Den där jag är tillbaka i skolan..

Tjenna !

Japp, då var man tillbaka i skolan igen efter 11 dagars frånvaro, men det har dock inte varit de 11 bästa dagran i mitt liv, för jag har inte kunnat träna! :(.. Men kul att träffa lla kompisar igen. Och nästan alla kom ihåg vad jag hette efter denna långa vistelse hemma.

Idag är somsagt trä´ningen inställd, väldigt onödigt om någon frågar mig. Så det blir att vara hemma hela dagen och plugga istället. Saknar idrottshuset, det är som ett andra hem annars.. Men imon smäller det igen :).. Då ska jag ha putsat och slipat min älskade Chill så att det öses in assist poäng. (Mycket roligare att göra assist än mål, kolla bara på min statistik ;D haha).. Sen är det herrmatch efter, roligare att kolla iår när de vinner med jämna mellanrum ialf. :P hehe..

"Tro inte på allt du ser, och bara hälften av vad du hör"

Caroline Hansen

Den efter 3 poäng..

Tjenna !

Vinst idag med 4-3 :). Gott, gott, gott! :D.. Otroligt skön och viktig seger!.

När man äntligen har kommit tillbaka och får träna igen. Ja då ställer de in träningen imon. Den träningen har jag gått och väntat på sen förra lördagen! (då trodde jag inte att jag skulle få spela idag). Schysst säger jag då!

Efter att ha missat en hel vecka i skolan, så har jag nog lite att ta igen den här veckan, det ser inte ljust ut. Speciellt inte när jag pratade med Carro efter matchen och hon berättade om 3! prov. Hur ska jag klara det? Matte, jeaay, natur, wiiie och rättskunskap woala! Mina 3 favoritämnen också!

Vet inte om katten morrar eller spinner när den ligger här. Får se om jag blir biten eller inte!

"Kedjan är inte starkare än sin svagaste länk"

Caroline Hansen

Den efter en arbetsdag..

Tjenna !

Tuff och sliten arbetsdag idag. Satt i sekket när Småland P15 hade miniturnering med Göteborg och Halland. Det gick väldigt bra för oss, ännu bättre tom när micken slutade fungera och jag slapp snacka. För Småland kunde det väl gått bättre. De förlorade båda matcherna, men de var ganska duktiga ändå :). Jag och Lyck hade hyfsat kul, ibland ialf.

Imorgon fick jag sitta med på bänken :) Okej, det är inget man ska vara glad för, men med tanke på att jag legat i influensa i en vecka och inte tränat en hel träning sen förra tisdagen. Så att slippa sitta på läktaren är ett plus för mig :) haha. Stackars Jossis bara får sitta där alldeles själv. Sen mot Engelholm ska jag vara tillbaka för 100% igen!

Nu kommer en bild från i somras, grymt kul vecka i Norrköping! Här står jag och Julia och väntar på att barnen ska komma.
"Ödet ger oss släktingar, men våra vänner väljer vi själva"

Caroline Hansen

Den i stan igen..

Tjenna !

Har kommit in till stan igen. Var en pärs att ta sig ifrån landet. Usch fick gå hela den långa vägen till stationen. Men har faktiskt hunnit med mycket idag. Har löämnat min ipod hos bror som skulle till Skellefte, han åker dit för att kolla på hockey, haha ja! Så skulle egtnligen bott hos honom den här helgen och tagit hand om katten, men lillebror ville så gärna ha den hemma så det blev som han ville. MEn var ändå där borta, han lärde mig hur alla TV, dator, TV-spel fungerar, men givetvis glömmer jag bort det så fort han satt sin fot utanför dörren. Så när jag ätit upp deras Kaktus/Lime sorbet så beger jag mig hemmåt igen istället. Och möts av en mor jag inte set på en vecka som det första hon säger är "Du vet at du inte får äta på ditt rum", ja väldigt rolig tatt träffa dig igen också!

Imorogn får jag träffa Fluff igen :) Och har undertiden jag varit sjuk kommit fram till att Fluffy heter den trehövdade  hunden i Harry Potter och de vises sten, och Fluffy Meowington heter Monicas gamla katt i Vänner. Ja, det är ett älskvärt namn Fluffis!

På söndag blir det match, eller jag får sitta på läktarenb efter sjukdomsveckan! :(.. Men hoppas att jag kan hjälpa till at tbidra med något ialf!

"Always look at the bright side of life"

Caroline Hansen

Den med sista natten i Habo..

Tjenna !

Ja, nu känner jag mig tillräckligt frisk för att kunna ta mig in till civilisationen och Jönköping igen, så sista natten på landet för dne här gången:P. Men blir ingen skola imorgon. Tyvärr vad synd. Men har haft så mycket bättre för mig än att plugga religion så får bli att jag gör det provet nästa vecka istället. Sen att sitta och hosta (för tar för givet att jag kommer få minst ne attack imon) i kyrkan under adventssamling är inte lockande det heller.

Har fortfarande Panik över mina armveck. Det är helt sjukt"! Vet inte vad jag ska ta mig till, strong Fobi här!

Jobba tillsammans med Lyck på lördag och kolla matchen JIK-FBC Gbg söndag. Hade hoppats att bli  frisk till den matchen men det blev inte riktigt så. Får se till att hjälpa mitt lag från läktaren då! Usch, hatar det, hatar det verkligen! Vill inte säga bra att jag har med mig Jossan på läktaren, hon är skadad i sin hälsena. hade hellre velat ha henne på plan givetvis men nu när hon ändå är skadad är det ju tur vi ör det samtidigt.

angående PANIK! Vad händer efter studneten???? det är inte Panik, det är STORPANIIIK!!!?!?!?!!!


"Allting är inte svart eller vitt"

Caroline Hansen

Den där jag är påväg tillbaka..

Tjenna !

Ja, nu är jag påväg tillbaka. Hostar fortfarande, men inte lika mycket. Lägre kroppstemperatur och är snart tillbaka som den iskalla (36,2gradiga) jag igen! Vad som har hjälpt mig igenom detta ? 29 avsnitt Vänner är en start. Min hostmedicin som ser ut som champagne, men enligt pappa är mycket dyrare än det, och som absolut Inte smakar champagne, utan är mycket äckligare tom och ja, det faktum att jag har fått allting serverat framför mig. Det är det bästa med att vara så sjuk. Fast jag vill aldrig bli det igen, det räcker med en gång.

Allt jag har tänkt på undertiden jag har vart sjuk, det är cola! Seriöst, har tänkt på det heöa tiden att fan vad gott det skulle vara med Cola! Cet inte varför, för brukar inte vara sugen på det och speciellt inte på vardagar men nu är det allt jag tänker på typ. Idag hade pappa köpt hem Sprite och det fick ju duga det med ;)

Angående mina amrveck, jag har PANIK! hade det bara vart i ett armveck han hade tagit blodprov hade det väl varit okej kanske. Men nu är det i båda och jag bara känner at tdet är nåt dör hela tiden. Drömmer mardrömmar om detta! och nu har det blivit verklighet! Vet inte vad jag ska ta mig till...

får även passa på att berätta vad som hände hos läkaren igår. Vi blir invisade i hans sånt där undersökningsrum och systern säger att han kommer strax. Jag sätter mig på britsen och det hinner gå 10 sekunder innan pappa är uppe och studsar. Han ska mäta sig, väga sig, peta överallt på skellettet som står där, läsa på alltins som finns i hela rummet, kan absolut inte sitta still. Han är ju som ett litet barn. När det inte längre finns något kul där, jo då ska vi ha turnering i sten-sax-påse. Snacka om barnasinnet kvar ? . Ingen aning om vad jag har ärvt det ifrån, för jag är ju inte alls likadan, inte alls...

Oskyldigt dömd om 30 min :)

"Det finns ingen bättre spegel än en god vän"

Caroline Hansen

Den där jag fortfarande inte är frisk..

Tjenna !

Får ursäkta för bloggtorkan de senaste dagarna. Men har legat i hög feber, hosta huvudvärk och ja det är inte allt, men ska inte dra upp alla krämpor som en gammal pensionerad gumma. Idag har jag varit på vårdcentralen och fick den otrevligaste doktorn jag någonsin haft. Okej har typ vart hos doktorn 4 gånger men ialf. Snackade bara massa skit, komme rinte ihåg namnet på honom men tänkte bara på raggmunk när jag såg det. Han kom med den väldigt nyfunna upptäckten va att jag har astma, nehe? säger du det?. Efter att pappa tjatat lite fick jag ta prover. Blodprov, seriöst, jag har FOBI för nålar i armvecket. Sprutor är inte jättefarligt men att ta något i armvecket det är en sån där fri zon. inget får vara där. kan inte ens klia mig själv i armvecket. Men trots att jag satt och skakade lyckaeds han (nu en annan som var snäll) tillslut hitta ett blodkärl, i den andra armen. Så det var dubbel skräck att ta i båda. usch! Men har inte lunginflammation ialf. det är ju alltid något.

Hoppas bara att jag blir frisk till i helgen. Kanske kan få vara med på bänken. Om inte annat kan jag nog kolla på matchen ialf.


"Man njuter inte av att vara frisk förräns man är sjuk"

Caroline Hansen

Den med influensan..

Tjenna !

Hatar sprutor och hatar dem ännu mer närman bli sjuk av dem! Missar en av årets 2 viktigaste matcher! Nu laddar jag för få ner febern och bort med alla andra symptom. Så det blir glass för hela slanten!

Blir till att följa matchen online på innebandy.se! Jag förlåter er aldrig om ni inte vinner!

"Ensam är inte stark"

Caroline Hansen

Den med en bortsoven dag..

Tjenna !

Idag vaknade jag vid strax efter 7 av klockan. Tog tempen, hade feber och då ingen skola! Just nu går jag gärna till ksolan bara jag får vara frisk. Sjuk har man tid att vara efter säsongen. Jävla spruta skulle aldrig ha tagit den, var frisk som en nötkärna innan. Så dagen har bestått av att sova, kolla tempen, sova, äta alvedon, sova, kolla tempen, ja ni hajar vad jag menar. Senast jag kollade låg jag på 36,8 grader celsius vilket jag INTE räknar som feber. Håller det i sig och jag inte vaknar upp med feber imorgon så spelar jag vilket har varit det stora målet hela veckan! Ny position, nya kedjekamrater, nya möjligheter!

Nu blir det sängen, alvedon, kolla tempen och Vänner.

"Delad glädje är dubbel glädje"

Caroline Hansen

Den där jag är hemma från skolan..

Tjenna !

Fick feber igår efter den där sprutan. Så det blev till att stanna hemma idag från skolan. Vilket man inte brukar vara ledsen över. Men med tanke på att det var religionsdag idag och provet är imorgon skulle jag nog behövt gå. Fattar verkligen inte islam, inte kristendomen heller för den delen. Bara massa namn, Markus, Lukas, Johannes, vilken viktigt person har hetat Caroline då? Är lite osäker på sånt här men finns Gud så är det nog faktiskt en tjej. För hur ofta kan killar göra två saker samtidigt? Om det var en kille skulle han inte kunna ha hand om hela världen. Men alla har ju rätt att tro olika.

Angående dne fruktansvärda glasshändelsen igår, så åkte pappa in och köpte en ny glass til mig. Tycker verkligen om att vara bortskämd ibland. En Ben & Jerry Boheimian Raspberry, min favorit :) Så gårdagen var inte helt förskräcklig trots de andra tragedierna. (sprutan, vilse, feber, nationella)

Idag blev det scones till frukost framför P.S I love you. och tårarna slutade inte rinna förrän en kvart efter filmen. Okej att jag fortfarande gårter till Lejonkungen, High School Musical och Harry Potter, men den här är faktiskt riktigt sorglig.


"Visa din glädje, du har rätt att vara glad"

Caroline Hansen

Den efter sprutan..

Tjenna !

Ja, nu har även jag fått svininfluensan sprutad i mig. Det gör förbannat ont i armen och min kroppstemepratur höjs för varje minut. Det ser inte ljust ut för religionsdagen som jag annars längtat till så mycket imorgon, host! ojdå, börjar nog bli sjuk på riktigt.

Det tar ca 15 minuter att gå hemmifrån till vårdcentralen och med tanke på att det ÖSregnade och jag blev jätteblöt, så tyckte jag väldigt mycket synd om mig själv. Så skickade ett sms till pappa som varit på utvecklingssamtal och frågade om han kunde köpa glass på hemvägen. För det är jag ju liksom värd nu efter allt. Jo men då har han köpt PISTAGE! Äckligaste glassen någonsin. Jaja, det är tanken som räknas men nu kan jag ju inte äta någon glass ändå¨. Och kunde inte med att låta honom åka tillbaka att köpa ny, trots att han erbjöd sig. Tro det eller ej, men jag har faktiskt ett samvete.

"Gör det du tror på och låt ingen stoppa dina drömmar"

Caroline Hansen

Den där jag saknar lokalsinne..

Tjenna !

Mot alla odds sitter jag nu här framför datorn igen. Fruktade min rädsla och sprang så benen värkte. Okej inte riktigt, men jag vart illa ute ett tag. Hade bestämt för att gå ut och springa när jag kom hem efter det nationella provet i svenska. När jag är ute så bestämmer jag mig för att ta en ny runda. Trots att jag vet att jag inte har något vidare lokalsinne, men man lär sig ju aldrig. Så springer lite och tänker att jag får se vart jag kommer, komemr till ett villaområde och där springer jag in. När jag sen ser sköldpaddan bakom den blåa brevlådan för tredje gången inser jag att jag har sprungit i cirklar. Jaha, och hur ska jag nu hitta ut härifrån? Men det löser sig och jag komemr helskinnad hem igen :)

Nu ska jag hugga in på min tallrik med korv och pommes,  ack jag skulle ha förtjänat ett MVG i hemkunskap!

"Tiden läker alla sår"

Caroline Hansen

Den med ryktet om Domeij..

Tjenna !

Ryktas om att Gunnar Domeij ska tillbaka till högsta serien i innebandy, kan detta vara sant? :). Min stora idol Domeij! Hela baksidan av min dörr är prydd av denna man, nej jag är inte besatt eller vad man ska kalla det, men fick ca 68 idolbilder av Micke Hill (de hade blivit över efter en säsong tror jag), han tyckte jag skulle ha dom och då är det ju nästan oförskömt att inte sätta upp dom någonstans.
   Har faktiskt träffat Gunnar en gång, och har nog aldrig varit så nervös som då! Stod och skakade och presenterade mig själv som Caroline, hur ofta händer bara det liksom?

Dagen började med utvärdering av innebandyn där alla är rädda för at tskriva dåligt om dom läser, men vad ska man med en utvärdering till ;). Hade kunnat gå på ca 30 minuter men våran instruktör är ju ingen Usain Bolt precis så ALLTING går i en bortamputerade ben 87årings tempo.

Ikväll blir det träning igen inför måste matchen mot KFUM Malmö på lördag!!!

"Tänk först, handla sen"

Caroline Hansen

Den med ny vecka..

Tjenna !

Dagen började med tester. Jippie! Beep, ja hmm, som vanligt, är inte jätte trött, men är ju inte Sveriges snabbaste direkt så hinner inte fram. Men, jag behövde springa på 10! för att inte sänka mig så det var ju inga problem men man har ju ganska mycket högre krav på sig själv. Men jaja, så är det. Fortfarande snabbast på 5,2 km :) Alltid nåt :P

Idag blir det plugg ! Hitler aka Sven-David har prov på fredag och då ska man inte kunna all fakta, man ska kunna varför. Varför tror folk på Gud? Varför hyllar alla Muhammed? Hur hade världen sett ut om ALLA var hinuder? Vad hade hänt om Du hade haft normala prov S-D? Inte nog med det, nationella skriftligt på onsdag med! Ingen go vecka!

Fluff kanske är tillbaka i helgen :) ULTIMAT!!! ett nytt favoritord :)

"Ny dag, nya möjligheter"

Caroline Hansen

Den efter "Upp"..

Tjenna !

 

Började med att kolla Husqvarna - FBC Göteborg idag, och det har ju gått rätt tungt för Husqvarna, 7 raka förluster innan den här matchen. Vi slog dem med 9-0 m.m. Men det var faktiskt riktigt spännande i två perioder. STod 4-4 inför sista efter att HIK vänt 1-3 underläge till 4-3. Sen vann dock FBC sista perioden med 6-0.

 

Sen bar det av hem till mig för mig och Fluff och vi skulle kolla på Upp, den där tecknade filmen om han som flyger med huset och ballongerna. Det kan vara den tråkigaste filmen jag har sett. De sa ingenting de första 17 minuterna och det hände ingenting de första 57 minuterna. Sen gick han den gamla gubben på ca 78 år först med köpp och kunde knappt röra sig, sen helt plötsligt kunde han gå och dra ett helt hus med massa ballonger, och huset flyger men han kan gå på marken ändå. En blå,lila,gul,grön fågel studsar upp och ner men flyger inte och ja jag vet inte vad.

 

Imorgon är det Beep-test, Yeay! Verkligen något at tse fram emot! Men är dock om jag springer okej det sista beep jag behöver göra på Sanda :).

 

"Viljan är den största talangen"

 

Caroline Hansen


Den där det är söndag..

Tjenna !

Ja, tro det eller ej, men det har redan gått och blivit söndag. Imorgon börjar ännu en hel skolvecka :/. Igår var det match, vi förlorade med 5-3 och det var inte rättvist alls. Med tanke på att vi hade 5 skador innan matchen och sen när vi kommer ner har en glömt matchtröja! Ja, så då får vi ändra om ännu mer. Själv fick jag gå ut som forward och den andra femman var det en annan center som fick gå ut som forward, så vi hade två kedjor med 4 centrar. Haha, fast värst var ändå i Dumleslaget för två år sen när vi hade tre centrar i ena kedjan. Det blev en ganska defensic kedja av någon anledning ;).. 

Idag blir det till att kolla på FBC Gbg - Husqvarna med Fluff och hoppas Jossan följer med. Hur hon mår en dag som denna är inte givet. Men det är som det är ;D.

Till Josse som frågade efter dikten, ni andra behöver inte läsa den, och om ni gör det, tänk på att jag skrev den til lett nationella för att det skulle passa i texten och sånt, skratta inte ;D

Det är viktigt att ha vänner

ATt med några kunna dela allt man känner

Att på några kunna lita till 100 %

Att med några kunna göra allt utan att det känns spänt

För varje dag kan jag gå med trygghet till skolan och hem

Jag har inte en bästa vän, jag har fem

Vänner och kärlek tillsammans gör en glad

Utan den ena, blir det som en blomma utan blad

För ett sms och hjärtat slår en volt

Ja, det rusar iväg snabbare än Usain Bolt

Jag ser att avsändaren är du

Är tillsammans med vänner och har aldrig varit lyckligare än nu

Trodde aldrig man kunde känna såhär

Trodde aldrig man kunde vara så kär

I kärleken är jag fånge men ändå så fri

För i all framtid kommer det att vara vi

 

"När du är så trött att du inte orkar gå ett steg till, då har du bara gått hälften så långt av vad du klarar"

 

Caroline Hansen  


Den där jag är GRYM på volleyboll..

Tjenna !

Dagen började med idrott och volleyboll, och vi alla vet ju att det är en av mina allra starkaste sidor. Blev indelade i lag och självklart kommer jag och Lina i samma lag. Det låter ju bara vinst så fort man hör det. Och ja, vi vann finalen med ca 11 bollar/poäng hur man nu räknar. Och Jag fick bollen över nät i serverna :) Känner mig väldigt stolt över mig själv. Sen att de kom i nät några gånger, ja det är inte så viktigt. Men jag offrar mig och har stora skrapsår över hela knäna (som om jag inte hade det innan efter inenbandyn) och ja någon gång kom bollen över nät då också. Roligaste var ialf när Patrik kommer i full fart, ska ta bollen, så jag backar och JAG får skiten! Ja, sen kanske det inte direkt var så han tolkade det, backningen låg på ca 2 cm.

Sen var det talet, och mot förmodan det gick faktiskt bra. Eller hade ju Stora G som satt och storböla tillsammasn med K. Så jag får faktiskt vara nöjd!

Ikväll blir det Hovslätt-? med Jossan och Fluff! :)

"Tro inte på allt du hör och bara hälften av vad du ser"

Caroline Hansen

Den där jag känner att jag har hög IQ..

Tjenna !

Känner verkligen hur min IQ (intelligens kvot wooow) stiger. Kunde räkna ut ALLA brorsans tal i matteboken. Gick hur lätt som helst och inte bara att jag kunde räkna ut dem ALLA RÄTT! Självförtroendet stiger till topp! Att han sen är 11 år och att det var årskurs 5 matte spelar inte så stor roll.

Imorgon är det Dagen D! Dagen då talet ska hållas och går jag igenom det utan att alla faller i skratt och gråter på golvet för att ja, jag låter som om man spelar upp en talbok när jag ska ha redovisning eller om de överhuvudtaget skulle fatta något så kan jag med stolthet gå därifrån! Kraven är högt uppsatta som vanligt!

Träning idag och MATCH på söndag! Men utan Fluff som är skadad i sitt knä! Jag hedrar härmed en tanke åt henne och det hoppas jag att alla andra gör med! För det är väldigt annorlunda att spela med eller utan henne på min högerkant! Och det är inte för intet jag skriker "LYCK" när jag slår bollen även om det inte är henne jag spelar med!

"Du har ödet i dina egna händer"

Caroline Hansen

Den efter riskettan..

Tjenna !

Ja, idag har jag gått den otroligt användbara, dock obligatoriska kursen riskettan. Jätte kul, verkligen. Lärde mig att inte köra drogpåverkad eller trött. Hmm, för det hade jag inte tänkt på innan. Så i 3,5 timmar hände totalt sett ingenting. Förutom att jag brände mig på tungan av den varma chokladen. Och frallorna givetvis, de var goda :)

Jaja, så är de, nu är det avklarat och ännu ett kameleontsteg närmare körkortet, återstår nu endast att lära mig köra bil, lära mig massa teori och ja, så kanske jag kan klara uppkörning och teoriprov.


Och ja, försöker plugga på mitt tal, det går ju verkligen jätte bra! Känner att jag förstår det här och att jag vet vad jag pratar om!


"Lär dig av dina misstag"

Caroline Hansen


Den med Fluffers dikt..

Tjenna !

Började dagen med tester, alltid lika taggande, men eftersom vi hade match igår (som vi vann :D) behövde jag inte springa beep. Men spänst och snabbhet, ja gå upp tidigt för dessa tester var ju inte drömmen imorse. Men men, efter det hade jag bara matte med så det var lugnt, vart hemma strax innan 12, och det var seeg dag idag! Men eftersom jag är hemma relativt tidigt hann jag skriva färdigt mitt tal till svenskan :P. Asså jag trodde inte att det skulle vara SÅ svårt, men mitt tal är numera döpt till "ensam i tvåsamheten" och, ja precis som det kan låta så står jag och svammlar om massa jag inte förstår mig på precis som vanligt, men det ska nog kunna gå bra ändå. Har en bild från Vänner som källa så jag känner tryggheten ;) hehe.

Kommer även ner till träningen då Fluff har skrivit en jättefin dikt till mig. Hon börjar arta sig nu Fluffis, efter rimmen med korv och mål, jag hon rimmade korv på mål under resan till SM-finalen, så kom nu detta från henne:

När du var liten och det var jul, klädde du ut dig till tärna
Men nu behöver du inte längre klä ut dig, du är en stjärna
På matcher du alltid ger mig pass
Tur att man får poäng för ass
I skolan du bär åt mig min klubba
Du är verkligen ingen subba
Att jag har dig som vän är tur
Du är en rolig filur
När du mig masserar jag lider
Då tänker jag på när vi i Australien på vattenskidor glider
Ibland tycker jag att du tjatar för mycket om massa oviktiga saker
Men det är lugnt så länge du bjuder mig på kladdkaker
Jag vill med dig i JIK alltid spela
Och när de andra klubbarna dig fråga jag hoppas du inte kommer att vela


Hahaha naaaw lilla Fluffis :)

"Vill man vara fin får man lida pin"

Caroline Hansen

Den innan DM..

Tjenna !

Klarade av gympasset med Hitler idag. Goo! Fast jag har iofs ont i baksida lår. Vet inte vad jag gjort. Kanske har något att göra med när jag ramlade ner för trappan, vet inte, men hoppas inte på det. I vilket fall så fick jag köra mitt eget pass idag utan att Hitler påpekade minsta fel och seriöst, han kan inte ens mitt namn efter över 1 år, härligt intryck man gjort där alltså. Men som sagt det är ju inte styrkelyftare jag ska bli :P hehehe.

Ikväll blir det DM-match, men eftersom mina tvåföljeslagare till forwards är skadade och sjuka, hur ska livh-hansen-lyck kedjan se ut utan livh och lyck ?  ja, det här blir problem. Men det löser sig nog ändå! Möter Schelin o´co från Skillingaryd :) Skojj!

Blir att skriva tal fram till samlingen, weeej kul, jätte verkligen!

"What goes around comes around"

Caroline Hansen


Den med Top Model..

Tjenna !

Sitter just nu och frossar i geisha samtidigt som jag tittar på Top Model. Yeay känns det verkligen. Haha, men gott är det ju. Dagen har spenderats med övningskörning. Och bevare mig väl, Jag kunde starta på FÖRSTA försöket :) Backningen gick som vanligt helt utan problem men nu har jag lärt mig köra frammåt hyfsat också :)

Gårdagen spenderades med Jossan och Fluff med en alcamosallad och Jossans godis. Kollade på Johan Falk med, men vi, eller jag och Fluff fattade inte så mycket eftersom vi inte hängde med. Men det var kul ändå.. Fluff körde hem med och mötte tre polisbilar och jag trodde hon skulle dö av nervositet, vilket gjorde det hela ännu mer udnerhållande. Men det var duktigt av dig!

Jaja, imorgon blir det gym med Hitler med innan det är DM mot Skillingaryd :) wiie!!!

"Kärleken är fängslande"

Caroline Hansen

Den efter igår..

Tjenna !

Igår vart det hos Jossan för hela slanten. Sjukt snyggt uttryck det där bytheway! Började med lekar och givetvis får Jossan köra BUSSEN! vilket resulterar i resultatet 50! Härligt Jossan! Sen Tessi och ja, 50 på henne också och Georgsson drar kommentaren
"Jag har aldrig varit med om att folk har varit så dåliga på bussen innan"
Ni som inte vet vad det går ut på, man ska gissa om kortet efter i en kortlek är högre eller lägre än det som var innan, och jo det är ju jätte lätt verkligen :P
Sen blev det charader, vilket lag som vann var ju ganska självklart team Caroline&Caroline medflera! Haha.

Blev att jag gick hem rätt tidigt, skulle upp och jobba idag. Blev att kratta löv och ränsa gräsmattor. Och ja, det kändes som samhällstjänst, men eftersom vi tillskillnad från det får betalt så var det lätt värt det :).. 

Får se vad dagen lider. 

"Livets stora gåta, älska glömma och förlåta"

Caroline Hansen 

Den innan Jossan..

Tjenna !

Idag bär det av till Jossan Ohlsson, ska hämta upp alive på vägen, asså alexandra livh, alive. Ja ni fattar. Sen kan det ju bara sluta på ett sätt, det vet vi alla! Grymt kul och KAMERAN ska med!! Så är det bara! En förutsättning för att detta ska kunna återupplevas i många år framöver, eller hur Jossan!

Nu återstår ju bara det eviga problemet. VAD SKA MAN HA PÅ SIG ?? Att det alltid ska bli sådana problem och när man väl kommer fram, nee jag skulle tagit det andra på mig ändå. Än sålänge har jag kommit fram till. tjocka strumpor, annars fryser jag! Bra! Wohoooo! Är så grymt stolt över mig själv, som vanligt.

Jaja, det löser sig! Frågan om Norrköping imorgon återstår. Hinns det efter jobbet blir det nog så!

"Hoppet är det sista som lämnar människan"

Caroline Hansen

Den där jag inte är på humör för info..

Tjenna !

Jo, det fortsätter detta pågående klagandet om information och layout. Och jo jag vet jag borde sluta och vet ni vad? Det ska jag också :). Läser ändå 50 poäng över och dagens lektion gick återigen ut på att färga texten röd och blå och gul osv.

I vilket fall, dagen började inte lysande, pappa komemr in halv 7 i mitt rum, men Caroline, skulle inte du med 6.54 tåget? eehh, joo. Grejen är den att jag måste gå strax innan halv 7 hemmifrån för att hinna med tåget. Men det löser sig, pappa ilar iväg och skjutsar mig till stationen, får väl hoppas att han hann till jobbet (A). Sen innebandy, och VARFÖR får kan aldrig jag och Fluffer få spela tsm ? Jag lackar sönder på det! Och sen när vi spelar gör jag 2 mål innan jag går över till andra laget, borde inte de målen följa med mig då?? Så nu förlorar mitt senaste lag istället... lackar ju ännu mer och värre blir det när vi kommer till infon och har suraste läraren som skäller ut, ja K exempelvis när hon tryck enter. NI FÅR ALDRIG, ALDRIG trycka enter, nehe men då  SKA VI "ENTRA" hela den här lektionen...

Ja, det är inte lätt. Och tillråga på allt, det märks ju att man bor på landet när det börjar lukta gödsel överallt där man går.. jag lider med mig, det gör jag verkligen..

"Se det positivt"

Caroline Hansen

Den efter utbyte..

Tjenna !

Idag skulle vi ha utbyte med simning med innebandyn i skolan. Och jo, jag Älskar ju verkligen att visa mig i bikini. Wihoo som man skulle kunna säga. Har sällan varit så trött. Skulle simma typ 9 km sammanlagt och fjärilssim, någon som vet hur svårt det är, jag sjönk till botten, sen skulle vi inte andas heller. Eftersom man var lagom trött efter att ha simmat 6 km så var det jätte lätt att simma ytterligare 20 utan att andas, och jo i mitt tempo så tar det ca 30 minuter. Men fick höra efter att det var underhållande att titta på mig. Så då får jag väl ändå vara nöjd, har glatt några ytterligare en dag.

I skolan chockade jag även några killar i klassen, detta ansiktsuttryck på dom kan ha varit bland det roligaste jag har sett.
Mackan: Men snääälla Hansen, kan inte du gå på extra-matten med mig??
Hansen: Nej, jag ska inte gå på någon jävla extra-matte jag ska hem och lira xbox.

Alla 4 stannar upp och får världens uttryck i nyllet :D kul att roa folk! Och just nu ska jag tillbaka till mitt kära tv-spelande..

"Ett gott skratt förlänger livet"

Caroline Hansen

Den där det har återgått till det normala..nästan..

Tjenna !

Nu är lovet över, förbi, finito. Och livet har återgått till det normala, eller ja så normalt ett liv kan bli som 18-årig, skulle vilja kalla mig själv något i stil med härskare, men det känns lite väl självgott så, hmm ja det får bli mängdlirare istället. Japp det var ett ord jag kom på nu. Tolkningen är fri, men jag hoppas på en positiv sådan.

Träningen imorse var som alla andra tisdagar.. seeeeg och matsalen i skolan är helt omgjord, nu får man inte gå in och ut var man vill, hallå ? hur ska jag nu kunne smita före i kön ?  De har ju inte tänkt på NÅGONTING!

Funderar fortfarande på hur helgen kommer att se ut. Om det kommer att bli att åka till Norrköping eller inte. Hyfsat fin stad det där annars. Fina allér, eller vad vet jag, sprang vilse i skogen där i somras, förlåt mig norrköpingsbor, jag menar ju givetvis PARKEN vid dit bussarna kommer och det lilla badet är, det är ju ingen skog. Se, något lärde jag mig i somras :)

"Många bäckar små, blir tillslut en stor å"

Caroline Hansen

Den där skolan börjat igen..

Tjenna !

Idag började skolan igen. Fick ledigt från gymmet imorse efter att jag spelat 6 matcher på en vecka. Så det var rätt skönt med sovmorgon, menar det har man ju inte haft några under lovet ;) hehe. Att det sen börjar med naturkunskap kanske inte är det mest önskade, men men sådant är livet. Tog mig igenom den ändå :P

Ikväll är det träning, och den kan ju bli rätt underhållande. Men som den vuxna människa jag är (okej, ni får skratta, men trots att jag älskar tv-spel och vissa barnprogram (phineas och ferb) så är jag ganska vuxen på andra plan :). ) haha, jag har lagt det bakom mig. För jag tror på mig själv och jag vet vad jag kan! Framöver kommer jag att återgå till min alldagliga sarkasm som vi alla älskar igen ;)

"Livet är ingen dans på rosor"

Caroline Hansen

Den med segern i J-SM steg 1..

Tjenna !

Idag spelades första steget i J-SM. Och vad händer? Jo JIK går vidare efter 3 raka segrar.

JIK-Husqvarna 4-0
JIK-Östra 3-2
JIK-Finspång 6-0

Så underbart ! Lyck sätter avgörande mot Östra med inte ens 1 minut kvar! Vad du är underbar! Sen förlorar Östra mot Husqvarna och det är vi som tillsammans med Husqvarna går vidare till Regionsslitspelet.

Dagen har förövrigt varit väldigt underhållande. Frida har hållit på med någo om Lidingö eller något. Werner har blivit sig själv igen, dvs Tyra Banks med sina kommentarer, Lyck, ja det är min lilla Fluffer hon är bara underbar!

Så, på så sätt var dagen underbar! MEN!! IFK förlorade guldet... Hade det blivit ett blåvitt Guld hade ju det här varit livetsdag!

"Det finns ingen bättre spegel än en god vän"

Caroline Hansen

RSS 2.0