Den efter Fair Play..

Tjenna !

Det blev silver i Fair Play Cup. Besviken, JA! Men vi var inte heller bra i finalen, Jonna Ihrman sköt ner pokalen så den som vi fick var trasig. Men det är ett minne från cupen. Stukade foten också så har inte kunnat träna innebandy sen i söndags :/. Ledsen!! Ändå positiva var att det fanns chokladtårta kvar hemma sen Maries kalas.

Idag fick jag vara på gymmet istället för småmål på träningen med skolan, vilken biff jag kommer bli! Haha. De slutade tidigare och när de skulle ringa min telefon var den där nere. Kul att alla tror jag har en begravningscermoni-låt som ringsignal. Det är Canadas nationalsång!

Roligast på hela helgen kan ha varit secketeriatet med Ihrman. Utsåg matchens lirare, eller jag och Jonna tyckte att "Janne" skulle fått det men Magnus såg till så att det blev en annan. Vi satte + och - på alla spelare och Janne hade mest + (dock fick han + för att han var lång och liknande men det var kul) Jonna (som hade hand om klockan) glömde även att sätta igång tiden när matchen startade. Lyck trodde att en kille åkte ut för dragspel (hårt spel) själv hade jag 100% koll på skrivandet i matchrapporten. Lät tom Jonna skriva under på andra matchen.

"I krig och kärlek är allt tillåtet"

Caroline Hansen

Den med Fair Play Cup..

Tjenna !

Igår inleddes Fair Play Cup, lite av en tradition för vårat F91 lag. Iår är också första gången som DJ och HJ lag får spela. Vi startade med att möta Värnamo som vi ofta har svårt med. Inleder svagt och ligger under med 3-1. Men vi vänder detta till seger med 4-3 :). Väldigt bra! Idag kl 8.00! Weej! spelades den andra matchen, nu mot Alvesta. Även den här vinner vi, nu med mer säkra 14-1 ;). Vinnare i gruppen då vi bara är 3 lag! Great ! Semifinal imorgon 11.30, motstånadre är inte klart än, i den andra gruppen så ligger alla 4 lag på 3 poäng!

Dagens kommentar:
Josefine Ohlsson (coach): Asså jag är inte så avundsjuk på att ni spelar och så, men eran uppvärmning. DEN vill jag vara med på..

Ikväll sitter jag i sekket med Jonna Ihrman, hur ska detta sluta? Kan bli underhållande faktiskt!

"Second best, first looser"

Caroline Hansen

Den ja..

Tjenna !

Tippade för första gången igår. Tobson fick mer eller mindre panik på mig då jag inte visste hur jag skulle göra, vilken lapp jag skulle ta etc. Jag tyckte det var underhållande, vad Tobson tyckte vill jag nog inte veta. Tyvärr så blev dte ingen vinst och jag spelade bort en hel tia :(. HV:s match vågade jag inte tippa på, och de vann :D Djurgården vann som planerat liksom Chelsea, dock vann Frölunda, de skulle kryssat och Skellefteå vann först efter förlängning :(. Men så dåligt var det inte för en första gångs tippare ;) haha. Carro tyckte det var underhållande att jag blev glad när Linköping kvitterade mot Frölunda men ledsen när de tog ledningen. Haha.

Hv:s match visades på Canal+ och den sågs ute på vischan hos Fluff. Där hon hade fixat tacos och allt. Att den sen blev vinst efter att allas våran favorit Johan Davidsson gjort 2-0 i powerplay. Wiiieee!!

Skulle hämta ut min telefon idag då jag fick ett sms om att den var färdig igår, men nej då har den inte kommit in till Telia än. Men vad glad man blir. Så får ha min mammas sambos gamla telefon ett tag till.

"Nära skjuter ingen hare"

Caroline Hansen

Den där det blev förlust för de båda lagen..

Tjenna !

Åkte till Beverly och glamourarbetande Emma i hopp om att ha med sig två vinster hem. En för mitt älskade HV som då skulle ha haft 3-0 i matcher och en för Dalen som hade haft hoppet om en semifinal kvar. Istället blir det först förlust för Dalen med 4-3, trodde nästan att det skulle bli en ny Mullsjö match där men icke. Och sen till råga på det så förlorade HV med 6-3. Illla! Ingen bra sportslig kväll. Men vi hade kul ändå och det är ju alltid något. Fick tjöta bort det deppiga humöret efter förlusterna. Emma gjorde sina berömda dubbelmackor mer kända som toasts. Grymt goda, men jag föredrar utan senap. Johanna och Jossan var även där och höjde stämningen.

Imorgon kommer jag ha träningsvärk i mina armar.

Imorgon har jag mattelektion, syter redan inför den.

Imorgon måste jag städa mitt rum.

Imorgon kommer jag vara grymt trött.

Men förutom det så kommer nog morgondagen bli en grymt bra dag!

"Gammal kärlek rostar aldrig"

Caroline Hansen

Den efter naturprovet..

Tjenna !

Denna måndag började som alla andra måndagar, med gym! Kunde tyvärr inte vara med på alla övningar med min fot, men kan säga att mina armar kommer vara sletna imorgon. Tränade biceps, triceps och handleder, haha, sjukt jobbigt faktiskt. Fick sen skjuts av G till skolan. Så det fick bli att plugga i två timmar på håltimmen inför det kommande naturprovet. Usch!

Och hur gick då naturprovet? Ja tyvärr så hade jag inte lärt mig varför vissa barn föddes utan armar i mitten av 90-talet, hur det gick till, när man upptäckte det osv. Skrev att man kunde upptäcka det med ultraljud så det hoppas jag att jag får rätt för, även om hon frågade hur man upptäckte att det var en mutation. Men men, jag gjorde mitt bästa och jag hade pluggat, bara på fel saker.

Drar vidare till Beverly ikväll. HEJA DALEN!!

"I krig och kärlek är alla medel tillåtna"

Caroline Hansen

Den efter rappa kalja..

Tjenna !

Gårdagskvällen spenderades på Beverly Gånglåten. Åkte först till Emma, vi satt och väntade på Jossan och Co men de åkte till Johanna istället (10 m längre bort) Så efter att ha kollat upp alla resultat från dagen, Heja HV!! Sista chansen på måndag Dalen!! Så gick vi med upp dit. Där blev det till att spela rappa kalja och kan ni lista ut om beskrivningen av ordet är rätt eller fel?

Obimontoligi (eller liknanden): En krydda som kom till Sverige med helikopter 1910.
Alili (något sådant): Kungens favoriträtt

Man får poäng om någon gissar på ens egna ord och själv fick jag hela 2 poäng på
Braxenpanka: När man inte har tillräckligt med kontanter för att betala det kassörskan har slagit in.
Obimontologi: En enzym i kroppen som hjälper till vif nedbrytningen av K-vitamin.

Detta resulterade i en delad seger tillsammans med Johanna!

De åkte sen iväg så då gick jag och Emma ner och poppade upp alla påsar popcorn och satte på Män som hatar kvinnor. Förra gången somnade jag så jag hade innan sett början och slutet, men det var kul att se mitten med :). Ska försöka se till så att jag kan se dom två uppföljarna med. De ska tydligen vara bra ;) haha. Ska försöka se Twilight med, har fortfarande inte sett den.

Eftermiddagen kommer att tillbringas ute i Mullsjö för att se deras kvalmatch upp till Superligan. Hoppas att de kan ta sig upp så att man kan kolla SSL-innebandy i bygden i höst!

FYI så blev jag B&J peanut butter cookie dough när jag gjorde GB:s glasstest med motiveringen:
Du är trendsettern i gänget. Allt nytt är spännande och du är den som håller koll på det senaste. Du är den som modetidningarna ringer när de vil ha en..
Sen stod det inte mer så jag vet inte riktigt vad den där modetidningen vill ha, men jag väntar fortfarande på telfeonsamtalet, ja det kommer som en chock va? Att jag väntar på ett telfonsamtal (ni som inte vet min stora fobi, den är att prata i telefon)

"Den som ger sig in i leken får leken tåla"

Caroline Hansen 

Den med den helt sjuka träningsvärken..

Tjenna !

Hade gymping igår. Jag och Emma har helt klart snyggaste outfiten. Svarta cykelbyxor med rosa leggings över. En benvärmare, jag hade turkos, Emma vinröd, ett linne, två höga sidtofsar och jag toppade det hela med ett svettband i pannan med. Ingen slog oss, vi var helt klart överlägsna på den punkten. Sen kom vi till gympingen. Så fort jag fattade hur övningen skulle gå till så bytte vi. Så blev ibland att jag gjorde på mitt eget lilla vis. Men det var lika jobbigt, om inte jobbigare för det.

Inte nog för att man skulle ha träningsvärk sen igår. Dagen till ära började med cirkelträning på idrotten. Nu kan jag knappt gå, stå eller på annat vis röra mig. Oj vad det är synd om mig! Men jag kan stolt berätta att jag nästan är färdig med min bild på bilden. Vi ritar just nu ett bord och det går över förväntan. Dessa 3 streck har blivit grymt snygga!

Ikväll är det avslutning med JIK. Och så är det kick off i Norrköping. För min del blev det till att vara kvar i stan med JIK. Men det hade varit kul att åka till Norrköping med givetvis.

"Bättre att ångra något man gjort, än att ångra att man inte gjorde det"

Caroline Hansen

Den med håltimmen..

Tjenna !

Jag måste införskaffa mig en iPhone. Jag får panik när inte K eller Felicia är i närheten och jag kan spela deras spel. Kanske dags att skaffa sig en egen då. Eller försöka bli va med beroendet. Att skaffa en egen ligger nog närmast till hands. Satt hela svenska lektionen och "lyssnade" på filmen samtidigt som jag kastade papperstussar i en papperskorg på iPhonen, Ks den här gången. Livet är underbart!

Hade sen håltimme mellan 11.00 och 13.00 för att när man kommer in på rättskunskapen tar de närvaron och sen får man gå. Känns otroligt nödvändigt att ha varit där! Verkligen! satt på håltimmen och hade frågesport i fotbollshistoria eller något, Enes ledde den, jag och Carro vann utan tvekan, vi hade alla rätt. Fast vi gissade först när svaret var sagt, men det är mindre intressant. 

"När nöden är som störst är hjälpen som närmast"

Caroline Hansen 

Den efter tandläkaren..

Tjenna !

Var hos tandläkaren idag. Inga hål, wohoo. Haha. Men nu kommer min konversation med tandläkaren, grymt kul.

Tandläkaren: Jaha, du tar studenten nu ju, vad har du gått för linje?
Jag: Samhäll med innebandy
Tandläkaren: Jaha, men nu har det blivit mycket skridskor då.

Mm, precis för man måste ju kunna åka skridksor för att kunna spela innebandy ;) haha. Skön tjej det där :).

You're not gone, but you're not here
Is this the way it seems tonight


"Allt är inte guld som glimmar"

Caroline Hansen

Den efter melodifestivalen..

Tjenna !

Spelade match igår som målvakt, den karriären slutade lika snabbt som den började. Var as grym under uppvärmningen, men sen när skotten inte kom rakt framifrån rätt på mig längre blev det lite svårare. Men vi vann trots allt ändå, vilket jag anser mig vara mycket bidragande till. Dagens grej var målvaktsbyxorna :). Wiieee

På kvällen var det Melodifestivalen på Beverly Gånglåten. Carro kom i sin Darin tröja, om hon visste vem det var innan melodifestivalen låter jag vara osagt, men nu är det hennes stora idol. Jossan i sin Manboy tröja, med topplista för utfyllnad så hon hejade även på Timoteij, Ola och Darin. Om någon av dom skulle vinna så hade hon ju med dom liksom. Själv går jag endast på utseende och hejade då givetvis på Eric Saade, hade knappt hört någon låt från hela melodifestivalen innan jag kom dit, men det funkade ändå. Att Anna vann var väl inte jätte uppskattat från oss kan jag inte säga.

"Ett gott skratt förlänger livet"

Caroline Hansen

Den där jag är kär..


Tjenna !

Jag har gått och blivit kär, världens sötaste, jag smälter.

Här är han, Theodor i Alvin and the Chipmunks :) Min lilla ängel!
"Kärleken har ingen ålder"

Caroline Hansen

Den innan jippomatch..

Tjenna !

Var ju på bio igår med Fluff, I love you Phillip Morris, den sög! haha, Fluffsi somnade nog till lite och jag satt och tänkte på annat. Den såg rolig ut när man såg trailern och han bluffade mycket, men den kändes mer som en dokumentär. Den var ju "based on a true story". Den slutade även lagom till att både jag och Fluff missade våra bussar, så det blev lite vandring inne på Hemköp, jag letade järn och Fluffsan vet jag inte riktigt vad hon letade efter.

Vi träffade ialf Jonna och Tobson som vi gjorde sällskap med på 25:an, (jag åkte till ljungarum och sen bytte buss tillbaka för att slippa sitta nere på juneporten i ca 1 timme). Innan bion hade Fluff berättat om hur hon fick ett biokort på SF från sin far, detta va den mest detaljerade historian jag någonsin hört, och när hon var färdig (efter ca 10 minuter) hade det inte hänt någonting, förutom att hon hade fått det här biokortet då. otroligt underhållande. På bussen hem sen så ser Jonna Fluffs biokort och frågar när hon fick det. jag och Fluff bryter då givetvis ut i ett as grav. Haha, ännu en sån där grej man måste varit där för att tycka att det var kul, men eftersom jag var där så tycker jag att det är kul.

Dagen till ära så ska jag stå målvakt i en jippomatch som JIK arrangerar. Det ska bli underhållande, under uppvärmningsskotten kanske i alla fall. Får se hur det går, kommer överlevande därifrån förhoppningsvis. 

"Bränt barn skyr elden"

Caroline Hansen 

Den innan bio..

Tjenna !

Sjuukt segt att masa sig upp ur sängen imorse. Inget vidare när klockan inte hunnit slå 7. Men tog mig tillslut upp, och nu kommer det. jag hann med bussen till skolan. Den är bra! Nu var det i och för sig bara betygssamtal på idrotten så hade jag kommit lite sent hade dte inte varit hela världen. Men man ska ju vara i tid som sagt :P haha. Sen var det religion, jag fattar ingenting, vi håller på med religionsfilosofi och diskuterar moral och något som kallas utilitarism, att man försöker maximera lyckan. Klart man vill vara lycklig men hur ska man veta när man maximerar lyckan liksom? Och den enes död den andres bröd sägs det ju. Sen var det en snubbe som hette Kant (jag var otroligt rolig och skrev det på en kant, sen ritade jag en pil på kanten från hans namn, ja ibland har man humor) han yrar i alla fall den där kant.

På svenskan var vi ännu roligare,
Lärare: deba´tten ni lyssnade på i onsdags var mellan SSU och LUF, hur gjorde dessa när de talade hur utmärker sig en..
klassen: LUFare (luffare)

åhh vad vi är roliga! roligast på Sanda skulle jag tro!

Ikväll blir det bio med Fluff och kanske Felicia. Tror den hette I love you Phillip Morris, något i den stilen. Så får se vad den går för :).

"En god komplimang är aldrig sags förgäves"

Caroline Hansen

Den efter K, Paiges och Emmas projektarbete..

Tjenna !

Dagen började ypperligt, försov mig lite, som vanligt. Missade bussen precis, kan inte springa med foten som jag stukade igår. Så fick halta mig bort till nästa hållplats och ta tvåan istället, som tur var satt Nodden där, vi skulle vara på högskolan för någin föreläsning. Och tur att jag träffade honom annars hade jag aldrig hittat. Förstår inte hur folk tar sig igenom högskolan. Denna föreläsning var den tråkigaste jag varit på och fattade knappt vad killen sa på sin dialekt.

Sen upp till skolan och få tillbaka utkastet till projektarbetet, min handledare var mycket imponerad. Har nu kommit på en framsida med, fyra bilder på mig i olika färger som representerar mina olika sidor/bokens olika "kapitel". Jag vet, inte alls självcentrerad med fyra! bilder på mig på omslaget, men ska det vara storslaget så ska det. haha.

På tal om projektarbete, K, Paige och Emma genomförde sitt denna kväll. De hade en barnmodevisning till förmån för barncancerfonden. Jättekul och barnen som gick på catwalken var hur söta som helst :). Vinkade till alla, en hade skor med hjul som han rullade fram på, en snubblade. Undra vad Tyra Banks och J.Alexander hade sagt om det ;) haha. Men det var lyckat och de får nog in massa pengar ialf :)

Studiedag imon!

I miss you,
I miss your smile
and I still shed a tear
every once in a while
and even though it's different now
you're still here somehow
my heart won't let you go
and I need you to know
I miss you
sha la la la la
I miss you

Miley Cyrus, säg vad ni vill om henne, men flera av hennes texter är riktigt bra :)

"Om du tänker för länge på nästa steg, kommer du att tillbringa ditt liv stående på ett ben"

Caroline Hansen

Den ja just den..

Tjenna !

Gårdagskvällen spenderades på körskolan, satt i 3 timmar till på handledarkursen. Den här gången med pappa så att jag ska kunna köra med honom med. Första gången var väl okej, man lärde sig ju en del grunder och så liksom, men andra gången, jag trodde jag skulle dö! Och att det alltid ska finnas massa bessewiessrar överallt. Det tar ju mer än dubbelt så lång tid att göra allt då.

Dagen till ära bestod av träning på morgonen. Det gick jo, det gick. Har börjat bli lite smått irriterat mellan utespelare och målvakter nu på sista tiden, haha. Men det var bara en tidsfråga innan det kom, "det har legat och bubblat under vattenytan" skulle man kunna säga :P. haha.

Sen körlektion, körde inte in i någon snödriva :). Men nej jag kommer inte att ta körkort på ett tag, det känns ganska avlägset för tillfället. Innan jag går i pension är målet!

Nu har TV:n stängt va sig, ingen eller svag signal står det. Jaha, vad händer nu då?

"Även solen har sina fläckar"

Caroline Hansen

Den efter JIK..

Tjenna !

Igår skulle vi ju då gå in på planen i pausen på herrarnas match. Bara det att det hade blivit ett litet missförstånd, så vi trodde vi skulle gå in efter typ 2 minuter och de trodde vi skulle gå in direkt. Jag och Jossan är de enda som står vid ingången när vi hör att han ropar upp "blabla bla tog JIK DM-guld, så ge oss nu en STOR applåd för vårt dam-lag" Alla börjar klappa, och vi står 2 där, jag syns tydligen i dörröppningen och ja, efter att de klappat ett tag och ingen kommer så lägger de av och sen kommer alla så då är jag påväg att gå in men de andra stannar, hade ju vart lagom kul om jag hade gått in där själv. Men sen får vi en ny lite mindre applåd när vi vandrar in 1 minut senare. Haha, så det kan gå! haha. En rosa ros fick vi var :)

Idag är det ledigt, kompledigt från gymet och ingen natur, helt ok att börja en vecka så.

"Det är mänskligt att fela men gudomligt att förlåta"

Caroline Hansen

Den innan JIK..

Tjenna !

Gårdagen var kanon! Det enda som saknades var Fluffsi, hade hon varit med hade den helt klart varit perfekt! Salming modeller på moon club liksom, kan man begära mer ;) haha. Dock började kvällen hos K, helt underbart, SMS-roulette <3

Dagen till ära ska JIK dam vandra in i periodpausen på herrarnas match. Tror vi ska få en ros elelr något för att vi vann DM. Men alltid kul att bli uppmärksammade :).

"Inget vara för evigt"

Caroline Hansen

Den med Top Model..

Tjenna !

Ligger just nu och kollar på Top Model, och det är 3:e gången jag ser finalen av säsong 8, men det är lika bra ändå, tror att jag vet allt som krävs för att bli en modell nu, har ju hört allt bra och dåligt genom säsongerna så att säga ;).

Dagen till ära börjades på Råslätt, först är ettan tidig, ettan är aldrig tidig annars, men så hinner jag 18 och tänker att ja 25 kanske jag kan byta till i stan, så precis när jag ska hoppa av ser jag 25an åka förbi, jaha, då är det att åka vidare med 18, så när jag kommer till juneporten så har vi hunnit ifatt den förra ettan men den åker precis när jag ska hoppa på den. Bara att vänta på nästa, synd att den är 9 minuter sen bara. KUL ! Men jag kommer fram tillslut och jag får spela min hockey.

Matteprovet igår gick åt helvete för den som undrar. Har nog aldrig varit riktigt orolig över att få G innan, speciellt inte i matte, men får jag G på detta provet så lovar jag mig själv något riktigt fint, kanske ett körkort?

"Alla sårar, den sista dödar"

Caroline Hansen

Den med 23 mins skola..

Tjenna !

Idag har varit en OERHÖRT tung dag. Inställd föreläsning med innebandyn(tyvärr :() och inställd svenska (neeeej) så började inte förrän 13.00, då var det rättskunskapsprov. Jag fick det, drog några djupa andetag, skrev på alla frågor och 23 minuter senare var jag klar. Får se hur det gick när jag får tillbaka det, men det gick nog rätt bra faktiskt :)

Sen hem, bränna lite klyftpotatis i ugnen samtidigt som jag hittade gamla avsnitt av Sveriges värsta bilförare, Robert är min idol, så jävla skön, jag skrattar bara han öppnar munnen. Speciellt avsnittet när de är i parkeringehuset och han mäter bilen med händerna oc hska komma igenom ca 2 cm. Han skyller alltid på sin co-deiver Marcus eller programledaren Adam. Underhållning på Mina villkor :P

Imorgon är det matteprov, på deri-någonting.

"Det ligger något bakom det mesta folk säger, vare sig det verkar seriöst eller inte"

Caroline Hansen

Den med friluftsdag..

Tjenna !

Idag var det friluftsdag i skolan och vad passar då bättre än att spela hokceybockey? Team IKSU (kommer inte ihåg varför vi heter det) bestående av Fluff, Carro, Kajsa, Fia och jag då givetvis var grymma. Vi vann mot SP3A, viktig seger, det kommer de att få höra. Vi kom i toppen tror vi själva ialf. Blev aldrig något slutspel. Men det hade vi nog vunnit det med.

Sen följde Fluff med mig hem för jag skulle hjälpa henne med matten. Det gick sådär, jag kom inte riktigt ihåg det jag hade jobbat med, men jag gjorde mitt bästa. Något fick hon förhoppningsvis utav det.

Småmålsturneringen med JIK börjar idag, TAGG !!! Det är bara vinst i den som gäller!

"Kärleken kommer när du minst anar det"

Caroline Hansen

Den med Fia..

Tjenna !

Började dagen med gym kl 8 på morgonen. Idag var vi 3 pers och en vikarie för gymtränaren. Blev väldigt bra! Jag börjar redan känna träningsvärk helt seriöst. Sen hemmåt för att hinna facebooka lite innan Fia kom hit, jag skulle hjälpa henne med matten, slutade med att ingen kunde något och vbi tittade i facit och kom sen på en lämplig lösning. Brukar bli så tillslut när jag räknar matte. Så vi lagade mat istället, lax, pasta och sallad, jag stod för pastan och salladen, laxen var det som blev gott. Hur ska jag klara mig själv? Undertiden kom vi på lite roliga utmärkelser till spelarna i laget som de ska få på avslutningen, tänker inte avslöja några här. :P haha.

Fia tvingade sedan med mig och simma, haha jag är som Eric Moussambani i vattnet (han från OS i Sydney som simmar ensam i bassängen och knappt orkar fram) medan Fia är som Michael Phelps (inte Phillips), så det gick ju sådär. Men kul hade vi! Flisan var där också men hon gymmade.

Nu försöker jag mig på mitt idrottsarbete, mina två innebandyarbeten och att plugga till rättskunskapsprovet. det går sådär..

"Man måste våga misslyckas för att kunna lyckas"

Caroline Hansen

RSS 2.0