Den med födelsedagsmiddagen..

Tjenna !

Mitt härliga Järngäng tog med mig på födelsedagsmiddag på IKEA efter skolan. Ska det vara graciöst så ska det. En klassisk köttbulle tallrik, med prinsessbakelse till efterrätt, här slår man på stort! Men gott var det. Passade även på att handla endel nödvändiga saker till min flytt : En tvättkasse, en potatisskalare och två diskborstar. Gud vad man känner sig vuxen ;) haha. 

Snart ner till "city" och kolla på ED:s bal. Jag vet, det är emot mina principer med bal, men det är kul att se sina kompisar, jag slipper ju själv att gå ;).

"Never let the fear of striking out, keep you from playing the game"

Caroline Hansen

Den där jag fyller år..

Tjenna !

Jo idag är det ju som sagt den stora dagen. Tycker nästan att det borde bli en röd dag så att alla kan fira hemma på sitt eget vis. Jaja, den börjar ju underbart måste jag säga. Vi har som tradition att man alltid sjunger och kommer in med frukost på morgonen till den som fyller år. Och frukost på sängen tackar man ju inte nej till, slippa gå upp och ligga och kolla på vänner samtidigt som man äter, underbart. Men nej inte idag klockan tickar iväg och 5 i halv 8 har de fortfarande inte kommit upp, eftersom jag börjar 8 går jag ner i köket. Där sitter mamma och lillebrorsan det första mamma säger är: jaha, när börjar du då? jag: kl 8, mamma: jaha, hinner du till det då? jag: vet inte jag hade ju förväntat mig frukost på sängen så det är lite stressigt. Då slår det henne, just det jag fyller ju år idag. Haha, så det blir när man är påväg att flytta hemifrån, det är inte uppskattat :P. Men vi firade mig lite igår så jag fick allting då istället :P.

Fick en bit prinsesstårtebakelse av den underbaraste av dom underbara Jessica Lyck. tack så mycket :)

"Gammal är äldst"

Caroline Hansen

Den med sista dagen som 18-åring..

Tjenna !

Idag är det den sista dagen av den så kallade gyllene åldern, 18 år. För imorgon fyller jag vuxen och mogen, nämligen 19. Yihaa! Eller nåt, känner att det här är en dag jag längtat efter. Alla vill väl vara 19 eller?

Just nu försöker jag lista ut hur Skype fungerar, ett måste att ha det i sommar/höst. Det går för tillfället sådär, men det löser väl sig förhoppningsvis. Det måste det, för dig med Fluff, om jag ska överleva! Facebook uppfyller inte det kravet, annars kanon! haha!

Imorgon är det streethockey-turnering med Sanda, den sista träningen under min skolgång.. Ska bli sjukt kul med turnering men kommer att sakna alla träningar på morgonen! Men vi kommer ju även ha en till fantastisk föreläsning. Jag gissar att det kommer att pratas om att man ska hålla på med många sporter som ung. ATt man ska äta rätt men att man får äta godis ibland och att viljan är den största talangen. Hmm, har en känsla av det kan vara så. Sen även en avslutning.

"Livet kan vara din största dröm"

Caroline Hansen

Den där småttingarna vann..

Tjenna !

Igår så var det spel på fullplan på innebandyn, och det tackar man ju inte nej till när man får vara med och träna. Kan inte fatta att det är så kul med innebandy, livet leker :). Vi blev uppdelade i småttingarna mot de äldre och vi hade hela en avbytare i varje lag. Och mot alla odds gick vi småttingar segrande ur denna striden :) Vårat lag var så att säga komplett
Tina längst bak som en mur i målet
Paige och Jacobsson (lägg märke till att Jagge var med småttingarna) som ett stabilt backpar
Lyck - Hansen - Frida - Felicia på topp där vi rullade runt. Sjukt, all-star team!
Kan ju även påpeka att jag gjorde det absolut snyggaste målet! Felicia var helt fri, alla tror att jag ska passa henne, men jag gör ju ofta det oväntade och placerade bollen i perfekt höjd precis intill stolpen. Om det var meningen eller inte kan jag ju låta vara öppet. Haha!

Efter det åkte några av oss och spelade msåmål med ett antal Husqvarna-killar. Okej, måste erkänn att killarna vann smålmålsspelet, men vi varmed i matchen, 10-9 blev det :) i en match i alla fall.

Dagen till ära så är det studiedag, eller det är vals träning för de som ska gå på balen, jag känner att jag inte har någon nytta av att kunna vals, de senaste gångerna jag har dansat har det inte gått så bra, i högstadiet när vi hade bugg så slutade alla att dansa, kollade på mig och la sig ner på golvet och grät av skratt, nästan bokstavligt, i gymnasiet så hade vi salsa och han salsa-läraren sa "men du dansar som en älg" och det är inte något jag tar som en komplimang!

"Bränt barn skyr elden"

Caroline Hansen


Den där jag dog, mentalt..

Tjenna !

Idag var det Dagen D, (dagen död), det nationella provet i matte skulle skrivas, inne på den kära storparketten. Lärarna sitter som hökar och för att få gå på toaletten måste man skriva under ett papper och lämna ifrån sig provet och alla sina papper. Seriöst, javisst! Fråga 1a kändes bra, det här med att derivera kan jag ju hyfsat nu, men sen kom fråga 1b, där tog det stopp! Resten av provet var bara en sträcka mot döden. Vissa frågor förstod jag inte ens vad de frågade efter, och den sista frågan fick Sofia Andersson att gå i taket, den är ju så orimlig så det är inte sant! Den handlade om en tredje-års elev som skulle sälja badsalt och räkna ut inkomsten eller något. Hade lite problem med att förstå vad uppgiften var att räkna ut, men som alla andra gånger så blev det lite derivition här, lite logaritmer och annat som egentligen inte hade med uppgiften att göra, men kanske skramlar ihop något poäng.

Nu till något mer positivt,imorgon är det valsträning för alla dem som ska gå på balen, och som vi alla vet ska jag inte gå på någon bal :) Så förutom det att jag slipper själva lidandet under jsälva balen så slipper jag även träningen imorgon och är ledig :) Yihaa, har ännu inte kommit fram till något negativt med att inte gå på balen ! :)

"More than words"

Caroline Hansen

Den efter sista dagen på jobbet..

Tjenna !

Igår vart det sista dagen i glasskiosken. Lite dubbla känslor där, visst ska det bli skönt att slippa pendla mellan Jönköping och Göteborg. Men trivdes ju så bra, plus att det var ett roligt jobb och sjukt sköna tjejer att jobba med! Men vilken sista dag jag fick, helt sjukt! Öppnade och var ensam fram till halv 1 och det var hur mycket folk som helst, det var nästan kö ut till gatan. Och så höll det på fram till jag slutade ca kvart över fem. Sen gick inte tåget hem förrän vid 20.02 så det blev till att plugga lite matte nationella i 3 timmar, och dte gav absolut ingenting.

Idag var det ännu ett Coopertest som gällde, förbättrade mig i och för sig sen sist, så får väl vara nöjd!


Matte C nationella imon! Förbereder mig för en psykisk död!

"Everything worth having, is worth fighting for"

Caroline Hansen

Den efter friluftsdagen..

Tjenna !

Idag var det friluftsdag i skolan. Yihoo! Hoppade på den legendariska bussen 121:an, den som går till Gränna. I vilket fall, vi började med att gå och skulle hitta hela 2 st orienteringskontroller. Krävande med andra ord. Sen mat, vilket betyder mina hemgjorda pannkakor! Och ett JÄTTE-svårt sportkorsords-kryss någonting. Än så länge såg det bra ut. Mne sen kom det till att följa de orangea snitslarna, slutade inte riktigt lika bra och vi gick lite fel. Så det blev en 3-4 km extra men här klagar vi inte utan går med högsta smile, nämnde jag att det var koskit överallt. Solen stekte och vid ett sälle skulle vi gå igenom en hage, jag gick först och det kom en vindpust, skönt tänkte jag till jag såg att jag stod bakom en ko och det var därifrån "vindpusten" kom. Det luktade inte så gott märkte jag då! Kan ju även lägga till att vår kära citat-maskin Sofia Ekwall hade ne bra dag idag!


Göteborg i helgen för att jobba!

Längtar till nästa helg! :)

"Oroa dig inte flr morgondagen, i övermorgon är den över"

Caroline Hansen 

Den efter denna dagen..

Tjenna !

En dag som alla andra, nästan. När jag efter skolan insåg att hela min GMO-rapport försvunnit.(GMO= genetiskt modifierade organismer, eller något jag förstod inte riktigt.) Så det blev till att sitta kvar i skolan i cirka 2 timmar extra, och sådant älskar jag ju. Men så tillslut lyckades jag få ihop lite text, lyckades till och med att förstå vissa delar. Som tur är var det inte så viktigt för betyget, hoppas jag. Kan ju istället glädja mig åt mitt tre-bokstavsbetyg i den otroligt krävande kursen: Rättskunskap!

Mindre än en vecka till nationella. Och då trodde jag att det skulle bli as skönt! Men plötsligt ser studentveckan inte så rolig ut längre.. 

"Gräset är alltid grönare på andra sidan"

Caroline Hansen

Den efter Coopertest..

Tjenna !

Besvikelsen efter förlusterna igår har börjat lägga sig mer och mer och imorgon kanske jag till och med kan börja vara stolt över att faktiskt ha tagit ett SM-Brons. Det tar lite tid, men det kommer nog. Tog rätt lång tid innan jag kom över förra SM-final förlusten med, men idag är jag sjukt stolt över SM-silvret med JIK F91, saknar den tiden ibland, alla cuper vi åkte på, SM, Dumle, Fair Play, Skövde, Västervik, kändes som att vi jämt var i Västervik ett tag, både SM och försäsongscuper.

Men nu till dagens händelser och inte drömma sig bort alltför mycket. Började med ett Coopertest, kunde inte varit mycket bättre. Med tanke på de förutsättningar jag har haft med hjärnskakning och första riktiga passet igår med två tuffa matcher och spel non-stop ibland kändes det som, lyckades alltid vara på plan när de fick utvisning så det blev ett byte, sen powerplay i 2 min för att sen köra ett byte till, men det är det som är det roligaste :D Hade kunnat vara på planen hela tiden i 3 x 20 minuter om jag fått :D. I vilket fall, Cooper gick hyfsat och jag fick ända ett VG, får väl duga, får se om jag kan springa nästa vecka eller om jag har nationella i matte då. Snacka om pest eller kolera, Coopertest eller Matte nationella, haha!

"Ångra aldrig något som fått dig att le"

Caroline Hansen

Den efter Göteborg och Västerås..

Tjenna !

Vart mycket nu, jobbat i Göteborg hela helgen. Fick prova på att öppna själv för första gången, riktigt kul faktiskt :) alltid roligt med nya utmaningar!

Idag var det Skol-SM finalspel i Västerås. Vi visste på förhand att det skulle bli tufft, Västeråslaget vi mötte har bl.a tvillingarna Lindgren i sitt lag, och ja jag tror att de gjorde sitt lags alla fyra mål ,eller assade och vi förlorade den matchen med 4-2. Sjukt surt för i den matchen var vi minst lika bra.
Sen kom Mora matchen, Sanda från Jönköping, vars bästa lag kom 6a i div.1 mot Mora med 10 elitseriespelare. Yihaa! Men matchen slutade 3-1 til ldom så det var inte så farligt. Vi spelar bra i första perioden. Fluff gör ett solo mål som det är landslagsklass på ! Själv kändes det att jag varit borta i 17 dagar utan ett löpsteg, men man fick ta det som det kom! Gjorde ju två straffmål i sudden straffarna efter första matche  ialf. Det är ju alltid något!

Imorgon är det Coopertest! väldigt taggad för det ja!

"Ingen minns en tvåa, så tur att vi blev trea"

Caroline Hansen

Den efter NHL..

Tjenna !

Vilken dag, fart och fläng. Först höll jag i innebandypasset, alla D-kursare måste hålla i ett fyspass. Fick ju tyvärr inte vara med själv, men det gick väl hyfsat bra. Är ju som sagt spelare och ska dö under fyspassen, inte döda. Lite ombytt roll där, men bra att prova på. Sen rättskunskapsprov. Ja, ska inte kommentera prov, men hade ju pluggat lite till det här provet iallafall, och det är ju positivt.

Efter var jag tvungen att åka upp till A6 för att lämna in min mobil, för 712:e gången, jag fick den för ca 3 år sedan, eller ja inte just den mobilen utan en annan, som gick sönder så att jag fick lämna in den på lagning som gick sönder så att jag fick en ny som gick sönder så den gick in på lagning som sen gick sönder igen och jag fick en ny, och ja ni fattar mönstret. Sony Ericsson är inte att rekomendera. Just nu är jag i stort behov av en fungerande telefon, kommer knappt ihåg hur det är att ha en sådan.

Sen var det ju även JES-rugbyn, rugby rurneringen mellan alla gymnasieskolor i Jönköping. Var uttagen i laget men fick inte spela pga hjärnskakningen, är okej nu men känns onödigt att gå in i en rugby rurnering det första jag gör. Laget vann, finalen med hela 7-0. Sanda är bäst i Jönköping, inte speciellt förvånande dock.

NHL-turnering stod sen på schemat, köpte först den legendariska Alcamo-salladen. Man kunde känna konkurransen mellan mig nr 23 Emma Jacobsson och nr ej bestämt(?) Hannah Aronsson. Första matchen mellan mig och Emma gick till förlångning där Emma vinner, jag förlorar även andra macthen mot Hannah i förlängning. Hannah vinner sedan mot Emma efter full tid och vinner turneringen. Match om andra priset mellan mig och Emma går även den till förlängning som blir mållös och det blir straffar. I den 10:e omgången gör jag det första straffmålet och vinner :D WEEEEJ Tvåa! Silver! hahah.

"Lev för dagen, imorgon är den över"

Caroline Hansen

Den efter Hollywood-fruar..

Tjenna !

TV-kväll igårkväll. Först Top Model kl 20, haha, ja, jag kollar på top model, i hopp om att en dag själv bli vinnare av säsong 17 ungefär. Nej men det är riktigt kul faktiskt, speciellt alal catfighter :D. Fast det är kontigt den här säsongen, go-sees gjordes när de var 8 pers, det ska vara den första challenge när de kommer till ett nytt land. Men men det får duga som kvälls-underhållning.
  Efter så var det ju Hollywood-fruar, och Maria Montazami är underbar. Sjukt skön.
"Asså, jag har ett problem, jag är snygg i allt, det hade varit lättare om man var ful i allt, för då kanske man kunde vara snygg i något"
Mitt favoritcitat: "Asså, inte för att skryta men det här är den Perfekta platsen, för min godisskål".
provar en jacka: "asså jag är så lycklig nu, det här är en av de lyckligaste stunderna"
ska köpa en jacka till hennes man: "asså jag sa att han skulle ha en röd jacka, för det passar till hans hårfärg, som är svart"

Rättskunskapsprov imorgon!

"Keep up the good life"

Caroline Hansen

Den med bilder..

Tjenna !

  


"Livet blir vad du gör det till"

Caroline Hansen

Den med lördag..

Tjenna !

inte uppdaterat på 3 dagar, och vad hette förra rubriken? Jo bind ihop detta. Har varit helt uppgiven över att Fluff lämnade mig till mitt öde, helt ensam, i mitt hem. Nej, nu börjar jag bli trött och tiden rinna iväg. Kan berätta lite om gårdagen, den var rätt underhållande.

Började med att jag inte hade en aning om vart jag hade lagt mina solglasögon. Sprang runt i hela huset och letade. Hittade dem tillslut i en väska jag inte använt på 1 år, trodde jag när jag fick för mig att leta i den tills jag kom på att jag använde den senast i onsdags när jag bara skulle ha solglasögonen och plånboken med mig och inte orkade bära på dessa i handen. Gjorde sen det jag alltid gör sist innan jag beger mig av, drar upp rullgardinen i sovrummet, och vad händer? jo regnet Öser ner. Och nej jag märkte inte det under frukosten, jag äter då och kollar inte ut på vädret är fullt uppe i det pågående Vänner-avsnitte jag vaöt för dagens frukost. Varför jag nu skulle ha med mig solbrillorna till skolan från första början har jag ännu inte kommit fram till, använder de inte när jag tvingas sitta i något som liknar en fängelsecell ändå.
    Sedan kom jag ändå iväg till den här hemska byggnad som jag kommer sakna när jag tar studenten och kommer ångra att jag inte uppskattade mer av min tid här. Jag vet, men kommer inte lära mig det ändå. Det första som händer är Religionsprov- Moralfilosofi. Yeah! Grymt! Skrev samma sak 7 gånger i följd, på 7 olika sätt. Och när man skulle ta en ståndpunkt och argumentera om man var för eller emot var jag lika mycket för som emot. Men det ska nog gå alldeles briljant det där tror jag!
   Bild följde sen. Vi har tema New York och man får göra precis vad man vill och använda precis vilket material man vill. Jag tog massa röda papper gjorde dem till ett halvt äpple och bygger en stad där inuti. Första löektionen gjorde jag ett äpple och drog ut en bild från tv-serien vänner och satte den under en skylt med texten "Central Perk" och den här lektionen hann jag göra en gran. Det går sakta men säkert skulle jag vilja påstå för att vara snäll mot mig själv.
   På svenskan fick vi sedan våra klassböcker, och vad jag älskar att se bilder på mig själv! Men förutom just dessa bilder på mig så var boken kanon fin :) Riktigt bra gjord!

Det var även K:s födelsedag i går! Grattis Grattis till henne!

Idag, ingenting, imorgon, ingenting! Jo förresten, imorgon ska jag försöka spinna lite, första gången efter hjärnskakningen! Hoppas  hoppas det går bra. Det är Skol-SM den 17 maj och måste vara frisk då! Final liksom (okej 3 lag i finalen så finalspel)

You are the person i know best
But still you are a stranger
Please just give it a rest
I want it to be us without any danger

I thougt I know you that well
I look up in the sky
And I woke up to that bell
But still I wonder, why?

I love you, I hate you
Is this the same?
I don´t know what to do
For you it´s all a game

I can´t belive that I lost more than one tear
I can´t belive that you hurt me
You said you always should be near
That you next to me would be

But I will be okay, I will be fine
So don´t worry
Someone will one day be mine
It is for you I feel sorry


"Bränt barn skyr elden"

Caroline Hansen

Den där Fluff har åkt hem..

Tjenna !

Fluff kom till mig innan :) Riktigt roligt att ha henne här igen, det var för länge sedan, det måste jag säga. Inte helt ovanligt så blev det en kladdkaka, men hade inget riktigt mjöl hemma så det blev med fullkornsmjöl eller något i den stilen, nu är vi nyttiga också, *host*, naaw vad längesen det var man använde *host* det saknar jag.. lite iallafall. Det blev även till att kolla på Anna Anka söker assistent, hur kul är det inte då? Och dagens kommentar (vi är kattvakter åt en liten kattunge och den kommer tassande längs vardagsrumsgolvet)
Jessica: Haaaanseeeen, jag blir anfallen!!! Hjälp!. 

Som vanligt när vi umgås blev det, mycket prat, liten verkstad. Jag har ju som vi alla vet tummen mitt i handen, men Fluff förväntar man sig kanske lite mer av ;). Hon har tagit körkort lillen med och parkeringen var helt klart över förväntan :) Imponerad! :)

Ser inte fram emot samtalet imorgon!


Jag och Jonna Liljeberg, efter första Dumleslaget vinsten, jag var ganska lång och tanig, snygg frisyr hade jag med!


Jag har alltid varit vldigt snygg och graciös när jag spelar, även här!


"Guld förblindar många, kärleken förblindar alla"

Caroline Hansen

 

Den efter redovisning..

Tjenna !

Redovisningen med projektarbetet gick grymt bra! Är väldigt stolt över mig själv. Hade inte förberett mig så väldigt mycket. Skulle ju inte prata om själva projektarbetet utan mer vägen dit. Sen ser jag att alla andra har snygga powerpointpresentationer, en lärare kommer in och säger att ca 45 minuter per grupp blir lagom. Fick senare veta att det räckte med 5 minuter/grupp. Okej, bra tänker jag, tills det att Carro och Sven-David stiger in i klassrummet. Då blev det helt plötsligt värre. Jag valde att inte börja utan det fick en grupp om marknadsföring av Sanda göra, sen var det två stycker som hade vart i London och sen var det dags för min entré. Det gick på ca 3 minuter, kändes som allt jag hade tänkt att säga redan var sagt och jag minns det själv från förra året, man behöver inte höra på allt mer än en gång, så de fick komma med frågor. Fick mycket positiv respons efter detta! Är grym på att tala inför folk!

Jobbar nu med 372 olika arbeten. Att göra innan skolan slutar. Great! och har betyugssamtal med innebandyn imorgon, får fortfarande inte träna på minst en veka och rekomenderas att inte göra fystester på 2 veckor, så får se hur det blir med betyget eftersom jag inte kunnat göra fystesterna än, hmm..

"Bättre en fågel i handen en tio i skogen"

Caroline Hansen


Den med Montazami..

Tjenna !

Maria Montazami är rätt go faktiskt. Hittade inte det bästa klippet från reklamen med citatet "Inte för att skryta, men detta är den perfekta platsen för min godisskål" men här är ett klipp då hon pratar om hennes bästa inredningstips; tofsar! http://www.youtube.com/watch?v=c3wVxir9_-k

Jag och Emma har kommit fram till att man borde börja vätterrundan i Jönköping, för då har man uppför tills man kommer till Askersund, sen är det ju nerför hela vägen tillbaka. Eller om man får tror kartan iallafall. Haha, nej vi är inte så här dumma, men vi har kul när vi åker bil.

Dagen till ära har jag varit ledig, och morgondagen till ära så är jag också ledig, och skolan ska vara slapp sägs det. Jag går ju faktiskt i skolan onsdag, torsdag OCH fredag denna veckan. Jag behöver de här två dagarna för att stå ut. haha. På onsdag är det redovisning om projektarbetet, för Fluffs klass. Yeah !"En bild säger mer än 1000 ord"

Caroline Hansen

Den efter Gränna..

Tjenna !

Spenderade dagen i Gränna hos delar av släkten. Kul att träffa dem igen. En himla massa frågor och ryktet sprider sig tydligen väldigt snabbt inom familjen Hansen. haha. Men vill inte gå ut med något innan allting är klart. Men det kommer bli väldigt kul och bra! Är jättenervös men ser verkligen fram emot det.

Kollade även på Wild Kids innan, haha det var verkligen mitt favoritprogram innan. Det var rätt kul nu med men det var roligare innan när deltagarna var i ungefär samma ålder, hehe.

Nu är det Vänner som gäller. Angående mitt huvud så är det mycket bättre :) Inte ont idag! Så Fluff, du behöver inte oroa dig längre ;) hehehe. 

"Ett leende räcker långt"

Caroline Hansen

RSS 2.0