Den med R.I.P mig..

Tjenna !

Mitt liv är över. RIP mig. Idag så såg jag det sista avsnittet av VÄNNER. Vad ska jag nu göra när jag kommer hem? När jag frågade mamma detta så vågade hon svara "Plugga", tro det eller ej, vilken fräckhet tycker jag. Här ligger jag på min dödsbädd, och hon försöker döda mig i förtid. Men ska nog klara mig om jag börjar om på säsong 1 imorgon. Det återstå att se..

Btw så har skolan börjat och jag är så i extas över detta att jag inte har hunnit uppdatera utan lagt mig tidigt för att det ska bli morgon tidigt och jag får gå tillbaka till den underbara skolan. Jaja, vi säger väl så. Just nu sitter jag och letar fakta efter bl.a. Robert Boyle och Jöns Jacob Berzelius (älskar namnet Jöns Jacob, om jag någon gång får en son ska jag döpa honom till det, sen att en svensk kemist hetat det, det finns ju inga andra alternativ), men iallafall, dessa har något med naturkunskap att göra, jippi. Jag är så ointresserad. Inget man kommer minnas om ca 10 min iallafall och ännu mindre om 10 år. Så varför plågar lärarna oss att plugga om detta. Det är slaveri!

Idag så har jag fått reda på en av frågorna på min lista "Livets frågor och funderingar"
Carro förklarade för mig varför mna sätter en tennisboll på dragkroken. TACK CAROLINE GEORGSSON!

"En fågel i handen är bättre än 19 i skogen"

Caroline Hansen

Den efter matchen mot Linköping..

Tjenna !

Idag så var det andra träningsmatchen, spelade mot ett blandlag av div 1 och 2 spelare¨, mötte Linköping för er med dåligt närminne och inte kommer ihåg rubriken ;D. Denna otroligt jämna och spännande matchen slutade efter att hela läktaren i slutminuterna bitit sönder naglarna. Med 12-2 i vår favör. Målsumparen själv (det vill säga jag) stod hör och häpna för 1 mål idag. Eftersom man inte vill ksämmas för mycket går vi inte in på detaljer emd lägen och sådant tjöt. Bra spelat laget dock!

Efter det blev av till världens ände; Taberg tillsammans med Carro och henens far. Innan det bar av till Tabergs fotbollsplan för att kolla på vinstlaget Hagapojkarna. Dom mötte Taberg. Resultat blev 3-3 efter en mycket rolig match. Hmm, somnade nästan men vaknade til lliv i slutet. Woho! poäng, och återigen så får man frågan;"Ska du verkligen inte komma och träna lite" " En träning i veckan" o.s.v. Haha.

"Ingen minns en tvåa"

Caroline Hansen

Den efter Takida..

Tjenna!

Sitter nu hos min älskade Soffipropp, fick inte skriva Soffan längre, hon tyckte jag var elak. Snäll som jag är har jag nudå bytt till Soffipropp! Ligger/halvsitter ner. Äntligen helt slut efter match och gång. Och ni som har sett mig gå de senaste två dagarna; Jag är inte gravid. Jag har träningvärk, det är därför jag går som en anka. Så nu har vi rett ut det. Haha. Måste bara "skryta" med att vi slog Huskvarna IBS med 6-2 "uumpf" (mitt ljud). Gick kanonas spelade med mina två kloner Carro och Jessica.  Och nu är mitt namn framöver (okej till på söndag för sedan får vi våra dräkter som är inne på tryckning) aja, mitt tillfälliga namn är Brobakken och jag har nr 7. (Vi spelade med a-lagets gamla dräkter).


Efter matchen vart vi och köpte pizza, den här gången fick vi bättre service än sist och fick det vi ville. Onyttiga som alltid. Det är JIK-tjejer det. Ohja!. Efter det så fortsatte min oerhört intressanta dag. Vi gav oss av till Folkets Park i Huskvarna för Takida spelade. Hittade bästa platsen, men från den blev vi givetvis bortkörda! Men som jag alltid har sagt varför ska man se på en konser, man är väl där för att höra musiken ;D haha. Jag och Ph avslutade kvällen på bästa tänkbara sätt, genom att leta efter karlavagnen, lyssna på någon som beställde typ 17 "chorrar" det betydde korvar och slutligen nästan låg på marken när en hade tappat en klack på skon. Det är fredagskväll det!

"Ta inte livet på för stort allvar, du kommer ändå inte ur det levande"

Caroline Hansen


Den innan första träningsmatchen..

Tjenna !

Ännu en dag i skolan då. Jätte roligt verkligen!. Började med att man inte kom in på skolans datorer, ojdå, vad förvånad jag blir, funkar det inte. Helt säkert alltså. Ojdå! Sen blev det typ lektion. Och det var så intressant att jag hittade en pekpinne på ca 1,5 meter. Jag hade jätte kul och satt och petade på Phia, Glaad och Mackan. Dock var det tydligen inte så uppskattat av läraren, utan tydligen barnsligt så då tog hon den ifrån mig. Elaka lärare har jag! Sen fick jag inte smsa heller och inte heller prata med min bänkkamrat. Vad tycker skolan man ska göra på lektionerna egentligen? Vi borde få klarare besked om vad som gäller tycker jag.

Idag spelas första träningsmatchen för säsongen. 18.00 i Öxnehaga sporthall :D kom gärna dit och titta vet ja ;D Jag kommer ha nr 26 på ryggen, autograferna kommer att skrivas efter den presskonferasn vi kommer ha en halvtimme efter matchslut. Stanna gärna och lyssna!

"Låt aldrig rädslan att misslyckas, hindra dig från att spela"

Caroline Hansen

Den med youtube-klippen..

Tjenna !

Efter den mycket krävande skoldagen med först bowling en timme! Jag vann över Lina :D. Där mina såkallade goda vänner Hoe, Gegget, Phet och G-sson började tidigare, och sen kom läraren och tydligen gick det inte för sig at tvara fem på en bana. Jaja, då får väl jag gå vidare då ;D haha. Slog Lina under mitt artistnamn: Den kvinnliga kungen. Henne döpte jag sedan om till: Den kvinnliga prinsen. Jag måste ju vara överlägsen liksom. Emmy gick dock inte med på sitt artistnamn som jag hittade på åt henne: Den kvinnliga stallpojken. Men så är det ju så att vissa är kräsna med. Sedan blev det lunch för klassen på chili thai, godare skolmat har jag då aldrig ätit ialf. Efter att ha haft en stalker på stan begav jag mig till den enligt eleverna där själva "den finaste skolan". Jag pratar om allas våran snobbskola ED mina vänner. Skolan där mjukisbyxor inte tillhör "passande klädesel för evenmanget". Och ja, trodet eller ej, men jag har vänner där. Så i min inte så passande klädsel för evenemanget gick jag in med stirrande blickar efter mig för att hälsa på dessa! Mycket trevliga människor.

http://www.youtube.com/watch?v=hlGn4kPqK-U&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=hlGn4kPqK-U&feature=related

BTW jag har Aniston haka! men de blir plastikoperation på de!

"Friskt vågat hälften vunnet"

Caroline Hansen

Den efter första skoldagen..

Tjenna !

Så vart det första skoldagen idag. Efter en trevlig stund på storparektten (aulan på sanda) med 4 olika mycket intressanta lärare som sa oerhört intressanta saker som; "mummel mummel mummel". Även de ytterst få gånger då jag faktiskt försökte lyssna hörde jag inte annat, så de kan inte varit så viktigt. Sedan var det information i klassrummet och vi skulle välja elevråd m.m, när vi kommer fram till att vi ska välja ordningsman så låter det så här;
Lärare: Ja, en ordningsman då, det var ju Hansen som var det förra året:
Elev: Men kan inte hon vara i år igen?
Lärare: Ne de ska vara en tjej eller en kille.
Jag: Jaha, så jag räknas inte till något av det då eller?

 Det är precis sådana saker som får en lysa upp ännu mer sådana här soliga dagar. Kommer bli ett mycket roligt år som andra klassare, jomen visst.

Aja, nu blir det till att få i sig lite fett innan man åker och springer bort det.

"Utför inte handlingar som du måste dölja bakom ursäkter"

Caroline Hansen

Den hos Soffan..

Tjenna !

Sitter nu i mitt andra hem (första är i världsmetropolen Habo, eller som citatet lyder; Habo- staden där allting händer). Ohja! Är hos Soffan om ni inte hajjade det ;) haha. Efter gårdagens hård pressade dag där jag trodde jag skulle falla ihop och somna i bilen till Soffan. Bengan körde btw och jag och Carro satt på helspänn och darrade av rädsla ;). Köpte varsin pizza (onyttiga flickor), dock så fick inte vi den pizza vi ville ha, vi beställde en Roma, men vi ville byta ut tonfisken och räkorna mot skinka och annanas, men då började de prata onm hawaii elelr nåt. Dålig Service tycker vi.  Efter det begav vi oss av till Soffan. Sedan kom även Kajjan vid strax efter 10. Jag och älskilings Georgsson gjorde även en bilddagbok UNDERCOVERGIRL den tycker ja ni borde kolla. Det är århundradets modernaste internet sida. Efter den här då förståss. 

"Morgonstund har guld i mund"


Caroline Hansen   


Den med första skolpasset..

Tjenna !

Idag så var det första passet med innebandy i skolan och jag var SÅ taggad. Vi skulle egntligen haft massa tester men fick inte banan, oj vad synd! ;). SÅ vi spelade tvåmål med killarna, och för ovanlighetens skull så var det jag som fick ha en annan en min vanliga position. Fick spela back den här gången. Men så kan det vara ;) haha. Efter det och tandläkaren (kung Hansen inga hål förövrigt) så bar det av till stan. Och jag ska väl bara kommentera det med en mening;
Med Sofia Andersson på stan, då är det ett mirakel att komma därifrån uten psykiska mén.

Ikväll blir det genomgång av vad som hänt under sommren med mina älsklingar hos Soffan! Och detta kan bli mycket intressant med tanke på, ja det har varit sommar ;) haha. Det är synd att detta inte är någon skvallerpress xP haha.

"Kärleken kommer och går, vännerna är de som består"


Caroline Hansen


Den med vädret..

Tjenna !

Måste bara säga att jag fullkomligt älskar det svenska vädret. Inte en regndroppe på hela sommaren ju. Idag skulle ja åka och se mitt kära gamla fotbollslag Haga som innan idag hade plockat hela 6 poäng, dock så är de ju inte jumbo längre utan har klättrat en placering. För er som har legat på dödsbädden den senaste tiden så har jag slutat med fotboll, det kom ut i allmänhet och till medierna den 4 augusti. Jag slutade för att min älskade innebandy tar för myclet tid. Iallafall åkte upp träffade Jönköpings i särklass fetaste flicka född 1990, Sanna. Hon berättade hemligheter som inte kommit ut än, men om man säger så här. Sanna och hennes kompis som hette något jag inte lade på minnet slipper det. Sedan kom även Helena som jag skickade ca 17 sms till bara för att hon hatade sitt sms ljud. Oj vad kul det är att ha humor. Matchen slutade med vinst för Haga med 3-2 och det var faktiskt rättvist. Nu ska inget matchreferat komma, men tro det eller ej, jag saknar fotbollen. Jag var även välkommen tillbaka för att träna när jag kände för det :D. Men ska nog inte göra det ändå. För tydligen så behöver man vila någon gång också, Vila är överskattat.

Skola imorgon. Oj vad underbart. Ska träna med alla innebandyelever, så det blir väl beeptest, snabbhetstest, styrketest och lite andra test skulle ja tro. Sen efter alla test möjligtvis 15 min småmål ;) haha.

"Tro inte på allt du hör, och bara hälften av vad du ser"

Caroline Hansen

Den innan OS-finalen i tennis..

Tjenna !

Igår satt jag som fastklistrad framför TV:n i 5 timmar! Kollade på tennisen, och jag som inte ens tycker om tennis egentligen. Men men är det spännande så är det och det blir till at tkolla på finalen idag med :D haha, får väl hoppas att Aspelin/Johansson avgör lite tidigare ;) haha.


Är inte så mycket ör test och horoskop och sånt som man skickar vidare, men svaren här var faktiskt bra och kul :) Prova tycker jag :)

http://www.secret-loves.com/index.php?test=1424209

"Vi gör inget bra förrän vi upphör att tänka på hur det bör göras"

Caroline Hansen

Den efter Falkenberg..

Tjenna !

Jag vet att alla läsare där ute har saknat mina inlägg, men jag var ju som sagt iväg. Det var en fantastiskt resa och vädret gjorde att det blev alldeles, alldeles.. Underbart! Haha, Ne, men sällskapet var trevligt, Tessi, Ida och Frida vi kan göra en bok intressant. Det är inte illa av oss. I vilket fall hände några saker som kan vara nödvändiga för er att veta, ja vet, skriver bara livsavgörnade saker, men som sagt, det vet ju ni kära läsare om några.

På väg till stugan från toaletten (nej det fanns ingen toa i stugan, men dock så fanns riktiga toaletter, så det var inte som i Thailand att det fanns ett hål i marken, över förväntan!) I vilket fall, jag och Ida (även kallad Kludde) går helt fredligt och pratar om nästa sommars lista (den kommer i slutet av inlägget). Helt plötsligt ser vi en laserstråle framför oss. Vi kollar på varandra och inser det faktum; LASERMANNEN ÄR EFTER OSS! efter att vi flyt i panik tillbaka till stugan slår vi oss lugnt ner och spelar kort. Sedan händer det, återigen ser vi den röda laserstrålen på väggen, Ida flyger i panik upp, blir träffad på utsidan av foten faller handlöst framåt av smärt rakt på Tessi, det hinner gå ca 5 sekunder sedan hör jag hur Ida, ja gråter, eller skrattar lite svårt att höra skillnad ibland. Det är dock inte helt bevisat. Ida kan även ha hoppat upp och snubblat på mattan, och fått såret på foten vid något helt annat tillfälle, vi är inte helt säkra. Men vi kör på den första historien.

Massa annat intressant hände också, men man måste vart där för att fatta det ;) Jag och Ida kom mycket nära varandra unde resan. Och Ida, din köttfärsSÅS vi hade till Tacosen, ja säger bara; Gudomlig! och eftersom jag inte äter sallad på tacos så är det helt okej för dig att ta med händerna då. Men bara i salladen!

Vi skrev även många fina dikter några utdrag;
W-lund
Du är min bästa kund
På två sätt
Det ena är att du alltid prickar rätt

Min vän och livssjäl
Du kommer att födas om till en säl

Ni passar som a hand i a glove
He will give you a life long love
(uhh, jag kan rimma på engelska, det trodde ni inte)

Du tar hem ett pris
I att se ut som en gris
Och lukta fis


Lovade att avsluta med "Att göra sommaren 09"
- Åka på spökresa (Frida har en bok där det står om platser där det finns spöken)
-Fånga en kanin i en håv
-Komma på mer saker att sätta på listan

"Vänskap utan förtroenden är som en blomma utan doft"

Caroline HansenDen innan trippen..

Tjenna !

Imorgon kl 9.00 drar jag iväg till Falkenberg med Knatte, Fnatte och Tjatte (eftersom jag är äldst och mognast får jag vara Kalle). Så ni kommer tyvärr inte att få läsa mina mycket intressanta blogginlägg förräns på onsdag-kväll tidigast. Jag är ledsen men sådant är livet bara. 

Idag började OS, Olympiska Spelen, lite onödigt att ha invigningen idag när några fotbollsmatcher redan spelats, fast det är ju trots allt Kina vi är i. De har alltid varit lite speciella, ja menar porslin?,. Okej, det är en bra uppfinning kanske, men innan Kristus liksom. Det är ju då livet börjar så att säga. Vad skulle man med porslin till innan man kunde ge bort  det i julklapp till någon avlägsen släkting. Jaja, men alla har vi ju olika hobbyer. Terrakottarmén? Men nödvändigt att skydda en kejsare med lerfigurer. För det  är ju inte svårt att ta sig igenom eller vaddå? De uppfann ju krutet hur svårt är det att spränga liksom. Nog om Kinas historia. Olympiska Spelen de flesta idrottares dröm (trots att min kära innebandy inte är en OS-gren, än, så kan man ju drömma ;D). Måste säga att det togl ite tid för mig att förstå i vilken ordning de gick in i, ja menar det verkade inte logiskt. Sen kom jag på att det var enligt det kinesiska alfabetet. Eller okej,  kommentatorerna sa det, men genom mitt ihärdiga lyssnande kom jag på det.
  Heja Sverige friskt humör, det är det som susen gör, Heja heja heja!!

"Prata inte med mig när jag avbryter".. Okej? För när jag avbryter så ska du vara tyst!

"Kärleken kommer och går, vännerna är de som består"

Caroline Hansen 

Den med de amerikanska lagarna..

Tjenna !

Här kommer ett antal amerikanska lagar...

" I Florida riskerar ogifta kvinnor att att kastas i fängelse om de hoppar fallskärm på söndagar."

" I Carrizozo, som ligger i New Mexico, får orakade kvinnor inte visa sig offentligt."

" I Florida kna kvinnor bötfällas om de blåser håret."

" I Miami är det förbjudet för män att visa sig offentligt i klänningar utan axelband."

" I Eureka, Nevada, är det inte tillåtet för män med mustasch att kyssa kvinnor."

" I Tennessee är det olagligt att fånga fisk med lasso."

" I Maryland är det förbjudet att vara ovänlig mot ostron."

" I New York-stadsdelen Brooklyn är det inte tillåtet att låta sin åsna sova i badkaret."

" I Alabama har man bestämt att det inte är tillåtet att köra bil med ögonbindel."

" I Illinois är det förbjudet att äta i en brinnande restaurang."

" I Urbana, Illinois, är monster förbjudna innanför stadsgränsen."

" I South Carolina är det enligt lag förbjudet att utan tillstånd simma omkring i offentliga kloakledningar."

Källa: Töntar och Tabbar, dumt sagt och gjort under tusen år

"När du gått så lång att du inte orkar ett enda steg till, har du bara gått hälften så långt som du klarar av"

Caroline Hansen

Den med nya fotbollsregeln..

Tjenna !

Tro det eller ej, men är på ganska dåligt humör. Tydligen så har man ändrat reglerna i fotboll, vilket då givetvis man inte kunde tala om för Hjalmar Jonsson, man får alltså inte nicka med bakhuvudet om man har armen uppsträckt i luften. Det spelar ingen roll om bollen träffar handen elelr inte, är det i straffområdet ska det tydligen bli straff. Aja, men det är väl bara att acceptera reglerna eller?. Ja, jag vet att de gjorde 4-2 sen, men vid ett 2-2 läge så tror jag inte att IFK hade gått upp med fullt manskap på deras planhalva vilket gjorde så at tde fick chansen, eller? Måste bara säga att Robin Söder är fan kung ju :). Han är lika gammal som mig för sjutton. 

Innan detta med den nya regeln inträffade så vart dagen fin faktiskt, började i Habo sen till Tessi och planera Falkenberg trippen innan det bar av till träningen :). Alltid lika kul att träffa allt folk igen, oj vad jag har saknat er <3. Sjukaste dagen har det vart med, träffat på allt folk typ, ex Kajsa som jag inte trodde jag skulle f åse innan skolstarten ;), haha, den tjejen har alltid något för sig xD

"En gång är ingen gång, två gånger är en gång för mycket"

Caroline Hansen

Den med dikten..

Tjenna !

Weeej, har fått tillbaka min mobil, (femte likadan i ordningen) Så hoppas att den efter 9 lagningar och 4 telefonbyten fungerar :D. Haha. För övrigt så har min älskade INNEBANDY dragit igång igen och jag är ÖVERLYCKLIG för det är typ de bästa som finns <3<3

Jag vill att du finns här
när jag behöver dig.
Jag vill att du tröstar mig
när jag är ledsen
Jag vill känna dina armar om mig
när jag behöver trygghet.
Jag vill att du ger mig all din kärlek.
Jag vill torka tårarna
och känna mig lycklig.
Men det går inte så länge du
inte finns här.

Ganska logiskt, men sådan är ju världen också! Har även tänkt på en sak, de flesta låtar och dikter är ganska egoistiska, "JAG vill känna DIN trygghet"
"JAG vill ha DIG i mörkret"
o.s.v. o.s.v.

"Kedjan är inte starkare än dess svagaste länk"

Caroline Hansen

Den i väntan på Carro..

Tjenna !

Förlåt för den dåliga uppdateringen, vet att ni saknat mig xP, hahaha. Har i vilket fall varit mycket att göra, Åkte ut till Thea i lördags vid 2, (för då går sista bussen ut till henne) Sedan var vi där hela dagen och gjorde allt möjligt, och seriöst, hon bor i värsta herrgården typ. As stort. Har massa roliga djur :D. Bl.a rottwailern som alla var as rädda för ;) haha. Sen kom typ massa och ja, ska inte uttråka er med detaljer. Söndagen efter vaknade man 06.20 efter ca 1 timmes sömn, klarvaken och gick och kollade barnprogram, sjukt roligt, den var den lilla båten Elias som åkte in i dimman utan sin lilla räddningsbåt (som var som en hund) följde efter :/ illa asså. Då åkte han ju vilse, men som tur är blev han räddad av helikoptern som jag inte kommer ihåg namnet på. Ja det var en riktig rysare, men sen efter det kom ju klassikern; Pingu. De var på tivoli och köpte glass. Mycket underhållande måste jag säga. Sen blev det scones till frukost innan alla fick lyssna till min gudomliga sångröst när jag sjöng. Det var singstar och började med att två mindre bra sångröster skulle framföra den, det tålde vi ju inte så jag fick sjunga "total eclipse of the heart", "kids in america" och andra klassiker. Som tur var så var alla sånger på engelska, och som de flesta är jag bättre på att sjunga på negelska än svenska, tyska, turkiska och andra språk. Mycket hörvärt. Fick den vanliga responsen, efter två "toner" AS GARV, haha, det måste fan vara mitt partytrick, min gudomliga sångröst :P
 På söndagen blev det pizza i mitt älskade Habo. Mycket gott!. Sen bara hem kolla på VÄNNER :). Tyckjer synd om dem som inte gillar Vänner, det är livets program så att säga :)

Nu sitter man och väntar på Carro, för precis som de flesta bor hon mitt ute i vischan någonstans, just för Carros del är det Taberg. Det kanske några vet, med det höga berget där man kan köpa en liten räkmacka för typ 65:-. Bästa beskrivningen jag kunde komma på. Sen drar TRÄNINGARNA igång idag :) WOHOO !

"Långa människor är mer kvicktänkta. Man har nämligen kunnat visa att långa människor lyckas bäst vid intelligenstester. " Ja, Paris är nog ganska kvicktänkt, hon är full, ska ta en taxi någonstan, men ser en bil, snabb idé jag kör den.


"Vid en middag beror det inte så mycket på vad som står på bordet, utan vilka som sitter vid stolarna"
Caroline Hansen

Den där jag hatar tidiga bussar..

Tjenna !

Ni kommer bli sjukt förvånande, om ja inte chockartade, men Jag! började dagen med att sola och slappa :O. Kan ni tänka er? I vilket fall hade huset för mig själv ett tag så de blev musik på högsta nivå och stek ute i trädgården med en iskall cola breedvid. Mmm, det är livet det ;) haha. Senare bar det av in till stan igen för att sedan åka heeela vägen till Kättilstorp, ni som inte vet vad det ligger, typ världens ände, men min älskade Frida bor ju trots allt där. jag kom dit vid, 6, 7 typ halv 8 ;) haha. Var iallafall  där innan Ph. Jag och Frida tjockade oss med cola och ostbågar ska ta tag i mitt liv...(när är dock ej bestämt !?!.) Senare kom även Malm, men eftersom vi talar om världens ände så gick sista bussen redan halv 12, surt. Men bussresan seriöst jag träffade mig, Carro, Fia, Kajsa som 20 åringar. (Ph, de var alldeles för omogna för dig. Men självklart hittade jag dig också, ensam stackare i handikapp-sätet med en portfölj i ena handen, glasögonen på sné och sitter och halvsover. Haha). I vilket fall, det var vi seriöst. De var ganska fulla och jag lyssnade på allt (A), men kul var det :). Dock så är ju det stora problemet att de inte kan tajma några bussar och att bussarna (typ de vanliga 1,2 o.s.v) Alltid ska vara försenade också. Men med trevligt sällskap på Östra Centrum löste sig de också :P.

Är du också drabbad av problemet att du vill äta fettet från 1 km gurka, men du inte vet vart någonstans du kan få tag i en så lång gurka?. Gör som jag, ät en jordnöt istället, fettinnehålelt är detsamma :)

"Always look at the bright side of life"

Caroline Hansen 

RSS 2.0