Den mad nagelbitaren..

Tjenna !

Efter ännu en dag i solen (vilken dag i ordning har mindre betydelse (A). haha). Så sysselsätter jag mig just nu med min favoritsysselsättning; att göra Ingenting!. Men jag har trots det gott samvete efter ännu en löparrunda i Afrika-hettan, och vem sa att den globala uppvärmningen var dålig ;) hehe. Dock inget mer snakc om vädret, är ju trots allt mina mor- och farföldrar som är pensionärer och ska inte ta deras favoritsysselsättning ifrån dem.

Kollade på Kalmars match idag, oj oj oj, har inte en nagel kvar, hur spännande som helst från början till slut. Kalmar hade i och för sig en 3-0 vinst från bortamötet, men om det skulle hjälpa var det bara gudarna som visste. Efter Elms första mål började man lugna ner sig lite i alla fall, och när de gick in med ledning i paus så ja fanns hoppet fortfarande, men vi vet ju hur starla Racing är. Matchen fortsatte och när racing gör reducerar till 7-1 i 89:e minuten är jag nog inte ensam om att ha bitit ner alla tio naglar och sitter minst en halvmeter ovanför fåtöljen. kalmar hade haft lite tur och stänkt in en 7 mål, men Racing var på gång, underskatta aldrig en motståndare!. Blev väldigt lättad när slutsignalen gick och Kalmar är vidare med 10-1 totalt.

"Man bör säga sanningen, men alla sanningar bör inte sägas"

Caroline Hansen

Den efter 1-1..

Tjenna !

Dagen har tillbringats med Jonna på stan :). Mycket trevligt, Alcamos salladsbar är att rekomendera måste jag säga. Tittade runt lite, Jonna köpte ny telefon, as fin var den :). Första frågan hon ställer till han som står i kassan: "Vad är det för hörlurar?": Jag trodde jag skulle dö xP haha. I vilket fall så var det inte walkman lurar (eftersom det inte var en walkman telefon) Så hon övervägde starkt att byta. Dock så blev det c902 sen :). Lite avundsjuk bara, eftersom den är lite bättre än både min första w880 och den fjärde w880 som jag snart får efter den 9 lagningen på 1 år (men troligtvis kommer även den att gå sönder, satasar på att komma med i guiness rekordbok med flest antal likadan mobiler, får man mycket pengar för det?). Iallafall, hon kom nyss hem från sommarbandycupen (som jag är lack som fan på att jag inte kunde hänga med :@). Vinst blev det för dom där nere, GRATTIS!.

Har tittat på IFK-Basel, synd att det bara blev 1-1. Men måste säga att man kan  ha rätt kul med Basels namn om man anstränger sig. Typ Safari, kommentatorerna säger "här är Safari", vilket kan låta som "Han är på Safari" samtidigt som man ser ett bakhuvud fullt av hår på någon annan spelare (och detta ser ut som, ja en typ lejonman eller nåt ;). haha). Sen var det något mer kul med men det kommer jag inte ihåg xD haha,

Gissa vad det står på arabiska: (Tänk på att läsa från höger till vänster ;P)

ﻰﻥﺕﺕ ﻭﻰﺵﺵﺕﺕ ﻰﻘﺞ ﻘﺕﺕ ﺩﻱ ﻙﻱﻥﺩﺕ ﻘﺮﻘﺏﻰﺵﻙﻘ

"Idag är första dagen på resten av ditt liv"

Caroline Hansen

Den med Lill-Platon..

Tjenna !

Ännu en slappardag idag, kanske ska ta tag i mitt liv imorgon, får se hur jag gör :P. Haha. Har inte gjort så mycket mer än att stekt lite i solen och KROSSAT alla familjemedlemmar i mastermind. Hehe.

Den unge Platon, mer känd som min filosoferande lillebror. Han såg ett flygplan idag och började att filosofera om att släppa ner saker från flygplan. Jag säger då att jag inte skulle ha något emot om någon släppte ner en säck med pengar framför mig. Helt lugnt för mig liksom. Han börjar då filosofera ännu mer, "man kan ju ta säcken om det inte står; denna säcken får ni inte ta för Mr X ska hitta den inom 24 timmar och hittar han inte den då så får ni ta den". (Ja för de hade ju skrämt iväg såå många) Men tänk att det kan vara svårt om den hamnar i en rosenbuske i Jönköping och man startar i typ Stockholm eller Dalarna. Jag som är oseriös säger då sändare och typ GPS som visar. Men då börjar han prata om om att man måste stanna med flyget. Och gude vet vad xD Mina vänner jag tror min lille Platon har kommit på nästa stora svenska serie. (Typ som kommer ni ihåg det gamla tv-serien "på rymmen") Nästa succé, "Hitta miljonen".
Haha, det var i vilket fall väldigt roligt att lyssna på xP,


"Det stora är inte att aldrig misslyckas, utan att resa sig varje gång man faller"

Caroline Hansen

Den med chocken på morgonen..

Tjenna !

Dagen började som alla andra måndagar med ett gympass när man väl hasat/dragit/ sig ur sängen. Mamma kom för att i 10 minuter påpeka att "det är inte bra att sova så länge, hur ska du klara av skolan sen", "du sover bort hela dagen", "kolla, solen går redan snart ner", men det var det sista argumentet jag fruktade mest över, det som gjorde att jag till slut samlade kraft nog för att orka upp, "Caroline, går du inte upp nu så får du ingen frukost", (ja tror det eller ej men det finns faktiskt få, ytterst få som kallar mig Caroline, usch måste jobba på det). I vilket fall, FRUKOST <3, dagens höjdpunkt, tänk att inte få uppleva det denna måndagsdag, trots nära på hjärtattack, med tårar i ögonen (jag var i chock mina vänner, eller så berodde det på allt gräspollen som jag hittade på min kudde, är inte helt säker) så fick jag till slut min frukost. Mmm, detta får mig att längta till morgondagens frukost :P haha.

"Dom blev typ blinda va min asgrymhet". Hahah,citat från senast sedda filmen xD"Gårdagen är historia, morgondagen är ett äventyr, men idag, det är en gåva"

Caroline Hansen

Den med tipset mot bråck..

Tjenna !

Efter att för första gången på några dagar sett civilisation (Jkpg), så gick man ner till vätterstranden och bade lite med brorsan, så om ni såg två idioter som kastade en limegrön badboll till varandra så var det inte vi, för vi dök efter föremål på botten. Senare bar det av upp till Stadsparksvallen för att se J-Södra - IFK Gbg i U21. 2-2 slutade matchen för övrigt.

Vad kallas den arga kålen?
-Surkål

Hur man botar bråck utan en operation:
En fullmåne natt, på en galgbacke, så svingar man en dödhöna i luften, tre gånger, sen begraver man den i trädgården.
Något för er med sjukhusskräck kanske? Ett plus är att det även botar vårtor.

"En gång är ingen gång, två gånger är en gång för mycket"

Caroline Hansen

Den med Nu vet ni..

Tjenna !

Idag har vart en oerhört slitsam dag som avrundades med TV-spel innan det blev att åka och hämta en pizza och nu sitta och kolla vad youtube har att erbjuda en sådanhär dag. Haha, men här kommer det ni alla har väntat på...

Hur du vet om en kille inte har kommit ur garderoben än:
1. Han luktar aldrig svett (mer åt lavendelhållet)
2. Han kan prata känslor
3. Han skär aldrig skidbacke på osten (tar han mjukost istället så är det ännu ett tecken)

Källa: Amanda och Sofie ur "en ängels tålamod"

Så är du tveksam, kolla efter detta och du får troligtvis svaret...

"Den dagen, den sorgen"

Caroline Hansen

Den där jag inte kommer på någon rubrik..

Tjenna !

Klockan närmar sig redan halv 2 och jag har knappt vaknat :O. Inte bra med tanke på att sommarlovet tar slut redan den 18/8. Gråter floder ner för mina kinder. Hur ska jag någonsin klara av skolan, iår igen!. Räcker det inte med 11 år redan? (Ja, jag räknar lekis/nollan kalla det vad som helst för ett skolår). Mittenåret är alltid jobbigast med. Stackars, stackars mig, haha.

Ser ut som att dagen blir en repris från gårdagen. SLAPP! Och detta behövs kan jag lova, ska kolla om jag klarar av att inte träna idag, har inte funkat hittils denna veckan och lär inte funka idag heller, eftersom jag känner mig rastlös redan nu. Blir väl att åka in till staden efter lunch. Har nu haft min uppvilningstid ute i ingenstans, där ingen kan nå mig för att tekniken har inte kommit så långt än, här lever vi fortfarande som man gjorde på stenåldern. jag pratar om Habo mina kära vänner.

För er som vill ha ett gott skratt hänvisar jag till mina kära favoritsidor

http://www.tjuvlyssnat.se
http://www.tjuvtittat.se

"Ingen dag är sig den andra lik"


Caroline Hansen

Den med citaten..

Tjenna !

Denna dag tyckte jag att jag förtjänade att slappa heela dagen :). Så det gjorde jag genom att sätta mig ute i trädgården när solen tog som bäst, bli sådär pefekt röd/bränd och få så där lagom ont (tar någon på mig lovar jag att det hörs åtminstonde till Köpenhamn) innan jag (som vanligt) övergår till den alldeles ljuvliga färgen; kines-gul. Innan detta hade jag dock sprutat lime i hela håret, hade hört att det då skulle bli solblekt, detta gjorde så att jag fick en hel svärm med underbara flugor surrande runt mitt huvud. Som man säger på tyska; Wunderbar. Hehe. Men jag överlevde och har tom så små mén efter detta att jag kunde gå ut och springa på kvällen. Korsade bara ca 10 myggsvärmar (nytt rekord) och kommer kanske ha under 35 myggbett imorgon. Men jag ska inte klaga, fast som Nalle Puh säger; "Hur underbart det skulle vara att ha en Riktig Hjärna, som kunde tala om saker och ting för en."


Veckans Kärleksproblem:

Hej, jag är en tjej på 16 år. Jag har ett STORT problem, när jag träffar en ny kille så blir det jämt en sådan där pinsam tystnad och sedan vet vi aldrig vad vi ska gör autan bara sitter. Jag vågar inte ta första steget till något, hur ska jag göra för att visa att han ska ta första steget? Jag vill även verka mer avspänd och inte som nu sitta och skaka med fötterna och benen under bordet. Jag hoppas att du kan hjälpa mig med detta. Tack på förhand, MVH fegisen
 
Hej Fegisen!
Ja, det var ett problem du hade. Jag hoppas verkligen att du inte skakar så mycket att du välter ner något från bordet, för DÅ lovar jag att det blir pinsamt. Här kommer ett citat som har hjälpt mig under många år, prova och hoppas på det bästa.
"För att verka avspänd och helt tillfreds kan man gnola tiddeli-pom några gånger på ett vad-ska-vi-göra-nu-då-sätt."  

All kärlek /Hahansen

Har du också ett kärleksproblem du vill dela med dig av, tveka då inte att skicka ett mejl till; jik.hansen@hotmail.com och hoppas på svar.


"Skjut inte upp sådant till i morgon som precis lika gärna kan skjutas upp till i övermorgon"

Caroline Hansen

Citat av: Nalle Puh och Mark Twain

Den med listan i slutet..

Tjenna !

Träffade min Ida på vätterstranden idag tsm med Annér, Saarnak, Erik och några av hans kompisar. Iallafall. att träffa Ida var dagens höjdpunkt :). Men saknar min Carro <3 som fortfarande är i Göteborg, hon äter som bara den med och allt äter hon, ex en gång åt Carro en stege, och blev hög, en annan gång åt en linjal och blev mätt och en tredje gång åt hon en lampa, lös i magen dock.

När ni klagar på skolan, svarar era föräldrar då med; "var tacksam för tiden du får i skolan, det är ingenting mot ett jobb och ni har det så bra så". Ja, det får jag med, vad gör man då när ens pappa vill att man ska göra hans "skolarbete"? (Han är idrottslärare och tycker då inte att han har någon som helst användning av den kursen han måste gå, det är någon datorkurs och man ska använda word och powerpoint och liknande) Jo, detta betyder ju att JAG får sitta och skriva först ett veckorbrev som han ska lämna in, (dock hyfsat nöjd med det) sedan ska jag även göra en powerpoint presentation åt honom. Allt detta slit :/. Haha. Men man får ju tillbaka det någongång :) haha.

Vad är en blogg utan en lista ?

Här är några saker ur min "Saker som ska göras innan jag dör" lista

*Lära mig att surfa
*Besöka Australien ( mitt favoritland :), ska dock flytta till Kalifornien)
*Se alla Vänner-avsnitt ( Har sett de första 8 säsongerna på box, och eftersom jag har TV så har jag Troligtvis redan sett alla ;D haha )
*Åka svartpist (avklarad)
*Hoppa fallskärm (om jag får göra lumpen så är mitt första val fallskärmsjägare)

De är väl de största sakerna men sen är det ju lite smått och gott annat också
*Välta en ko (Ulle inspirerade mig och detta är ju ett måste alltså)
*Hoppa över "fontänen" i Mullsjö
*Springa från Jönköping till Habo
*Fiska upp en gädda med ett bete som ser ut som huvudet på Sofia (bara för att se om det nappar liksom)


"Ta inte livet på för stort allvar, du kommer ändå inte ur det levande"

Caroline Hansen


Den med alla fans..

Tjenna !

Det tog en dag sedan tröttnade jag på att vara en seriös bloggare. Finns ju så sjukt många seriösa ,så då kan ju ja ta och vara en av de lite färre oseriösa ;) haha. Lite jobbigare kanske men ack så mycket roligare. Hehe.

Måste bara säga att jag förstår och lider med alla kändisar. Själv är jag en sjukt stor idol för alla små på min gård. För att skryta lite sådär lagom liksom ;) haha. Kan knappt gå ut så kommer en liten unge med sina 1 miljard frågor i minuten. Ex dagens, skulle gå ut och skjuta lite med klubba och boll, går väl kanske 1-1,5 minut, sen får jag frågan är du Mattes storebror, (ja vet bror? jag är väl så feminim man kan bli :O) svarar vänligt; ehh va ? innan frågan kommer igen, är du Mattes storebror, (igen det var alltså inget vanligt fel) "eeh, ne men jag är hans storasyster" " Jahaa, okej" helt chokad, och detta var bara början, mammas utfrågningar efter en sen kväll, eller resa med kompisar känns som värsta barnleken jämfört med detta. Jämförde mig med stora filmstjärnor, kan inte ens träna utan att ha massa fans efter sig. Men ja, som man bäddar får man ju ligga. Det går ju inte att göra mer åt saken.

Ska dra ner till vättern nu och försöka dränka några fiskar. Har även skrivit en lista på saker ni ska leta efter om ni letar efter Sanna "da fatass"

Så vet ni att det är Sanna " da fatass"
*Hon blir påkörd av en parkerad bil
*Hon kastar en sten mot marken, och missar
*Hon ställer sig på en stol för att få högre IQ
* Hon är ganska tjock, så när hon har en gul regnrock på sig så ropar folk efter taxi.

Nu ska ja bege mig.

"Lev livet, och låt leva"

Caroline Hansen

Den med det första inlägget..

Tjenna!

Nu kan inte jag heller stå emot trycket längre, alla har en blogg och så då även jag ;) haha. Ska bli kul att se hur länge detta håller i sig då ;).

Iallafall, dagen har sett ut följande, med Tessi och hennes familj ut till deras sommarstuga, steka lite i solen (man kan se en BLÅ himmel för första gången på jag minns inte hur länge) så detta uttnyttjade vi till Max. Hann även med att spela tennis, något som jag mot all förmodan inte är en stjärna på :O haha. Jag och Tessi van 1! set mot hennes pappa och bror. Haha, men som vi sa, man kan ju inte vara bäst i allt, hehe. Tog oss även ett dopp i sjön, eller, a det var bara jag som vågade gå i, men skönt var det ändå :) haha. Mycket trevlig dag var det iallafall. 

Så nu sitter man framför datorn igen efter att ha slökollat på någon film jag hittade hemma. Får se vad det blir av morgondagen, blir väl ut och springa en liten runda iallfall, får inte komma efter i mitt eget upplagda tränings schema :P haha.

"Never let the fear of striking out, keep you from playing the game"

Caroline Hansen

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0