Den efter kladdkaka..

Tjenna !

Japp! Idag har jag stått i köket och BAKAT. Bravo mig, huset är inte nedbränt, brände inte upp något alls faktiskt. Bakade så mycket som kladdkaka. Har inte smakat på den än, vet inte om jag vågar det. Får se till så att Georgsson smakar på den först. Sen märker vi hur hon mår!

Imorgon är det FRILUFTSDAG! Woho! Team IKSU bestående av första uppställningen: 

Målvakt: Jessica Lyck

Högerback: Caroline Hansen (C)
Vänsterback: Sophia Persson

Center: Kajsa Cunow

Högerforward: Caroline Georgsson
Vänsterforward: Sofia Andersson

Avbytare: Amanda Bengtsson

ÄTA SOVA SUPA SPY IKSU IKSU IKSU

Vi kommer krossa det andra laget fullt av föredetta hockeykillar SÅÅÅ enkelt! De kommer gråta av skräck när de ser oss!

"När du gått så långt att du inte orkar ta ett ända steg till, har du bara gått hälften så långt som du klarar av"

Caroline Hansen

Den efter hejarklack..

Tjenna !

Idag var det ju dagen D (destroy) där ED skulle möta sitt öde, hulubäcksgymnasiet (allas våra rivaler.. om ni läser högt, täck då för små barns öron innan ni säger det..PIXBO). Surret hade pågått i 2 veckor runt om i Jönköping (där det för tillfället befann sig några delar av JIK spelare eller möjligtvis dom där som var med från ED men som inte spelar i JIK). Matchen startade kl 10.30 och EDs hejarklack bestående av Hansen hennes undersåt Lyck, trion Frida-Jonna-Chadde plus våran älskade skåning Nea fanns tidigt på plats för förberedelserna. Jackor skulle av, väskor skulle inte vara ivägen, rösten måste jämnas till efter lite uppvärmning. DET HÄR VAR VÅRAN MATCH!. 

Matchen i sig var rätt spännande, efter två perioder stod det 1-0 till Hulubäck efter att Eds målvakt Martina Beckman storspelat i målet. Suset gick igenom den fullsatta A-hallen (jag uppskattar till inte mindre än 20 pers på läktarna) att Hulubäck hade med sig landslagsspelare. Okej det syntes kanske men ED hade ett lag på planen och ett lag på läktaren. Vi var starka! Vi går in i tredje perioden med självförtroende. Och det går våran väg.. I 3 minuter sen ligger vi under med 4-0. Matchen slutar sedan 5-1 till Hulubäck efter att allas våran WENDEL elegant viftar till klubban och kaxigt sätter ett mål bakom Sveriges representant Mikaela Johansson i motståndarkassen. 

Vi på läktaren vill tacka för en bra match med att säga
"VI ÄLSKAR SNOBBAR" klapp klapp klapp klapp klapp

"Den som söker vänskap överser med ett fel, den som ältar det driver bort sin vän"


Caroline Hansen  


Den där jag "hyllar" Lyck..

Tjenna !

Lyck har ju börjat räkna antalet gånger hon är nämnd här på internets centrum. Så tänkte att kan väl ha ett helt inlägg om henne då. Eller ja nästan, får ta med något annat med så det blir lite intressant ;) haha.

Kan väl ta och börja med gårdagen. För det första så trodde hon att man skulle få en ros om man gick på JIK. "Jaha, så alla som¨går får en ros? Vad coolt". (Vi har vunnit våran div.2 serie och då berättade jag för henne att vi skulle in på planen i periodpausen och få en ros.) Sen under matchen så sitter vi och pratar nummer. Ja men Kevin har ju 90 för att han är född 90, så han kanske har (kommer inte riktigt ihåg nummer) 85 för att han är född 85. "Ja men alla har ju inte så, du är ju tillexempel inte född 26 och Johan Davidsson har ju det för att det heter Hv76" Jaja, vad ska man säga?. Sen är det en som ska zorra och då tror en viss person att Zlatan (Ja fotbolls, inter, stjärnan) kallas Zorro ;D.

Måste också tillägga att hade jag och Lyck börjat med hockey så hade vi vart med i OS när det var i Turin! För så duktiga är vi! 
  ..Och att undertacknad INTE skämmde ut sig i andra periodpausen!
  ..Och Lyck bakar tidernas godaste Snickerskakor! Recept på dom Tack :)

"Gör det du kan, med det du har, där du är"
Caroline Hansen

Den innan avfärd..

Tjenna !

Japp har börjat räkna ner timmarna. Snart så drar vi till.....ROTTNE :D Det ska bli rätt akönt att slippa åka igenom förorten Växjö, är rätt surt, ni vet alla hur det kan vara i förorter, mycket slagsmål och stenkastning och kravaller och liknande. Tur att Jönköping är ganska lugnt. Ja menar att vara förort till Habo kan inte alltid vara lätt!

jajaja, mindre tjat mera gnat ! Från mig komemr ni inte få höra på et ttag nu när jag drar iväg nästa vecka ! Men glöm inte besöka bloggen för det.  Ni kan ju läsa gamla inlägg igen.. Jag vet att Lyck kommer göra det ialf !


"Den enes död, den andres bröd"

Caroline Hansen

Den där Paige trillar x 2..

Tjenna !!

Dagen började kanon! Slog 92:an i ALLA grenar ! Slå ner bollar från plint, slagskott, vanliga skott och lite annat smått och gått. Just de Jesscia jag vann Alla matcher mot dig !! 

Sen kom bussen så var tvugna att springa och vem drar då värsta bellen om inte Paige ! HAHA, trodde jag skulle dö, flyger nerför backen. Och alla oroliga, ja vi hann med bussen den var så snäll och stannade åt oss. Sen när vi kommit fram och skulle gå till frukosten då trillar hon IGEN ! om jag inte dog innan så hade jag ialf en nära-döden-upplevelse nu. Så sjukt kul så det var ofattbart!

Sen lider vi oss igenom dagen som var full av prov, tur att vi har miniräknare man kan skriv aannat än siffror på, och tur att vi har en lärare som inte är uppmärksam :P haha, sen vart de engelsek redovisning där allt går som smort, framtill att jag ska säga James Cook kom till Nya Zeeland om kring bla bla bla.. Uttalar det givetvis fel, (jag märkte att jag sa fel själv) Lalala !!

"Lev ditt eget liv, för du ska dö din egen död"

Caroline Hansen


Den efter Guitar Hero..

Tjenna !

Japp utklassat min såkallade (inte är det mina gener i den pojken inte) lillebror idag på Guitar Hero. Kör någon battle heter det. Man kan skicka grejer så blir det högre svårighetsgrad elelr dom små irriterande prickarna börjar blinka eller nåt. Mamma fick panik på oss, alla som träffat mig vet att jag är en jävla vinnarskalle, kan omöjligt förlora, och absolut inte mot min lillebror i något. Det finns inte bara. Och han är precis likadan, vägrar att förlora och speciellt mot mig. Det roliga är att även om det är hans spel är jag så sjukt mycket bättre "celebration and miniwave for me" (Japp, Chandler Muriel Bing är min idol, och vänner-beroende? inte en chans!) .
  I vilket fall så vann jag enkelt med 7-2 i matcher och det lilla krypet skyllde ifrån sig på allt möjligt! Det är bara så, musiken sitter i generna, jag har den där musikkänslan. Allt bara sitter. Precis som min sång. Är ju inte för intet jag blev utsedd till Skolans värsta sångröst, eller hade ett stabilt G i musik efter att ha haft MVG+ på musikteori och jag vet inte vad man ska ha i instrument/sång för att ett MVG+ ska bli ett G i ett betyg. Men det kan ju inte vara dåligt ialf.

På fredag bär det av till Europas metropol: Rottne
För match i världens bästa innebandyliga: Dam div.2 Småland


"Det är du själv som är din värsta fiende"


Caroline Hansen


Den efter Västervik..

Tjenna !

Jag Hatar Västervik. Kall stad som jag inte ens vet var den ligger. Alltid trott typ vid Kalmar eller nåt, men nejdå inte ens det är rätt! Fan ingen mening med västervik atmosfären är underlägsen (fast jag gillar ju mina smålandslagskompisar förståss) Iallafall, åkte ner för regionsslutspel, kom inte hem med en semifinal plats i Hudiksvall utan istället första förlusten för säsongen, en helvetes helg så att säga! Där Chadde efter 43 sekunder åker ut för liggande spel när hon blir puttad och har 3 punkter i marken (ja mina vänner man FÅR ha tre punkter i marken annars kan man inte mura) Och ja! Jag har gått domarkurs, men nej den var inte frivillig och ja, jag sov mig igenom den.

Min käre vän Rebecca "Tyra" Werner hade under fredagen Talk Show. Först var det en rimbattle som inte helt oväntat vanns överlägset av lagets Konunginna (JAG)! Sen övergick det till livets programm "Top Model" där det var cat walk tävling . "You wannbe on TOP" Finalen avgjordes i en catwalk duell mellan mig och Frida, den filmades även av de små ligisterna och Paparazzis Oscar och Christoffer (Paiges lillebror och hennes kompis) .

Så nu taggar jag och Paige SM med Smålandslaget så vi SKA ha ett guld hängandes runt någon lampa eller någon annan stans den passar in.

"You wanna be on top, you must fight for it"

Caroline Hansen

RSS 2.0