Den där jag egentligen ska plugga..

Tjenna !

Ja, jag vet att jag borde plugga, men va fan. Datorn hemma är trasig så när man för en gångs skull kan vara ute på internet så vill man gärna göra lite annat också ;D haha. Orkar inte med nåt, lärarna tror fan vi är datorer eller nåt ska lära oss hur mycket som helst i ALLA ämnen, hade man bara haft ett så kanske det hade funkat men va har ju 10 olika ämnene :/..

Jaja, det händer inte mycket och jag börjar tappa mitt blogg-sting, är väl för att man inte är inne i rytmen när det tar så lång tid mellan inläggen ahhaha ;). Iallafall, säsongen har dragit i gång med ett antal träningsmatcher så just nu kretsar hela livet kring livets grej: innebandy !!

"Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge"
Caroline Hansen

Den där jag skalar ärtor..

Tjenna !

Livet leker och allt är bra, eller?
 Du tar en tallrik i skolan fyller den med mat och grönsaker, lite ärtor osv. Är det då bara jag som är normal och skalar mina ärtor? Ja menar, man ska ju inte äta skalet, eller? Detta ska då givetvis alla kommentera, men jag tycker det är normalt, och gott, jag rekommenderar alla som inte är så jävla konservativa att prova på detta! GOTT!

Sedan en annan sak, hur många visste att om man ritar med whiteboardpenna på naglarna så går det inte bort. Ne just det. Så klaga inte på att jag gått med röda naglar, jag fick inte bort det ! Dock använt aceton nu och det gick bort. Men hur ska man kunna veta det liksom ? Inte alls lätt!


"När det är som värst, då kan det bara bli bättre"

Caroline Hansen

Den hos Paige..

Tjenna !

Sitter nu hos Paige och lyssnar på Georgie aka Svetlanas musik dvs ljudböcker eller introt till HC Dalens hemmamatcher. Spelade kotte innan och självklart slog team Caroline/Caroline team Jonken/Fisen STOORT ! . Ingen tvekan om saken liksom ;).

Igår slog vi Huskvarna IK med 6-5 efter straffar :D. Huskvarna ledde med 4-2 efter 3 x 20 min, men vi vann straffläggningen med 4-1 :D

Målskyttar:
Chadde 1
Hansen 1

Straffar:
Hansen 1
Frida 1
Amanda B 1
Chadde 1

När det är derby är alla sådana detaljer viktiga JIK är BÄST I STAN :D..

Nu blir det av till musiktävlingen gissa artist och låt, seee yaaaa i JKPG !!1

"Allting som jag vill kan jag göra "

Caroline Hansen

Den där jag är på dåligt humör..

Tjenna !


Okej, ja vet jag är på sjukt dåligt humör och har vart det hela veckan, de två irriterande dagarna i början av veckan. Säger som katten Gustaf, "Jag hatar måndagar". Helt onödiga, och för att inte tala om i vilken from jag känner mig i just nu. Herregud !. Va fan, kurvan går rakt ner just nu, alla kategorier, och sen när allt känns kasst, vad får man då ? Jo läxförhör på naturkunskap om atomer, ohja kul. Sen är det 70 min i helvetet imorgon med matematik. Och nu tror väl alla att jag har nått botten, men nej, då  har jag fått träningsverk i mina triceps av att jag har spelat Wii. Nu då? Nej då det är inte slut äm, det kommer mer.. skolfoto, det är ett helvete ! Och vad hör man när man är hemma, Caroline var inte på så dåligt humör och 3 sekunder senare kommer den kära mamma frasen som man hör ett x antal gånger i månaden "det finns två sätt att göra saker, antingen stiger man upp på morgonen och tycker allt är skit, eller så försöker man se något positivt med allt och gör det bästa av situationen." Jaja, men det är ju kul när man har HELA VÄRLDEN MOT SIG!!

Men trots min svåra uppväxt jag går igenom just nu så finns det positiva ljusklimpar, jag fick en CHELSEA halsduk av min älskade Paige idag, hon har vart i London och shoppat loss. Köpte en äcklig Liverpool halsduk till Georgsson med, men hela hon är tappad bakom ett flöte. Och dra mig i örat och kalla mig Ingvar, jag börjar bli på bättre humör, hjälper alltid att skriva av sog och få folk på dåligt humör!

"Always look at the bright side of life"

Caroline Hansen

Den där jag inte kan koka ägg..

Tjenna !

Seriöst, jag kan inte koka ägg. Är helt värdelös i köket. Idag slog jag nytt rekord, det tog ca 25 min. Brukar ta ungefär 40 min. Pappa fick panik på mig. Men det går ju inte. De rinner ju hur jag än gör. Eller om jag väntar extra länge så spricker dom ju och blir helt oätliga. Jaja, men kan ju inte vara bäst på allt ju ;) haha.

Btw är heeelt sjukt seeg, träningen idag gick åt helvete, började med att jag glömt tröja så fick ha på mig JIK:s typ första matchdräkter, sjukt fina var dom i den piss-gula färgen på ärmana och stora delar av tröjan, sen var det även oerhört fin rklam och jag ÄLSKAR ju JIK:s förra logga. Superduper fin!. Lovvan hade på sig en tröja där det stod Espana på, det var tydligen deras nationaltröja. När Ihrman sa at tden var ful så säger Lovisa så här till Magnus:
"Magnus, de hånar mig, de säger att jag hör hemma med Hansen". Ja, ännu ett sådant roligt citat man får höra på träningaran ;D. haha. Glömde även cykelbyxor att ja under. Går u knappt springa utan.


"Imorgon är en annan dag"

Caroline Hansen

Den innan match..

Tjenna !

Har haft sjukaste drömmarna senaste tiden, igår natt drömde jag att jag dog. det var inte alls kul. Sen inatt drömde jag att jag var med i det gamla TV-programmet "på rymmen" om det är någon som kommer ihåg det. Iallfall sprang runt i skogen och var par med Stefan Liv. Haha, drömmar kan vara sjuka ibland. Iallfall, nu sitter jag och lyssnar till Hjalle och Heavys låt om Lasse Kronér, haha. http://www.youtube.com/watch?v=Llj4ECbtVw4 .

Idag blir det match, mot Tygriket 99. Ingen aning om vad kommer ifrån eller vart det är för lag haha. Inget att klaga på för tillfället men var lugna det kommer, det kan jag lova er.

nu ett citat av Ida som jag tycker är mycket bra ;D

"Vad du än gör, gör det med ett leende" 

Caroline Hansen

Den där jag är frisk..

Tjenna !

Har ÄNTLIGEN blivit frisk igen. Nu leker livet igen, förutom det faktum att jag tvingas till jordens helvete, skolan, med djävulen själv, våran mattelärare. Men aja, med livets vänner så löser sig det också ska jag säga dig :D haha. Vi klarade oss genom 70 min matematik idag också, helt sinnestråkigt.

Imorgon blir det match mot tygriket i idrottshuset kl 13.40. Nu ska jag kolla TV så hinner inte med att skriva så mycket. Hoppas ni alla förlåter mig för att det dröjer mellan inläggen, men ifall min kära, kära bror skulle kunna fixa datorn hos mamma med så kommer allt snart att vara som vanligt ;D haha, plus att jag är frisk nu så kommer bara mer i livets stad, så det kanske inte dröjer så länga i vilket fall.

MIN KLUBBA ÄR SÖNDER :(

" Ta ingen skit"

Caroline Hansen

Den där jag är tillbaka..

Tjenna !

Ni får ursäkta mitt uppehåll men datorn hos mamma går inte att använda och sen har jag varit på cup :). Just nu sitter jag hos pappa och är inte helt feberfri. Iallafall så har min underbara vecka sett ut. Kan väl börja med att berätta lite underbara saker med cupen.

Vi åkte i fredags till Västervik på försäsongscup. Förlorade mot ett elitserielag med 2-1. Men enligt deras hemsida så är ju vi ett av Sveriges mest talngfulla lag. KÄNN PÅ DEN! Hahahha. Det gick bra iallfall, och vi lärde våran kära tyska lite användbara ord på svenska, typ conteiner, sjuksköterska, asfalt och sådana vardlagliga ord. Mycket trevligt. Allt funkar prickfritt fram till kvartsfinalen mot Nybro, vi leder med 6,7-0 eller nått och det är ca 1 minut kvar. Vad händer då, om inte min värsta mardröm. DE JÄVLARNA SLÅR AV MIN KLUBBA!!!!. Vad har hänt med världen, vad har jag gjort ödet?
 Vi förlorade sedan semifinalen med 1-0 efter att Västervik gjort mål under ett spelavbrott. Tydligen har reglerna ändrats eller nåt och om man skjuter efter att domaren blåst och den går i mål ska det nu dömas mål till laget som sköt och inte 2 utv min för avsiktligt fördröjande av spel. Detta bevisas med att domaren efter matchen säger att han inte gjorde fel. Men jaja. Sådan är idrotten!

Själv börjar mna piggna till lite från sjukdomen nu, tackar som frågar ;D haha.

"Gammal kärlek rostar aldrig, och det gäller även vänskap"

Caroline Hansen

RSS 2.0