Den efter akuten..

Tjenna !

Japp, så fick man spendera halva sin dag på akuten. Trillade/blev fälld på idrotten och har fått en hjärnskakning. Men de var tvugna att göra massa olika tester och sen röntga så det tog sin lilla tid. Men ingen blödning och ingen fraktur så det är väl det positiva i det negativa om man ska säga så. Men var tvungen att vila i hela två veckor. Vad ska jag ta mig till? Ingen träning, förutom det faktum att jag kommer bokstavligen rulla fram så kommer jag ju ha en usel kondition sen när jag väl får börja igen.

Hämtade även ut mitt projektarbete idag och ser nu mig själv som en författare, visst!

"Av skadan blir man vis"

Caroline Hansen

Den efter Atollen..

Tjenna !

Firat HV på Atollen, kortege genom hela stan, lyssnade på den nya låten, sjuuukt bra! underbar dialekt http://www.youtube.com/watch?v=A86w9ifddho dock sjöng de lite fel under liveuppträdandet, såg sådär mycket av spelarna. Tedenby och Sundh är bara för gulliga med sina smile :: (Ingen mun för de har inga tänder, ) byts då ut mot : och jag tycker att jag är jätterolig!). Sundh skulle sätta dit guldtänder istället berättade han, kan knappt berga mig för att se detta. 

Överstyft Tjabon!

"Osch devon Tjabon"

Caroline Hansen

Den med Gc:s träningspass..

Tjenna !

Idag var dagen vi alla söt för. Caroline Georgsson skulle hålla i ett fyspass på innebandyn. Men det var faktiskt inte så farligt som jag trodde att det skulle vara. Det gick att genomföra så att säga.

Hade efter innebandyn håltimme fram till klockan 1, så åkte och simmade innan dess, och vad händer när jag kommer till skolan? Rättskunskapen är givetvis inställd, så slutade kl 9 i morse! Wej!

Fick även reda på att jag skulle redovisa mitt projektarbete för Fluffs klass. Hon lär verkligen få sig en riktig överraskning. Inte alls så att hon läst alla redan och kommer se boken innan mig tom. haha!

Fick reda på motståndarna i finalspelet. S:t Mickelskolan från Mora och Rydbeckianska från Västerås. Lite elitseriespelare, lite landslagsspelare m.m. Kommer bli grymt kul! Spelas i Västerås, innan 20 maj. Haha, ingen koll nej, men hoppas få reda på det i alla fall någon dag innan vi åker :P

Senare bär det av ner mot Atollen, HV ska firas, SM-GULD!

"Anfall är bästa försvar"

Caroline Hansen

Den efter helgen..

Tjenna !

Helgen har varit "hur bra som helst" ! SM-Guld till HV, liksom. Fullt ös på stan, själv är jag ganska värdelös på att uppskatta folkmassor, gissade på ca 30 000 på stan, det var 15 000-20 000. Dock var Gc ännu sämre då hon gissade ca 100 000, att det bor ca 125 000 (eller ?) i Jönköping var hon mindre medveten om. Chelsea gick även och vann med 7-0, vilket uppskattas !

Helvetet som pågått i ca en månad är nu över. Nu har jag bestämt mig. Mer info om detta kommer.

Inte långt kvar i skolan, studenten och därmed ångesten kommer närmare och närmare..

"The winner takes it all"

Caroline Hansen

Den med SM-GULD..

Tjenna !

HV71 SVENSKA MÄSTARE 2010! HELA JÖNKÖPING KOMMER FIRA GULDET I VECKOR!

"Bara guld som räknas"

Caroline Hansen

Den med mitt tal..

Tjenna !

Igår vart det träning med laget igen, det var ett tag sen sedan sist. Det märktes, liite mycket slag och lite mycket låsningar, kanske. Men det var kul ändå, och vi fick träffa våran nya tränare. Kul. Mindre kul att det var samtidigt som SM-finalen, men vad händer? Jo missar bussen hem från träningen ställer mig utanför O´lerays och whips så kommer Laine i friläge och sätter 3-3. wiho ! Längtar till att få flytta till staden Oscarsundh, möjligtvis till förorten Tedenby. För här finns världens bästa Beech precis intill lake petrasek och här kan jag bo i mitt Torp.. Cred familjen Cunow för denna underhållande ordlek.

Dagen bestod av att jag och Gc höll i streethockeylektionen, bra kul att lira lite. Sen slapp jag, tyvärr, att ha religionsredovisning idag. Men fick finna mig i att hålla mitt svenska tal. Det är ett bröllopstal till Fluff som jag ska läsa på hennes bröllop, om en ja kanske 10 år. Läste det för henne igår och hon bokstavligen låg på golvet av skratt. Det gick rätt bra med andra ord. Tyvärr hade jag glömt att ta med mig ett glas när jag skulle utbringa skålen, men det fick gå med en häftapparat istället.

Sitter nu och lyssnar på HV-låtar.. FÖR DOMAREN ÄR MUTAD OCH TUTAR OCH GÅR PÅ, HV71 SPELAR BÄST ÄNDÅ! Vilken klassisker! Är det SM-final så är det! Kan ju passa på att erkänna att jag och en kompis en gång skulle framföra Hv-låten, med Fair Play Band på en talangtävling.. vi missade dock detta då vi istället fotboll den dagen.


Dagens ordspråk kommer ifrån legenden Johan J.P Persson..

"Livet är orättvist, sen dör man"

Caroline Hansen

Den där det är GRRREAT..

Tjenna !

Idag var jag äntligen feberfri, okej mitt på dagen efter 2 alvedon var jag feberfri. Så då unnade jag mig en tripp till Stadsparksvallen för att se J:Södra bli utklassade av Ängelholm. Inte alls kul, men jag hade ju Emma med mig och vi lyckades ta oss igenom sorgen. Nu börjar huvudvärken smått komma tillbaka igen, var nog tur att jag inte gjorde beep-testet imorse trots allt, ryktades om att rekordet slogs och det är jag inte riktigt så nära på att slå. Men samtidigt, orkar en match på två femmor och tycker att det räcker nu innan försäsongen ens har börjat, haha.

Nu blir det till att plugga, igen, har huuur mycket som helst att göra. Religionsredovisning på 30!!!!!! minuter, kommer nog att stå och säga "eeehhh" ett antal gånger, det tar lite tid om inte annat. Sen Gå på rättegång, utvärdera den till rättskunskapen OCH svenskan, skriva tal i svenskan, matte, naturlabb och naturarbete. har lite att göra med andra ord.

Glädjen i mitt liv just nu stavas H-V sen två siffror först 7 sen 1. Igår kom den andra segern mot Djurgården i finalserien. Underbart, ännu en gång är det min gud, Johan Davidsson som ligger bakom det (okej han fick utvisning i slutet men det är ju han som petar pucken till Thörnberg så att Thörnberg och Jukka kommer i en 2-1 situation) Förhoppningsvis så blir det 2 raka hemmavinster nu och GULDET KOMMER HEM TILL JÖNKÖPING på torsdag, håller tummarna, känns som att det är det bästa sättet för mig att bidra på :)



GRRREAT !!

"Ingen minns en tvåa"

Caroline Hansen

Den efter SM-finalerna..

Tjenna !

Igår bar det av upp till Stockholm och SM-finalerna i innebandy. Kul kul! Måste ju erkänna att jag var lite mer taggad till damfinalen IKSU-Rönnby, än herrfinalen Täby-Storvreta. Och jag hade ju rätt. Damfinalen var sjukt bra, Rönnby ledde med 5-2 inför sista IKSU gick upp till 5-5, Rönnby gjorde 6-5 och IKSU kvitterade med ca 2 minuter kvar eller nåt. Sjukt skott från en sjuk vinkel. Det gick sedan till straffar, hejade på IKSU, tyvärr vann Rönnby. Storvreta vann herrarna med 5-2. Ingen jättebra match. Hade hoppats på att träffa lite mer folk man sällan ser också, men man stöter väl på varandra när man minst anar det annars :P.

Hemresan var även den rätt, hmm, underhållande? Min sångröst förgyllar de mesta tillfällena.

"Liten tuva stjälper ofta stort lass"

Caroline Hansen 

Den med Lejonkungen..

Tjenna !

Åter en dag hemma från skolan. Febern sitter i, men det går väl över snart skulle jag tro, hoppas i alla fall. Och vad är en sjukdag utan Lejonkungen? Har bara sett den en gång idag men det blir nog en gång till lite senare. Måste vara världen genom tidernas bäst gjorda film, helt klart! Och jag bara älskar Timon!

Imorgon är det SM-finalerna i Globen, kommer troligtvis att kunna åka dit. Febern börjar ju som sagt att ge med sig. Man kan ju inte missa finalerna, och jag menar Storvreta-Täby, himla tur att både AIK och Warberg åkte ur i semin. Men det finns en hel del runtomkring som är roligt.
  Ska även försöka fixa lite annat smått och gott idag, projektarbetet exempel, men man får ju inte överanstränga sig.

"Framgång ger vänner, motgång testar dem"

Caroline Hansen

Den med plugg..

Tjenna !

Kollade på Sandagymnasiet-Mullsjögymnasiet imorse. Bra sista period där det bjöds på lite mål iallafall. Matchen slutade 6-4 till Mullsjö. Det är vi tjejer som får se till att håla fanan itopp, med tanke på att vi är i SKOL-SM FINAL! Detta blev klart under gårdagen då vi besegrade Sundsgymnasiet från Vellinge (Malmötrakterna tror jag) med hela 12-2 i semifinalen. Nu var det i och för sig 3 semifinaler vilket innebär 3 lag i finalen så jag tror att det kommer bli något finalspel. Vilka de två andra lagen blir är inte klart, men det lutar åt Hulebäcksgymnasiet från Göteborg, med våra kära Pixbo-spelare, såg idag att Jorunn som går där är lagkapten för U-19 när de åker på VM till Tjeckien, de har även spelare från breddläger och ja, Pixbo har vi ju mött 100 gånger med JIK och de snodde vårat SM-guld 2008, hemsk final det där. Andra laget verkar bli en skola från Mora där jag tror 7:an i Elitseriens totala poängliga med 52 poäng, Therése Karlsson går, även tvillingarna Hansson. Jo men alltid kul att möta landslagsstjärnor :). Fast alla tre lag har isåfall gått till final och har då lika stor chans att vinna. Gårdagens match måste btw varit den tråkigaste att kolla på (förutom målen då vilka var ganska snygga) Men sjukt mycket slag och allt. Men vi gick vidare! Dock ryktas det något om att vinnarna i skol-sm får lira skol-vm nästa år. Sjukt tråkigt om vi gåt och vinner så får man inte vara på med vm. Men som sagt, det ska ju vinnas först.

Tiden just nu går åt till plugg. Har suttit sen jag kommit hem vid 15.00 och tog först nu en liten paus :P haha. Ett innebandyarbete "Min Playbook" som ska vara inne på måndag, svenska arbeten (vad vet jag inte riktigt), religions prov på religionsfilosofi på fredag, jag förstår inte orden på instuderingsfrågorna. Så hela veckan kommer att gå åt till att plugga.

Lördag blir ett litet avbrott för SM-finalerna i innebandy. Tyvärr så är det Storvreta-Täby på herrsidan, jag ville se Warberg-AIK som båda åkte ut i semin, Warberg för Johan Andersson och klacken, AIK för de gamla JIKarna Kevin, K-J och Gillek! Damernas blir däremot kul, IKSU är alltid roliga att se och Rönnby är väl okej de med :)

Tillbaks till plugg, wiiiieeejj!!

"Everything worth having is worth working for"

Caroline Hansen

Den efter SDF-SM

Tjenna !

Var hemma kl 4 natten till fredag. Men har haft det kanon och hoppas att allting ordnar sig till det bästa! :)

Kl 12.30 bar det av igen till Nyköping. Vi skulle kolla på Fluff, Hill och Flis som spelade SDF-SM med Småland. Jag och CH hade lite smått panik över att vara för gammal. Jossis tyckte väl att det var lite förlänge sedan hon var med för att ha lite panik. Hon har kommit över krisen så att säga. Tyvärr så gick det inte så bra för varken killarna eller tjejerna. Killarna förlorade mot Skåne med 7-4. Tjejerna förlorade mot Stockholm med 4-2. I den matchen fick jag se Fluff gör mål :D :D. Flisis passade till henne och Hill gjorde en kanonmatch i målet :). Carro Hadelund är helt sjuk med! Henne vill jag aldrig möta!

Sen fick jag träffa båda mina gamla ledarkollegor från campen, Sebastian och Julia, Julia spelar för Stockholm och har gjort 13 poäng på 4 matcher, varav 8 mål vilket var lika många mål som jag gjorde på hela säsongen! Sebastian är också han förgammal, men var där och precis som jag bidrog til en höjd stämmning, eller något.

"It´s your life to live"

Caroline Hansen

Den påväg till Göteborg..

Tjenna !

Sitter på tåget till Göteborg! Borta från mitt älskade Jönköping ändå till tisdag. Hur ska jag klara av detta?

Gårdagskvällen var kanon! Känns konstigt att Bengan ska vara borta så länge. Men hon kommer ju tillbaka :) haha. Helt klart kvällens höjdpunkt var allas våran Josefine Ohlssons dans till Timoteij och låten Kom.

Blir en hektiskt vecka! Kommer fara fram och tillbaka hela tiden. Men det ska bli kul det med!

Jag saknar dig!

"Bättre ett ärligt nej än ett falskt ja"

Caroline Hansen 

Den med den totalt lama dagen..

Tjenna !

JIK vs. Smålandslaget var starten på dagen! Grymt skoj att träffa de spelare man spelat med i Småland under åren och ledarna igen. Lindade Fluffs klubba, så förväntade mig ca 18 mål av henne idag. Men nej det var tydligen för mycket begärt! Direkt efter matchen skulle Emma kolla om hon klarade testerna till polishögskolan, man ska dra en 70 kilos docka ett visst antal meter. Eftersom jag jag väger ganska precis 70 kilo så var jag en ypperlig träningsdocka. Dett gick galant, och det enda VI fick höra var av Smålands coach "Men Hansen, gå och ta din medicin istället", så måste ses som ett lyckande. För att fira detta gick vi och åt med Paige. Fick sedan se Östra gå upp i ettan, goa derbyn nästa år!


Sen bar det av hem till familjen Glad. Jag Fluff och Flis gjorde absolut ingenting. Kollade på TV och var enligt Johan ett par säckar. Perfekt! Det är lov liksom. Mitt sista påsklov och det blev inget dumle. lite sorgligt!
Bilden från Mullsjömatchen beskriver kvällen ganska bra!


"Det finns ingen bättre spegel än en god vän"


Caroline Hansen



Den med kommentaren..

Tjenna !

Vi går igenom retoriska begrepp på svenskan, hur man bygger upp ett tal med olika knep osv.

Adam: Hansen
Jag: Jaaa?
Adam: Vet du vilket retoriskt begrepp "Hansen är klumpig" är?
Jag: Hmm, metafor?
Adam: Nej, kliché, för det är en VÄÄÄLDIGT utnött fras..

"Tro inte på allt du hör och bara hälften av vad du ser"

Caroline Hansen

RSS 2.0