Den efter halloween..

Tjenna !

Hade hemmapremiär igår. vinst i den med 3-0, heja oss!

Pappa och Marie har vart här nere i helgen med. Och vad hade de med isg ner? Hemmagjorde bullar, mamma scans köttbullar och svenskt lösgodis. Mitt liv är underbart för tillfället. Eller jag min mage tycker iallafall att livet är underbart. Och är magen glad så är människan glad, precis som Gustaf säger i svensson svensson. Han har så rätt så rätt..

Eftersom det har varit halloween så var vi utklädda på jobbet idag. Jag drog högsta vinsten; Magdansös!! Där trodde ni inte ni skulle få se mig, hade massa glitter och sidenband, kan kanske inte kalla mig magsansös kanske eftersom  jag inte visade någondel av magen och absolut inte dansade, men ja något i den stilen iallfall, sen svart läppstift och annan makeup. Hade tagit på mig läppstiftet själv och första kommentaren jag får: hmm du är inte van vid att använda läppstift va?.. ehh nej? :P. Och sen var det även ett litet barn som påpekade att jag var läskigare än spökena. tack för den! :p.

och här skulle det passat med en bild, men HAHAHAH en sån får ni inte!! :D


"Ny dag nya möjligheter"

Caroline Hansen

Den med hallonmilkshake..

Tjenna !

Har kommit på något som är sjuuuukt gott! :). Om man blandar glass, mjölk och upptinade hallon med en vanlig stavmixer så får man hallonmilkshake, och det smakar som "a little taste of heaven" (som de uttrycker Monicas julgodis). Och detta recept var jag ju bara tvungen att dela med mig av. Så att alla andra blir tjocka också... :P.

Funderar på om man ska börja julpynta snart, jullistan på spotify spelas för fullt. Hade velat ha en gran i min lägenhet men den är lite för liten, undrar om man ska köpa en sådan där liten gran som finns, en rosa hade passat bra i min lägenhet. Och sen lite klappar under den med, tror att jag ska ha en liten egen adventskalander, ett litet paket till mig varje dag.. från tomten givetvis..

"Från barn och dårar får man höra sanningen"

Caroline Hansen

Den med två nagellack..

Tjenna !

Under min Sverigeresa så köpte jag med mig en tidning, för att ha något svenskt att läsa liksom. Och nu, till det bästa av allt, MAN FICK 2 NAGELLACK MED!! :D. Yeah, eller nåt. I vilket fall, jag var ju ändå tvungen att testa dom när jag väl fått dem. Så det blev den ena färgen på höger och den andra på vänster. Tänkte inte mer på det, innan jag satt på cykeln till jobbet och insåg att jag inte tvättat bort dom. Så det blev en kväll med jobb, med naglar färgade i två olika färger, mörkrosa och ljusrosa ungefär! Snyggt snyggt !

Idag, har hela diskhögen blvit diskad, guldstjärna till mig! bara resten kvar at tstäda då... Väntar på att skyfallet ska sluta så att jag kan komma ut i spåret. Men det får gärna regna lite, som skönast att löpa då :).Hittade massa gamla bilder, från fotbollscupen i Spanien bl.a. Tränar-Robson, hade väldigt kul åt denna bilden i en bra tid framöver (han är fotograf) ;).

"Bättre dåligt minne än dåliga minnen"

Caroline Hansen

Den med fellöpningen..

Tjenna !

Min cykel stod kvar borta vid hallen, så då tänkte jag (kreativ som jag är) att jag skulle slå två flugor i en smäll och springa bort och hämta den. Då fick jag mig ne löptur samtidigt som jag fick hämtat min cykel. Men sen tar det ju ca 10 minuter att springa bort till hallen så bestämmer mig för att ta en jätteomväg, då beräknar jag att det ska ta 25-30 minuter. Men givetvis springer jag fel nästan direkt och får vända, och precis efter att jag har vänt springer jag fel.. igen.. Vilket betyder att det tog mig ca 45-50 minuter att springa den här biten, kors och tvärs fram och tillbaka. Fick mig en god löptur i alla fall.

Med tanke på att jag gjorde fys efter, och att vi givetvis skulle ha fys på träningen på kvällen, så får vi se om jag orkar ta mig upp ur sängen imorgon, med tanke på att datorn är en bit ifrån och internatsladden inte når så långt så blir det nog inga problem..

"Sälj inte skinnet innan du har skjutit björnen"

Caroline Hansen
 

Den tillbaka i Danmark..

Tjenna!

Så är man tillbaka i den lilla, tysta ensamma lägenheten i Frederikshavn igen. Har haft en helt underbar vecka i Sverige, och jag fick inte ens min snö så då förstår ni hur bra allt annat har varit, jag menar hur skönt är det inte att komma till ett land där alla vet vad mamma scans köttbullar, magnus uggla och ensam mamma söker är? Innebandy kombinerat med Subway-mackor är ledordet för Umeå. Haha, iallfall när det är allt man hittar i matväg.

Lyckades även med att undvika att falla över sargen, får nästan säga att målet är uppnåt, att helt undvika att falla på planen verkar vara en omöjlighet, men jag jobbar på det, det blir bättre och bättre. inte lätt dock när folk kommer bakifrån och skrämmer livet av en, det ligger en repstege på planen, eller om det är extremt höga linjer..

Kan även tillägga att om man inte skulle få träningsvärk av träningen (helt underbart att gå ifrån en träning, vara helt slut och kunna gå hem och slockna direkt) så får man i alla fall väldigt bra träning i skrattmusklerna av att dela rum med Dino aka C.Hansen2 aka dansken aka ondheten personifierad. Magrutorna börjar titta fram under fettvalkarna så att säga..

SWEEET SWEEDEEEN !!

"kämpa, kriga aldrig ge sig"

Caroline Hansen


Den där jag börjat komma över min sorg..

Tjenna !

Har nu börjat komma över min sorg över klubban. Har påbörjat ett nytt kapitel med Unihoc Player Top Light 29, har smyckat den i grunden orangea och vita klubban med en spygrön linda. Vackert vackert, nästan så att man fäller en liten tår.

Jag har även kommit på att jag lever ett väldigt innehållsrikt liv, mitt i mellan all träning och jobb så hinner jag faktiskt både städa, tvätta, diska och laga mat. Jag förstår då inte hur jag har tid till allt. Det är som att jag har fått "the gift of time" som Ross uttrycker sig i Vänner, nu saknar jag då bara "the gift of room" och då skulle allt vara lätt som en liten plätt.


Ögongodis är ofta bättre än lösgodis.. :))

"Bättre älskat och förlorat än att aldrig ha älskat"

Caroline Hansen

Den med R.I.P Exel Chill!..

Tjenna !

I´m not ready to move on. Let life give me some energy.
Because you keeped me safe from darkness and you showed me how to be a better player.
Cause we were ready to make it. Oh forever that's for sure.

Cause you were my angel. You saved me from danger.
With you I was no stranger. Will suffer long for sure..

EXEL Chill! 3,0 jag kommer aldrig glömma våran tid tillsammans<3"Tiden läker alla sår"

Caroline Hansen

Den i Frederikshavn igen..

Tjenna !

Då är man vad man skulle kunna hemma igen, men riktigt hemma kommer det nog aldrig att bli, Jönköping kommer alltid kännas som hemma, det märker jag direkt.

Har i vilket fall varit i Lettland och spelat lite EuropaCup, resultaten vill jag inte prata om och kommer heller inte att ta upp. Däremot var det en riktig upplevelse, att spela mot de bästa i världen ger en helt klart mycket som innebandyspelare, man lär sig mycket! Och jag har fått vara med om mycket, en dopingkontroll etc, där en kontrollant står 1 meter ifrån och illglor på mig när jag ska kissa, det var lite pinsamt, och att jag inte kunde kissa de två första gångerna gjorde dte inte bättre, fick dricka 3,5 liter vatten på ca 1 timme, och efter det gick jag på toa 6 gånger på en kvart ungefär.

Har även varit igång och snubblat, som vanligt. ramlade över sargen och flög in på planen, dock bara en gång, vilket jag är mycket nöjd med. Dock fick jag höra va tränaren att han alltid har svårt att veta om han skal skratat eller gråta åt mig, jaja! Lyckades även med korgen full av godis snubbla i en mataffär, allt godis flyger ut ur korgen och jag ligger på marken samtidigt som mina kära lagkamrater sakta faller ner i golvet då de inte kans tå för att de skrattar så mycket, det var en liten kant som stack upp. Den som alla dock tycker är den absolut roligaste händer på vägen hem, på flygplatsen så står vi på rullband, de där helt raka som finns på flygplatser och är till för folk som inte orkar gå, jag och Dino orkar inte gå för tillfället, och hon ser något utanför, det är något med fönstrerna tror jag, men förstår inte riktigt vad, så jag sätter mig helt in i det här, vad är det intressanta? och då stoppar rullbandet, vilket jag inte ser och jag flyger fram och faller med ett brak. Det har jag fått höra. utöver det så är trapporna i Lettland väldigt farliga...

Sen när vi var i Danmark igen var det bara att sätta sig på båten över till... SVERIGE!!! Träffade Carro, Kajsa och Paige på kvällen, hur underbart som helst att få träffa dem igen :). Sen kollade vi på Pixbo-JIK, sjuuukt match, 2-1 till pixbo fram tills klockan står på 19.59 i tredje perioden, där kom den! 2-2. Och sen 3-2 i sudden, viktiga 2 poäng :D.

Hann även hem en sväng och träffa Mamma, Matte och Eijlert, alltid lika skönt att få träffa familjen igen :). oc hsen fick jag hämta mina vinterkläder så nu har jag ännu mindre plats i lägenheten, men ser det bara som mindre plats=mindre att städa :) Always look at the bright side.

hade köpt med mig lite svenskt godis till 2 i laget med som de hade bett om, och att se denna lycka i deras ögon, en liten tår kom nästan, det blev somt vå små barn på julafton, lyckliga! haha."Livets stora gåta: älska glömma och förlåta"

Caroline Hansen

Den innan Lettland..

Tjenna !

har haft en tuff helg, Fredags arbete 8,5 timme, förutom att det var mycket som skulle göras, kom det även levarans från slaktaren, bagaren och "övrigt" och ja, det är de tre vi får ifrån, de brukar aldrig komma alla tre samtidigt. Men men, på kvällen kom Dino, och jag fick henne till att tycka om pizza med pommes, alla tyckte bara ajg var dum i huvudet, och han som tog beställningen skrattade åt mig i fem minuter, sen insåg han att jag var seriös. Men hon tyckte om det :) (jag menar egentligen, vem gör det inte?)

Gårdagen bestod av 13 härliga arbetstimmar, det var helt fullsatt i hela restaurangen, buffé etc etc. var ganska trött när jag kom hem tillslut, och det blåser orkan här nere nu också, höll på att välta med cykeln (igen) men lyckades nu hålla mig uppe.

Dagen till ära startades än en gång med lite arbete, dock bara 8-12.30. Köpte även ett par fingervantar idag, målvaktshandskarna är bättre, men det här ser bra mycket bättre ut. Sen pack pack pack, och ta ner tvätten. Just nu steker jag ca 400 pannkakor, för imorgon smäller det, EuropaCup slutspelet 2010 Valmeria, Lettland. Ska bli sjukt kul!

"Never let the fear of striking out, keep ypu from playing the game"

Caroline Hansen

RSS 2.0