Den efter släktmiddag..

Tjenna !

Julafton är julafton  och en mycket trevlig dag, men det är ändå juldagen som är den bästa. För det första, det är då man har fått julklapparna så man kan börja använda dom (ipod, mobil etc färdigladdade under natten). Sen är det ju familjen Hansens släktmiddag!

Iår var vi på ön i Vättern, och nej den sjönk inte den här gången heller alltid lika orolig. Började trevande men sen när de fått i sig lite öl blir det fart på det hela. Äckliga vitsar skulle överträffas (måste här ge vinsten till min kusins pojkvän Chandler (a ialf hans klon, ser identiska ut). Förlusten till min kära bror som misslyckades totalt. han skulle berätta om en dikt han skrivit (ligger tydligen i släkten) men jo han hade glömt dikten så den var varken äcklig eller rolig. Jag fick även tillslut in mina pengar från EM-tipset i somras, de pengarna satt fint, fast dock är ju det viktigaste att få in pengar från dem, den är viktig :D. HAHA!

Så snart är även det här året slut, Vad ska då hända på nyår. Jo troligtvis som alla andra år, upphasas som fan och mans ka överallt men sen blir det ändå inte ett skti av det och alla tycker det är misslyckat. Så iår ! Då går jag in med inställningen at tdet kommer bli skit ! FATTA HUR KUL JAG KOMMER FÅ!

Imorgon kommer mina nyårslöften!

"Bränt barn sky elden"

Caroline Hansen

Den då det är dan innan dopparedagen..

Tjenna !

Idag är det årets längsta dag, dan innan dopparedagen. Och vad händer då en sådan här dag! Jo först sova länge, sen sitta framför datorn, smygäta allt godis, spela xbox, kanske åka skridskor och ja den kanske går i hyfsad takt iår också.

Igår så vann kungen över kungarna Hansen mot lillplutten Ihrman i gästbokfighten. (http://gastbok.nu/gb/31501)
JAG VANN!!

Ne är inte på mitt hansen-sarkastiska-humör just nu, så det blir att jag får kolla på lite vänner för att komma i topptrim igen ! Se yaaa dont wanna bee yaaa!!


"Den gudarna älskar, dör ung"

Caroline Hansen


Den efter London...

Tjenna !

Har ju inte uppdaterat sen man vart iväg på tripp till vad de själva tror är världens huvudstad. (Jag pratar om England och London) Vi vet ju alla att världens huvudstad är Habo med förorten Jönköping inräknat.

I vilket fall, vad hände i London då. Klarade jag mina uppgifter jag hade ?

Köpt en hatt, nja nästan, köpte en plastpåse om det räknas. Domaren avgör och det räknas !

Ställa mig i/på en karta för at tse vart jag är, avklarat, jag ställde mig på en karta över tunnelbanesystemet som fanns på marken och listade ut vart jag var.
Ta på mig byxorna på fel håll. Även det avklarat... som så många gånger förr..
Säga fel namn på altaret.  Ja, jag åkte tunnelbana ( man kan säkert gifta sig i en tunnelbana) och pratade med mamma, trodde jag var det var en engelsk som satt där. Fattade ingenting. 

ALLA MÅL AVKLARADE och förutom det så gjordes även detta...
Petade Nicole Kidman i näsan
Plåtades med Zac Efron <3
Nästan blivit påkörd av en dubbeldäckare
När jag kom ur skräckkammaren på madame toussads så ville jag skrämma en kill (han var typ 25) så skrek som fan när jag såg honom, stackaren började nästan gråta.
Varit i himmelriket (Ben & Jerry´s affär) (vilket påminne rmig om att jag har en half baked och half eaten ben &jerry`s i frysen)


"Var dig själv, alla andra är redan upptagna"

Caroline Hansen


Den innan London

Tjenna !

Japp då drar man till Englands huvudstad då, London för er som inte hade koll på det. London Baby, japp fick in lite Vänner även i detta blogginlägg, jag är sjukt stolt över MOOOA !!! ... 

I London ska jag köpa en hatt, ställa mig i en karta för att se var jag är, ta på mig byxorna på fel håll och till sist säga fel namn på altaret, sen är resan fullbordad. Där mina V.Ä.N.N.E.R. har ni min resplan !

"Livets stora gåta, älska glömma och förlåta"

Caroline Hansen

RSS 2.0