Den efter SM-finalerna..

Tjenna !
Åkte ner till Malmö på fredagen, förberedde lite, mycket bra faktiskt. Sen var det ju SM-finalerna på lördagen, IKSU-Mora och Storvreta-Dalen. Höll på Mora och Dalen för att de var underdogs, alltid kul med storvinnare på oddset, kul när det går bra för andra liksom. Men vart inte riktigt så. IKSU gjorde 7 mål för mycket för att förlora, och Vreta vände i tredje. Kul Jul! Men Grattis er, som sagt alltid roligt när det går bra för andra.
Rätt kul dock att jag smiter in till min plats när det är nersläckt och ca 20 sekunder till tekning, inser först 10 minuter senare när någon petar på ryggen, att bakom ja men där hittar vi 5 JIKare, randoom  ! Fick även träffa världens bästa danska i Cecilia HANSEN DiNardo ! Började nästan gråta då. Hon lyckade med bedriften att undgå att hon blev utsedd till årets spelare i Danmark. Bra där! men GRATTIS ! Fick även träffa Sara B, men inte snek hon med någon bulle till mig inte, riktigt besviken. Sjönk en placering på min vän-lista där.. eller ?
Med andra ord, en riktigt rolig helg, bra innebandy, bra folk bra allt !
Men för att inte hela tiden vara så glad så känner jag att jag vill citera en vän, "Avgå alla" !
"Tur är inget man får, det är något man förtjänar"
Caroline Hansen

Den med listan..

Tjenna !
Var ju tydligen någon viktig fotbollsmatch igår, ja jag håller på Chelsea, men asså, 1 mål på 90 min, det är orimligt att man ska behöva kolla på det. Så det var ju synd att det vart lite telefonkonfernas under tiden, precis lagom, då kan man se de viktiga repriserna. Och jag och Anna, hann även med att starta våran lilla lista vi ska ha gått igenom innan vi dör. Vi är på god väg måste jag säga.
Hade även glömt bort hur jobbiga 600-meters intervaller är, de enda jag kan säga är, DÖ 600-meters-intervaller DÖÖ ! Men det blev snarare så at tdet var jag som dog ! Inte alls lika bra..
Så nu sitter jag med min broccoli-soppa till frukost framför smurfarna, klockren film det där alltså. "Azraaaeel, are you dead ?? "
"Always look at the smurf way of life"
Caroline Hansen

Den där gårdagen äntligen är över..

Tjenna !
Hade en såndär otroligt bra dag igår. Börjad emed att klockan ringde 05.15, superkul verkligen. Som en Zoombi tar jag mig up till jobbet och det första som händer är att mina skor är borta, får då blanda lite en sko 39 och en sko 40, att jag ens fick ner foten i en 39:a är rätt bra däremot. Sen fick jag typ värödens största blodblåsa på fingret när jag klämde mig.
När jag sen skulle ta bussen hem från jobbet så stänger chaufförren dörren precis när jag stigit på, vilket gör att jag kläms mitt emellan bussdörrarna, standard nu, och flashbacks till första dagen på gymnasiet då precis detsamma skedde. Gjorde då även ifrån mig ett "ehhehehahhahha-läte" vilket gjorde att jag kallades det i ca 6 månaer framöver, bra start på gymnasiet så att säga. Men man lär sig av sina misstag och den här gången var jag relativt tyst ialf.
Men dagen den är givetvis inte över, för när jag är inne på Maxi en sväng och ska gå ut igen, ja men då går jag in i glasdörrarna. Man tackar så mycket för varningen av att det fanns en dörr i utgången !
"Kedjan är inte starkare än dess svagaste länk"
Caroline Hansen

Den med mixmatchen..

Tjenna !

Spelade i lördags en mixmatch med herrarna, hälften killar och hälften tjejer i samma lag. Kul grej tänkte jag. Kom i samma formation som Hadelund, Hovlund, Mitell och Johan Anderson. Hmm, ja det är bara 4 spelare, men att spela med Johan Anderson är helt klart som att spela powerplay, killen måste kunna klona sig under match, för normalt är det inte. Att sen dessutom ha Hovlund som springer 100 m på samma tid som jag springer 20, jag behövde inte göra allt för mycket i onödan så att säga. Men men rolig match, dock gick vi förlorande på sudden, 10-11. Orättvisst resultat och det var helt klart och mycket enbart domaren fel, som vanligt !
Hej och Hejdå från oss !
"Ångra inte det du gjort, för en gång var det precis vad du ville"
Caroline Hansen

Den med mardrömmen

Tjenna !
Hade en sån fruktansvärd mardröm inatt. Drömde att jag hade skaffat katt, och sen skulle jag iväg en helg, så någon skulle ta hand om katten. Men den hade glömt att ge den mat och sen när jag kom hem glömde jag också att ge den mat. Då skulle den äta upp mig, den fick huggtänder och kastade sig på mig. Jag försökte låsa ute den men det gick inte, när jag kom till sängen var den där ändå och skulle försöka hoppa på mig och den fräste sådär som bara en ilsken katt kan, vi fajtades i tvättstugan och på något sätt lyckades jag få in katten i tvättmaskinen men den kom ur därifrån ändå.
Vaknade upp helt kallsvettig men somnade om igen, problemet var bara att jag lyckades drömma samma dröm igen !
"Lev varje dag som att det vore din sista"
Caroline Hansen

Den där jag återvänder..

Tjenna !

Eller ja, återvänder och återvänder är väl kanske ett lite starkt ord, den där jag återkommer med ett inlägg, så att jag kan ha ett uppehåll på ytterligare 3 månader kanske är mer rimligt. Men det blir ju en alldeles för lång rubrik. Jaja, nu är jag här ialf, och då ska man göra det bästa av situationen, för det har min mamma lärt mig.
I vilket fall, nu så här i påsktider har jag gått och köpt mig ett gult ljus. Vilken design också, önskar VERKLIGEN jag hade kunnat lägga upp det här så att alla kunde titta på det, gärna fixa till extra i bakgrunden också så att alla kan se min flotta lya i bakgrunden, men så hade jag ju vart tvungen att diska, och plocka undan lite. Allt för jobbigt. Känner att jag börjar tappa tråden lite, frustrerande, men som sagt, man kan inte lite på talang, man måste träna för att bibehålla den. Vilket påminner mig om att jag får inte glömma att sjunga i duschen i morgon, självnotis!
Så där, nu är det kanske dags att fira påsk, dvs kunna sova, för det är det ända som görs under påsk, godis äter jag tillräckligt ändå. Annars har jag haft fullt upp under påsken, dock inte som en av mina kunder idag trodde, när han hälsade mig välkommen tillbaka från Blåkulla. Han tyckte även att det var kul att jag fortfarande gick med min kvast, missade den lilla detaljen att jag sopade...
"Lyckan finns att hämta för den väljer att hitta den"


Caroline Hansen

RSS 2.0