Den efter debuten i Fjädern-tröjan

Tjenna !
Så har jag gjort min debut i Solfjäderstadens tröja ! Med förra årets tröjor fanns naturligtvis inte 26an men det fick funka i 23an ! Det gjorde jag för dig Emma ;).
Hur som helst, roligt att vara igång med innebandyn, men asså vad var konsekvensanalysen när det är matta i hemmahallen ? PARKETTGOLV kära vänner, vad är det gamla hederliga parkettgolvet ! Stor saknad på det, kommer gråta glädjetårar när vi i serien kommer till en hall med parkett.
Övrigt funkar Norrköping fint, det har bara varit 2 skottlossningar sen jag flyttade hit på heltid för en vecka sedan, SM i fyrverkeri har avgjorts precis utanför fönstret. Idag ska jag tillverka en nolleskylt. En orange stege tydligen. Får se hur det går, det dr med bild och slöjd och det där var ju annars inte mina starka sidor. Men jag slår nog de flesta på milen, kanske !
"Livet blir vad man gör det till"
Caroline Hansen

Den där Norrköping blev bostadsorten..

Tjenna !
Nu har jag ändrat bostadsort på facebook, då är det alltså officiellt ! Ser dock inte helt okej ut i lägenheten, gardinstängerna ligger kvar hemma, likaså alla lampor, så det är ganska mörkt på kvällarna, får ha toan tänd och ha öppen dörr så går det okej. Lite kartonger överallt, men det är så det ska vara, ett tag till i alla fall. Jobbar sista passet på fredag, sen direkt till Norrköping, träningdag på lördag, direkt till Göteborg, Liseberg med mamma-familjen på söndag och sen hem till Norrköping på måndag för träning. Sen där på tisdagen kommer bli den första dagen på ca 6 månader jag inte har något inplanerat, kommer bli ganska skönt, kanske tid för att fixa lägenheten då. Kanske !Det bästa av allt kommer dock vara att slippa pendla hela tiden, älskar ju att åka tåg annars, men att pendla till trämingarna kommer räcka framöver!
Idag har jag ialf hunnit kolla på OS hela dagen, det har varit saknat när man har 1,5 till jobbet, och sen ska hinna springa lite innan dess, och allt, så har inte ritkigt funnits tid det här OS:et. Lite jobbigt !
"Kärleken ser inte med ögonen utan med själen"
Caroline Hansen

RSS 2.0