 50 minuter in till stan. Den ska av någon anledning köra igenom hela hålan bankeryd osv. Eftersom 404 ska komma först går jag ju givetvis på den bussen som kommer först. Eftersom jag, ja står och halvsover som vanligt vid busshållplatsen kollar jag inte nummret och det är först när jag går på och ser den andra bussen komma mötandes(114 åker en bit tillbaka på samma väg för att åka någon mer omväg) att visst fan, det är fel buss. Så försendad til lgymmet, nu gör det iofs inte så mycket att jag förlorade kvalitetstid med Hitler, men men.

Nu är jag även pågång med mitt körkort med. Eller a om det räknas att ha anmält sig till den otroligt nödv'ndiga riskettan som att våra pågång! Endast 2,5 år kvar tills att jag är beräknad att ta det, mitt efterlängtade körkort!

"Bättre sent än aldrig"

Caroline Hansen

Den där jag bränner pannkakor..

Tjenna !

Dagen började med HajHitlers lektion. Tyckte att jag var duktig som tränade handlederna när alla stationr var upptagna men nej, då skulle jag tydligen kört en annan lyftövning. Vaddå ska jag hitta på en själv eller ? Ja dessa måndagsmorgonar säger jag bara, vad ska det bli av med dem efter att vi 91:er har slutat ? Du kommer få ett helvete Fluffer!

Eftersom jag ha rhåltimme i två timmar efter gymmet så drog jag hem. TACK Jenny! Hon berättade att naturen var inställd, så att sluta 09.00 en måndag är inte helt fel. Och då har man 50 % av en dags träningspass avklarade och eftersom det är måndag så är det träning med laget med :) Så SLAPP dag! Det behövs!

Just nu steker/bränner jag pannkakor, ser inte sammanhanget med att sitta framför datorn samtidigt. Om det nu skulle finans något, har svårt att tro det.

"Fokus mot målet"

Caroline Hansen

Den efter en dag i Idrottshuset..

Tjenna !

Dagen började med att jag vaknade till de sköna tonerna av allting som jag vill kan jag göra aaah aaah aaahh aahhh, underbar väckningssignal. Klockan var då inte mer än 09.00! TUNGT! Men ska man spela så får man offra lite skönhetssömn. Det är det värt!

Matchen ska vi inte tala om! Förutom att Frida kan ha gjort årets mål :) Det var snyggt!
Herrarnas ska vi inte heller tala om, tungt att förlora, ännu tyngre att det just är mot Mullsjö!

Nästa vecka är det sista veckan innan LOVET :D och det är efterlängtat. Mitt lov kommer att bestå av NHL på xbox (så att jag slår Jossan igen i nästa turnering) och innebandy! Vilket är precis så som livet borde se ut!

Hörde även det snart klassiska citat på radion hem
Man spelar bara tills domaren inte blåser.

"Nya dag nya möjligheter"

Caroline Hansen

Den efter Paige 18 år..

Tjenna !

Fredagen började med pingis-turnering. Väldigt överraskande verkligen att jag och Lina var bäst i det. Var uppe i champions leauge bordet, ja en gång i alla fall. Jaja, vi var kanske inte bäst, men snyggast!

Sen följde en lååååång skoldag. Religion och det känns som att tiden står still. Bild, rätt slappt dock, ritade PowerPuffPinglorna och ja, man kunde nästan urskilja Bubblan, vilket är bättre än ingen av dem. Som sagt se livet från den ljusa sidan. Svårare senare när det är dags för svenskan, skriva 4 a4 sidor om "sund själ i sund kropp" på en timme! aaahh, skönt att veckan är över! 2 prov på¨en vecka, det borde inte vara lagligt!

På kvällen var det dags för färd till PAIGE! Utsökt planka, underbart umgänge! Vad mer ska sägas ? Vi var sedan tvugna att åka i två omgångar in stan, själv åkte jag i första. Så väntade på Paige utanför Centrum, där blev man dragen i sin kära mössa så att den nästan faller av och inte alls lite annorlunda blickar för att man inte frös sönder i högklackat (som jag aldrig lärt mig gå i) eller endast linne.

Kvällen avslutades med mat på mc donalds med Jossan.

Dagen kommer spenderas med Fluffer på Hv :) Gott!

"Prioritera vad som är viktigast"

Caroline Hansen

Den efter matteprovet..

Tjenna !

Idag vart det domens dag! Jag såg hur pappret från djävulen själv började bränna på bänken. Kollar på första talet och det är inte långt ifrån att jag börja gråta. Kunde inte tal 1a. Då är det illa. Men jag tog mig igenom det! Och jag fuskade INTE! :) Det var nästan bättre av mig än att bara klara det. Ville ju inte åka dit första provet med ny lärare liskom. Eller ja, jag såg inte Ekwalls. Men sådant är livet. Jag lever i godtro tills vi får tillbaka det. För innan dess så vet jag inte att jag fått IG.

Det har 'ven varit gymnasiemässa på Sanda igår och idag. (Alla gymnasieskolor i Jkpg samlas och informerar alla 9:or om sin egen skola och så står de i olika montrara ungefär) Jättekul verkligen att bli tagen för att gå i nian när man går i trean, det är ju bara tre år yngre. Men jag fick ju massa gratisgrejer ialf :) Se det positivt i det negativa. Fick ju minimuffins ialf :)

Nu bär det av til lträningen. Ska bli väldigt intressant idag med tanke på att vi får veta hur vi ska ställa upp laget.

"Never look back"

Caroline Hansen

Den med resursdag..

Tjenna !

Idag är det resursdag i skolan. Detta innebar att det var 6 st på träningen imorse. Resten hade typ prov, sovmorgon etc. Vi hade ialf 2 målvakter vilket alltid är positivt. Men bästa av allt vart INGEN SARG! Helt underbart att slippa ta upp och ner. Sådana småsaker som bara gör en på bättre humör! Mer sådant tack. Det blev ialf spel 2 mot 2 och jag och Lyck fick inte vara i samma lag :/ var ju liskom 1/3 chans att vi skulle få vara det men icke! I vilket fall var det mitt lag som vann, viktig vinst det i kampen Hansen vs. Lyck i allting. Roligaste var ändå på uppvärminingen, Lyck ska ta på sig skorna och för att jag ska slippa vänta sålänge tar jag hennes andra och knyter upp den, då börjar våran tränare "klippa" med fingrarna emellan oss, när vi frågar vad han håller på med så säger han att någon gång måste man klippa navelsträngen, efter det börjar han asgarva medan vi går iväg för att värma upp.

Nu sitter jag och ska plugga rättskunskap. Men eftersom jag vet att bryter man mot lagen och någon upptäcker det ex polisen så åker man på straff, böter, fängelse etc. Det är väl det enda viktiga ? Ord som plädering m.m. har jag ingen användning av. Att kunna EU:s tre pelare har jag heller ingen användning av. Satsar på ett MVG javisst!

"Allt är inte guld som glimmar"

Caroline Hansen

Den där de informerar på skolan..

Tjenna !

Imorgon börjar de 3 bästa dagarna på hela året. För då är det utbildningsmässa och alla Jönköpings gymnasieskolor kommer till Sanda för att locka elever. Detta genom att bjuda på gott att äta från Hotell & Restaurang, Jönköpings praktiska etc sen det obligatoriska lypsylet från Bäckadahl, yo-yon från Mullsjögymnasiet, Naturbruksgymnasiet som delar ut ruttna morötter som inte duger åt mat åt deras djur etc etc. Lite fynd kan man allt göra och förra året fick jag pennor så att det räckte ovh blev över! Kapet var busskortsfick från John Bauer! Med lite finesser så.

Själv ska jag stå och göra reklam för Samhällslinjen, ja, ni som inte vet vad ni vill göra förutom att träna på skoltid gå samhällslinejn med inriktnign er idrott på Sanda! Stämmer in på ungefär 98 % av alla samhällslelever här. Att dessutom han som informerar inte kommer ihåg namn och sa fel på till henne som skulle hjälpa honom (och tro mig det är inte första) gjorde att det gick att genomlida infon, vi får ju faktiskt en biobiljett ! Wey!

"Gå inte över ån efter vatten"

 

Caroline Hansen


Den med plugg, Scrubs, plugg..

Tjenna !

Japp, idag vart det studiedag. Och STUDIEdag för första gången för mig typ eftersom lärarna kommit på den briljanta idén med prov! Tack vad hade vi gjort utan er? Ja förutom att varit helt stressfria och inte gått under pga av press. Men det är väl en värdslig sak eller? Så det blev plugg och åter plugg med lite avbrott för Scrubs. Men tror inte att jag övergivit mitt kära Vänner, ska bara kolla färdigt boxen sen blir det en genomgång av 10 säsonger vänner<3

Så dagen till ära vaknade man av att lillebror inte kan vara tyst på morgonen, och det är ingen ljuv stämma han har. Vissa säger tom att jag sjunger vackrare och då vet ni att hans röst tillhör djävulen själv. Lycklig som man är kunde man dock somna om till inte allt för jobbiga drömmar om, ja, jag vet inte riktigt. Har även för första gången stekt falukorv idag :) Grattis mig! Men de blev en aning brända då jag var helt uppe i richard scarrys äventyrsvärld och glömde bort maten på spisen. Men som tur var vart det inte alltför mycket rök och branalarmet sattes inte igång. Min turdag idag måntro?

Nu bär det strax av till träning! Ska bli underhållande at tse vad som händer! Fluffer, vi är på samma sida, i vått och torrt, i ur och skur vad som än händer !

"Döm inte hunden efter håren"

Caroline Hansen

Den efter NHL-turneringen..

Tjenna !

Så vart det dags, det vi alla hade väntat på! De fyra spelarna var Hansen, Jossan, Emma och Johanna! Och det inleddes med en match mellan Hansen och Johanna.
Hansen-Johanna 6-1
Jossan- Emma 7-2
Hansen-Jossan 5-4 (bör tilläggas att Jossan ledde med 4-1 inför sista)
Emma-Johanna 1-5
Emma- Hansen 5-3 (dock så var Emma ALL Star- laget.. jag vet, dålig förlorare så måste få skylla ifrån mig..)
Johanna-Jossan 3-2 ef ca 1 miljon straffar

FINAL
Johanna-Hansen 6-3

Men en hederssam andraplats blev det ialf! och efter att Emma och Johanna kommer att träna sönder så blir det revansh om en månad och då vet vi alla vem som kommer att sitta högst upp på prispallen..JAG !

"Det är inte över förrän det är över"

Caroline Hansen 

Den efter gårdagen..

Tjenna !

Igår vart det ner till Blekinge. Tog ju inte alls lång tid men ja, vi lyckades göra det bästa av bussresan! Efter att ha pluggat i 5 minuter. (Det var riktigt jobbiga 5 minuter) Så lekte vi de sista 3,5 timmarna. Själv är jag herren av hel och halvnisse medans fluffer får vara, ja besegrad. Lite minnesvärdacitat fick vi med oss också:
Matilda- Men är det någon som har läst flmen?
Det är kallt bak i bussen och Janne har precis ropat ut i högtalarna att ljudet inte funkar på filmen Lyck frågar Matilda om hon kan skicka frammåt att de ska höja värmen
Matilda: Men asså kan vi inte höja?
Bengan (ironiskt): Vaddå värmen eller?

Vi fick även se världshistoriens största äpple!

När vi kom hem så åkte vi till Carro och kolalde Den-Swe. Och två bortdömda mål var ju inte riktigt rättvist. Men hoppet är inte över ! Det finns fortfarande en möjlighet. Som Jossan sa, ja en på miljonen är bättre ä'n ingen! 
Efter det pågick diskussionen om huvudpersonen i 2 fast 2 furious var snygg eller inte. Team Hansen Jessica gick vinnannde då han inte var dte mot stackars Carro som fick se sig besegrad! Stackars Carro!

Hemvägen tog lite längre tid än väntat då vi hittade en stakcare längs vägrenen. När polisen kom så kommer det klockrnea citat
Polisen: Jaha, hur kom du hit då?
Killen: Jo, jag fick skjuts av en kompis föräldrar och jag är ju lite åksjuik så har spytt en del här.

"Hakuna Mattata"

Caroline Hansen

Den med lagbilden..

Tjenna !"Laget före jaget"

Caroline Hansen

Den där jag hittar ljusglimtar i det mörka..

Tjenna !

Usch, så deprimerad man får låta då! Men sånt är livet ibland vad går det att göra åt liksom? Ljusglimtarna är ju att jag bland annat vann intertävlingen mot Matilda igår på träningen med 2-2 :) Vi tävlade om vem som gjorde flest mål och båda gjorde två, vilket betyder att jag vann eftersom hon har 6 elitseriesäonger bakom sig. Det tycker jag inte är mycket mer än rättvist! Sen fick jag bossa på idrottslektionen idag med eftersom jag hade hand om den. Sen att det knappt gick at spela innebandy ändå med tanke på att alla tjejer spelade utan skor och alla(ja förutom klassen star Nordh) killar använde klubban mer som en yxa så får man vara nöjd! Värsta var dock efter lektionen när läraren filmat allt och vi sen skulle gå igenom det och man fick se och framförallt HÖRA sig själv. Ingen upplevelse jag vill att någon ska behöva uppleva! Ja mig får ni ju dras med, vissa vare sig ni vill eller inte men att se er själv på film menade jag mest !

Ikväll blir det att kolla på någon innebandy med Jossan och Lyck och om någon mer orkar med oss.

"Att vara bäst när det gäller"

Caroline Hansen

Den där jag informerar om information & layout..

Tjenna !

Till dig som är i gymnasieåldern inte vet hur man öppnar ett worddokument! Ja det kan vara just Dig vi söker till våra kurser. Dagen till ära lärde sig eleverna exempelvis att infoga en tabell och inte nog med det. De var dessutom väldigt effektiva idag och lärde sig att göra texten vit och FET.  Jaja, det är nog allt tror du. Men icke, vi lär oss så mycket mer. Vi har lärt oss var "tabb" tangenten sitter, hur man infogar bilder och jo, nu kommer det.. Vi lärde oss att göra @!
  Så tror du att du har vad som krävs. Gå information & layout A, vill du så vill vi!

"All reklam är bra reklam"

Caroline Hansen

Den med typ världens mest svullna knä..

Tjenna !

Började med att man åkte extra tidigt hemifrån bara för att kunna kurera Lyckens vader. Så där var jag 7.30 i hallen och, helvete vad ont jag hade i mina tummar efteråt. Dessa vader var inte att leka med, fulla med knutor/knölar vad man nu ska kalla det! Tyckte nästan att det skulle ha räckt som dagens träningspass men icke! Nej vi skulle ha småmål, vilket iofs är väldigt roligt. 3-3 på lite plan. vad händer? Jo ensam på egen planhalva och jag ska runda målet efter att ha tagit burskydd. Lite av nätet ligger utanför målet och givetvis drar jag århundradets bell(att bella= att trilla/ramla på småländska) på detta. Faller handlöst och med högerknät rakt in i stolpen. Nu ca 9 timmar senare är det i dubbel storlek, lila, blått, grönt, gult och i alla regnbågens andra färger! Skulle nog kunna ställa ut det som ett konstverk. Och ja just det, jag kan inte gå på det heller!

"Hoppet är det sista som lämnar människan"

Caroline Hansen

Den efter löpningen..

Tjenna !

Japp, de vart ju studiedag idag ! Och efter mammas skrämmande lapp på dörren så vaknade jag inte ens av fläktgubbarna som kom och skulle laga fläkten. De lär sig de små pojkarna! (Ja, jag ve tatt det är killar eftersom det alltid är samma och har varit det i de senaste 2 åren)

Så för att komma igågn lite blev det en löprunda. Underhållande att se alla arbetslösa/mammalediga/pensionärer etc vara ute i vår fina natur. Var en tipsrunda runt rocksjön så fick ju inte alls springa runt alla som ställde sig i stora klumpar för att tillsammans försöka lista ut: Vad heter presidenten i USA, etc etc. Allmänbildade är de då ialf!

"Never stop fighting"

Caroline Hansen

Den då jag i alla fall försöker plugga..

Tjenna !

Jag ger inte upp hoppet om skolan! Den kan vara bra att ha med sig i bagaget senare i livet. Vill jag tro i alla fall! Så nu har jag lagt ner väldigt stor möda på att försöka plugga! Go Hansen! (lovar att jag ska försöka sluta skriva om mig själv som tredje person). Jag har idag skrivit på mitt projektarbet :) Den kan färdigställas snart. Oboy vad underbart! Detta gjorde att jag tyckte mig själv vara värd den lilla kanelbulle som fanns kvar efter en va årets bästa dagar: Kanelbulledagen, mmm, ibland så bara älskar man mor- och farföräldrar!

 

Studiedag imorgon! Den är efterlängtad, men eftersom man saknar lärare med någon som helst IQ så har de gett oss massor av arbeten! För det är ju perfekt att kunna göra när man ändå är ledig! Ska vi inte få 10028637532 glosor att kunna på sommarlovet också! Vi har ju 10 veckor på oss att lära oss dom! Det borde vi ju klara av!

 

"Tiden läker alla sår"

Caroline Hansen


Den efter innebandyhelgen..

Tjenna !

Jo den här helgen har varit en riktig innebandyhelg. Kolla på match fredag, spela lördag kolla matcher söndag. Men det är livet ju så ska inte klaga.
Åkte in redan vid 12.20 från mitt kära Habo. Då vart jag tvungen att gå hemifrån redan 11.45 så ingen sovmorgon här inte! Nej sånt trams hinns inte med :S. Tar igen de på (den faktiskt inte egen initiativt tagande) studiedagen på tisdag! JIK vann ialf med typ 13-1 eller något i den stilen. Jättekul match verkligen!

Åt sedan idag igen på Kaffe Paus, inte undra på att mitt konto skenar iväg, dessa lagkamrater ni ruinerar mig! Ska ta med mig egna pannkakor (med vaniljsocker) nästa gång! Än en gång vann jag över Lyck! Jag vet inte riktigt vad det var vi tävlade i, men jag vann ialf! Det brukar sluta så tillslut. Jossan köpte idag bara godis för 7 kr, det måste vara något slags nytt rekord, fast nu hade hon iofs ca 2,5 kg choklad över hemma, men ändå ! Starkt jobbat José!

 

Nej nu ska jag ta tag i mitt liv. Min godispåse äter inte sig själv och min alldeles egna Scrubs box mår inte bra aav att inte spelas! Imorgon är det ny vecka med bortamatch i Blekinge mot Olofström!

 

"Ta inget för givet"


Caroline Hansen


Den där jag älskar tjuvlyssnat.se..

Tjenna !

En tjej ∼18 ska köpa tidningen Faktum – tidskriften för hemlösa.
Faktumförsäljaren: Det var den sista tidningen för idag.
Tjejen: Men vad bra, då kan du gå hem nu!

Fyra "fjortiskillar" sitter längst bak i spårvagnen och är allmänt högljudda. En av killarna får syn på två polisbilar.
Kille 1: Varför fan är det så mycket poliser i stan?!
Kille 2: Åh men det är ju för fan bokmässa, folk är som galna!..och tjuvtittat förståss...


"En sak sagd i godhet är aldrig sagd förgäves"

Caroline Hansen


Den efter match..

Tjenna !

3 nya inkasserade JIK poäng :) Helt underbart! Vi vann med 7-5! Orkar inte skriva om matchen.! Vi vann och det är det viktigaste :D

Måste även berätta att en viss Josefine "José" Ohlsson igår inhandlade 17(observa 17, etta sjua) 200 grams chokladkakor! Och om jag intge är helt ute och vimsar så kommer dessa nog att vara slut innan onsdag. Men ja, det är ju gott ialf. Kanske inte 17 men halva första kanske!

"Gräset är inte grönare på andra sidan"

Caroline Hansen


Den innan match..

Tjenna !

Idag är det 3 seriematchen!. JIK- Warberg. Taggningen har börjat ! Har köpt två Wasa sandwich cream cheese och chives, lyssnar på MATCH!!! spellistan på spotify. Det kan inte gå annat än bra !

Att sen Livh ska ah bytt sin linda på klubban, Livh och Jossan får nummer på sina klubbor och Lyck får halv aistt nummer.. Jag känner flytet!

Seriöst!
JIK- Warberg 15.00 A-hallen Idrottshuset

"Väck inte den björn som sover"

Caroline Hansen

Den med leken i skogen..

Tjenna !

Ja imorse så skulle vi orientera med GPS i skogen på Öxnegården. Ja, det var precis som de lät. Väldigt onödigt, och är ju ingen utmaning över huvudtaget. Men det blir vad man gör det till och eftersom jag Paige och Fia hittade kontroller ingen annan hittade så gömde vi oss och lekte army, okej vi gömde oss och jag lekte army. Men svinkul var det att springa runt och låttsas vara jagade :D..

nu bär det iväg med fluffer, jossan och emma för att käka kina, just det kina! och sen antaingen innebandy eller bio, vi vet inte riktigt, får se vad vi komemr överens om!

hade gott!

JIK-Warberg 3/10 15.00!

"Den som ljuger mycket måste ha bra minne"

Caroline Hansen

Den med min dödsdom..

Tjenna !

Allt på facebook är sant! Ja det sägs ju så. Och nyfiken som man är måste man ju då kolla sin dödsdag när testet kommer upp. Satt själv och skrattade åt en som skulle bli skjuten när han var 32. Men den som skrattar bäst hon skrattar sist.. För den 20 Oktober 2014 (boka in det i kalendern) då träffar jag på tomten, och ni som tror att han är snäll, nej, skenet bedrar, för det är han som är min mördare. Kom ihåg detta då det kan hjälpa utredningen på mitt mord! Om det nu kommer bli någon...

Lärde mig vända kaniner idag på information och layout (Y)


"Den som aldrig går vilse hittar inga nya stigar"

Caroline Hansen

RSS 2.0