Den där tisdagar är min favort TV-dag..

Tjenna !

Idag när jag var hos sjukgymnasten så sa de på radion att en finsk man hae kommit hem från krogen en natt och var hungrig. Eftersom det var för lång kö till McDonalds så hade han gått hem för att steka en köttbit, trodde han, när brandkåren tillslut kom, så insåg de att han hade stekt sin täckjacka! Smart kille det där!

Dagen till ära så är det TISDAG ! Vilket betyder, först the mentalist klockan 20-21 och sen House klockan 21-22! och klockan 22 är det Phineas och Ferb! En hel kväll framför Tv:n med andra ord! Sådant som behövs en trist vardag som det är nu, i styckade korsbandstider.. Men jag är inte bitter ! Fick btw inte ens en glass idag eftersom de inte ens hade en laktosfri sorbet !!

"Livet har sina goda stunder"

Caroline Hansen

Den där bloggandet hade kunnat vara slut..

Tjenna !

Bloggen har ju liksom börjat gå åt det där hållet, neråt som man kan kalla de. Men det tar väl aldrig slut, fast i en ond cirkel som mer och mer börjar bilda en spiral. Eller nåt åt dt hållet.

Jag har iallfall den här säsongen lyckats med bedriften att gå upp i Elitserien och tagit Guld i de danska mästerskapen. Det är inte alla som har gjort !

Tittar iallafall nu på världens bästa barnprogram, en tonårstjej har blivit delad i två av sina småbröder. Sen har även en "ond vetenskapsman" gjort en hjälm som gör så att han kan styra ett näbbdjur, så att han nästan äter ett tuggumi från marken, och han SNOR en kundvagn från ett varuhus (efter att ha stoppat i pengar förståss).. JA humorn är på topp!

Ta till vara att läs igenom detta, då nästa inlägg kommer dröja antagligen några dagar iallafall...

"Allt är inte guld som glimmar"

Caroline Hansen

RSS 2.0