Den efter Halmstad..

Tjenna !

Fick ett sms i onsdags kväll som löd "Imorgon avgår tåget mot Halmstad kl 08.32" Missa det inte. Nehe, okej tänkte jag, får väl hoppa på det då! Så åkte ner och träffade Kajsa och Paige nere vid stationen, Carro kom med ett annat tåg. Förvånande nog hade hon tydligen fått springa till tåget och hennes mamma hade fått kasta in hennes väskor. Jaa kan man kalla det tidsoptimist eller finns det något värre ord ? Carro och Carro räcker väl kanske med att säga. Btw så räcker sömn långt då jag, Kajsa och Paige sov oss gratis mellan Smålandsstenar och Halmstad. Bra gjort!

Väl nere i Halmstad sov vi hos Kajsas syster. Stackaren hon åkte 15 mil för att sova för att vi "körde" ut henne. Men det löste sig, och hon sov hemma andra natten :). Men så, vad har vi gjort ? Vi har tagit lite kort, blivit dyngblöta, tagit lite mer kort, ätit lite, druckit lite mer, tagit lite kort, spelat hockey, sparat massa pengar, tagit lite kort. Ja det är väl ett sammandrag av allting. Nere vid hamnen fanns det två ställen där man kunde skjuta hockey mot mål, på första stället vann Kajsa några pennor och sudd, medan jag vann en halsduk. På det andra stället vann Paige en brassestol, en matchtröja, Carro vann en t-shirt, en keps och en matchtröja, jag vann en SIGNERAD matchtröja!

Tåget för jobbi Göteborg avgick 07.32 i morse, somnade 03.50 någonting igår kväll!

"Varför ha en bästa vän när man kan ha flera?"

Caroline Hansen

Den där jag är påväg..

Tjenna !

Tell everybody I'm on my way
And I'm loving every step I take
With the sun beating down yes
I'm on my way
And I cant keep this smile off my face

Jaa, vi kan nog alla lära oss lite ur mina favoritfilmer. DISNEY! De har alltid ett så gott syfte! Tolka dne hur ni vill , men ja ialf jag är på väg... en resa mot tvättbräda och city-biceps! Hur långt har jag kommit, jo är nog fortfarande i början, och det är som när jag kör bil, går ej frammåt , men att backa är inga som helst problem. En pizza här och lite glass där slinker rätt lätt ner.


EN VECKA TILL FÖRSTA INOMHUSTRÄNINGEN!


"You say it best when you say nothing at all"


Caroline Hansen


Den innan Göteborg för 712 gången..

Tjenna !

Tycker snart jag borde få en egen vagn på tåget mellan Jönköping och Göteborg. Är stamkund ju så borde ju få vissa fördelar ialf. Men ne det tycker inte SJ. Snåla jävlar! Väcker en gör de också när man försöker sova räv, ska nog stämma dom!

 I vilket fall sista jobbveckan för mig dne här sommaren tror jag, man vet aldrig kan säkert bli att man åker ner över en dag coh jobbar/äter glas. Säsongen börjar ju den 3/8 och då är de 102% fokus på den! För då börjar vägen mot Elitserien som Jossan säger så nöjd, Finns inget annat en etta!

Nu hinns det inte skriva mer, och är för stressad för att sarkastikera upp något! Ring Paige !

"Viljan att bli bäst är den största talangen"

Caroline Hansen
 

Den där det ibland kan vara underhållande att jobba..

Tjenna !

Japp, det är som med mycket annat, det är tungt at terkänna saker som lite av förstör ens image! Men det kan faktiskt vara underhållande att jobba ibland! Tex, att få säga till folk som precis ha betalat sin glass och är på väg att gå "heej, du glöm inte glassen" Men jag förstår dom, det kan vara svårt att komma ihåg! Eller igår, då kom det in en, först frågar om vi har light glassar (alltid lika kul med folk som vill ha lightglassar, om man bantar, ska man verkligen äta glass då? Skulle inte förvåna mig om de just kommer från McDonalds där de har ätit BigMc Plusmeny med extra mycket ost extra mycket pommes frites, dipsås och LIGHTläsk) aaaanywaay (åhh älskar när Ross säger så) efter att ha frågat om sockermängden i ALLA glassar etc så har hon tydligen bestämt sig, det blir en sorbet, för ja de är ju laktosfria och har ingen mjölk/grädde i. Så när jag frågar om hon vill ha i rån eller bägare så frågar hon vad bägare är, och jag visar henne då denna pappersbägare och hon får hålla i den och då frågar hon om den finns i LIGHT ?? , hallå brukar man äta papper ?

Ja ibland undrar man alltså!

"Rykten grundas ofta i någon sanning"

Caroline Hansen

Den där allt är åter till det normala..

Tjenna !

Nu behöver ni inte oroa er längre. Allt är som det ska vara! JAg är tillbaka framför tangenterna för att skydda varumärket hahansen. Nej, men ärligt talat så gjorde lilla Fluffer ett bra jobb och det bär emot att säga det, men det kan nog bli fler inlägg av henne i framtiden.

Så ska jag nu berätta den rätta (min) sida av historien. Börjar med att Lyck skriver ett sms som jag väntat på i 5 hela veckor nu! "Jag ska hem från stugan idag". Det var efterlängtat kan jag ju säga :) . Så då sätter jag mig i bilen, pappa kör från Göteborg, lika pratgöad som vanligt. Sen kommer jag hit och välkommnas med öppna armar. Blev en del "catching up", åh gud var klitchig jag var där. Sen blev det matlagning. Och vad borde vi ha lärt oss vid det här laget, Hansen+Lyck = inte alltid säkert, Hansen + Lyck + Matlagning = förädelse är ett snällt ord. Men ja det blev ätbart. Men sen så, då går vi vidare till GIRLS, alla tjejers skräck. Jag ska behöva berätta mina innersta hemligheter. Och ja, det behövde jag, och jag kan avslöja dom för er med. Min favoritfärg är röd, jag svarade blå först men ljög och ja, det är inte lätt att veta själv ibland. JAg fick även klart för mig att jag inte har pojkvän (definitionsfråga tycker jag dpck, jag och Zac är tillsammans, bara det att han inte vet om det) och ja, det går att fråga om det är något mer. Och på frågan om jag kommer svara. så ja troligtvis, men ärligt, nja det kan jag väl inte rikitgt svara på.

Nu är det House som gäller, och vågar jag titta, nja asså det ör lite som med beck och wallander, är man två är det okej, men själv, nej jag tror in te det. Och nu har jag problemet om att våran kladdkaka är slut, annars kan man koncentrera sig på den. Den blev faktiskt god förretsen. Det kunde man inte tro, blandning i en matberedare och ja det att vi två bakade, så utomordentligt skulle jsag vilja kalla det !

Imorgon bär det av til lGöteborg kl 06.00 startar resan!

"En god gärning är aldrig gjord förgäves"

Caroline Hansen

Den med gästbloggarn..

Tjenna !

För första gången i världshistorien är det dags för en gästbloggare att rycka in. Då jag sett att det går trögt för Hansen på bloggen tänkte jag göra en insats.

Idag anlände jag ÄNTLIGEN hem till kära taberg och ringde hit Hansen. Hansen satte sig i bilen och kom på momangen. Vi har alldeles nyss tagit en cykeltur upp till kära mormor och hämtat kakao till vår kladdkaka. Vi har märkt att det här med matlagning och bakning inte rikitgit är våran grej, några hemmafruar hittar ni inte här inte. Det började med att vispen var borta så vi fick använda matberedaren till att vispa grädden. Resultatet blev väl sisådär, all grädde gick typ upp i rök , fanns bara en liten klick kvar på botten.

Snart ska vi titta på hela säsong 2 och 3 house, kladdkakan kanske räcker under första avsnittet om vi har tur ! haha

Vi har också tagit en omgång GIRLS, spelet där tjejer svarar på knepiga frågor och berättar hemligheter. Där visade det sig att Hansen var den ärligaste av oss *host*. Hon har inga hemligheter för sin mamma och gör alltid sina läxor innan hon går ut på kvällen. BRA HANSEN !

Imorgon ringer väckarklockan kl. 0540 då pigga och duktiga hansen ska ta bussen till göteborg för att slava. Snart kanske allas våran älsklings carro kommer till oss, hon ska berätta slutet på harry potter filmen för oss(hansen har redan läst boken, har hon sagt typ 80 gånger).

"Oroa dig inte för morgondagen, i övermorgon är den över"

Jessica Fluffer Lyck

Den efter gårdagens korta inlägg..

Tjenna !

Kände att det kanske blev ett lite kort inlägg igår, men vad ska man skriva liksom? Allt var sjukt bra! Älskar att ha så sjukt bra personer omkring mig :). Och det känns väldigt konstigt att jag inte är sarkastisk nu, har jag vuxit upp kanske? Nej usch jag lovar att aldrig sätta mig in i sådana hemska tankar igen. usch!

Man kanske ska berätta lite om de, ja för det kan ju vara intressant, speciellt för dig Lyckan Kryckan min trognaste läsare som känner till alla. Förlåt EN av mina trognaste ! Ingen mer nämnd och ingen glömd. Usch nu låter jag seriös igen.

Började med att jag kom ner till Norrköping vid 1. Festen skulle börja kl 18. Och vad hade jag tänkt göra i Norrköping i 5 timmar, ja den som ändå det visste, och den som ändå hade förmågan att kunna planera. Men med min lyckliga stjärna vid min sida (eller i min plånbok) så ringer telefonen strax efter att jag klivit av bussen och endast virrat runt i ca 10 min. Norrköping är värdelöst att hitta i. Plus att jag är förvånad att någon överhuvudtaget lever där. Nästa gång komme rjag bli påkörd, tro mig antagligen av en spårvagn. I vilke fall, Sebbe, Alex och Ted sitter i en bil vid stationen och ska hämta Ruben när de får syn på mig. Generösa som de är får jag åka med ! Sen händer inget av värde för att publiceras så raskt vidare till bussen! Där man tydligen får ett sms, och SVÅÅÅRT att fuska där säger jag bara. Kom på hur man ska göra för att tjuvåka, dock lyssnade ingen på min braiga ide så tänker hålla den för mig jälv till nästa år som straff!


Sen vidare till strömvillan, träffade alla (nästan) som vart ledare, kände ja 10 % kanske. Fotboll m.m. lyckades slänga mig så att mina beiga chinos blev lite mer åt det bruna hållet(AV LERA så försök inte), men ja det är tydligen det nya modet, enligt mig ialf! Träffade även min ledare jag hade där 2005! Haha, plus att jag pratde med den andra via telefon. Och om ryktet går om mig som deltagare säger jag bara INTE SANT! såslipper vi ta den diskussionen en gång till ! inte min humor, eller jo kanske men inte när det handlar om en själv. heheh,

Vidare till Palace sen, som jag ärligt trodde hette Pallas och var grekiskt fram till det att vi kom fram! Bra musik, saknade dock rosa helikopter för att få den där sportscamp känslan! annars bra! Mat vid 3, var påväg att dricksa stället med 70 spänn då jag glömde växeln, men fick tillbaka den. Gång hem med Emma, kommer sakna dig!

Tydligen vann också Alex våran lilla interna tävling! Hur det nu kommer sig vet nog ingen, möjligtvis de grekiska gudarna i pallas. Men ja, ett stort Jävla Grattis till dig då! för att visa min starka sida som en bra förlorare!

Taxikillarna i Norrköping är inte roliga, och tro inte de blir bättre av att få 2 kr i dricks(tro mig, jag vet....), men vad förväntar de sig halv fem på natten! och av mig, snål smålänning!

"allt är inte guld som glimmar"

Caroline Hansen


Den efter avslutningsfesten sports camp..

Tjenna !

Jahopp!

"sometimes dreams come true"

Den innan NKPG..

Tjenna !

Märkte att jag inte har uppdaterat sen den förskräckliga upptäckten av min senapsoboy. Men jag får skylla påatt jag varit i chocktilsltånd och inte haft förmågan att kunna skriva. Det har varit en hemsk vecka med tanke på den händelsen. Usch. Men nu riktar vi blickarna frammåt (fick gå i terapi pga av "händelsen" som den numera kommer att kallas och fick lära mig tänka positivt och se frammåt) idag ska jag till Norrköping.! Ja om det nu är positivt eller ej det vet jag inte förrän jag kommer hem!

Spillde btw bonaqua över ett helt tågsäte igår, och nej fick inte alls massa blickar på mig eftersom jag var helt blöt på byxorna på ja, ett ställe som kan ha missuppfattats, som tur är hade jag ett par extra byxor, korta shorts så antingen skulle jag frysa i ett par blöta lite längre byxor, eller i ett par korta shorts! Sånt som kallas pest eller kolera!

"Den som gräver en grop åt andra.."

Caroline Hansen

Den med senapsoboyen..

Tjenna !

Då hemma i kära Jönköping igen, det var ett tag sen. Inte illa, men va fan ingenting har som vanligt ändrat sig. Lite blommor som har dött bara som jag lovade mamma att ta hand om när de var iväg, ohhhps!

I vilket fall, imorse hände äckligatse grejen. Jag sitter vid datorn och äter frukost och inser att mitt oboyglas ser ut som en senapsburk!!! Det är inte gott med oboy längre!

"Veni Vidi Vici"

Caroline Hansen 

Den där jag snart drar till Gbg igen..

Tjenna !

Jo har vart hemma i Habo i två dagar nu. Gaaaah, jag drar mig verkligen för att säga de, men trivs här ute  på landet. Fint väder, ja menar åska och regn och så. Alltid lika mysigt att vakna upp 7 på morgonen av att det SPÖregnar ute. Okej mna somnar om sen, efter ett tag så vaknar man igen på typiskt Habo-vis, av att en FLUGJÄVEL surrar runt huvudet! LOVELY!

Begav mig in en sväng till stan igår, och vem träffar man inte om CAROLINE GEORGSSON!! Nu kommer något ovanligt men som tyvärr blivit vanligare sista tiden, att jag är seriös (ska bättra mig efter sommaren, vet inte om det är värmen som spökar), men Carro jag har saknat dig sjukt mycket och typ dör eller något om vi inte börjar ses oftare igen!

Idag var det minnesstund för Michael Jackson, och hur vet jag det. Jo jag lyssnar på RIX FM, och JA, jag har lärt mig skillnaden på Michael Jackson och Elvis Presley, så Alex om du läser (mkt troligt eftersom du vet att jag bloggar :P) så kan du inte säga något!

"Blod är tjockare än vatten"

Caroline Hansen

Den efter innebandyträning..

Tjenna !

Idag vart de innebandyträning, sjukt roligt! Synd bara att det var EN viss person som sabbade för oss andra, just det Mikael, du ! Jag, Frida, Paige spelade grymt bra dock! Men som sagt tjejer är ju liiite bättre än killar! Mitt lag vann ialf, konstigt vore väl annars eftersom jag tillför så sjukt mycket faktiskt, ärligt! 

Efter det drog vi fem a-lagsspelare som vär där till vättern. Och en latare person än Jossan Ohlsson får mna ju leta efter. Men hallå kan vi inte ta med schampoo icg duscha i vättern så man slipper de när man kommer hem! Och ja, de gjorde vi och ja det var en del underliga blickar när vi stod och schampoonerade oss där ute! Men lugn ni killar som inte var där! Vi hade kläder på oss, ni missade inget!

Sen pizza, sjukt gott! funderade starkt på doggy bag, men som den stydent man är så behövs ju inte de! Frukosten imon är ju klar! lite knäckebröd utan smör, sjukt fantastiskt underbart gott!  

"Gräset är inte grönare på andra sidan"

Caroline Hansen

Den med vädret..

Tjenna !

Vilket underbart väder det är så här i ledighetens dagar! Regn, moln och mullrar bortåt horisonten! Kan inte bli mycket bättre, för då har man ju all tid i världen att göra så mycket roligt inomhus. Som att städa, diska, tvätta! Wihoo!

Har inte så mycket att skriva om, och varför inte de. Jo för de händer absolut inget kul i mitt liv och inte ens kan jag sarkasmens drottnign skriva något roligt! Men ja har man ändå inte något annat för sig så funkar de ju ändå!

"Gå inte över ån efter vatten"


Caroline Hansen


RSS 2.0