Den med joggingen..

Tjenna !
Så har fått börja jogga lite lätt igen. Började förra veckan med att jogga på gräsmattan här hemma 100 meter om dagen. Har nu denna veckan fått öka det till 200 meter. Nästa vecka satsar vi på att få springa lite inomhus, kanske tom vara med på någon övning. Det går framåt ialf, det känns skönt.
Igår var DN på träningen också och tog lite bilder på oss knäskadade, så kika in i den på onsdag eller torsdag, får se vilken dag det kommer med.
Serien har dragit igång nu med, resultaten var väl kanske inte så kul, att sitta vid sidan inte heller kul. Men fick i alla fall träffa den andra delen i "The Danish Dynamo Duo", C.Hansen ! Kul kul ! Att hon sen fick göra sitt första Elitseriemål på oss, ja, var någon tvungen att göra mål så skulle det ju vara hon, men hade ju helst sett att vi nollade dom!
"Skjut inte upp till imorgon det du kan göra idag!
Caroline Hansen

Den med Wordfeud..

Tjenna !
Var ett tag sen nu, har hänt sjuuuukt mycket, men inget värt att notera..
Mer än att, när vi i lördags hade varit iväg och spelat paintball med laget (nej jag kan givetvisi nte vara med på det heller, börjar kännas som att bänken är min syster eller något), har precis lämnat av Jossie och Carro, då lossnar hela avgasröretssystemet. KUL ! så där får jag sitta i 2 timmar i regnet och vänta på bärgning! Fick sne en hyrbil som jag kör runt i nu, men imorogn får jag hämta ut min lilla Pärla igen, nyrenoverad och fin :).
Håller även på att seriöst bli heltidsberoende av Wordfeud, blev så stolt att jag nästan fällde en tår när jag la "anslog" för 468 poäng :´), eller "eutrof" för 324 poäng :´). Åhh vad jag är duktig! Spelar mot ca 20 personer och får lite småpanik när de inte svarar direkt! Hur svårt kan det vara liksom ;) Hansen26 is on fiiire. eller ?
Nu är det ialf bara 2 veckor kvar till seriepremiär, och då kommer självaste högheten själv, Cecilia Di Nardo till stan, ska bli helt underbart att träffa danskan igen. Inte lika underbart att sitta på bänken, men jag kaaaaanske får springa, eller ialf jogga lite lätt till dess :). JiiHoooo !!
"Guld förblindar många, kärleken förblindar alla"
Caroline Hansen

RSS 2.0