Den med kändisen..

Tjenna !

Idag var det dne hemska dagen, det var psykologi prov, och ja hur kändes det. Det vet jag först när jag får tillbaka provet. Haha. Det var ganska svårt så att säga.

Sen åkte vi ner och käkade på stan, jag carro, kajsa, jossan och snik-paige som åt massa gratis bröd från pizzerian. Vi åt faktiskt sallad så kan känna oss duktiga. Drar vidare ner på stan och seriöst. Hur kan man tycka det är Kul att gå i en och samma skoaffär i 30 min ? Hur kan man frivilligt gå på stan ? Det kan vara det tråkigaste. Vet man om att man ska ha något, då åker man ner till stan in i affären och köper det. Det kan ta ungefär 20 min, max. Längre ska inte en männsklig varelse klara av det där!

När de sen släpade in en Gina Tricot bland alla andra fjortistjejer (och ja, alla tonårstjejer i allmänhet) så såg jag faktiskt Emma Igelström, det kan ha varit dagens händelse. Asså shiiiet vilka breda axlar hon har, tjena kunde knappt gå normalt. Men ja är man bäst i världen så är man också. Hade faktiskt stått ut med breda axlar.


"Den som söker vänskap överser med ett fel, den som ältar det driver bort sin vän"


Caroline Hansen


Den med uppenbarelsen..

Tjenna !

Idag hände värsta grejen. Efter en psykologi lektion med allt prat om jagets försvar, Frued, Carl Rogers och annat påhitt så går jag och Paige lite bakom Carro och Kajsa. Helt plötsligt hör jag "Hansen".. "Haaansen" det är ingen på hela skolgården så jag har ingen aning om vad det kommer ifrån. De nadra verkar inte reagera och jag ser heller inga öppna skolfönster, så när jag hör "Haaansen" igen så kollar jag runt och snurrar men vet inte varifrån det kommer. Jag har fått en uppenbarelse Gud pratar med mig. Det är den enda förklaringen.

Sen märker vi att på första våningen sitter ett gäng och skrattar sönder efter at tde sett mig snurrar runt ensam på skolgården ! Jag som verkligen trodde att jag fåt kontakt med det övernaturliga !

"Åsnor är vackra i åsnors ögon, svin i svins"

Caroline Hansen

Den efter Göteborg..

Tjenna !

Japp helgen spenderades som sagt i Göteborg. Åkte ner med min kära G-sson i lördags och ja efter ett jävla tag så hittar jag faktsikt till bussen som tar mig till ett stort industriområde. Där tro det eller ej virrar jag bara runt i 10! minuter innan jag hittar fram. Sjukt stolt över mig är jag. Okej att det ståd en skylt 10 x 10 m med vart jag skulle men ändå. Där hade vi en ganska lång och ganska tråkigutbildning men det funkade än då. Värst var det när jag skulle hem. Hade inte en aning om vart jag skulle gå elelr vart jag skulle bo. Så jag gick omkring lite hittade in på coop forum och ja efter typ 30 minuter hittade jag hem. Då hade jag bara virrat runt det huset i ca 15 minuter.

Dagen efter skulle jag till jobbet ochja det hade väl kunat gå bättre. Började kanon med att jag hittade busshållplatsen som ligger 5 minuter från lägenheten. Men sen när jag är inne i stan, varför har man msaa olika lägen hela riden i Gbg? Helt onödigt för där virrade jag runt utanför femman och hade inte ena naing om vartnågonstans läge a var. Men jo den låg ju runt hörnet. Så missade första spårvagnen jag skulle ta så fick ta nästa. Och gud vad jag äslkar att åka spårvagn, man bara åker där på räls mitt inne i stan. Coolt. Sen åkte jag förbi Liseberg med, woow. Sen steg jag av där mamma sa att jag skulle stiga av. Och då fick jag gå inte mindre än 15 minuter i uppförsbacke för att komma fram. Heja !

Äntligen hemma, och välbehållen är jag !

"Lär dig säga nej, det kommer du ha större nytta av än att kunna latin" 

Caroline Hansen

Den efter Taberg..

Tjenna !

Igår bedrevs tiden i Taberg tillsammans med Carro, Jossan, Kajsa, Ph och Li. Grillades och de, Jossan är absolut ingen hemmafru, men lika bra de kanske. Kajsa och Ph gjorde en väldigt intressant berättelse där Carros stenfigurer låste in Ph i ett litet uterum. Mycket intressant, att Ph sedan i berättelsen inte hade någon tumme och att det var huvudgrejen så, ja de kommer bli en Hollywood film.

Sedan när Jossan druckit sitt glas med 2,25 cider utblandat med sprite, ja då börjar det hela gå igång. Då går de inte att få tyst på henne och hon hade även kvällens kommentar. "Hansen, om man skulle jämföra glass med sprit, då är glass mycket godare, ehe". Aaa, okej jo men de kan nog stämma faktiskt.
 
Idag bär det av till Göteborg, ska till något ställe jag inte vet var det ligger och känner inte någon. Så det kommer nog gå KANON (Y)

"En fylla i villan är bättre än en villa i fyllan"

Caroline Hansen

Den där vi vinner Sanda Trophy..

Tjenna !

Oväntat, 91:erna går in och vinner Sanda Trophy gick nästan obesegrade, men förlorade sista matchen när det redan var klart! Gick igenom turneringen med en målskillnad på 53-29, helt okej de ända med + i statistiken. Åk 1 kom tvåa och åk3 kom sist. Nu ska vi se vad det blir för spännande pris till oss. Kansen några överblivna skumtomtar i el dorado-choklad som blev kvar sen förr förra julen.

Idag blir en underhållande dag med utvecklingsamtal och engelska. Älskar utvecklingssamtal är så kul och väl spenderad tid efter skolan! Och engelska måste vara mitt favoritämne för det är så viktigt att kunna om man säger do or does, bara man gör sig förstådd eller? Kommer en utifrån och säger "jag vilja ha skulle ett banan" ja skulle ja stå i en kassa skulle jag ge dem en banan, för jag förstår att det är det de vill ha. Okej om man flyttar till ett land men om man bara är där på semester ! Bort med så mycket grammtik !

"Always look at the bright side of life"

Caroline Hansen

Den med Sanda Trophy..

Tjenna !

Japp, den här veckan är det den glamorösa turneringen "Sanda Trophy" där de tre årskurserna möter varandra i en småmåls-turnering. Förra året så förlorade åk1 (91) mot åk3 (89) i finalen på straffar, oerhört bitter förlust. Men iår är det nya tag som gäller och själv kommer jag taggad till 1000 på morgonen. Men jaha, då är det jag och Josse i åk2 som är där. Och vi ska vara 3 på planen. Woho!. Åk1 är också bara 2 varav en av dem är målvakt i vanliga fall. Åk3 däremot, ja de är 5 st. Men inte gnäller några 91 för de, utan de går in och krossar sina motståndare med en spelskicklighet som är utöver det vanliga. Josse jagar sönder där uppe. De blir stressade och slår en långboll och eller felpass som Hansen tar emot och lägger den i mål från hela planen. YES ! Så ska det se ut ! Men vi vinner på taktiken och går inför morgondagens två omgångar in med en ledning på 6 poäng och en målskillnad på 21-8!

"Det går inte lära en gammal hund att sitta"

Caroline Hansen

Den efter SM-finalen..

Tjenna !

Igår så var det SM-finaler i status-idrotten INNEBANDY som gällde. Vi begav oss från vårat kära jönköping runt 7.30 och det börjar bra! Vi tjejer får sitta på bästa platserna i bussen i hela 10 minuter innan någon regel om att treorna ska sitta där. Men det löser sig tillslut och Paige får den underbara platsen intryckt av alla, jag får en hyfsad plats och Lycken, ja hon får sitta i trappan. Men det var, tja underhållande ialf, kort trix, spådomar och ja Lycken försöker sig på att rimma "Hansen hon löper och köper korv. Hon är en speciell sort som är bra på kort trix" Ja avgör själva om det är bra eller dåligt.

När vi väl kommer fram är det bara en sak som gäller "mest gratisgrejer vinner" vi lyckas få; sån där hand klapp-klapp uppblåsbar, en t-shirt (han frågade om jag ville ha en svart eller grå, framför mig såg jag en beige och en brun) sen lite pennor och etc. Kassören på ICA kan inte avgöra om jag pratar bonnigt eller inte. Matcherna var väl kanske inte jätte bra, Balrog vann damsidan med 4-2 och AIK herrsidan med 6-2 (två sista i öppen kasse, det betyder att man tar ut målvakten och sätter in en extra spelare ni som fortfarande lever på brons-åldern)

Hemvägen började inte lika roligt, kortspel och så, men efter ett tag när alla var hyfsat trötta så började de roliga, nåt med Glenn så bytte man ut det mot massa ord, jätte tråkigt i efterhand iofs men ja alla vet hur man är när man är för trött för att sova, sen kom dagens huvudpunkt RIMBATTLE, endast rim med underbältet tillåtna. Hansen i ena hörnet Jonis i andra. Måste säga att det blev nog oavgjort till slut, men en javla kamp var det ialf.

Efter att vi kom hem så följde Lyck med mig hem och vi kollade på vårat pris sen andraplatsen i tipspromenaden på Dumle. "Irene Huss (uttalas Aireeenee Hass) och den krossade tanghästen". Jag och Lyck är bäst på att komma på hur det går och utsåg allting i förväg!

"Vi lägger alltför liten vikt vid vad vi säger om andra och alltför stor vikt vid vad andra säger om oss"

Caroline Hansen

Den med proven..

Tjenna !

Japp, en oerhört intresserik dag idag med. I skolan blir jag kallad Abdul, vte inte men tror det beror på min gångstil, har skadat båda benen (en lårkaka och sen knäckte jag höften när jag skulle täcka skott) så har lite svårt att gå. Och min käre vän Mackoveroli tyckte då att Abdul passade bra!

Första lektionen idag, Företagekonomiprov. Jo men det är ju kul får 40 frågor och kan ca 7. Så jag sitter spänd och väntar på om det blir MVG+ eller bara MVG. Alltid lika spännande att få tillbaka prov. Sen var det matte, och ibland älskar jag faktiskt min mattelärare, jag SLIPPER göra provet om... ja någonting med trianglar och phytagoras eller något. Sjukt fint är det! Så jag kunde tillochmed bjuda på att jag sa "när linjen krossar x-axeln" vilket han tyckte var jätte kul eftersom det heter "när linjen SKÄR x-axeln".
   Sen, ja då fick våra mindre intellektuella elever (Kajsa, Fia och G-sson) gå hem för at tde redan gjort svenskaprovet. SÅ då fick jag och Jerry (Paige, jag är Ben) sitta kvar och göra det. Vi hann även lura i Mackan att den där svenska diktaren Nils Ferlin stavade Nils Fällin. Både jag och Paige håller tummarna för att han skrev Fällin på provet. Tror även att jag ligger väldigt bra till för MVG på det här provet där jag skrev att livet tar slut när man får barn, att allt blir vardag och att man måste uppskatta ungdomens tid, innan man går in i vuxenvärlden och allt präglas av barn och jobb. Våran svensklärare är gravid.

Ikväll blir det schteek i modeindustrins huvudstad Taberg där grillen står och väntar på oss!

"Pojk/flickvänner kommer och går, de äkta vännerna är de som alltid består"

Caroline Hansen

Den med "lååt miig vaa"..

Tjenna !

Dagens händelse inträffade i matsalen. För det första mååste bara berätta, vi fick TACOS idag men det har inte med saken att göra. Vi fem tuffaste tuffingarna sitter vid ett bord, och eftersom det inte går några dumma och/eller idioter utanför matsalen har vi inget samtalsämne att prata om så vi lyssnar istället på de vid bordet bakom, och det lät så här:

Kille 1: asså han sov typ och då skulle jag väcka honom och han baa "låååt miig va" (typ halvsjunger)
Tjej 1: låååt miiig vaa
Kille 1: Jaa, och sen i skolan skulle jag typ väcka honom han typ sov på en lektion och han baa"låååt miig vaa"
Tjej 2 och 3: Låååt miig vaa
Kille 1: låååt miig vaa
Tjej 1: asså sa han verkligen lååt miig vaaa
Kille 1: jaa asså bara låååt miig vaa
Tjej 3: Asså han måste vart helt borta eller nåt bar låååt miig vaaa
Kille 1: låååt miig vaa

under den här tiden började Kajsa räkna hur många gånger de sa låååt miig vaa och kom i upp i ca 17 gånger utan någon som helst mening med meningen!
sen blir det uppehålli ca 45 sekunder..

Kille 1: asså bajskorven bara låååt miig vaa
Tjej 1: och sen kom toan efter låååt miig vaaa
Tjej 3: och sen sa alla typ låååt miig vaaa


Samtalet fortsätter och när de reser sig för att gå


Tjej 2: nu ba låååt miig vaaa typ vi går

Tjej 1: jaa, låååt miiig vaaa


Vårat bord: LÅÅÅT OOOSS VAAA


Man kan ha varit tvungen att vara där för att tycka att det här är kul, men ialf lev er in i situationen :D.. och Du där, med en gurka på jackan.. LÅÅT MIGG VAA!!

"Det är inte lätt när det är svårt"

Caroline Hansen


Den med spådomen..

Tjenna !

I helgen har min käre vän Lyck spått min framtid och nu kommer ett snabbdrag om hur den ska se ut, boken kommer troligtvis publiceras under sommaren.

Det börjar med att jag gifter mig med Kråkan, vi åker på smekmånad till Antarktis för att sedan bo kvar i en lägenhet någonstans i Sverige. Allt är frid och fröjd, tills plötsligt Kråkan lämnar mig för en Transa därför att han är bi. Det kommer senare ut att vi bara hade ett bra förhållande i sängen.
  Jag blir då väldigt ledsen och blir då hans bästa kompis Pers älskarinna. Pers fru vet inget om det utan går runt i godan ro, tills jag plötsligt blir gravid. Då kommer sanningen ut och Pers fru lämnar honom och jag och Per blir tillsammans, vi får tvillingpojkar som vi döper till Per och Oskar.
  Men det här livet är inte det livet jag vill ha, så jag lämnar Per för Björn, som är Pers bästa kompis. Vi har det mycket bra till en början. Men när sen Kråkan får reda på detta så snackar han skit om mig till Björn och då gör Björn slut med mig. Detta var en ond taktik av Kråkan och han och Björn blir då tillsammans. Men även Kråkan har ett samvete och berättar för Björn hur det ligger till. Så då blir vi alla tre tillsammans och har ett kanske delvis komplicerat förhållande men det fungerar.
  När jag sedan blir gravid en andra gång med Kråkan, så lämnar vi Björn och bildar ett lite vanligare par. Jag föder ett till tvillingpar som vi döper till Kråkan och Elsa. Men Björn är inte helt ute ur bilden. Han kräver att faderskapstest görs på båda barnen. Det visar sig att de har ett barn var. Kråkan är far till Elsa medans Björn är far till Kråkan...

Fortsättning följer...


VI VANN DUMLESLAGET 2009!

"Ingen minns en tvåa"

Caroline Hansen

Den efter Smålandslaget..

Tjenna !

Vart ju sista året med Smålandslaget i år. Och det belv en besvikelse iår igen då vi precis som förra året åkte ur i gruppen. Kändes som stolpe ut för vår del under hela turneringen.

Men jag och min käre Vickson hade väldigt kul runt omkring. Vi körde bubblan med straff och Linda fastnade då i sådana där dörrar som finns på hotell som snurrar runt runt. Och grejjen är att hon är rädd för dem. Sedan var jag tvungen att göra kullerbyttor på andra våningen och nej det var inga idioter som tittar. Sen när vi skulle ut till bussen så är det svinhalt och jag halkar, ja då kommer hallnds tränare fram, jag hoppas att du inte gör om det där. Ja herregud. Kotten ska äta citron och ser ut som aa jag vet inte vad, hon har fått en hårboll i munnen elelr nåt xD

Hemresan så drygade sig vi tjejer med killarna och "Jossan" (det var jag) raggade på ;). SKickade ett sms till en av dem och sen var det igång. Det va rdet stora samtalsämnet under hela resan :P haha, De vart skitlacka när de fick reda på at tdet var jag och inte "Jossan" från göteborg. Fega som kollar upp det på eniro !

"Man måste gå in för att vinna, inte för att inte förlora"

Caroline Hansen

RSS 2.0