Den med Gott Nytt År..

Tjenna !

Då var det nyårsafton och snart början på ett nytt år.

Så hmm, vad har hänt under 2010, av betydelse? Inte alltför mycket. Våren såg ut som de två föregående åren, innebandy på morgonen, innebandy på kvällen och livet lekte :) Studenten blev tagen och 12 års slitande var över. Dags att påbörja det ännu hårdare och värre slitandet, med jobb! Flydde från landet under 6 månader för att sen återvända till moderslandet och moderklubben lagom till jul och nyår! Kort sammanfattnign av ett till synes ointressant liv. Men bakom det lugna (och otroligt snygga) yttre, så blåser förändringarnas vindar... Men det får tiden utvisa..

GOTT NYTT 2011!

"Nytt år, nya möjligheter"

Caroline Hansen

Den med Simba..


Tjenna !"Det är inte över förrän slutsignalen går"

Caroline Hansen

Den efter julafton..

Tjenna !
Igår var det den stora dagen, JULAFTON! :) Haha, själv har jag överhuvudtaget inte ens längtat till julafton. Fokus har istället legat på den 22 för att hemresan gick då. Och ja nu är jag hemma. I vilket fall, julafton spenderades lite annorlunda iår, var hos mamma först och åkte sen till pappa, istället för att vara hos pappa hela dagen. Men det gick bra. Förutom det hade jag kände mig hängig hela dagen och hade feber på kvällen! Tur att jag då fick House säsong 1 av Robert Chase, säsong 2 av Hugh Laurie (det var iallafall vad det stod på etiketterna) och även The Mentalist säsong 1 av brorsan. Så jag har många timmar framför TVn innan allt det är uppkollat, och när jag sett de 2 första säsongerna av House är jag ju tvungen till att köpa de andra 3 så att jag vet vad som händer, och även de andra säsongerna av Mentalist. Så mitt liv är räddat kan man säga!
Idag har febern gått ner, men det blir ett väldigt roligt juldags firande för min del. Hemma i byhålan Habo, utan mina boxar som jag lämnade kvar hos mamma :(. Har inte ens en liten Vännerbox här ute. Hur jag ska klara av denna dagen är ett stort mysterium..
"Lär av dina misstag"
Caroline Hansen

Den på vej hjem fra Danmark..

Tjenna !

Nu skal jeg skrive på dansk, hele det her inlägget. Eller det er måske svansk, då jeg ikke kan finde ud af at skrive på dansk.

Jeg har nu bott i Danmark i 6 månader, helt syg hvor det har gått staerkt. Föler det som om det hvor en uge sen jeg flytte hit, og jeg min far og min bror satte os på båden fra Göteborg og jeg först steg in i mit vaerelse på Sports College. Sen dess har meget meget skett.

Tyskland! Det bedtse med hele min tid i Danmark. Vi hvor i Tyskland för at spille Europacup-kval. Jeg bodde sammen med Fie, og vi kunde då godt grine lang tid, hun er så sjov! Det gik meget godt i hvores kamper og jeg blev kampens spiller mod Spanien og fik da en meget pris, en halv floorball i snor med stjerner på. Kom også 2:a i poängkampen, det hvor da dejligt. Men det bedste hvor selfölgelig at vi vandt alle hvores kamper :). Den sidste kampen spillede vi mod et hold fra Norge, de fledste trodde nok at Norge hvor de bedste og at vi skulle teapp. Men så vandt vi med 5-2 :D og gik da så vidare til hovedtorneringen i Letland.

Letland! Det gik ikke så godt for holdet. Men kaeft det hvor stort at få vare der. Med de bedste holden i Europa. Begge mine födder hade gått i stykker så jeg kunde ikke löbe så godt, og vi hvor kun 9 spiller. Så vi taeppt alle hvores kamper, og vi hvor verkiligen ikke god. Jeg fik også göre et dopingtest, jeg fik drikke 3,5 liter vand på 1 timme, ca! haha. sen tissede jeg 3 ganger hvor kvartir.

Empire: Jeg har arbejdet som tjener og en lille smule som hakker (da man hakker tomat, salat, lög og laver köd og bacon og damn skypacks). Det har hvoret en god tid, mange venner på arbejde også. Og jeg kan nu godt lave quesedilla ;) haha.

Alle hvore aftene med pandekager og xbox, og hygge.

Jeg har også fått lere kenne så mange fine mennsker, helt sygt. DiNardo og Jasmin har virkeligen kommit til at blive mine söstrer. Og jeg håber virkeligen at jeg kommer til at spille sammen med DiNardo igen. Har greatet så meget de sidte dagerna når jeg har hvoret nödt til at sige farvel af mine venner :(.

Nu sidder jeg på båden hjem, spist sammen med Jasmin, Anna, Fie, Bette-Caroline, Anne og Karen, på Empire selvfölgelig.´Og snakke hel vildt :). hade även pakkespil med arbejde om morgonen, jeg vandt ris, en kat, en maleselvfisk (som jeg gav til Sander på arbejde som farvelgave, han hvor den som ende som syntes godt om min blå og gule fisk) og så fik jeg også polisonger man godt kan klistre pa. Jo men det hvor en god gave :). Jeg selv hade med Kellogs K som jeg ikke fik spist, det synes jeg hvor en meget god gave, og også en rövpulke. Fik også en julestrumpe, med meget meget slik i :) Det spist vi så godt nere på Empire :).

det hvor verkiligen hårt at sige farvel idag, sidder nu og kigger på på min fine billede jeg fik fra holdet. Den kommer til at sitte fint på min vaerelse :)

KNUS FRA SVENSKEREN MED DEN GULE VEST!

"Hakuna Mattata"

Caroline Hansen

Den med SURPRIIIIISE..

Tjenna !


Lördagen, vilken dag! Började först med att jobba några timmar, hade första flex så fick gå realtivt tidigt, yeaah :). Så började vandra upp emot hallen där jag skulle möta Anna, trodde jag. Men vi skulle mötas på empire (mitt jobb) för att äta. Så det blev till att gå fram och tillbaka. Tittade på världens tråkigaste innebandymatch uppe i hallen. Sen skulle jag och Anna åka tillbaka hem med Jasmins föräldrar, (Jasmin kunde inte titta på matchen för att hon hade massa läxor, vilket jag tyckte var lite märkligt eftersom de fick jullov igår..) Men först så var hennes mamma tvungen att få lite behandling på deras klinik (kiropraktor) så det tog ett tag att komma hem.. och när vi kommer hem möttes jag av 10 bulldogs tjejer som hoppar fram bakom stolar och säger SURPRIIIISE!! Då har de i 3 veckors tid planerat ett surpise party för mig. Nästan alla kunde komma, och Jasmin hade naturligtvis inte läxor och skulle fixa här, och hennes mamma behövde inte behandling heller utan det var bara för att hålla mig hemmifrån en liten stund.

Så det blev en riktigt rolig kväll, och jag fick en mega stor tavla med massa bilder och en tavla där alla skrivit en hälsning och så hade de tryckt på min reflexväst "TAK FOR ALT - SVENSKEREN". Tak for alt bulldogs ;-)
Söster 1Söster 2


Om 51 timmar sitter jag på färjan hem till Jönköping!

"Tsamina mina, eh eh eh waka waka, eh eh"

Caroline Hansen 

Den med sista tiden i Danmark..

Tjenna !

Nu är det bara några dagar kvar i Danmark, alla papper är inskickade till IFF och jag hoppas kunna bli spelklar så fort som möjligt. Om 5 dagar så tar jag först båten sen bussen hem till kära Jönköping aka Jönnet! Och åker direkt till Idrottshuset för att se derbyt mellan JIK och Östra. HEJA JIK! :) Jag och min tillfälliga syster :).

Har jag berättat om när jag skulle köra bil här i Danmark? Jasmins pojkvän frågade om jag ville köra hans bil. Jag svarade med att fråga om han ville att jag skulle köra hans bil. Vi kom tillslut fram till att jag skulle köra från fitness till jobbet, en färd på ca 5 minuter. Börjar med att jag sätter ner kopplingen, lägger i ettans växel och tittar snabbt i backspegeln och bakom axeln för att se att det är fritt att köra, trycker sedan försiktigt på gaspedalen.. men inget händer.. Steffen (hennes pojkvän) påpekar då lugnt att det kanske är bäst om jag vrider om startnyckeln först.. Stolt ägare av ett körkort i 6 månader..


"Livet har sina goda stunder"

Caroline Hansen

Den efter pepparkakshuset..

Tjenna !

hra byggt mitt livs första pepparkakshus, fick det som en "tack för den här tiden-, att jag har fått lära känna dig-, hejdå-, lycka till i Sverige-, jag var nyss i Sverige och tänkte på dig-, adventskalenderpresent av Malene. Så då skulle jag och Jasmin försöka oss på att bygga ihop detta. Det är inte lätt! Det startade emd att väggarna gått sönder, så vi fick först bygga dessa ihop, jag brände mig på det ÿber-varma sockret som man ska ha som lim, och har nu en blåsa på mitt finger :(.

och ja, bedöm själva insatsen..

 


tittade även på min första Wallander-film igår, "Innan Frosten", vad den titeln nu har med handlingen att göra kommer jag väl aldrig att förstå, sen är det väl iofs mycket jag inte förstår. Jag var tvungen att se en Wallander för alla (eller ja iallafall många)säger att jag liknar Linda Wallander, vilket jag kanske själv är lite tveksam till. Detta ledde i sin tur till alldeles för lite sömn, varför lär jag mig aldrig att jag inte kan titta på sådana filmer själv?   
Ja, eller har Linda börjat      Ja, är det jag som är polis?  
spela innebandy kanske ?Det är då sannerligen ett mysterium..

Idag är det exakt en vecka innan jag sitter i Idrottshuset D-hall och tittar på derbyt mellan JIK och Östra.

"Lev varje dag som att det vore din sista"

Caroline Hansen

Den hos Masjinos..

Tjenna !


Nuså har flyttlasset gått till Masjinos, där det blir några dagar, känner mig som, ja någon på resande fot, luffare kanske, men men. Nice det med!

Riktigt härligt att få träffa familjen igår som var här. Mamma städade hela lägenheten så att den kan bli gödkänd :) Livet kan inte bli bättre. Nästa gång jag flyttar hemifrån ska jag ta med mig en robot-mamma, som endast har talangerna av att städa, diska, laga mat, hitta mina saker (som någon annan tappat bort även om jag bor ensam), tvätta, lyssna på mina alldagliga problem såsom varför löv alltid snurrar när dom blåser.

Idag började det iallafall med att gå till gymmet innan jobbet. Sen skulle JAG köra bilen, från gymmet till jobbet, vilket är ca 3 minuter, de två fegisarna i bilen satt och skakade av skräck, haha inte riktigt, Jasmin skrattade mest. Sen var det jobb, och eftersom så många är sjuka fick jag jobba från 13-22. Längtar till att min lön den kommer :). 

Åt även min första "aebleskive" idag, rätt gott faktiskt, man kan tydligen inte fira jul utan dem i Danmark, är inte paradis eller skumtomtar, men de fungerar. 

Såg första delen av Benjamin Buttons otroliga liv igår med, men den är sjukt lång så vi kunde inte se den klart, men när jag kom hem idag så möttes jag av en tavla av Brad Pitt på mitt rum, gladare kan ingen vara :) haha.. 

"Njut av livets goda stunder"

Caroline Hansen 
 

Den med sista natten i egen lägenhet..

Tjenna !

Och så var det dags för sista natten i egen lägenhet. Känns faktiskt lite konstigt att veta att man kommer ha folk omkring sig hela tiden igen, men det är bara skönt :). Imorgon flyttar alla mina saker hem och jag flyttar in hos min kompis Jasmin i en och en halv vecka :). Send en 22/12 kl 14.00 går båten från Frederikshavn, och det kommer nog dröja ett tag innan jag kommer tillbaka för att hälsa på.

Dagen började med jobb, 8 timmar. För att sen komma hem och titta på VM-semifinalen i innebandy, SVERIGE TILL FINAL :D, sjukt skön vinst över Schweiz, och detta ska Schweizaren få höra på träningarn ai nästa vecka :D. Försökte sen få ner det sista i flyttkartonger, nu är det bara säng och bord som ska skruvas isär, och sen TV:n som pappa får linda in i mitt täcke eller något. Inte allt för lätt att ta sig fram här nu, men det har det ju aldrig vartit heller för den delen. Frostar ur frysen, har ju ändå inget mat där längre.

Tittar nu på Curling, EM tror jag det är, för damer. Och för att citera Gustav Svenssen i "Svensson Svensson"; Vad är det där för jävla stolpskott, var fan är lag Anette Norberg??.

 
"Guld förblindar många, kärleken förblindar alla"

Caroline Hansen

Den med fel dag..

Tjenna !

Har idag köpt lite julklappar till mig själv. Sen skriver jag "från en hemlig beundrare" och alla i min familj kommer bli sååå avundsjuka. Kanske ska skriva från någon kändis också.. Kan bli kul, allt blir vad man gör det till..

Idag tog jag även det mycket mycket genomtänkta beslutet att löpa till tränigen, jo det hade vart bra.. OM vi hade haft löpfys stora delar av träningen, jag var ju halvdöd redan när jag kom fram, okej inte halvdöd men ordentligt uppvärmd. NU däremot är jag faktiskt halvdöd.

Gladde även Helle mycket idag, hon fick 2 toarullar, 1 laxbit, 2 kycklingfileer och ett paket tops/öronrensare som jag inte kände att jag behövde ta med hem. alltid kul att kunna glädja någon med det lilla...

"Jeg er ikke så god til kompromis for, før jeg mødte dig der var jeg jo alene"

Caroline Hansen

Den med nya löparbyxor..

Tjenna !

Igår var jag nere och julhandlade, nästan alla klara nu, YEAH ! Med tanke på att jag jobbar varje dag fram till jag flyttar hem så är det nog en god idé, haha. I vilket fall, jag ser att det glimtar, något blänker, jag går mot ljuset och hittar NIKE 3/4 löparbyxor för 50%. Så nu finns det ingen anledning att sitta inne och guggla inte, idag tog jag löpet ner till gymmet, för ett pass och sen löpning hem. Underbart! (Ja mamma, jag hade långa strumpor som gick upp över byxorna, så jag hade inte bara ben, och jag hade reflexväst ;-D haha)

Har nu även sett samma reklam på svenska och danska. "alla kan inte bli världsstjärnor i.. friidrott som Susanna Kallur/ i tennis som Caroline Wozniacki, men alla kan skaffa sig ett vinnande leenede. Jo, de ligger på ungefär samma nivå.

"Make a diffrence"

Caroline Hansen

Den efter sista matchen..

Tjenna !

Som sagt, igår spelades den sista matchen i danskatröjan. Det var en jämn match.. de första 11 sekunderna sen får jag världens sneträff på en volley boll och sätter 1-0. Vi vann sedan matchen med 24-1. Vilket betyder KAGE!! (Våran tränare ska baka åt oss). Efter matchen insåg jag på riktigt att det var min sista match jag spelade med alla i allmänhet och DiNardo i synnerhet (iallfall för den här säsongen) och då kom tårarna, så efter en vunnen match med 24-1 står hela laget i en bamsekram och gråter. Kan ha sett rätt kul ut från läktaren faktiskt.

Lite citat under matchen:
Du er så undsvej (du är så konstig)..
Må vi godt spille med 6 spiller? (är det okej vi spelar med 6 spelare)
kan du stop up med og löbe, jeg gider ikke löbe efter dig (kan du sluta springa jag orkar inte springa efter dig)

Väldigt roligt motstånd, när jag satte extremt viktiga 17-1 så tog hon tag i min klubba under armen släppte den och sparkade iväg den. Underhållande...

"Never let the fear of striking out keep you from playing the game"

Caroline Hansen

 

Den innan sista matchen..

Tjenna !

Om några minuter, 11 närmare bestämt i skrivande stund, blir jag hämtad för att åka till min sista match i danska-ligan. Kommer få uppleva en del av Danmark påvägen då vi ska till Brönderslev. Får hoppas att dte blir en bra avslutningen på denna vistelsen och detta halvåret. Som sagt så går flytten för mig hem den 22 december!

Så tagg, med MATCH!!! listan på spotify för tillfället!

"Anfall är bästa försvar"

Caroline Hansen

Den med tjuvlyssnat..

Tjenna !

Mina fyra favoritsidor på internet; www.felsms.com , www.fanformittliv.com , www.tjuvlyssnat.se och www.tjuvtittat.se och då är faktiskt tom facebook inräknat.. www.saltmannen.se kan också ge en heldel skratt ;-)

urdrag från tjuvlyssnat:

En man ~50, med utländskt påbrå, kommer in och går raskt fram till första bästa lediga säljare.
Mannen (rappt): Jag ha ett problem!
Säljaren: Ja, okej.. Vad har du för problem?
Mannen (viftandes med sin telefon): Alltså.. Varje morgon, klockan åtta någon ringa mig. Jag svara. Men ingen svara. Det är någon som heter SNUSSER!!
Säljaren (förvånat och osäkert): Jag tror att det är ditt alarm som ringer…
Mannen (aningen röd i ansiktet): Okij.. (han går raskt ut ur affären.)


Hmm, fyra på styrketräningen idag, 1 innebandypass denna veckan och 5 st torsdagstärningen förra veckan.. mycket märkligt vi inte gick till pokalfinal... verkligen....
Ska bli grymt skönt att komma hem till Jönköping igen.

"Kedjan är inte starkare än sin svagaste länk"

Caroline Hansen


RSS 2.0