Den hundrade..

Tjenna !

Mitt hundrade inlägg, wohoo!

Japp igår skulle det blivit först party hos bror sen vidare ner till rix, det blev party hos bror fram till åtta minneslucka mamma hämtar mig hos bror runt 12 tiden tror jag! Minns absolut ingenting om vad som hände däremellan men luktade spya när jag vaknade så antar att jag spytt. Att Paige sen på fejjan skriver att hon har massa insprlningar på mig låter inte bra, intee bra!

Men va fan för idag

FYLLER JAG 18 ÅR :D

"Gammal kärlek rostar aldrig"

Caroline Hansen


Den innan rix..

Tjenna !

Sista dagen i frihet Hansen, hur känns det? För jävligt rent ut sagt! Jag har kommit in i min 18-års kris, gjorde det i tisdags. JAG HAR INTE GJORT NÅGONTING SOM TILLHÖR BARNDOMEN. ex:

*Plockat smultron och satt på ett grässtrå
*Byggt en koja i ett träd och lekt där under en hel sommar
*Klättrat i ett hög träd
*Ramlat ner från ett högt träd
*Ätit så många mjukglassar att jag spyr
*Åkt pulka ner för en gräsbacke på sommaren
*Suttit bakom en buska och kastat snöbollar på en buss

ska jag fortsätta?

Ikväll blir de RIX m.m. Imorgon fyller jag 18 barre !

"Ta till vara på tiden du har, det är inget som går i repris"

Caroline Hansen

Den med träningsvärk..

Tjenna !

Gårdagens kväll spenderades på Axamo, med lite löpning och sedan spänstträning. Vi skulle gå ankgång (quack quack), och lite andra grejer. Sen en grej, man är i par, den ena ligger och saxar benen och den andra hoppar emellan (ni som har hjort den fattar) hur många gånger tror ni Lyck hoppar PÅ mig istället 1? Nej, 2? nej 5? nej 7! gånger, vilka blåmärken jag har! Okej, jag hoppar på henne också, men eftersom jag är så lätt och smidig är det endast som att få en liten fjäder på sig. Medans att få Lyckan Kryckan över sig, ja det är som om Goliat skulle hoppa på en.

CHAMPIONS LEUAGE FINAL !

HEJA CHELSEA !

"Allt är inte guld som glimmar"

Caroline Hansen

Den med Lyck, kladdkaka och Wii..

Tjenna !

Vart ett tag sen jag uppdaterade nu. Vilken frihet jag har känt. Jiiihoo!

Idag så kom Lyck till mig. Och vid det här lagret så känner vi henne rätt bra. behöver ingen närmare presentation. I vilket fall vi skulle baka kladdkaka. Utsökt blev den! Och tro det eller ej, men blev inte ett enda fel under tiden. Vi underskattar oss själva Lyckan Kryckan! Sen blev det Wii, och ja, där finns det bara en vinnare: JAG! Började lite lätt med golf. Medan jag slår birdie så får Lyck inte ens bollen i hålet, hon slår för många slag. Ja vad ska man säga? Sen blev det baseboll och ja återigen vann jag, hon tog inte ett enda poäng men ja ett poäng hade inte räckt till vinst ändå (at tdet hade blvit oavgjort behöver vi inte göra någon stor grej av) Sen blev det lite allround, tennis bl.a. Vi tog även en bowling match. Men kommer av någon anledning inte ihåg hur den gick :S. Börjar bli gammal nu, snart 18 ju!

Sen när hon SVEK mig, fick jag sitta i min ensamhet och trösta. Det sägs att alkohol ska vara bra till de, men jag känner ingen skillnad efter min flaska 1,5 liter päron med ciderkaraktär. Så fick även äta resterna va kladdkakan! Tjockisen känenr sig mycket nöjd nu! Fettsugning imorgon kanske!

"Hellre ett ärligt nej än ett falskt ja"

Caroline Hansen 

Den med cykelturen..

Tjenna !

Började dagen med tacos :) Mmm, sen blev det nationella i engelska. Jag redigt bra för mig Paige och Carro faktiskt. Oväntat bra, heja oss ! Sen innan träningen skulle Lyckan Kryckan komma förbi lite. Vi slog våra kloka huvuden ihop och tog cykeln till träningen. Och nu ska jag chocka er allihopa! Jag ska Inte göra Lyck till syndabock :O (Även om vi alla vet att det alltid är hon som är de men de tar vi någon annan gång)

I vilket fall, började med att jag skjutsade och efter 100 meter så är vi igång och börjar trampa. Det är jag som vajjar från sida till sida och gör så att cykeln vinglar något otroligt och det är mitt fel att vi nästan kör in i en stolpe, tant, vägg, grop etc. Sedan går vi över till dagens hjälte: Lyck. Nu är det hon som ska trampa. Och återigen, det är jag som gör så att vi vinglar från sida till sida och kör av cykelbanan ett flertal gånger, nära på att cykla in i allt och alla. Det är mitt fel att det går så sakta då jag sätter ner fötterna för att jag vinglar så mycket och inte vill ramla. Förlåt Lyck, jag gjorde verligen mitt bästa !

Vi kommer ialf fram oskadda, trots att jag var nära på att förstöra allt för oss !

"Hoppet är det sista som lämnar människan"

Caroline Hansen

Den med V.Ä.N.N.E.R..

Tjenna !

Hade egentligen inte tänkt att skriva något inlägg idag. Det blev ju hela två stycken igår och får ju inte överarbeta bloggen. Får ju inte göra livet surt för er mina fans heller att ni missat ett inlägg bara för att det är första gången på två dagar ni loggar in. Ska skärpa mig nu. Jag lovar. Försöker komma tillbaka till den gamla hahansen stilen med, den kommer och går, men det är sarkasmen jag vill ska bestå.

Ialf, seriöst. Vad hade livet varit utan vänner? Ja, Georgssson, ta åt dig hur mycket du vill, men jag menar tv-serien. Chandlers alla skämt, jag skrattar så jag gråter. Kan nästan alla hans repliker utantil vid det här laget. Rachel, bortskämda Rachel "Daddy bought me a boat, I was sad becouse my pony was sick".  Ross, med världens tråkigaste dinosaurie och historia historier "aaaand thaaaat waaaas theeee stoooory ooof the draaaadle". Pheobe, knäppa Pheobe "He´s your lobster" och Monica med sin städmani, hon dammsuger dammsugaren med en liten dammsugare "if only there was a smaller one to clean this one with". 

"Lev livet och låt leva"


Caroline Hansen


Den med K:s hyllning..

Tjenna !

Illa, det här är andra blogginlägget idag. Börjar jag bli seriös? Usch hemska tanke ! Men har faktiskt lovat Kajsa en hyllning i min blogg och man ska ju hålla vad man lovar och det gör jag, ibland, oftast, om jag komemr ihåg, när jag känner för det.
 
Alltså, Kajsa Cunow vi träffades en regning dag för sisådär 2 år sedan. Det började med att du fick ett intryck av att jag var helt reetord som du senare har beskrivit det. Mitt intryck av dig var, ja samma humor som jag, underbart! Vi fann varandra direkt och när vi för första gången umgicks utanför skolan så stoppade vi kinderägggulor i ögonen och svor på vår vänskap. Detta följdes sedan upp med tacobuffé utan larver på A6 och utprovning av hockeyutrustning på Coop. Detta var bara början. Våra liv har fyltts av skratt, gråt och fusk. Vilka var det som läste av Sven-Davids svar på hans slutprov? Vilka är det som skickar lappar med hela uträkningar på matteproven och vilka var det som skaffade suddigummit "For BIG mistakes" endast för att kunna fuska? Vad hade jag gjort utan dig? Garanterat varit på fler studietimmar och gjort omprov! Och utan dig? Vem skulle då kunna lära mig alla låttexter? Karatefylla, inte karatefrilla. Vem skulle jag skratta med åt tjuvlyssnat, tjuvtittat, warpdrive och nurse naughty med när ingen annan fattar ?

"En bild kan säga mer än 1000 ord"

Caroline Hansen

Den efter dödsfallet..

Tjenna !

Benen skakar fortfarande, pulsen ligger stilla på 150 slag/minut. Jag ska berätta vad som hänt. Har varit tufft de senaste dagarna, både med förlusten mot Lyck som skedde på mitt territorium och ja gårdagens bravader.

Det började lugnt, Företagsläraren ägnar en halv lektion med att jämföra handgranater med de vattenballonger som kastas i skolan och kommer tillslut fram till att de som kastar kan åka på polisanmälan. Senare vidare till matten där vi fick tillbaka nationella, nog prat om det. Sen lunch såklart, gott. Jag åker hem i godan ro, ska senare ill badhuset med Lyck och simma lite, måste ju ligga i hårdträning. Så när vi väl är där, simmat 1000 m det får räcka ska ju inte vara överamibitiösa då bestämmer vi oss för att med lätta steg gå mot hopptornet.

Väl där börjar vi lite lätt. Trampolinerna först. Sen ettan, trean. Allt flyter på bra, sen ska vi upp i det stora hopptornet. Femman, ja den funkar efter lite om och men. Upp till sju och en halvan, det blir till att stå där ett tag. Fortfarande i chocktillstånd efter Lycks skrik på femman. Jag trodde hon skulle skrika upp lungorna, men det var ingening emot vad som väntade. Vi tar oss samman och tar klivet ut. Jag hoppar först, sedan kommer Lyck, efter 3,5 sekunders gallskrik så når hon tillslut vattnet och sjunker under. Det går ett tag, jag börjar bli orolig men tillslut ser jag henne, hon simmar upp till ytan på ett konstsimliknande sätt. Nu gäller det, sista testet 10 METER ! Efter en evighet, jag är påväg att ge upp, all mjölksyra som finns i benen, men jag ser målet framför mig! Vi lyckas, vi är uppe! Nu finns det bara en väg ner. Badvakterna var i hoppbassänegn först men när vi efter en kvart ännu inte hoppat går de vidare. Vi slänger ner vatten för att ta tiden hur länge vi komemr vara i luften. Till slut när jag hör från radion "NOTHING COULD BREAK ME DOWN, I CAN BE WHO I WANNA BE, START FLYING MY WAY NEER" så tar jag det ödesdigra steget. Känns som en evighet, jag hänger i luften, känns som att tiden står stilla, det blir helt tyst, jag hör Lyck uppifrån "Haaaanseeen, neeeeeej" "kaaaabooom" jag slår i vattenytan, Öppnnar ögonen under vattenytan och ser bubblorna, känner att jag fortfarande är LEVANDE! När jag väl kommer upp til ytan så ser jag att Lycken är påväg ner med. Kan inte beskriva hennes upplevelse av fallet, men det är nog mycket hemskt med tanke på vilket ljud hon gör ifrån sig, badvakterna springer upp öfr att kolla att allt är okej! Det är det ! Vi överlevde båda två!

"Ta inte livet på för stort allvar, du kommer ändå inte ur det levande"

Caroline Hansen

Den med världens undergång..

Tjenna !

Idag hände det som inte fick hända, vet inte vad jag ska ta mig till. Det är världens undergång. Hur fan ska jag lösa det här? Jessica Lyck vann mot mig i en tävling! Usch, kändes hemskt bara att skriva det. Funderar på att gå i karantän eller vad det heter. Tårarna sprutar och jag är nästan helt säker på att jag kände själen gå i två delar. Det går inte heala mig.

Som den psykolog jag är vet jag att det är bra att ge med sig av sina tankar. Så jag ska nu berätta om vad som hände. Jag vaknade med en klump i magen imorse. Jag visste att något hemskt var påväg att hända. När jag sedan kommer till fotbollsplanen (vi hade utbyte med fotboll idag) så ser jag min ärkefiende. Lyck! Hon går där och ser mallig ut, hon har planerat detta dåd länge! Hon börjar lite lamt med teknikcirkeln och försöker få oss att tro att hon inte har något sinne för fotboll. Hon nickar med tungan halvvägs ute och ser ut som om hon ska skita på sig, hon lyckas få in oss i en falsk trygghet. När det sedan kommer till skotten och vi tävlar om vem som gör mest mål... detta går inte att berätta... hon gör... 2... mål... mer... än..mig,.,

"Underskatta aldrig en motstådare"

Caroline Hansen

Den där jag ser ut som en 50-årig tant..

Tjenna !

Först och främst vill jag bara påpeka att jag hatar upplysningen, Voltaire och att jag aldrig tänker läsa Robinson Crusoe. Det spelar ingen roll vad någon än säger att jag missar bara för att jag är så fördomsrik men jag tycker inte om 1700-tal och speciellt inte när man har det i skolan!

För det andra, jag ser just nu ut som en 50-årig tant. Eller ja ni vet typ Grease, de som är "gamla" i den filmen. Så ser jag ut. Jag klippte av mig mitt långa hår idag. Trots att Carro hotade med att säga upp vänskapen, Fia med att hon skulle döda mig och Kajsa med det mycket starka argumenet "jag tror du skulle ångra dig". Men tack vara Paige, min underbara och omsorgsfulla vän som sa gör som du vill det skiter väl jag i om du har långt eller kort hår, ja tack så gick jag med mod in till frisören. Började med att hon klippte av allt som var slitet, och ja med min frisörfobi så var det en hel del eftersom jag inte klippt mig på länge. Sen klippte hon ännu mer i luggen med så har precis en sådan lugg som i Grease! Heja ! Sen ville jag ha i lite ljusa slingor, så nu ser det ut som att jag har lagt blad från påskliljor lite här och var i huvudet. Kul, kul verkligen ! Det roligaste var i vilket fall när de sa på radion "nu flyger vi mellan 13 olika dialekter, där ibland från Gotland" då säger frisören "Jag visste inte att dte fanns något som hette Gotland i Sverige, vad är det" beviset på att fastlandet är bättre än ön!

"Många bäckar små, bildar tillslut en stor å"

Caroline Hansen

Den efter min och Paiges plan..

Tjenna !

Började skolan kl 08.00 slutade 08.15 ! Gooo, värt att åka liksom! Så jag, Fia och Paige åkte till Netto och köpte presneter, Frida fyller ju 18 idag! Grattis Grattis! Så då blev det presnetjakt på Netto! Hittade en fin regnkappa med hello kitty, lite fina duschhandtag m.m. Tillslut blev det ett album som jga köpte och ska sätta in lite bilder och Paige köpte presentpapper och presentsnören. Det var planen! Så vi klädde in hennes dörr med presentpapper och brevlådan med presentsnöre, det papper som blev över klädde vi in 50 skyltarna med !


              
ATT MAN KAN VARA SÅ ROLIGA SOM VI ÄR!!


"Livet blir vad man gör det till"

Caroline Hansen

Den efter helgen..

Tjenna !

Fredagen var underbar !. Okej inte skolan, men som sagt man kan inte få all här i livet, för som föräldrar säger när man är liten, har man aldrig tråkigt så uppskattar man inte att ha kul, jaja. På kvällen var jag hos K! Åt marängswiss, jämför man med marängswiss så är allt annat äckligt ! Spelade även LIPS ! Jag är Kung på det, fick hela hälften så mycket poäng som K, det är jag stolt över ! Sen en tredjedel av vad Lill-Carro fick! Grymt bra, ska nog bli sångerska, söka till Idol ialf. Kan garantera att jag kommer till juryn, för så dålig är jag!

Skulle försöka ta oss in på Centan sen. Och ja, det gick ju som det gick. Inte bra, vi fick inte komma in, det är Inte Okej! Så jag satte mig i en bil som ingen mindre än Sofia Andersson körde! Hej dubbla säkerhetsbälten och hockeyhjälm! Vi körde ut till Världens mest ljuvliga plats, HABO! Där ja, vi fick reda på vart alla kommunens pengar för (ja ska man kalla det förstörelse?) läggs på! Dock somnade jag sedan på hemvägen och kunde inte uppleva sightsingen genom Jönköping, illa Hansen, inte Okej!

"Man uppskattar inte det man saknar det"

Caroline Hansen

Den med Warpdrive.se

Tjenna !

Spelade GOLF idag. Gick underbart bra! Efter 10 minuter så började jag träffa bollen och då gick den åta helvete långt! Gott är de! G-sson kan ah varit kanske liite bättre :P haha. Men kul var det ialf ! LYCKEN jag ska slå dig på korthålsbanan i sommar !

Här kommer från min nya favoritsida http://warpdrive.se
Långt men sjukt värt att läsa !

<Cure> Jag har nog haft för mycket fritid idag.
<Cure> Det ringde en telefonförsäljare i morse. Han presenterade sig med för- och efternamn och vilket företag han arbetade för. Han ville sälja något telefonabonnemang. Jag sa att jag var upptagen och bad honom ringa upp lite senare. När han lagt på söker jag på hans namn på internet men hittar inget skoj, så jag ringer folkbokföringen istället och tar reda på hans adress och personnummer.
<Cure> Två timmar senare ringer snubben igen. Det gällde tydligen något specialerbjudande från Tele2. Jag säger att jag tar erbjudandet. Då säger han att han kommer spela in på band ett muntligt avtal. Han börjar med att fråga mitt namn, varvid jag säger mitt namn.
<Cure> Sedan ska jag läsa upp mitt personnummer. Då läser jag upp försäljarens personnummer. Det blir lite tyst i luren några sekunder, men snart fortsätter han med avtalet. Till sist ska jag säga min adress och självklart säger jag då försäljarens adress. Det är tyst i luren i 10 sekunder innan *jag* säger "Då kopplar vi in dig så snart vi kan."
<Cure> Det är helt tyst i 10 sekunder innan försäljaren svarar med "Jag ska inte köpa något abonnemang?"
<Cure> "Kunde du inte sagt det tidigare?" frågar jag. "Onödigt att du slösar min tid så här." Återigen 10 sekunders tystnad och snabba andetag i luren hörs. Sedan hör man bara ett <klick>.
<Cure> Konstig snubbe.
<Cure> Nu tillbringar jag resten av dan med att beställa massa saker i hans namn ur dagens reklamhäften som kom i morse.
<Cure> Hoppas han gillar sin prenumeration på utländska frimärken för endast 99 spänn i månaden.
<Quader> Ditt hat mot telefonförsäljare är nog inte riktigt hälsosamt...


"Skadeglädjen är den enda sanna glädjen"

Caroline Hansen

RSS 2.0