Den med nyårsafton..

Tjenna !

Idag är det nyårsafton. Årets kanske mest överskattade dag, men man får väl se till att göra den rolig då. Efter förra årets flopp då år 2009 invigdes på ettans buss till ljudet av chaufförens ljuvliga röst så hoppas jag att det ialf inte värre, men man vet ju aldrig. Dagen började åt helvete, klockan ringer kl 8.00, men jag går inte upp förran 8.57, bussen in till stan går 9.04. Snabbt på med kläderna. Jag och Sofia skulle nämligen äta frukost på Hotell Victoria, jag hade två frukostbiljetter. När vi kommer dit så märker vi att det givetvis är stängt, men eftersom biljetten gäller även på comfort hotell, så då beger vi oss bort dit. Men det är också givetvis stängt. Jaha, så då blir det till att äta våfflor med glass, hallon och blåbär till frukost. Lika gott det :)

Just nu pågår Phineas & Ferb maraton på Disney XD. Den onde dokter Doofenshmirtz är underbar! Senast skulle han förfrysa hela trestats området, han hade byggt 10 pingviner också. Efter att han hade frysit allt så skulle han gå ut med sina pingviner och sälja varmchoklad, för vem kan tacka nej till varmchoklad när det är kallt? I och för sig så skulle den första koppen vara gratis, och den andra också, men den tredje, den skulle kosta en miljon! Då behöver han bara sälja tre koppar för att bli miljonär. Klart man köper en kopp varm choklad för en miljon liksom. En annan gång stal han big ben för att han var tvungen att köpa ny klocka är det är jobbigt att hitta parkeringsplats på varuhuset.

GOTT NYTT ÅR!

"I nöden prövas vännen"

Caroline Hansen

Den efter dubbelvinst..

Tjenna !

Sista dagen för året på jobbet är gjord. Får se om det blir något jobb i vår, hoppas få in några timmar iallafall. Det behövs ju alltid lite pengar så att säga ;).

Gick upp en sväng på a6 utan hopp om att hitta något vettigt att ha på sig till imon, men tro det eller ej, och inte bara nog med att jag hittade något, det var på rean för halva priset! Se där, ibland ska man ha tur. Nu var det inte precis en sådan jag ville ha, för den jag ville ha var svart men det var samma modell och i någon röd färg. Men det duger för mig :).

Ikväll var det också match, Mullsjö AIS stod för motståndet och det var även idag som El Canon mot Lyck skulle avgöras, den andra i uppsättningen som jag hoppas att det blir fler av. För övrigt så vann jag första rundan El Canon. Matchen gick riktigt bra för oss, vi vann med 7-1 och även jag lyckades snubbla in ett mål, Frida spelar fram mig till öppet mål och till och med jag lyckas få in den. Var forward igen vilket är mycket roligare än center :P.

Hur gick då El Canon, jo jag gick segrande ur striden med förkrossande 9-4! "malligt leende" som Fluff uttryckte det så vackert! Så är obesegrad i denna tävling! Viktigt är det! :)

Imorgon är det nyår!

"Som man bäddar får man ligga"

Caroline Hansen


Den där smålandslaget 92 är uttaget..

Tjenna !

Gick även idag upp olidligt tidigt. Men inte lika, fick sova ända till 7, och några timmar mer än natten före ialf. Så lite positivt. Somnade inte heller på jobbet, men man vaknar inte direkt till förrän efter halv10 rasten :P haha. Själv fick jag idag förhandsvisning till Smålandslaget för f92 och p92. Känns väldigt surt att nu vara för gammal för Smålanslaget. Inte alls kul, inte när det blev en sådan flopp både förra året och året innan, vi borde kommit längre med de lag vi hade. Iår kom ialf Fluff, Felicia och Hill med :) Grattis er. Så i april bär det av till Nyköping för min och Jossan Ohlssons del, hoppas på att få med Li också, ju fler desto bättre då blir det lägre bensin kostnad ;). Bara jag får se mina matcher, Småland DJ, sen Småland HJ (två JIKare med där också, storebror Glad och Robin Bäck) Stockholm (Julia, sen hoppas jag Magda kommer med där också) Västergötland lär man ju alltid känna igen några, lillasyster Karlsson kanske?

Planerar även hur vi ska bygga upp våra fan-tröjor åt Fluff, Jessica Lyck ska det ju stå men vi måste hitta någon bra bild m.m. Det är ett stort projekt som vilar på mina och Jossans axlar. Men vi ska klara det!

Match imon mot Mullsjö, ska bli kul! 20.00 i A-hallen!

"Tänd inte den eld som du inte kan släcka"

Caroline Hansen

Den där träningarna är igång igen..

Tjenna !

Vaknade 03.45 idag av ett jävla oväsen, snö från taket faller ner. Trodde hela huset skulle braka ihop. Somnar om och vaknar av att samma sak sker igen ca 04.30. Lyckas sedan somna om igen, men det kunde tydligen inte pappa för 04.50 så vaknar jag av att han för ett jävla oväsen, han har fått för sig att gå upp och läsa JP då. Lyckas somna om ca kvarten senare. 05.45 händer det igen. Snön rasar och jag ligger nu klarvaken. Måste gå upp klockan 06.00 för att åka och jobba så det var ju kul att man fick någon sömn inatt.

Somnar nästan på jobbet istället, undra om jag inte slumrade till någon gång i alla fall. Men det var nog ingen som märkte ändå. Rätt lamt att sitta där och skriva in en miljon saker på datorn. Men när pengarna kommer är det värt det förståss. 

Träningarna med JIK drog igång idag igen. Det var ju tur att ingen var seg. Ingen som var bakis heller. Kvalitén låg på topp så att säga. Men det var kul att spela småmålsturnering. Även om det var på Råslätt, fick nog allt lite flash backs från högstadiet. Vilka år det var där. Hatade fotbollsträningarna till slut. Alla överstegsfinter, använde de aldrig på match ändå. För annars brukar ju målvakter gärna finta, och som mittfältare, jo bort med bollen så fort det går ungefär. Haha, och det sägs att jag skulle vara bättre på fotboll än innebandy.  

Det mest positiva på hela dagen. FLUFF! Fick äntligen träffa henne igen :). Förstår inte hur jag har klarat mig i ÖVER en vecka utan att se henne! Men hon fick tydligen veta att jag saknade henne i fredags.

Felicia har skaffat iPhone, om ni ser henne spelar hon troligtvis spelet där man ska dra ut en toarulle snabbast möjligt. Det går inte att prata med henne, hon är fast, hon har hittat sina nya, enda och rätta kärlek!

"Bättre lyssna till den sträng som brast än att aldrig spänna en båge"

Caroline Hansen 

Den då det vankas jobb imon..

Tjenna !

Fick sova till 12 idag innan mamma kände sig tvungen att gå in och väcka mig. Låt mig sova! Men var rätt skönt att gå upp ändå. Åkte ner till stan, hittar som vanligt inget. Orkar inte gå på stan/a6! begav mig istället hemmåt för att äta lite emr julmat, tänkte att variation förnöjer ju inte så det kan ju vara gott.

Just nu sitter jag i Habo, glömde sladden till min dator så får sitta vid pappas, och den är ju inte alls seg. Enda positiva är att msn fungerar, men det negativa är att ingen är inne, eller okej. Pratar i princip bara med Fluff på msn och hon är inte inne. Kollade J-VM innan med. Lite väl onödigt spännande men sen kliver vår kära gamla Sanda-elev fram och punkterar matchen haha.

Imorgon startar jobbet 08.00 och det pågår fram till kl 14.00, likadant gäller tisdag och onsdag. Jätte taggad verkligen. Kommer stiga upp ca 06.00 imorgonoch det är JULLOV!!!! Inte okej! Men skönt sen när pengarna kommer givetvis.

"En vandring på tusen mil börjar alltid med ett steg"

Caroline Hansen


Den där msn inte fungerar..

Tjenna !

Sitter just nu framför J-VM i hockey. Det är så sant som alla säger, hcokeyspelare är snygga. Ja, ialf halsen och neråt. Tillskillnad från våra älskade och tuffa innebandyspelare så har de ju så mycket skydd och inte alla blåmärken och brännsår som vi andra får. Sen har de ju rätt snygga muskler med.

Var på Kaffe Paus och bestämde allt innan. Eller jag satt och åt min kära sallad medan de andra bestämde. Har lite för ont i huvudet för att ge mig in i några allvarligare diskussioner idag. Maten var behövlig och jag vet att vi kom fram till att jag skulle göra kycklingpaj till nyår. Det är ju en bit på vägen ialf.

Sen fungerar det inte att ladda hem msn live messenger till den här datorn. Jag börjar få lite smått panik. Har nu suttit framför det ALLRA FÖRSTA msn. Där står det Caroline så fort jag loggar in. Bra kanske med tanke på att det inte är någon som vet att jag heter Caroline, ja knappt ialf. Brukar ju sällan vara inne på msn, men när man väl vill det så funkar det inte!

Imorgon ska jag sova ut! Det är välbehövlig, För på måndag så drar jobbet igång igen. Men de pengarna behövs nog om min avbetalning till pappa ska kunna betalas!

Fluff kommer hem imon!

"Lätt fånget, lätt förgånget"

Caroline Hansen

Den med hur gårdagen såg ut..

Tjenna !

Hur såg då gårdagskvällen ut. Ja, kan ju inte säga att jag minns i detalj precis hur det var, men men. Lite kommer jag ihåg ialf :)

Kommer till Fia ca kvart i sju någongång. Hade tänkt köpa sprite/fruktsoda på vägen, och var hade jag tänkt att dte skulle vara öppet på juldagen vid den tiden ? Ja, man upphör aldrig att förvånas över sig själv. Sen går det inte så lång tid innan vi drar till centrum och tar stämpel. Ryktades om att det skulle vara 20 på centan, men såg inte något folk för alla kära 91er! Men det är ju gott, för då känner man ju ialf igen någon. Men eftersom det var typ kl 20, så drog vi tillbaka till Fia. Köpte en pizza, svingod och inte alls så att man hade kebabsås över hela sig.

Nu börjar luckorna komma. Vi drack kanske lite för mycket. Jag vet att jag nog gjorde det ialf. Vi drar ner till centrum och de första man träffar är Jossan och Sara :). Det var skoj, Jossan är alltid lika kul och Sara med och de hade ett reserverat bord, eller Josefine G hadse det, men jag ändrade så at tdet stod Josefine Ohlsson istället. tyckte det såg bättre ut. Sen kom Nicke, Jossans lillebror, och bjöd på dricka. När den var uppdrucken såg jag Felicia utanför, och det var med nöd och näppe jag kom ut till henne. Sötis!

Sen upptäckte jag kvällens problem. JAG HADE TAPPAT MITT GARDEROBSKORT! och där i hade jag mina nycklar. Hur ska jag komma hem. De i garderoben kunde inte göra någonting. Vilket jag förstår. Så stod utanför garderoben i 1,5 sen gick jag upp igen. Då kom brorsan, jessica (inte Fluff, utan brors flickvän) och min kusin. Ibland tycker man faktiskt om sin bror. Fick låna hans jacka. Så frös inte sönder ialf. Men de gick efetr ett tag men jag hade kvar hans jacka. Men eftersom jag inte fick ut mina grejer och var tvunbgen att vänta till stängning så lackade jag och köpte en kebab på kebab-baren, där satte jag mig själv men sen började prata med en som var i precis samma sits så då satt vi och snackade sen kom några av hennes kompisar. Kul, det var en kille i 20-års åldern. Jag sa att jag spelade i JIK, det kom på tal. Det första ahn säger, ja ni är rätt bra men ni måste ju börja ta poäng på bortaplan. Ofta någon har sådan koll (vi har dock tagit poäng på bortaplan, kryssade mot Engelholm senast)

Idag ska jag äntligen köpa ny jacka! Sen lämna tillbaka Patriks till honom innan vi ska ner och planera nyår!

"Det som inte dödar dig, stärker dig"

Caroline Hansen

Den där det är juldagen..

Tjenna !

Idag är det juldagen, dagen efter julafton. Den dag när man som liten redan hade tröttnat på sina julklappar. Men inte iår! Älskar fortfarande min dator :) Synd dock att inte msn fungerar. Annars hade det varit perfekt. Trots att jag hade lite problem med internetfunktionen igår. Sen hittade jag den ultimata knappen "anslut till internet" när jag väl klickat på den gick det som smort!

Kvällen till ära kommer att spenderas hos Sofia. Där blir det, ja som det brukar bli en vacker juldag. Tom G-sson är ju 18 nu! haha. Själv får jag väl användning av mina julklappar i julklappslekarna :P heheh. Synd bara att Fluff inte är hemma, räknar ner dagarna tills hon kommer hem!

Får se om jag vaknar till liv imorgon isåfall får det bli att åka upp och köpa jacka. Något jag har tänkt göra i ca 2 år, men det har inte blivit av och sen när vintern har försvunnit har det kännts onödigt. Men nu så! Kanske man kan ha annat än t-shirt under jackan för att kunna stänga den snart! det skulle vara en ny-gammal upplevelse!

Går jag in i dimman idag är det inte alkoholens dimma!

"Tålamod är konsten att hoppas"

Caroline Hansen

Den med JUL..

Tjenna !

Det har inte ens kunnat undgå Johanna Johansson att det är JULAFTON idag. För många årets bästa dag. Kanske inte min bästa dag men absolut en av mina favoriter. jag menar typ 4 paradis askar står på bordet, det är ju underbart. Ser granen med kortet av mig själv i stjärnan, i år så ligger även snön så glänsande vit ute i trädgården. JULSTÄMMNING gott folk!

Dagen kommer se precis ut som alla de 13 andra gånger jag firat med bara pappas sida. vaknar upp runt tio, får årets Kalle Anka pocket, (kunde inte vänta till Kalle på TV när jag var mindre, har nu på senare år dock lärt mig att behärska mig). Äter frukost, macka med överbliven skinka sen gårdagen. Runt halv ett åker vi till pappas frus syster. Kl 15.00 är det endast jag som sitter klistrad framför Tv:n och Kalle Anka. Innan jag ca 16.05 går ut för att ta på mig tomtedräkten och lura stackars barnen. Sen öppnas alla paket, mitt kommer nog gå väldigt fort, fast tror inte jag får själva paketet förrän imorgon. Men det spelar ingen roll, omväxling förnöjer så att säga ;).

CAROLINE HANSEN ÖNSKAR ALLA EN RIKTIGT GOD JUL ! <3

"Det vatten du hämtar ur bäcken lär dig känna källan"

Caroline Hansen

Den med jullov..

Tjenna !

Nu är det äntligen jullov! Från skolan fick jag iofs det redan igår men sen är det ju jobbet med. Efter att ha varit väldigt effektiv, inte alls så trött så att man ibland kommer på sig själv med att bara stirra in i datorn och glömam bort vad man ska göra. Faktiskt väldigt svårt att komma ihåg att skriva så många siffror, 10 st som de finns i ett personnummer. Älskar ju även när folk inte kan sitt personnumemr och skriver in fel :P

Senare idag blir det hockeymatch mot några killar i klassen, de komemr få så mkt spö att de inte kommer vilja gå till skolan på hela vårterminen :). Kul ska det bli!

Fluffer är fortfarande i fjällen och det är inte alls kul. Vill helst att hon ska vara hemma, alldeles för långt borta, självisk och egoistisk är hon ;) haha. Men hoppas du har det bra där uppe och att det går bra i backarna :).

JULAFTON imorgon och nästan alla klappar köpta ;) haha, men alla klappar tills imon är inhandlade :).

Känner även att julklappslekarna har gått min väg iår, med klassen fick jag två öl, med laget 6 shotglas och igår med järngänget jägermaeister :P haha.

<3

"Ínget ont som inte har något gott med sig"

Caroline Hansen

Den efter Engelholmsmatchen..

Tjenna !

Igår vart jag ute i stora Fagerhult och åt middag med. Väldigt god Tacopaj bjöds det på. Ryktade dock om att kladdkakan hade blivit bränd men almondys fungerar lika bra det. Vi pratar om att nu får vi köra "halv-åtta hos mig" och Jossan komemr med den briljanta ideén
"Då ska jag göra något gott, för då tycker ju ni om det"
Ja, det hade ju varit en fördel Jossan.

Sen var det match mellan Fagerhult-JIK där vårat älskade JIK fick med sig 3 poäng hem. Vilket inte var till allas glädje men til lmin glädje och det är viktigast för mig ;).

Idag bar det av ner till Ängelholm för match. Väldigt orättvist fick vi 1 och de 2 poäng! Inte alls kul!

Bussresan fram och tillbaka bestod av Sunes jul! Pepparkaksbaket är underbart och Håkan är kung! Den och Greveholm borde gå parallellt med varandra varje jul istället för de nya trålkigare och tråkigare. Pratade även med Matilda om min flytt till Umeå, får se hur det blir med den, men Matilda verkade väldigt positiv till staden ialf. Sen är ju innebandyn det stora problemet men lag fanns det ju där uppe gäller bara att få spela någonstans.

Morgondagen är fullspäckad, först utklassa några killar i innebandy, sen upp och kolla Småland och Östergötland när de spelar och sen till Julbordet med JIK! Gott!

"Det är mänskligt att fela men gudomligt att förlåta!

Caroline Hansen

Den efter julklappsutdelning

Tjenna !

Idag var det julklappsutdelning med klassen. Jag, Persson och Kajsa åkte sista minuten till IKEA! Där fanns allt man behöver. För Kajsa blev det tofflor och en mus, Persson en julstrumpa, pennor och en mus jag köpte en julstrumpa och först skulle jag även köpt ett paraply men det var nåt IKEA-family så den kostade typ 80 spänn för mig. Så det blev delicatobollar istället och de gick åt. Mitt paket låstes för att så många ville ha det :D. Glad! Själv fick jag två Norrlands Guld! Oerhört lycklig över detta! För jag älskar ju som sagt öl!

Dagen började förresten bra, spelade basket på idrotten och Getto slår iväg en retur, som träffar mig rakt i huvudet och jag faller i golvet, sen precis efter att jag rest mig så får jag bollen. Kajsa försöker ta den men råker slå till mig på näsan, in för att hämta papper som jag får springa med resten av lektionen, snyggt!

Nu blir det pepparkaksbak hos Sofia innan det bär av ut till Habo/Fagerhult för middag och kollapå match mellan Fagerhult-JIK. Heja JIK!

"Idel solsken ger öken"

Caroline Hansen

Den där det går lite tid mellan uppdateringarna..

Tjenna !

Ja, det skenar ju inte i skrivandet här på bloggen. Men, har ju som sagt ett liv. Eller ja försöker iallafall. Vart mycket nu med jobb och prov. Säger jag mest för att skylla ifrån mig men det är jag bra på också.

Har ont i knät efter att vi spelat innebandybrännboll på Sanda. Inte en chans att man saktar in om man håller på att bli bränd. Så då blir det att man inte hinner stanna innan sargen, vilket leder till att man själv och sargen flyger iväg en liten bit och man får stora sår över ben,armbågar och framförallt knän. Men spelar man innebandy ska man ha såriga och blåmärkiga ben, så är det!

Läste igenom de roliga böcker jag gjorde i ettan. Hade tydligen ett forskningsprojekt om Saturnus som jag gjorde en bok om. Det här var innehållet

Första sidan: (en bild på Saturnus med, liknar mer ett ruttet äpple)
Jag har forskat om planeten Saturnus. Det här kunde jag från början. Saturnus har ringar. Saturnus är näst störst. saturnus bestå av gas. Ringarna består av isbitar och stenar. Ringarna syns bara med teleskop. 

Andra sidan:
Det är kallt och blåsigt på Saturnus. Saturnus har 18 månar. Det här har jag fått reda på om Saturnus. En av Saturnus månar heter Titan.

SLUT!

Har alltid varit väldigt effektiv och det här forskningsarbetet måste ha pågått ett tag, och ja, ni ser ju vad jag fick fram. Har alltid tyckt att det är mer effektivt att prata med kompisar på lektionen än att göta vad läraren säger.

Hade även bokstavsböcker, de man gjorde i början ex a,k,e är seriösa, sen märker man när jag inte orkade längre. ex X, här är X, här är X:s mamma, här är X:s pappa, här är X:s familj. Ibland la jag till att de gillade att bada eller att mamman var gravid och pappan jobbade i en "klädafer" klädaffär asså.

Allt om mitt tidiga liv!

"Gott samvete är bästa huvudkudden"

 

Caroline Hansen


Den efter VM..

Tjenna !

Var uppe i Västerås igår och kollade på VM. Finland tog hem bronset i bronsmatchen och Sverige vann finalen över Schweiz, detta hade nog ca 1,00000001 på oddset, om det ens går att oddsa daminnebandy. Så det var väldigt spännande att kolla på. Själv gick man ju väldigt vinnande där ifrån. Vann en klubba i en trixtävling, en kille och en tjej vann, killen hade ynka 1100 trixar mer än mig och jag var inte alls underlägsen det. Men nej, det var inte bara jag som var tjej och tävlade.

Idag är det match med div.3 laget mot Forserum! Livhs hemtrakter och idag spelar hon i den skinnande röda, allas våran älskade JIK-tröja. Bra val!

"Inget varar för evigt"

Caroline Hansen

Den innan idolfinalen..

Tjenna !

Sitter just nu i metropolen Taberg hos Fluff, även Lina är här men henne har jag inte kommit på något passande smeknamn till än. Carro ringde nyss och sa att hon kommer med och nu springer hon in genom dörren. Liveuppdatering här.

Själv tycker jag ju att Erik gjorde låten bättre. Men hade nog faktiskt gjort det allra bäst själv. Det vet vi ju alla. 

Hade naturprov idag, Mackan gav mig 3 poäng, jag gav honom ca 14 så det blev ju ganska jämnt :P. Men det är ju SP3C, vi hjälper varandra.

Angående Carro och liveuppdatering. Hon har tydligen blivit kompis med en busskontrollant. Väldigt intressant, men munnen går i ett och att hon förstår själv vad hon säger är ett under. För det går i 140 km/h och det är max en underdrift. Försöker sig även på min roll, att vara rolig på andras bekostnad, men nja det fungerar väl sådär. Eller med tanke på att det är på min bekostnad så är det inte längre roligt!

Vaknade upp till en väldigt trevlig överraskning! Verkligen!

"Lyckan kommer lyckan går" 

Caroline Hansen

Den innan Lucia..

Tjenna !

Då vart det dags för luciafirande i skolan. Kul! Verkligen något man ser frame mot. Iår har jag tom missat om man kan rösta fram Sandas lucia. En kille blev det förra året, ska ju tydligen vara jämställdt eller något. Men får jag vara tomte tros? Nej för fan, ska vara tomtemor isåfall.

Det blev vinst igår :). Vann med Utklassande 2-1 mot Värnamo :P. Hehe. Ingen bra match alls av oss, men vi vann och det målet de gjorde, gjorde de på straff(de får en eftersom de spelar en div lägre). Så vi släppte inget i spel. Min egen insats kan ju inte direkt rosas men sånt är livet. Gör det bra mot Engelholm istället :)


Västerås och innebandy VM imon. Lite pinsamt att en som är Yngre än mig är med, men sen är hon ju en talang utöver det vanliga med så det får väl godtas ;). Haha

måste rusa till  bussen nu..

"Bränt barn skyr elden"

Caroline Hansen

Den där Fluffer är frisk..

Tjenna !

Äntligen. Det känns som en evighetsen jag fick träffa henne! Men igår var hon äntligen tillbaka där hon ska vara, på planen! Lyck(an) var som gjord! Så sjukt finurlig är jag och rolig då med förståss!

Hade sovmorgon idag, kommer knappt ihåg vad det ordet betyder, men skönt var det iallafall. Sen var rättskunskapen tydligen inställd så hade slutat vid 11 egentligen men nej, då var jag kvar i skolan till tio i ett. jaja, sånt är livet skulle ändå vara modell till klassboken, okej alla i klassen ska ha bilder, men ja. Rätt kul faktiskt, spec gruppbilden med Sofia, skulle vara seriösa, och hur går det ?

Träffade Fluff på bussen till jobbet. Sjukt smart är flickan!

Hansen: Jag hade ingen rättskunskap idag så jag slutade nu.
Fluff: Men Hansen, du slutar alltid vid den här tiden på onsdagar.
Hansen: Nej, onsdagar är min senaste dag, jag slutar inte förrän tio över två.
Fluff: Men asså, vad har det med saken att göra?

Jadu, vad ska man ta sig till!

JONNA LILJEBERG 18 ÅR IDAG!! Grattis !
Stora G 18 år om en vecka! Grattis i förskott!

"Sagt ord och kastad sten kan inte tas tillbaka"

Caroline Hansen

Den efter Sandaintaget..

Tjenna !

Började dagen på gymet med Tommy "Hitler" något efternamn som jag inte har tillräckligt bra minne för att komma ihåg ;). har världens träningsvärk nu i vilket fall. Inte bra, men det går säkert lver under natten :). Kan man ju hoppas ialf.

Sedan hjälpte jag till vid intaget på Sanda för i höst. Men eftersom jag började jobba vid 13 så kunde jag bara vara med på förmiddagen, alltså fystesterna. Och det är ju kul att de fungerar. Jag och Schelin skulle koppla ihop spänstutrustningen och tror inte att vi kopplade ett rätt, men som tur var kom Lindahl efter och fixade allt. Så det funkade.. fram till det att Peter började pilla på det ungefär ;). haha. Men snabbhet fick vi också igång tillslut så är sjukt stolt över oss :) Mig och Schelin då med andra ord ;). måste bara påpeka att de tre sista som var kvar på beep var de tre JIKare som sökte, wey tummen upp för våra små :).

Fluffer är fortfarande sjuk och jag vet inte vad jag ska ta mig till!! Bli frisk annars vet jag inte vad jag gör!!!!!!


"I nöden prövas vännen"

Caroline Hansen

Den där lillebror utklassas i Wii..

Tjenna !

Efter att jag varit hos Sofia och hämtat mina kära pallar. Återigen absolut ingen som glor när man kommer in med två pallar och sätter sig på bussen. Nej nej, men det får jag leva med, vi hade ju någonstans att sitta igår ;). Ja efter det så bar det ialf av hemmåt igen. Öppnade naturboken, så fort jag läste enzymer, pepsin och lipas slog jag ihop den igen. Det funkar inte, jag orkar inte, eller ska jag säga, jag "pallar" inte ;), hehe. Det är alldeles för överambitiöst för mig. Så just nu pluggar jag genom att kolla på House, han brukar förklara hur kroppen fungerar, för jag menar det kommer ju säkert på provet.

Men en liten paus i allt stressande hinenr jag alltid med. Idag blev det när lillebror och hans kompis spelade Wii, det var det där golfspelet på Wii sports, Matte hade 195 poäng som rekord, jag spelade en gång på hans gubbe, fick 155, han var jätte stolt att han hade bättre, sedan slog han sitt rekord och fick 370, då blev det glädjeskutt i hela huset. Jag säger då att vi måste kolla vad jag ha för rekord på min gubbe först. Givetvis har jag 375! Glädjeskutten och skrattet övergick fort till sparkande på saker och tårar. SJälv tyckte jag att det var rätt underhållande...

Ledare för intaget på Sanda imon! Sjukt kul att se vilka som söker och vad de går för :).

"Även den som går sakta kommer fram"

Caroline Hansen

Den där mamma rensar..

Tjenna !

Idag fick mamma försig att rensa hela garderoben där vi lägger alla grejer vi inte orkar se för tillfället. Hittade den skoltidning jag var med och gjorde på elevensval i trean. Alltså årskurs tre inte trean nu på gymnasiet ;).. Om ni kan lösa den rebus jag skrev så, jaa vet inte vad, IQ måste ligga på runt 140, Minst!!

Docka - ocka + tröja - tröj + tiger - iger + ost - st + djur - dju hmm  vad kan detta bli.. - är ett minustecken om det inte var glasklart ;).. haha.

Hittade även mina böcker vi skrev i skolan i ettan! Den stavning jag använde är ju inte av denna värld

brisis - precis
hapar - hoppar

ska inte förutmjuka mig själv ännu mer genom att fortsätta..

FLUFF!! Du måste bli Frisk!! Hur hade du tänkt att jag skulle klara mig utan dig ??? Sluta vara så ego och gå och sjuka ner dig!!!

Bra kväll igår, blev inte anklagad för att vara Al-Qaida, ett fall frammåt så att säga..

"Guld förblindar många, kärleken förblindar alla"

Caroline Hansen

Den efter klassfest och lussefirande..

Tjenna !

Igår vart det klassfest med Sp3C! Men först skulle vi ut till Taberg och baka snickerskakor :). Börjar med att jag träffar Fia på Hemköp. Där hittar vi allt vi behöver, a mat då. Och jag hittar även en stjärngossestrut med tillhörande stjärna.

Väl i Taberg så blir kakorna UNDERBARA!!! Tacosen med och det går inte annat än att skratta åt allt folk på Ullared. ex 70 sätt att tillfredställa en kvinna. Skämtet var inte roligt, men att hon tycker det är så kul gör att man garvar ÅT henne, inte med, ÅT!..

På bussen till klassfesten planeras hur vi ska beträda festen. Ett lussetåg har vi kommit fram till då Fia och Carro har tomtemasker och Paige har renhorn. För att inte avslöja vem jag är har jag en halsduk runt ansiktet så jag är inte bara en stkjärngosse, jag är en muslimsk stjärngosse. Inspringningslåten blir "tipptapp" tätt följt av introt till tänd ett ljus, innan jag tar ton i Staffan Stalledräng, efter det blev det rudolf med röda mulen och sen sprang vi ut igen tonerna av tipptapp. Det var Lyckat! Och vi hade aldrig klarat av det utan våran kompanjon Linn!

Sen bar det av ner till stan och jag hade fortfarande min stjärngosse utstyrsel. Jo i öronvrån (kan man säga så, ögonvrån finns ju) så hör jag, AL-QAIDA är här!!! Okej, går fram till fler, till Fia och Kajsa säger dom, nemen vad kul med tomtar, kollar på mig, och du är? terrorsit eller?.. hmm, jaa trevlig kväll! Rikgaste av allt var att vi var nyktra!


"Det som göms i snö kommer upp i tö"

Caroline Hansen

Den efter bad och religionsprov..

Tjenna !

Började med att alarmet givetvis inte ringde. HAr kommit fram till att ljudet helt enkelt inte fungerar. Inte bra ! Men kom i tid till badet ialf. Och då ska vi ha vattenvolleyboll först. Jätte lätt när killarna är typ 2 meter och når bollen och man själv får hoppa som en kanin med betongskor för att komma någonstans i vattnet. Efter det körde vi vattenpolo. Och då ska man ha sådana där söta mössor på huvudet. Jag fick givetvis typ storlek xxxxxs eller något och den gick inte ner över öronen. Men den petade ut som så att jag såg ut som dumbo med dessa fladderbacon, jaja, lyckades roa klassen ialf. Något får man ta med sig av händelsen.

Sen var det religionsprov med Sven-David. Och då vågar man inte fuska. Hur ska jag nu klara av detta ? Jobbigt att få tillbaka det!

Ikväll bär det av till huvudstaden Taberg för julbak hemma hos familjen Georgsson tillsammans med Sofia A. Mycket trevligt. Jo ska sanningen fram så vill jag ju såklart mest äta och slippa behöva baka. Men vill man vara fin (inte anorektikersmal) så får man lida pin (genom att baka alla tjockisgrejer). Efter det så blir det KLASSFEST !! :D

"Bättre älskat och förlorat än att aldrig ha älskat"

Caroline Hansen

Den efter matteprovet..

Tjenna !

Matteprov idag. Börjar bra, kommer försent, och ja då har de tydligen bytt klassrum mitt i alltihopa och jag har inte en aning om vart jag ska vara. Ser då den andra gruppen och frågar deras lärare om han vet vart min lärare är. Givetvis har han ingen aning, men jag får sitta och göra provet där inne istället. Vilket går rätt bra för han håller upp facit framför mig ungefär och jag hinner se de 3 första uppgifterna. Okej, jag hade redan räknat ut dom men skönt med en säkerhet att jag hade rätt på dom :).

Så nu är det bara religionsprov imon och naturprov på måndag och rättskunskapprov nästa onsdag, SEN är det jullov!

Just det, mitt alarm har slutat fungera på mobilen så nu vet jag inte hur jag ska vakna upp på morgonen längre, tur att pappa var vaken idag!

"Bättre ett ärligt nej än ett falskt ja"

Caroline Hansen

Den i skolan..

Tjenna !

Jobbig dag i skolan. Slutar nämligen EFTER lunch. Det borde inte vara lagligt. Usch! Men morgonen var bra ialf. Småmålsturnering på innebandyn och lag Hansen (eller ja mitt lag kanske man ska säga istället) vann mot Lycks lag :) förvånande, nja inte direkt va ;). Så nu är Lacke Lyck i farten igen. alltid lika underhållande. Bör även säga att vi vann tre matcher av tre! Viktigt faktiskt!

Är just nu fortfarande i skolan och väntar påatt ta kort till klassboken. Alltid lika taggad för att ta kort.. ääähhiiuhgsgs, (det ska likna ett spyljud eller liknande). Jobbigt läge, men min trognaste kompanjon Chill! är med mig ialf. Hon ska vara med mig på ett av korten ialf!

Börjar även jobba idag. Jippie!!!!!! och har matte-c prov imon ÄNNU MERA JIPPIEE!!!

"Att försvara ett fel är att fela igen"

Caroline HansenRSS 2.0