Den innan helg..

Tjenna !

Match i onsdags, förlust! Och jag fick min första utvisning för protest mot domslut, att jag sen inte protesterade kanske inte hör till, det vet jag inte. Domaren har ju alltid rätt. Värt att notera, det var inte därför vi förlorade. Men det hjälpte ju inte heller.

Nu är det lagt bakom sig, igår var det småspel och VINST!!! Extremt viktig vinst!! Anna, vår kära målvakt testade på livet som utespelare, och gjorde det med bravur. Nu kunde hon gott se vilken färg det var på väggarna och hur taket såg ut ;-) Hon lyckades också med att göra århundradets snyggaste assist :-)

Idag ska det lagas svenska pannkakor hos Dino! Måste försöka se till så att den svenska kulturen jag tagit med hit stannar, i något slag iallfall! Förlåt Sverige, men jag är nog tvungen att dela med mig av receptet!

Och sen väntar tidernas helg! Jobb fredagkväll, lördagkväll och hela söndag !!!

"I krig och kärlek är allt tillåtet"

Caroline Hansen

Den med SNÖÖÖ..

Tjenna !

Idag när jag vaknade fick jag en underbar överraskning, det var helt vitt ute, det hade SNÖAT :). Superglad, och min första tanke var.. PULKA! Sen kom jag på att det finns knappt några backar i Danmark.. och sen kom jag på att jag inte har någon pulka.. Men det är bara fantasin som sätter gränser, en plastpåse är allt man behöver :).

Och det är så tråkigt att jag ska jobba ikväll när det är så underbart väder.. :( Hade sett fram emot en dag i snön och sen komma in sätta sig under filten med varm oboy och titta på vänner :D haha.

29 och nedräkningen fortsätter.. :)

"Det som göms i snö, kommer upp i tö"

Caroline Hansen

Den efter derby..

Tjenna !

Så var det dags, derby mot Outlaws, som snappat åt sig några spelare från oss, en målvakt bla. Så det var många som trodde på dem. Men så det kan gå, vi går in och vinner med 6-3. Sedär! Caroline själv, jo hon springer och springer, när hon gör poäng då får hon dom inte, ett bortdömt mål idag, och en assist som jag inte fick, men jag får ju istället en 2 minutare som jag inte ska ha så det kanske är jämnt då? Undrar när första utvisningen kommer på motståndarna för filmning när de slänger sig in i sargen så fort jag petar lite på dom. Men egentligen, vad gör sånt en kväll som denna? 3 poäng och serieledning! Nice!

Imorgon är jag LEDIG! Och eftersom jag storstädade igår, och inte ens har ett diskberg så kan jag göra precis vad jag känner för :) Alltså inte stiga upp ur sängen på hela dagen.. Haha, skämt åt sido, jag är bara för rolig, ska faktiskt ner till "stan" och köpa lite julklappar! Sedär, ute i god tid! Har faktiskt gjort några klart!

Just det, jag måste faktiskt packa lite imorgon med, för den 22 december FLYTTAR JAG HEM TILL JÖNKÖPING! <3

Nu blir det ett avsnitt av antingen Svensson Svensson eller En Ängels Tålamod på youtube..

"Guldet blev till sand"

Caroline Hansen


Den efter ännu en helg..

Tjenna !

Jobbade och slet som vanligt i fredags, hur jag inte blir utbränd är den stora frågan. Till min lycka kom 3 kära lagkamrater och åt lite. Alltid trevligt med lite snack när beställningen tas, haha!

Lördag bestod av match, det var långresa, ända till Århus, ca 3 timmar bort. Småpotatis för mig som hade Malmö förra säsongen, och har rest lite med innebandyn genom åren. Matchen i sig tycker jag faktiskt inte är bra från våran sida, men vi vinner ändå med 8-1, så det får ses som godkänt, jag fick även göra mitt första mål i den danska serien, som vanligt ett av mina klassiska en aning turliga mål, bryter bollen på mittplan, hittar ingen passning och blir lite rädd när en aning lite längre och större back än mig kommer rusande mot mig. Tänker att ett skott på mål är iallfall inte helt fel och lyckas få in den i bortre krysset. Hann även med 4 assist under matchen, alltid skönt att göra lite poäng, även om det går trögt.

Efter matchen var det jobb med laget på någon jul-grej. Inte alltöfr roligt, men det kostade ju en del med turerna till Tyskland och Lettland, så det får bli att jobba så mycket det går. Och om det är en som har en iPhone och vill anända sin videokamera kan endel filmer bli inspelade..

Imon är det julpynt på jobbet, och sen är jag faktiskt ledig tis-ons, innan det är derby på torsdag!! :)

"Alla grodor blir inte till prinsar"

Caroline Hansen

Den med min dåliga karma..

Tjenna !

Igår var jag snäll och hjälpte en kollega och tog hans skift. Så jag jobbade hela dagen, och sen när jag fick ledigt så åkte jag ner till gymet. Duktiga Caroline! Tycker då att min karma borde vara väldigt god. Men nej, vad händer, jag ska köpa en kexchoklad i automaten utanför eftersom jag glömt frukt att äta efter. Då trycker jag in fel siffra, och ut kommer en rulle med mint-lakrits-godis någonting i den stilen, och ajg som så hade längtat efter min kexchoklad. Dock hade jag mer pengar med så fick den tillslut. Trodde då att detta var det onda som hände mig denna dag, men nej, när jag kommer ut till min cykel (som btw är delvis punkterad) så är det någon som har snott mina lysen, så idag var jag tvungen att köpa nya, för att inte få en böter på 500 danska! Ledsen, och tecken på dålig karma.

Klippte dag även av mig allt hår, skönt att slippa ha 4 meter långt hår när man springer, nu går det ca till axlarna. men saknar det ändå, det var ju jag :P haha. Plus att precis när allt var borta kom jag på varför jag inte brukar ha kort hår, mitt ansikte blir ser så tjockt ut då :/. sjukt vad det var hår på golvet när jag gick därifrån, efter 1 timme och 45 minuter..

Sitter nu och lyssnar på ABBA och beundrar min lilla lysnade gran i fönstret. Känns som att Sverige är nära :).

"Använd dina styrkor iställer för att dölja dina svagheter"

Caroline Hansen

Den där jag älskar snö..

Tjenna !

Jag älskar snö, ett vinterlandskap fullt av snö :). snöbollskrig, bygga snögubbar, åka pulka, tefat, snowracer, göra snöänglar. Bygga toaletter med armstöd (jag och en kompis gjorde det när vi var små en vinter, det tog oss en hel dag) Men givetvis, jag oc hmin såkallade tur, den skrivs med ett o framför. Där jag befinner mig är dte aldrig snö, var uppe i Umeå, för att få se lite snö, men nej nej. Sån tur skulle vi inte ha, utan d var det snö i Göteborg istället. Ja men tack för den. Och nu är det snö hemma i Jönköping, men får jag någon snö? Nej!

Har dock köpt en liten julgran som skiftar i färg för att få lite julstämmning, samtidigt som "tänd ett ljus" spelas för fullt på spotify.

"Allt är inte snö som faller från himlen"

Caroline Hansen

Den med tomteluva..

Tjenna !

Kan ju börja med att jag de senaste dagarna har fått några otroliga komplimanger på jobbet. Börjar med att några svenskar kommer in, jag ger dem meny, och det första en av dem gör, är att peta på min arm och säga; "vilka stora armar du har".. för att sen gå vidare och sätta sig. Han frågar senare om man får mycket muskler av att vara servitris...

Fick kommentaren av några att: "Du kan ju nästan prata svenska". Ja tack för den, jag är svensk.

Ja, det är inte lätt alltid..

Men idag, då köpte jag en tomteluva för 10 kr, storshopparen är igång. Och den ska vara på varje dag fram till jul!

"En gång är ingen gång, två gånger är en gång för mycket"

Caroline Hansen 

Den lyckliga..

Tjenna !

This could possibly be the best dat ever! (The best day ever)
And before dad says that tomorrow will likley be a million and six
times better
so make ever minute count so we can see that its the day
and lets make sure that in every single possible way,
Today's gonna be a great day!

"Ett kylskåp utan mat hjälper ingen hungrig"

Caroline Hansen

Den med drömtydningen..

Tjenna !

Nu när jag väl kom ihåg vad jag drömde inatt så tänkte jag, varför inte kolla upp betydelsen på internet?
i vilket fall så här kommer min dag/mitt liv se ut..

Till en början med så kommer min dag att bli händelselös. Men jag vill förändra min tillvaro och kommer snart till en vändpunkt för bättre levnadsförhållanden. Jag längtar efter ömhet och är påväg att bli förälskad, trots att jag har tur i kärlek, och får en oväntad kärleksupplevelse så kommer det här bara att vara en flyktig förälskelse men det är ändå en lycka. Tyvärr så intresserar jag en man som inte tilltalar mig och jag väcker då svartsjuka, det är en vän till mig.
Jag har en fruktan för dte okända, men eggas av att leka med elden på så sätt chockerar mina åsikter omgivningen. Som tur är så går allt väl i mina händer och jag får ett långt och lyckligt liv, dagen till ära med tur i lotteri och spel.


Jaha, där ser man!

"Lyckan kommer lyckan går"

Caroline Hansen

Den med den effektiva dagen..

Tjenna !

Idag kan jag ha haft världens mest effektiva dag. Och när jag då inte har något att göra blir jag extremt rastlös. Men men nu tll vad dagen har bjudit på för roligheter.
Jobb, yeeaaahhh! pengar...
Styrketräning, och när jag duschar efter så kommer en man mycket lämpligt in och skal "mäta listerna".. han knackade dock först..
Fyllt på mobilen, se där ja, nu kan jag skicka sms igen..
Shoppat, ja usch, verkligen inte något som jag ville göra, men garderoben behövdes faktiskt fyllas ut, hade innan idag köpt ett par converse, och två par leggings(40kr st på typ Ica Maxi) sen jag flyttade ner för ca 5 månader sen. Idag blev det 4 tröjor, och 2 par byxor, för 500 kr, allt som allt, fynd..
Diskat, högen som stått där i några dagar blev klar, herregud vad jag är stolt över mig själv..

Sådan! Kan faktiskt fälla en liten glädjetår för mig själv, för nu väntar jobb fredag-söndag. och det är inte de lättaste, speciellt inte fredag och lördag.. 

"Allt är inte guld som glimmar"

Caroline Hansen

Den med jobb jobb jobb..

Tjenna !

Jobbat sen i lördags och jobbar var dag fram till söndag! Jippie! Förösker hinna med lite träning över det, och dagens högvinst drog crosstrainer maskinen (den är lite ömtåligare mot mina fötter än vad löparspåret med alla rötter ute i skogen är). så kul så kul!

Kollade igenom bilder och hittade äldsta bilden på mig, från när jag spelade fotboll i ekhagen, dvs att jag var ca 12 år. Och jag är typ kortast!!! sen när hände det???Hahahah.

"Framgång föder vänner, motgång testar dem"

Caroline Hansen

RSS 2.0