Den där min säsong är över..

Tjenna !

Så hände det, det som inte får hända, en knäskada i första bytet uppe i Ö-vik, så det var sådär lagom roliga 59 minuter av matchen jag fick sitta med knät i högläge och vara nervös för hur det skulle gå. Vinst dock, helt underbart och vi har fortfarande allt i egna händer, vinst fredag och söndag och det finns ett Elitserielag i Jönköping nästa år. Vi plockar fram vinnarskallarna för det är nu det gäller !

För egen del blir det att puscha och stötta så gott det går från sidan av, just nu tar jag mig fram med hjälp av två extra ben (kryckor) och det är inte alls kul. Efter att totalt 5 olika läkare kollade på knät på Ryhov så fick jag röntgas, men ingen skelettskada, så det är bara att hoppas på att jag snabbt får tid för magnetröntgen. Men måste ändå säga att det är lite status att komma till sjukhuset och de känner till en genom idrotten (så stor är daminnebandyn i Jönköping)

Våga inte uttala mig om något just nu, utan väntar bara på svar, och det är ju som sagt väntan som är värst! Och det värsta med skadan är absolut inte att ha ont, lite smärttröskel får man ju ha, men att inte få/kunna spela tårarna forsar i floder bara av att tänka på det! Och det var tydligen ingen bra idé att spela med kryckor, det gick inte hem..

"Det kommer en morgondag"

Caroline Hansen

Den med bloggdrottningen..

Tjenna !

Bloggdrottning är vad jag är! Ohja!

Om två veckor så kommer innebandysäsongen vara slut samtidigt som jobbet kommer bli betydligt mindre. Vilket innebär att jag inte kommer ha ett liv, eller kommer jag det?

Som sagt först blir det dubbelmöte mot Ö-vik i helgen, hemma fredag, borta söndag, en dag i buss lärdag! Livet som innebandyproffs har sina fördelar det med, (proffs=en gratis klubba varje säsong)

Får se vart våren slutar, och framförallt, får se vart hösten börjar.

"Allt är inte guld som glimmar"

Caroline Hansen

Den efter seriesegern..

Tjenna !

22 raka vinster, varav 3 i sudden! 20 poäng ner till tvåan och elitseriekval väntar nu tre veckor framöver, start på fredag borta mot Sala Silverstaden! Sedan väntar Telge hemma för att sedan ha ett dubbelmöte mot..Ö-VIK! En resa genom Sverige dessutom! Avslutas den 3/4 hemma mot Sala ! Nervöst !

JÖNKÖPINGS IK

"Det är inte över förrän slutsignalen ljuder"

Caroline Hansen

Den 500:e..

Tjenna !

Tänk er in i scenariot..

Du sitter på ett spinningpass, cyklar för fullt, benen går av sig själva för att du egentligen inte orkar mer, instruktören säger "Res er och öka motståndet 3-4 cm", då inser du att du redan har på högsta motståndet och lyckas ur din trötthet få ut de få orden. Tillbaka får du av en annan deltagare "men vrid hårdare då"...

Ja men då blir man sådär lagom glad!

"Lämna det förflutna bakom dig"

Caroline Hansen

RSS 2.0