Den efter vinst..

Tjenna !

Inte bloggat på länge. Inte haft någon lust direkt. Inte hänt så mycket kul heller för den delen. I fredags lirade jag innebandy på korpnivå med Pia IK mot Jockes IK, det blev förlust med 12-5, trots att vi hade Fluff i målet. Men vi ska ha revansh.

I lördags rensade jag mitt rum, baksidan av min dörr är inte sig lik, inte heller mina garderobsdörrar. Vissa (Sofia Andersson) tyckte nog att det var på tiden. Haha, hade lite bilder på min stora idol Gunnar Domeij där. Han har förövrigt gjort comeback i högsta serien. han är min gud eller nåt. Efter det så åkte jag och Emma JaCobsson till Husqvarna för att kolla deras juniorallsvenska kvartsfinal mot Pixbo, de fick styk med 6-3. Synd, hade vart kul om de gick vidare. Vi åt i alla fall geisha, det är en viktig och riktig uppladdning inför match det!

Matchen idag! VI VANN MED 4-1!!! Så otroligt skönt, nu ligger vi 8 poäng före Stanstad med 3 omgångar kvar att spela. Vinner vi mot Husqvarna i nästa omgång så säkrar vi div.1 kontraktet till nästa säsong :)

Själv gick man och sjukade ner sig direkt efter matchen, men ja bättre det än innan matchen. Vi skulle ha lugn träning måndag och tisdag eftersom vi har DM-semifinal på torsdag så missar nog inget om jag inte tränar imon. På torsdag är jag fit for fight (som man så vackert säger) igen!

Felicia hade inte med sig JP idag. Så får vänta tills imon innan jag kan läsa det! Syskonen Glad i div.1.

"It´s not what you say, it´s what you do to make me stay"

Caroline Hansen

Den där jag ber om förlåtelse..

Tjenna !

Det går rykten om att folk tar det som står på min blogg seriöst och att det har lett till att en del missförstånd har kommit. Jag vill bara säga förlåt och poängtera att inget av det som skrivs är seriöst och att jag överdriver/underdriver (kan man säga underdriva?) i exakt allting. Om jag ex har sprungit 8km så heter det att jag har sprungit 14 mil, etc etc. Jag har sagt det innan, men om det tillkommer nya läsare är det lika bra att säga det igen. Ta inget seriöst som står här, speciellt inte om jag är sur, (det läser man nog av rätt lätt om jag är eftersom det i princip endast sker efter förluster att jag är jätte sur). Men som alltid finns det ett undantag som bekräftar regeln, allt det snälla jag har skrivit om Fluff i första hand, Felicia, K, G-sson, Paige, Fia etc, det är ju givetvis sant. Mina vänner är jag sjukt stolt över och de älskar jag något enormt. Det är även sant att innebandyn är prioritet nummer 1 i mitt liv och något jag satsar på, precis som mina vänner (de allra flesta av mina vänner spelar i JIK) och alla i laget. Matchen mot Stanstad kan vara den viktigaste matchen hittils i min såkallade "Karriär" och allt fokus ligger på den förtillfället. GO JIK!

"Det är en styrka att kunna erkänna ett misstag"

Caroline Hansen 

Den med gamla minnen..

Tjenna !

Hittade Fluffs gamla spådom om mitt liv, och hittils har jag inte gift mig med Kråkan, men vem vet vad som händer i framtiden? :) Haha. Läste igenom massa gamla inlägg och det är sjukt kul att komma ihåg allt man har gjort igen :)

Det börjar med att jag gifter mig med Kråkan, vi åker på smekmånad till Antarktis för att sedan bo kvar i en lägenhet någonstans i Sverige. Allt är frid och fröjd, tills plötsligt Kråkan lämnar mig för en Transa därför att han är bi. Det kommer senare ut att vi bara hade ett bra förhållande i sängen.
  Jag blir då väldigt ledsen och blir då hans bästa kompis Pers älskarinna. Pers fru vet inget om det utan går runt i godan ro, tills jag plötsligt blir gravid. Då kommer sanningen ut och Pers fru lämnar honom och jag och Per blir tillsammans, vi får tvillingpojkar som vi döper till Per och Oskar.
  Men det här livet är inte det livet jag vill ha, så jag lämnar Per för Björn, som är Pers bästa kompis. Vi har det mycket bra till en början. Men när sen Kråkan får reda på detta så snackar han skit om mig till Björn och då gör Björn slut med mig. Detta var en ond taktik av Kråkan och han och Björn blir då tillsammans. Men även Kråkan har ett samvete och berättar för Björn hur det ligger till. Så då blir vi alla tre tillsammans och har ett kanske delvis komplicerat förhållande men det fungerar.
  När jag sedan blir gravid en andra gång med Kråkan, så lämnar vi Björn och bildar ett lite vanligare par. Jag föder ett till tvillingpar som vi döper till Kråkan och Elsa. Men Björn är inte helt ute ur bilden. Han kräver att faderskapstest görs på båda barnen. Det visar sig att de har ett barn var. Kråkan är far till Elsa medans Björn är far till Kråkan...

"Våga hoppas och våga tro"

Caroline Hansen


Den utan rättskunskap..

Tjenna !

Började dagen med att gå upp alldeles för tidigt och vandra alldeles för långt till stationen. Men jag offrar mig. Gillar Habo ändå, lite grann ialf. På sommaren. Somnade nästan på tåget, och det hade varit jättesynd om jag hade försovit mig och råkat vakna i typ Nässjö eller något, verkligen! För varken Fluff, Carro eller Felicia var på träningen imorse. Sjukt kul att spela då när båda kedjekamraterna är borta! Spelade 3-3 och sen har man två fasta passare i hörnen, diagonalt mot varandra. Jämnt och väldigt kul! Men men, imorgon drar det igång igen, då kanske vi kan köra lite inför Skol-SM, kedjan med Felicia - Hansen - Fluff ska vara på G i den matchen :).

Hade ingen rättskunskap idag så slutade vid 11 efter svenskan. Och det gick jättebra på mitt tal i dag på svenskan. Hade fått ett ämne, skulle prata om "Min Norgeresa" och jag skulle även väva in ordet pärm. Men sen kommer jag ju till problemet att jag ibland inte kan läsa min handstil, så fick hitta på lite och så. Det fick gå som det gick, hade betygssamtal för B-kursen i svenska efter och då sa hon att jag var bra på att hålla tal och det jag pratar om är intressant. Hur nu en norgeresa där vi åker båt och går på grund när vi kör på en val kan vara intressant vet jag inte.

Ingen träning ikväll, ska faktiskt bli rätt skönt. Har gjort dagens gärning då jag hittade två av Fluffs tröjor. Det räcker för idag. har ju faktiskt tränat imorse och sen haft en hel lektion. Man får ju inte ¨gå och bli överambitiös nu när jobbet slutat.

"Som man bäddar får man ligga"

Caroline Hansen

Den med sista arbetsdagen..

Tjenna !

Sista arbetsdagen idag. Rätt skönt att få åka hem efter skolan och vara hemma lite. Men samtidigt kommer jag ju sakna att inte få pengar. Haha. Men är ju givetvis glad över det jag har fått, välbehövligt kan jag ju säga ;).

För övrigt varit en rätt tråkig dag. Intagning på innebandyn i morse så det var kort träning, Lisa Jonson var klart bäst! Tråkig mattelektion, gick iväg med "extra-erik" för att ´jag inte orkade med eva, inte för att jag inte kunde. Tycker ändå att de går hyfsat lätt, så länge man bara ska derivera. Men blir jobbigt när hon ska stå där och ja, sen är det ju våran kära ST som klagar när vi väl får sluta tidigare och frågar om vi inte kan ha mer läxa. Klarar ju inte av att se på den människan! :P haha.

Studiedag på fredag!

"Till stjärnorna genom svårigheter"

Caroline Hansen


Den där jag lackar på min mobil..

Tjenna !

Min mobil har gått sönder igen, suprise på det! Gick sönder i lördags, eller typ stängde av sig och så, men briljant som jag är kom jag på att batteriet var slut. Det fungerade bättre när jag laddat den. Men nu är det nästan fullt batteri och den håller på så ändå. Illa!

Åkte till Intersport med Fluff och Bergström och beställa matchtröjor till Sanda. Sjukt duktiga är vi och fixar det! Blev svarta tröjor med tryck och vi valde nummer till alla. De vi visste fick sina nummer och de vi inte visste hitta vi på nummer till så Anna får spela med nr 40 och Sjöberg med nr 53! Det tyckte vi var underhållande.

Sista dagen på jobbet imon sa dom, lite blandade känslor kanske skönt att slippa åka dit direkt efter skolan men samtidigt, jag vill ha pengarna ju ;) haha. Men får väl vara glad för det jag har fått jobba, eller nåt ;)

Jag fick inte heller följa med till U-SM på lördag :(. Vi spelar match i ettan på söndag och då fick inte jag, Liljeberg, Persson, Frida, Felicia, Hill följa med, vet inte om de var någon mer som hade åldern inne somk inte fick det. Surt nu när det är sista året men serien kommer ju i första hand så det kanske trots allt är bra. De som är där är sjukt duktiga och jag hoppas att vi/ni tar oss/er till finalslutspel i Landskrona :)

Var även något jättekul från träningen jag ville dela med mig, men kommer absolut inte ihåg vad det var. Jonna Ihrman kan nog ha något med saken att göra känns det som, vet inte, men tror det! Brukar vara så om inte annat :P

Ska till Norrköping den 5-6/2 i vilket fall!

"Lev inte i drömmen, lev som drömmen"

Caroline Hansen

Den där jag är ledig från jobbet..

Tjenna !

Började med att jag hade sovmorgon, och den slår aldrig fel, enda gången man försover sig är givetvis då. Satte klockan på 8 för att jag skulle slippa stressa på morgonen. Hinna göra en smoothie m.m. Vaknar av att jag rycker till kl 8.46 bussen går 09.03. Då kan jag inte som alla andra dagar bara ta på mig träningskläder så det blev att jag kom lite sent till skolan. Men de löste sig ;).

Sen följde lunch, SP3A tror att de är något och startar matkrig. Mattanten går fram till dem för att prata, och jag är ca 2 cm ifrån att lyckas träffa henne i bakhuvudet med en kåldolme/brysselkol var det nu var vi kastade. Tyckte det var väldigt sorgligt att jag inte träffade henne.

Ska åka till största hålan Mullsjö ikväll för att kolla på Mullsjö-JIK. Äntligen har jag och Emma kommit överäns om att UPPVÄRMNINGEN är det bästa med matcherna! Absolut det roligaste att kolla på!

Lund imorgon!

"En dålig hantverkare klagar på sina verktyg"

Caroline Hansen

Den där man börjar bli en aning skoltrött..

Tjenna !

Igår så blev det att åka till Felicia och hennes moster (som var bortrest). Åt kebabpizza utan lök och champinjoner och med pommes, går inte att bli godare. Sen ska vi kolla på film och Felicia lägger kommentaren "Nu blire de scarymovie" Och ja, på ett sett är det en väldigt skrämmande film, Love in Manhattan. Kärlek är nog mer skrämmande än både spöken och psykopater ;)
     Sofia kom även sen och hade med sig godis för ca 70 kr! Det gick åt under natten kan jag lova. Välbehövlig natt med andra ord <3

Dagen har bestått av att jag har somnat överallt var jag har gått. Inte så konstigt i och för sig, men ändå. Tränigen i morse gick väl ok, i början i alla fall. Måste ju hålla humöret uppe jämt på träningarna "det ingår ju i min roll i skollaget", får väl kämpa på sistra terminen ;) hahaha. Sen hade jag bara matte innan vi satte oss i matsalen i 1 och en halv timme. Mackan oroar sig för att inte hinna till engelskan som börjar om ca 2 timmar. Stackarna som måste läsa engelska. Mackan och Lina hade även saltkrig, vilket var ganska undehållande den tiden jag höll mig vaken, eller ja det var det som höll mig vaken.

Äntligen köpt fritidskortet! buss!

Träning nu! Taggad faktiskt, match mot SödraDal på lördag, borta i Lund!

Inläggets ordspråk hittade jag och Felicia själv på, vi har en betydelse, men som alltid fundera över vad den betyder för er också!

"Fiskar simmar inte i regn"

Caroline Hansen

Den med Pia Ohlsson..

Tjenna !

Dagen började extremt bra. Förlorade mot Fluff i innebandy, hur kommer det säg? Vad händer med världen? Sen mattelektion, och det var tur att jag var på topp. För med hjälp av min briljanta och snabbtänkta hjärna tog jag mig ur flera kniviga situationer. Eva trodde ex på att jag hade ett hemläxeblock där jag gjorde matteläxan och att jag inte alls kollade facit under genomgången, ja herregud! Träffade Felicia efter lunchen och fick ett välbehövligt snack med :)

Jossan "Pia" Ohlsson är nu tillbaka på träningarna. Höjer stämmningen direkt. Idag fäller hon ex kommentaren "ja jag åt ju fil till frukost, aa och då tänkte jag att jag måste ha en efterrätt tll de, så då tog jag en semla... och en chokladboll". Förutom detta hade hon ätit en pizza (hon hade ju faktiskt varit ute och gått) en hamburgare och ännu en semla. Sen efter träninge åkte jag och Jossan till Max för att äta hamburgare (de hade ett erbjudande). One of a kind, Pia Ohlsson <3

Andra ansökan till SportsCamp inskickad, att de aldrig får den första från mig ? Ska jag ta det som en vink att de inte vill ha mig där?

"När det är som värst, då kan det bara bli bättre"

Caroline Hansen

Den med sovmorgon..

Tjenna !

Blev till att jag tog en välbehövlig sovmorgon idag. Kände verkligen för att ha ett pass med Hitler idag. Gjorde några övningar själv hemma istället som jag kan garantera gav mig mer. Drog sen till jobbet strax innan 12 och sen blev det 4 timmar där med. Fick en teorilektion av Micke Hill på köpet. Hade jag kommit ihåg något av den så hade det nog varit jättebra.


Till er (CAROLINE GEORGSSON) som inte lyssnar på texten i låtar, läs dem då istället ;) Både denna och den i förra inlägget. Jo jag vet, jag kan vara "djup" ibland, vet inte vad som flugit i mig, börjar väl, usch hemska tanke, att växa upp.

You say you really know me,
you’re not afraid to show me
what is in your eyes
So tell me about the rumours
Are they only rumours?
Are they only lies?

Falling out of a perfect dream, coming out of the blue.

Is it true?
Is it over?
Did I throw it away?
Was it you?
Did you tell me you would never leave me this way?

If you really knew me
You couldn’t do this to me
You would be my friend

If one of us is lying
There’s no use in trying
No need to pretend

Is it real?
Did I dream it?
Will I wake from this pain


"Stor i orden, liten på jorden"

Caroline Hansen

Den där jag är lack..

Tjenna !

Lack, lack 6 gånger om. Förlorade med 6 jävla 0! Tänker inte gå till skolan imon utan tar studiedag på eget begär! Hatar att förlora och fan vad SödraDal kommer få lida för det här!!! PTTVI (eller hur dte nu låter när man spottar eller nåt, allmänt visar att man är sur)

Til now, I always got by on my own
I never really cared until I met you
And now it chills me to the bone
How do I get you alone?

You don't know how long I have wanted
To touch your lips and hold you tight
No
You dont know how long i have waited, and i was going to tell you tonight
But the secret is still my own
And my love for you is still unknown
Alone


"Bättre dåligt minne än dåliga minnen"

Caroline Hansen


Den efter "snabba cash"..

Tjenna !

Mycket har hänt sen Skol-SM. Man blir igenkänd på stan och alla vill ha autografer, funderar nu på att skaffa hemligt nummer. Okej, dom 10 personer som läst referatet har sagt grattis men det är väl inte jätte stor skillnad.

Igår vart det en sjukt stressig dag, först jobb 9-13, bjöds på bakelser och o.b (lönetillägget inte tampongerna) och hittade en ny finess "kopiera" och allt gick mer än dubbelt så fort. Sen fort iväg hem för att steka upp en omelett, innan det bar av ner till idrottshuset för att kolla JIK. De vann med typ 9-3 eller något och måste säga att jag tycker lite synd om bänkvärmarna som ínte ens får hoppa in då. Samtidigt som den lirade även JIK u-lag där Josefine Ohlsson gjorde comeback på planen, startade med att hänga 4 kassar, vilket får ses som med beröm godkänt tycker jag. Hon ska även sitta med på bänken idag, snart är hon tillbaka. Direkt efter matchen bar det av till mormor, jag och Patrik kollade Hv, eller jag somnade och han kollade. Åt massa maränger med, maränger och chokladsås med glass kan vara det absolut godaste, eller som mitt och Paiges ordspråk lyder "Jämför man med marängshwiss, så är allt annat äckligt". Sist bar det av mot bio och Snabba Cash, väldigt sorglig film och tårarna rann från start nästan, hade även huvudet under tröjan stora delar av filmen.

MATCH idag, JIK-Olofström 15.00 A-hallen!!

"Gräv inte upp större sten än du kan bära"

Caroline Hansen 

Den där jag och K utklassar alla i tennis..

Tjenna !

Hade först squasch på idrotten, Paige var utan skor och det gick sådär för henne då, hon var inte på bästa humör efter det. Jag och Kajsa utklassade Getto. Sen gick vi och spelade tennis och även där fortsätter det vinnande konceptet Hansen-K att vinna, först mot Getto och Geggi för att sedan utklassa Adam och Robert! Sedär ja! Så ska det se ut.

Sen blir det "läxförhör" med Sven-David, vilket betyder att det tar 60 min, är först 12 begrepp sen 5 frågor där man måste skriva ca en halv sida på varje fråga. "Läxförhör" javisst, kan väl kanske kallas så, i helvetet, men så är i och för sig en lektion med Sven-David nära till helvetet och ett prov är helvetet.

Efter att jag plågats av siffror på jobbet och tröstat mig med chokladkakan det bjöds på så bar det av till Felicia. Tyckte så synd om henne igår så köpte med mig lite godis till henne. Skulle förbi och lämna hennes historiabok som jag tagit med mig från skolan. Blev sen att jag spenderade lite tid där med att göra ingenting och det var längesen man hade så kul när man gör ingenting. Kollade gamla bilder, snackade lite allmänt om sådant man behöver snacka om, going där!

Sen bär det av in till stan igen för en fika med järngänget :) Det behövs, för nu ska vi göra det vi är bäst på.. ATT DÖMA FOLK! Kommer bli en underhållande kväll.

"Gammal kärlek rostar aldrig"

Caroline Hansen

Den efter Skol-SM..

Tjenna !

Taggningen inför skol-SM började redan igår när Felicia kom. Alltid lika trevligt :). Hade kunnat göra en bok med hennes citat. Igår kom "Ja, eller han bodde där tills han flyttade". För övrigt tog det henne 3 minuter att inse att hon tryckte på fel knapp när hon skulle släcka lampan. Briljant!

Klockan ringde 03.30 och då var det bara till att bege sig mot Stallgården. Uppiggande gång dit. Somnade som en stock i bussen upp och sov tills Peter väckte oss ca 4 timmar senare. Hyfsat skönt. När vi väl kommer upp, vi ser ju såå seriösa ut. Alla har olika shorts och olika strumpor, tröjorna är NÄSTAN likadana, men ska vi ha dom är vi tvungna att tejpa så vi röstar om att ha ett annat ställ, men nej då finns det inte tröjor till alla med det stället så det får bli våra tejpade tröjor. Gott! Min 26:a var sjukt snygg. Och tejpen trillade inte alls av på någon.

Men som sagt det fick gå som det skulle gå, vi visste innan att de skulle ha med spelare som spelat i elitserien och varit med i landslaget och hur går det.. VINST MED 7-2!!! Hur fint är inte det ?? Kedjan Felicia-Hansen-Lyck producerade och stod för 5 mål framåt (Lyck 3, Felicia och Hansen varsitt) Rätt gott det med! Så för första året går vi vidare i skol-sm och nu ska vi gå hela vägen!

"Kärleken skapar ett vi utan att förstöra ett jag"

Caroline Hansen


Den där tröjan är tejpad och klar..

Tjenna !

Tränade inför det efterlängtade skol-SM idag med skolan. Kedjan Felicia - Hansen - Fluff kommer att producera på torsdag, känner det på mig! Tagg gäller nu. Insåg även innan idag att de har ett X antal elitseriespelare och några som vart på u-19 landslagsläger och att de flesta har medaljer från SDF-SM. Vi själv har blivit utslagna av Sävjö och deras div.3 lag två år i rad. Men nu kommer vändningen, ju bättre motstånd desto roligare att vinna. Felicia sussar även här mellan onsdag-torsdag. Går det att få bättre uppladdning ? :P Smoothies och frukostfrallor på bussen upp! Javisst! Kommer förövrigt att återgå och spela center på torsdag.


          FELICIA                         HANSEN                       FLUFF 

Vi ska även spela i våra seriösa träningströjor så det fick bli att jag fick tejpa fast nr 26, för det ska jag ha! :D.

Iväg till idrottshuset nu, match mot Olofström på söndag! Kommer bli en rolig vecka!

"En konflikt har åtminstone alltid två sidor"

Caroline Hansen

Den där vi äntligen ska spela Skol-SM..

Tjenna !

Efter att jag har tjatat på Peter och Jocke sen i december 2008 så ska vi på torsdag åka och spela skol-SM, i Västerås :). Resan avgår 04.00 från Stallgården vilket kanske inte är det optimala, men vi får i alla fall lira. Tjatade även till oss att vi ska spela hela träningen imorgon och på onsdag. Låter som att det kan bli en rolig vecka. De två tidigare åren har väl inte varit helt okej. När jag gick i ettan hade vi ingen målvakt på Sanda, så då fick man offra sig och ställa sig i målet, det gick ju som det gick. Men är ju trots allt inte målvakt så ger mig själv godkänt i dne matchen ;). Andra året, ja vi vann mot Mullsjö efter att jag satt avgörande målet när jag själv står inne i målet bakom mållinjen ungefär, men det godkänns och då tänker man väl inte på de? Både vi och Mullsjö förlorar sen mot Sävsjö så vi ryker i vilket fall. Så det luktar guld iår, det är så sant som det är sagt. Ryktas om en line med Felicia - Hansen - Fluff! Låter spännande.

Hyfsat jobbigt att skolan dragit igång igen, idag hade jag gym till kl 9. Sen började jobbet vid 11, så hade bara två timmar hemma emellan, och imorgon sluta jag inte förrän 11.30, jobbigt! Börjar jobba vid 13 sen tror jag. Har ju typ flextid och kan komma och gå som jag vill. Men ska jobba fram till den 21 ialf. Pengar liksom!

Står i valet och kvalet, Jönköping eller Umeå i höst? JIK eller något Umeå-lag? (Flyttar jag finns det förhoppnbingsvis något lag som jag får spela i)

"Guld förblindar många, kärleken förblindar alla"

Caroline Hansen

Den efter weekend hos Fluff..

Tjenna !

Begav mig ut till Taberg och Fluff i fredags. Där blev det lite kvalitetstid och vi kollade även "the propasal" eller vad den heter med Sandra Bullock och Malin Åkerman. Rätt kul. Laddningen inför Warbergs-matchen var på topp, pizza, geisha och Fluff. Det är så det ska se ut!

I lördags väntade den viktiga såkallade 6-poängsmatchen mot Warberg. Efter att jag har glömt ställa min klocka får Fluff komma in och väcka mig. Då har hon hunnit laga mat och göra smoothies till oss. Eller maten var bara till henne själv. Mamma fick göra min sallad som vanligt, då vet jag att det blir bra. Är lite osäkert när jag ska göra det själv, kan sluta hur som helst då. Gick sedan 4 hus uppåt på gatan för att väcka Carro vid 11, det behövde hon om hon skulle lata hela dagen. Sedan väntade färden mot Varberg, den bestod av hel- och halvnisse. Felicia införde nya ord i svenskan ex som "brickoman" det är som pyroman, fast man då skulle vara besatt av brickor.

Matchen vann vi i vilket fall med 5-4. Otroligt skönt, vann mot Warberg i båda mötena och ligger nu på 18 poäng medan Warberg och Engelholm ligger kvar på 15. Under strecket ligger Stanstad på 12, Malmö på 7 och Husqvarna på 0. Vi har i och för sig serieledande Olofström i nästa match, men det är ingen omöjlig uppgift. Vi spelade faktiskt riktigt bra och det var skönt att vi äntligen fick sätta en i powerplay :).

Kvällen spenderades först hos Fluff med mat och firandet av att hon fyllt 18. Min almanacka jag gjort till henne på extrafil.com blev mycket uppskattad. Vilket är positivt, och nej jag hade faktiskt inte lagt in 12 bilder på mig själv. Hon fick även lite smycken och annat smått och gott, världens största snus av Carro, som jag inte tror kommer användas, men kan ju vara kul att ha, eller nåt. i vilket fall begav vi oss sen ner till Centrum, men jag är väl inte ett jätte stort fan av de, så jag Fia och Felicia roadade lite i Jönköping innan vi åkte hem till Fia och drack te, såja! En lördagskväll. Sov sedan andra natten i rad hos Fluff.

Dagen började med lite städning, sen in för att kolla Östra-Färjestaden. Kul att träffa Carro och Nyberg igen :). Inte sett dem sen Sundsvall med Småland känns de som och det var ju nästan två år sedan nu. Men Carro, lillen är ju bara 92:a så henne kommer jag se i Nyköping iår när jag och Jossan åker dit i våra egendesignade Fluff-tröjor.

Sjukt långt inlägg och jag gissar på att Jossan och Sofia endast kommer att läsa avslutande ordspråket.

"Den som ger sig in i leken får leken tåla"

Caroline Hansen

Den där skolan börjat igen..

Tjenna !

Nu har helvetet börjat igen. Sandagymnasiet drog igång med en hårdstart. Innebandyn var inställd så jag hade matte mellan 10.35-11.30. Hur jag ska klara av min sista termin är en fråga. Det kommer bli tufft, det kommer bli hårt, men tillsammans ska vi, Sp3C klara av det.

Tillbaka till matten, Eva våran lärare fick nog som vanligt lite smått panik på oss, det var inte matten utan nyår som stod i fokus. Vissa var väldigt lacka för att jag, Fluff och Felicia inte kommit till någon efterfest kl 6 på morgonen, grejen är att vi åkte därifrån vi var vid 2 och tveksam om det var bestämt om någon efterfest då, men ytterst roliga som dom är säger dom "men är ju inte så konstigt om du inte kommer ihåg det, kommer du ens ihåg att du var där". Alltid ska man få skit för något. Jag kommer ihåg allt!!

Match på lördag mot Warberg borta! Viktiga poäng på spel, både vi och Warberg ligger på samma poäng, precis som Engelholm. Eftersom alla andra lag byter första bokstav på laget från staden (städerna stavas ju Varberg och Ängelholm) så funderar jag på¨om vi ska kalla oss Gönköping? Något att fundera kanske, glöm inte följa oss på bloggen http://jntm.blogg.se mycket roliga tankar och funderingar.

"Allt är inte guld som glimmar"

Caroline Hansen

Den efter Gothia..

Tjenna !

Klockan ringde 05.45 imorse och det var helt sjukt jobbigt att gå upp. Känns som att klockan nu är typ 23 eller nåt. Men vi skulle bege oss ner till Göteborg för att kolla Hovslätts semifinal som började kl 8.00. Vädret är väl inte det allra bästa och vi får ta det väldigt försiktigt för att inte åka av vägbanan. Så när vi väl kommer ner till Göteborg så inser vi att det är ca kvarten kvar av matchen och nu ska vi även hitta till hallen. Såja! Bra, får fråga massa taxichaffisar och annat folk om vägen och när vi tillslut kommer fram så ser vi allt folk välla ut ur hallen, då kom vi lagom till att matchen slutade. Bra jobbat! Men de vann tydligen med 8-1 eller något så det gick bra utan vårat stöd :P. Visade sig att även Husqvarna vunnit sin semifinal så min omtalde final blev verklighet! Haha.

Gick lite vilse i Göteborg och åt på McDonalds innan det var dags för final. Träffade massa folk man inte sett på år och dar, rätt kul att stöta på varandra. Kollade f14 finalen innan och förstår inte varför tjejer har så svårt att lägga straffar, är ju ingen stjärna själv direkt men det vet jag om.

Finalen blev tillslut endast 30 min försenad, gott! jämnt var det också Husqvarna tog ledningen med 1-0 och det stod sig till ca 4 minuter återstod av matchen då Hovslätt kvitterar till 1-1. Det avgörs på straffar, Husqvarna leder med 2-0 när det är 2 straffar kvar, då går Hovslätt in och sätter båda samtidigt som Husqvarna missar sina. Sen som vanligt, bäst när det gäller, Viktor Wibring, gjorde hattrick i kvarten igår och sätter avgörande straffen idag. Oliwer var riktigt bra i målet med. Kul final med andra ord!

Småland tog även brons på både flick och pojksidan. Tjejern åkte i semin mot Uppland som sen tog guld och killarna mot Göteborg som sedan tog silver. Amanda Hill kom med i all star team, våran målvakt, jag är stolt!

tagg öfr sista träning innan Warberg borta på lördag!
inte tagg för skola imon

"Egen härd är guld värd"

Caroline Hansen


Den där jag är ledig imon..

Tjenna !

Träningen gick sjukt bra idag, verkligen. Har nog hittat flytet nu. Går inte ens att vara ironisk om det. Men det är 2 träningar kvar innan matchen mot Warberg och ska nog kunna hitta i form tills dess. Har ju trots allt bytt både postion och kedjekamrater så två träningspass är nog det som behövs skulle jag tro.

Småland f15 är klara gruppsegrare, gott. Amanda höll nollan, stjärna är hon. Både Hovslätt och Husqvarna är vidare till 1/16 final som spelas imorgon på förmiddagen, så än lever drömmen :P. Bestämde även med Jossan att om de skulle ta sig till final, eller ialf ett (Hovslätt hoppas jag på isåfall) så åker vi ner onsdag tsm med Fluff, Felicia och Jossans bror. Låter som att det skulle kunna bli en rätt underhållande resa.

Ledig imon och sista dagen man kan sova ut ordentligt, kommer sakna det.

"Friskt vågat, hälften vunnet"

Caroline Hansen

Den där jag får följa all innebandy hemifrån..

Tjenna !

Både distriktlags-SM (15åringar) och Gothia cup spelas nu. Själv jobbar man och sliter så får följa båda hemifrån. Men det verkar gå bra för dem ändå. Småland f15 vann första med 4-3 och p15 sin första med 10-4, p15 leder även sin andra just nu med 3-0, Ludwig Persson heter någon som gjort 7 eller 8 av smålands mål, hoppas han inte blir skadad.. Bra att ni försvara Smålands färger, de gånger jag var med så kan man nog inte säga att vi gjorde det jätte bra..

Gothia är igång det med, och drömmen om en final mellan Hovslätt-Husqvarna lever vidare då båda vunnit båda sina första matcher, de spelar sista gruppspelsmatchen ikväll. Kommer bli grymt kul i skolan då, vilka av dom som än vinner. Inga kommentarer alls nej. Jobbar på att få med mig Jossan till finalen isåfall, den får mna ju inte missa. JIK f95 är hittils obesegare (okej, de har spelat en match, men gillar att skriva obesegrade, speciellt när det gäller JIK-lag och framförallt om jag själv skulle representera det).

Träning på Råslätt ikväll för att Hallbybollen pågår och alla handbollsspelare ska förstöra våra hallar med sitt klister, man tackar så hjärtligt!

Fullt igång med mitt projektarbete, Mathilda, här kommer den senast skrivna, du brukar vilja läsa dem ;)

A broken heart
Lying there in a thousands instead of one part
The heart used to me belong
Now its not beating so strong
Now I know that you would betray
Now I know it just lies you say
I regret that I had faith in you
I regret all I did and would do
Im not sure that you sad would be
And you know how much you hurt me
Even if I got in my back I knife
I have to move on with my life
Even if I have to go 1000 miles with the bus
Because in my life there is no us

och för att påpeka för miljonte gången, skriver bara, de betyder inget, ja är inte deprimerad ;)..

"Droppen urholkar stenen, inte med våld utan genom att ofta falla"

Caroline Hansen


Den efter hockey..

Tjenna !

Gav oss ut till Råslätt för att lira lite hockey. Grymma är vi och HKB-takterna sitter i. HKB är vårat gamla korp hockeylag som vi skulle ha, det lades ner efter en träning. Kom dit och vi är 6 tjejer, plötsligt skulle vi spela mot 8 killar som var typ 3 år äldre. Gick hur bra som helst, jag åkte förbi alla, sen fick jag pucken och då var det inte lika lätt längre. Men kul hade vi iallafall, och vi fick förstärkning av Paige och Ihrman x 2 sen, Jonna Ihrman kom med sin gamla bandyklubba och det var mycket underhållande att kolla på. 

Gothia är i fullgång och själv hoppas jag kunna åka ner och kolla på finalerna. Får man våga hoppas på en final i pojkar 18 mellan Hovlsätt - Husqvarna. Hur kul hade det inte varit. Saknar sjukt mycket att åka på cuper, men blir väl förhoppningsvis Dumleslaget iår iallafall. En påskafton utan Tacobuffé på Dalagärdes vandrarhem i Göteborg, det finns inte. Och det STORA påskägget som kommer efter. Vill inte ens tänka tanken ;)

"Ärlighet varar längst"

Caroline Hansen  

Den med Fluff 18 år..

Tjenna !IDAG ÄR DET DÅ INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR FLUFFS 18ÅRS DAG! :)

Bilden är från Göteborgsresan och den symboliserar, ja oss!du blir inte lika cool som mig, trots mina brillorMen när du inte skäller ut mig för något jag inte gjort, kallar mig Iddi stup i kvarten (trots att jag KANSKE kan förtjäna det), eller lackar när jag vinner EC mot dig, så är du ju underbar, eller TROTS detta så är du underbar!

GRATTIS!


"Framgång ger vänner, motgång testar dem"

Caroline Hansen

Den där lillebror tror han kan nåt..

Tjenna !

Var hos mormor och kollade på Barcelona-Villareal idag. Jätte bra match verkligen. Han med att klara VS CPU mode på Lumines Block Challenge fyra gånger. Så bra var den. I alla fall, när vi kommer dit så är det en annan match Valencia - Espanyol eller vad de heter och då står det ju VAL - ESP där vid tiden och där de står vad det står i matchen. Matte hade suttit hela vägen och snackat om att han kan ALLT om spansk fotboll. Han lägger då kommentaren
Matte:"Men hallå, Puyol kommer ju inte kunna spela med Barcelona sen"
Jag: "Nehe, varför inte då?"
Matte: "Men det står ju att den här matchen sänds live och han spelar ju i spanska landslaget och han hinner ju inte åka direkt efter"

Varför han tror att Valencia skulle möta spanska landslaget i en livesänd match idag är en annan fråga.

Jag bestämde mig för att sluta vara fjortis och göra mig av med min svea-mössa till fördel för min exel-mössa jag hittade i garderoben. (Till mitt försvar så köpte jag Svea-mössan innan den blev en fjortismössa). Och eftersom Matte snart är fjortis, just nu försöker han vara de, men uppfyller inte riktigt alla krav, så jag gav en skjuts i rätt/fel riktning, definitionsfråga.

"Man måste lära sig krypa innan man kan gå"

Caroline Hansen

Den där datorn lackar..

Tjenna !

Förstår inte vad det är för fel på min dator. Får nu sitta vid den stationär. När man vant sig vid att ligga i sängen med datorn i knät, illa att behöva sitta upp nu. Loggades ut igen inte mindre än två gånger på 30 minuter. Spotify funkar utan att hacka nu men det hjälper ju inte när internet stängs ner ändå :P.

Träningen var sjuk idag. Jobbigaste någonsin. Känner redan nu träningsvärken och de kommer nog kännas ännu mer imorgon.

Hoppas på att kunna ta mig ner och kolla Gothia innebandy under veckan.

"Ingen kan allt, men alla kan något"

Caroline Hansen

Den där internet fungerar igen..

Tjenna !

Sitter som vanligt uppe lite för länge framför internet på kvällen. Det blir lätt så, jag menar spelen på facebook, det går inte att låta bli att spela dom. Sen kan jag ju bara inte avsluta samtalet med Sofia liksom, jag menar vi hade inte ens hunnit komma till om en bäver hade sett skillnad på sitt ägg och en utters ägg, om ens båda lägger ägg, det vet jag inte! Men det var en fundering jag inte hann dela med mig, därför att internet stängdes helt plötsligt av. Min omgång av bubble spinner försvann, och jag hade ju kommit upp i hela 50 päng nästan :P. Lackar ju, så det vara bara till att försöka sova. Kom faktiskt ihåg min dröm när jag vaknade och har nu tytt den efter internet:

Jag fruktar något och vill fly från det och ser ett hinder som måste passeras. Jag är passiv, öppen och svartsjuk. Mina framtidsutsikter är ljusa och jag kommer få tur och framgång i kärlek. Jag har en hemlig beundrare och det fanns två tecken på att jag skulle få en kyss.

Allt detta ifrån att jag varit jagad gömt mig i ett hus under en solstol, i huset fanns fönster, kakelugnar och utanför fanns ett staket.

Fluff fyller 18 imon.

"Idel solsken ger öken"

Caroline Hansen

Den där man får ut lite aggritioner..

Tjenna !

Gott nytt år alla! Själv firade jag inte in nyåret perfekt. Fluff och Felicia var där. Det var viktigt, men resten är ja vet i fan! Skitsamma, nu är det nytt år och nya möjligheter.

År 2009 bjöd på (som är värt att minnas)

18 år! Även om jag var väldigt deprimerad över detta!
Sports Camp, kan ha varit bland roligaste
Glasskiosken, gick upp en del i vikt
Fluff,! utan dig vetifan om jag överlevt!
Gick upp i ettan och just nu ligger vi kvar för spel där även nösta säsong!

2010 kommer bjuda på

Studenten!!
Kanske en flytt från JKPG!
Förhoppningsvis stannar vi kvar i ettan!
Fluff fortsätter vara underbar!
Fluff fyller 18!
Hoppas på ett bra år och att jag får jobba på sports camp!
Kan ju alltid hoppas på mer :P

"Finns det liv finns det hopp"

Caroline Hansen


RSS 2.0