Den efter första dagen på jobbet..

Tjenna !

Började inte jobbet förrän kl 12 idag, så det blev en liten löptur på morgonen. Hade tänkt att köra lite backintervaller, men det finns inga backar här. Eller det finns en men den lutar så lite att det knappt är någon skillnad. Så fick springa lite i trappor istället. Det gick lika bra det, sjukt vad det kändes i låren efteråt. Finns även ett gym här på internatet så det blev ett litet tag där med. Åh vad jag känner mig duktig, haha.

Sen bar det av till jobbet. Tar inte ens 10 minuter att cykla dit så perfekt avstånd. Blev rundvisad, och det var av en polsk tjej så hon sa allting på engelska, och jo, med min engelska så var det lite svårt att hänga med ibland. Men jag lärde mig grunderna och det gick väl helt okej att ta beställningar efter ett tag. Var inne ett gäng med svenskar, då kände jag mig som hemma nästan, haha. jobbade hela 3 timmar, men det var rätt lagom första dagen faktiskt. Men tror jag kommer trivas bra, de var snälla allihop. Måste bara börja lära mig lite danska.

Sen var jag tvungen att handla, sjuukt vad det är dyrt alltihopa. Och seriöst vad det är tråkigt att lägga pengar på diskmedel, tvättmedel, ketchup och sådana grejer, typ sopborste. Men jag får iallafall den maten jag vill ha.

Saknar Campen sjukt mycket, och hade velat vara kvar de två veckorna jag skulle vart från början med!
"Saknad kan göra ont"

Caroline Hansen

Den där jag har flyttat in..

Tjenna !

Nu har jag flyttat in i lägenheten i Frederikshamn. Pappa och Patrik hjälpte till hela helgen och vi fick klart det mesta, ingen aning om vad jag skulle gjort utan brorsan, han fixade allt det tekniska. Jag är inte så bra på det. Assisterande tränaren har också hjälpt mig med massa praktiska grejer idag. Sen börjar jag jobba imorgon, så rätt på smeten så att säga. Angående språket, ja, jag har fortfarande problem med det, men det lär jag mig nog så småningom hoppas jag.

Ikväll är det första träningen med laget. Känns skumt att träna med ett annat lag än JIK, men någongång måste man ju pröva vingarna.

Ett klipp för er som vill veta hur vi gör på SSC! : http://www.youtube.com/watch?v=MOBJRIXMMaI så normala det går att gå!

för att påpeka det viktigaste på hela campen, resultaten De rutinerade vs. Bullarna

Beachfotboll: 6-0
Innebandy: 16-4
Volleyboll: hmm minns inte resultat men vi vann iallafall.

3-0 till det rutinerade!!

"Gammal är äldst"

Caroline Hansen

Den där det är midsommar..

Tjenna !

Idag är det midsommar, tjohej! Okej, jag åkte till Kajsa och var där i ca 2 timmar, längre hann jag inte eftersom jag måste packa, tar nu en paus på ca 5 minuter från allt packande. Usch, det känns hemskt att behöva lämna alla. Imorgon går flytten av. Men allt är typ färdigt nu, det känns okej.

Brukar skratta åt alla andra på felsms.com, inte lika roligt när man själv råkar ut för det :P haha, men nu kan jag bara skratta åt det, fast tänker dock inte lägga ut det här ;)

"Du gamla du fria"

Caroline Hansen

Den efter SSC..

Tjenna !

Sitter nu på stationen i Norrköping och väntar på bussen hem (FLASH BACKS). Tårarna rinner ner för kinderna, en vecka på campen i sommar är alldeles för lite. Men kände att det var inte rätt läge att ta ledigt första veckan från jobbet. Har i vilket fall haft en grym vecka. Tävlingen med Sara slutade dock i förlust vilket inte var jättekul. Men det har varit roligt att testa på att vara tränare och roligt att träffa alla nya men framförallt gamla ledare. Tråkigt att man inte syns oftare. har skaffat mig lite nya erfarenheter, somna absolut inte i kök 3, för min del resulterade det i söndersmulade riskakor med pizzasmak blandat med vatten. Snubbla inte när Sebbe Håkansson är i närheten, det får man höra då och sjung inte när du är hes.

Ska bli skönt att komma till jönköping i en dag, men kommer sakna alla så grymt mycket. Och på lördag går flytten av.

"Lev och lär"

Caroline Hansen
Den med SSC..

Tjenna !

Sitter nu näst sista kvällen i Norrköping och Stadium SportsCamp för den här gången. Jag hoppas att det blir en favorit i repris nästa år. Skulle kännas väldigt konstigt annars. I vilket fall, som alltid är det "hur mycket som helst" som händer här. Jag har tappat rösten, kan inte prata, och det blir vissa problem när man är ledare och tränare då. På gårdagens morgonpass gick det sådär att få fram det jag ville, fokus låg på knack-skott, men efter många om och men gick detta fram och man blir så stolt, en liten glädjetår faller nästan när man ser att de använder knack-skotten i rätt lägen, detta gjorde de ytterst sällan innan. Man blir så stolt när det tar åt sig, och volleyskott har de börjat skjuta också (efter att vi tränat på det) :)) dock väldigt skönt att ledarna under utbildning håller i sina pass nu, då ska jag kolla på träningen och kommentera lite, så slipper prata under den timmen.

Övrigt, De rutinerade vann Beachfotbollen mot Bullarna med hela 6-0, utklassning, de hade ett skott på mål och det kom ca 30 sekunder innan slutsignal och gick i stolpen. VIKTIGT ! Så just nu hänger en skylt i kök  3 med alla våra rutinerades autografer. Imorgon är det innebandymatch, ryktas om att bullarna inte har någon målvakt och att de rutinerade har en viss Caroline Hansen på högerforwarden i första femman, haha. Okej, visst båda är sant men det kanske är lite mer relevant att vi har landslags-Sara och superliga-Sebbe, de kanske tillför lite mer än jag, men jag vet inte, den som lever får se.

Ligger även under mot Sara(Catwoman) i X-kampen med 6-4. Hur många grenar det blir får vi se, som sagt uppe i 10 stycken nu. Jag har då vunnit de grenar som egentligen betyder något, som pingis, fussball, bollkastning i hål och frisbee medan Sara vinner de onödiga, typ singstar, guitar hero och basket, ni vet sånt där som ingen bryr sig om. Av någon anledning så vaknade alla Bullar med knäckebröd i deras säng och tandkräm på handtagen, vi har busiga deltagare här... eller? Jag har även lyckats somna i kök 3, detta resulterade i att jag fick krossade riskakor med pizzasmak blandat med vatten över mig, blivit Facerapad, därav relationsstatusen på Facebook och statusen om att jag skulle älska en viss Sebastian Håkansson. (funderar fortfarande på vem som gjorde Facerapen). Snubblat lite, och med tanke på att jag är rätt så hes så är mitt nya smeknamn "Hesen" och "Papegojan", men jag bjuder på det. 

Imorgon väntar som sagt matchen, vilket är dagens stora grej, det är även SportsCamp discot, vilket betyder ROSA HELIKOPTER !

"Var uppmärksam"

Caroline Hansen  

Den i Norrköping..

Tjenna !

Är nu på plats i Norrköping och SSC har tagit start. Hittills så har vi presenterat varandra, mycket rolig info. Skulle säga en stor talang, min är inte direkt dold, då jag snybblar över precis allt. Inledde allt snubblande med att min badtoffel viker sig och jag faller handlöst mot golvet. Inte konstigt att folk undrar vad jag håller på med, jag förstår dom faktiskt. Vi fick en handbok, där stod det mest användbara man kan veta under sportscamp, säg inte "hur bra som helst" inför J.P, skyll inte ifrån dig framför Macke G och var inte rädd för Areus. Bra vetande!

Imorgon kommer barnen, i år är jag tränare!

"Somna inte i kök 3"

Caroline Hansen

Den innan SSC..

Tjenna !

Idag bär det av till Norrköping och SSC. Ska bli kul att i år igen, sova 3 timmar per natt, vakna upp med tandkräm i hela ansiktet, bli fälld i matsalen och glida med brickan i luften, bli målad på benen för att man Nästan somnar i kök 3 (vilket inte är en bra idé), men det är alltid värt det ! :)

"Hämnden är ljuv"

Caroline Hansen

Den innan bio..

Tjenna !

Febern är helt borta, skönt. Förstår mig inte på min kropp ibland, inte första gången jag vaknar med skyhög feber (med tanke på att jag har 36 grader i vanliga fall så är 39 grader väldigt hög feber) för att sen när jag vaknar har den gått ner mycket och försvinner helt under dagen. Men ska inte klaga, den är ju borta nu.

Träffade Emma på IKEA idag, hjälpte henne att inreda deras matum på Jacobssons, själv köpte jag lite användbara saker, anslagstavla, spegel, papperskorg, iskubsform, besticksställ m.m, väääldigt kul att lägga pengar på måste jag erkänna.

Sen ut till Habo för att jag trodde att mitt körkort skulle ha kommit, men tji fick jag och fick åka tillbaka till Jönköping igen. Men hämtade min kokbok, herregud ska jag behöva laga mat själv?

Ikväll blir det att ta farväl av min underbara Fluff, hur jag ska klara mig utan henne har jag fortfarande inte kommit på, det kommer inte att funka. Tacka vet jag Skype. Har ramat in hennes "favoritkort" (det som är längre ner) på oss så att hon inte glömmer mig :). Iallfall, som farväl ska vi gå på kommisarie-Späck, det ska vara en komedi men själv kommer jag nog att gråta hela tiden, okej att jag gråter till alla filmer, typ lejonkungen, men nu kommer det vara dubbelt upp, känns hemskt att behöva ta farväl av sin bästa vän.."Kärleken kommer och går, sanna vänner kommer alltid att bestå"

Caroline Hansen 

Den med sista dagen hemma..

Tjenna !

Igår var några kompisar här och firade att jag fyllt 19 och tog hejdå av mig. Mycket bra kväll! Kommer sakna alla jätte mycket! Så var skönt att se alla samlade en sista gång..

Idag är det sista hela dagen som jag kan vara hemma, imorgon åker jag till Norrköping, är hemma igen den 24e, den 25e är det midsommar och då ska jag vara i Ks stuga, sen är det flyttdags den 26:e. Inte lång tid kvar i mitt älskade Jönköping så att säga. snart börjar ett nytt kapitel :).

Detta firades med att jag vaknar vid kvart över 2 inatt, huvudet känns dubbelt så stort och mina handleder kändes inte större än en blyertspenna. Gick upp för att ta febern och den var uppe i 38,9. Nu är den nere i 37 igen. Vill verkligen inte bli sjuk till SSC, men tror jag hinner piggna till idag, hoppas jag!

"I krig och kärlek är allt tillåtet"

Caroline Hansen

Den med fobier..

Tjenna !

Ja, får väl ta och erkänna att jag är mänsklig och att även jag har fobier. Har dock kommit på att jag borde göra något åt detta. Satt härom veckan inne i köket i en kvart med dörren stängd och hyperventilerade pga av att en geting var i vardagsrummet. Inte okej, men är sjukligt rädd för getingar. Idag möttes jag även av min andra fobi, någon som rör mina armveck, var tvungen att ta ett blodprov för att kolla allergi och givetvis ska de kolla armvecken, varför kan jag inte förstå. Satt och var nära till tårar, även till döden kändes det som. Och sjuksjöterskan pratade med mig som om jag vore 4 år (kunde se ut som det kanske när jag först inte visade upp armvecket och höll emot när hon skulle vända på armen), iallafall så satt hon och sa "du är så duktig så" "nu kommer det bara att kännas ett litet litet stick, sen är det över" och jag trodde jag skulle dö på allvar när hon sa "det är inte som ett getingstick, utan bara som ett myggbett". VARFÖR NÄMNER FOLK GETINGAR I MIN NÄRVARO?!? Jag var seriöst påväg att hoppa ur stolen och springa därifrån.

Men nu ska jag vara stark! Man måste möta sina rädslor för att dämpa rädslan!

"Den som fruktar döden, har förlorat livet"

Caroline Hansen

Den med körkort..

Tjenna !

ÄNTLIGEN!! Nu har jag tagit körkort, och det var verkligen på tiden, haha. Hade både teori och uppkörning idag. Så nu är den gröna skylten borta, och jag slipper dö av nervositet när jag sätter mig i bilen :P haha. Körde även själv första gången, Felicias mamma vågade låna ut bilen så att vi kom upp till träningen :) Vi klarade oss, jag får vara nöjd :)HAPPY!

Nästa grej på listan; Norrköping på fredag!

"Du måste lära dig att älska dig själv, innan någon annan kan älska dig"

Caroline Hansen

Den med studentbilder..

Tjenna !Jag och K på flaket

Jag och K, närbild på flaket

SP3C på morgonen hos Paige

Jag efter utspringet

SP3C i klassrummet innan utspringet

Jag och TK på flaket.

Tack SP3C för en underbar student!

"En bild säger mer än tusen ord"

Caroline Hansen

Den efter studenten..

Tjenna !

Igår var det den stora dagen som vi alla väntat på i 12, nästan 13 år (om man räknar "lekis" till skolan haha)
Började redan kl 07.00 hos Sophia. sen vidare till skolan, med prat i klassrum, "övning på utspring" och vanlig avslutning i Kungsporten. När klockan slog ca 13.40 så sprang vi ut till Dressman-låten följt av Riverside. Sen var det inte svårt att hitta familjen med skylten. Med tanke på att den var gjord av en innebandyklubba och hade innebandybollar på så stack den ut lite från mängden, fast det stod Caroline på den så tror jag att de flesta fattade att det var min.

Sen var det flaket som gällde. Det roligaste med hela Studenten. SP3C hade lätt det bästa flaket. Musik ständigt och 27 studenter som sjunger med. När vi kom tillbaka till Sanda så sattes "We are all the winners" på. stämmning, sorgligt, många tårar eftersom vi kommer skiljas åt.

Sen hem och fira med släkten. Mormor kommer med sina oslagbara kommentarer. Fluff och Jagge kom, Fluff är 92:a och Jagge 88:a så när vi sitter och äter frågar mormor: Jaha, så är ni lika gamla eller. Patrik är inte sen att kommentera: Ja, men de ville inte ta studenten. Smart, hade de varit lika gamla så hade de troligtvis inte suttit där. Sen sitter jag och öppnar min morbrors paket, fick en korg med massa "bra-att-ha" saker till flytten och så hade han skrivit något på alla paket med. På ett stod det "att ha vatten eller annan västak i", mormor är inte helt med och säger helt seriöst "Ja, det kanske är ett badkar". alltid roligt med upplivad stämmning.

Sen träffades hela klassen hos Robban och tog farväl av alla en sista gång.SANDA SP3C <3

"Inget försvinner så länge minnet av det finns kvar"

Caroline Hansen

Den med skolans avslutningsmiddag..

Tjenna !

Idag så har skolan anordnat en avslutningsmiddag för oss, trevligt trevligt. Förra året så serverade min klass så vet ungefär vad det är som väntar. En dukad storparkett och potatissallad, fats de kanske varierar sig iår? Ska bli kul att äta med klassen i alla fall har vi knappt gjort sen ettan eftersom vi har olika lunchtider varje dag, elelr som i trean när jag slutat innan lunch nästan varje dag.

Imorgon ska vi pynta klassrummet, yeah!

"Kasta aldrig sten i glashus"

Caroline Hansen

Den efter Sandas bal..

Tjenna !

Igår var det baldag på Sanda. Alla träffades hos K innan, och var mycket tjusiga i sina klänningar och kostymer, och jeans och Peak-tröja för min del. Nej, jag gick inte balen ;) haha. Men jag var där innan, trodde jag kollat upp så att jag hade batteri i kameran, men givetvis, när jag tagit ca 3 bilder börjar "lågt batteri" att blinka. Men jag hann i alla fall få några bilder.
 

Paige i bakgrunden till vänster, GC framför henne, jag i de snygga kläderna och den ännu snyggare posen, och den stilige mannen är Troje! Kortet taget av K:s storasyster.

Kollade sedan på alla nere på Stora Hotellet, sen gick jag, Fluff, Flis och Tildak och gymmade. Tildak höll i passet, så jo det blev rätt jobbigt, mina dips-muskler kan inte röra sig idag, och jo min 10-års plan mot magrutor, den börjar ta form ;) haha.

Igår hade mamma köpt flyttkartonger till mig, ja jag fattar vinken, kanske ska börja packa ner lite nu och inte låta allt ligga i högar på rummet. hmmm,

"Bra karl reder sig själv"

Caroline Hansen

Den efter idag..

Tjenna !

Hade en mycket trevlig kväll igår. Tack alla för den. Tiden bara sprang iväg, kul att träffa så mycket nytt folk, och kul att kunna hjälpa er till erat MVG, Patrik och William.Inte för att gjorde mer än att jag skrev ett tacktal (tillsammans med K). Grymt bra arrangerat av er, riktigt imponerad!

Idag blev det till att njuta av det underbara vädret, sen kan jag inte skjuta upp det längre, jag måste börja fixa iordning lite med all packning. Rensade ut garderober hos mamma idag. Sjukt vad man hittar gamla minnen längst in. Satt och grät när jag hittade allt. Känns sjukt, om 3 veckor så bor jag i Danmark. Tiden går så grymt fort. Men ska ju bli jättekul så det är ju positivt :) haha. Jänns som at tdet mesta börjar komma på plats nu, saknar en TV bara, men jag fick ta med Xbox:et, Tv-spel och DVD i ett, kan ju inte bli mycket bättre :)

Sen var det träning, långa intervaller, 7x1,3 km, och styrka efter det. Det tar på krafterna så att säga, men känns alltid lika skönt efter ett tufft pass att var helt slut i hela kroppen :)

Studentveckan börjar imorgon och avslutas på fredag då jag tar studenten!!! efter dte en vecka hemma sen den 18 blir det Norrköping fram till den 24, och sen går flyttlasset den 26!!

"Tiden läker alla sår, men vad händer med ärren som består"

Caroline Hansen

Den efter storstädning..

Tjenna !

Igår så rensade jag hela mitt rum hos pappa, det tog tid. Fattar inte hur mcyket skit man kan samla på sig egentligen, hittade en gammal lila ryggsäck inte större än att en ananas hade fått plast, vad jag nu haft den till vetifan. Men det roligaste av allt, jag hittade min gamla dagbok sen jag var 10-11 år någonting. Läste en del och skrattade så jag grät. Hade massa listor på allt och ja herregud, kul var det i alla fall. Jag vet även en som kommer bli överlycklig, min lillebror, hittade två stora kartoner med serietidningar, framförallt Kalle Anka, haha kommer bli som julafton när han får de av mig. Men det kändes ändå sorgligt att behöva rensa allt, att veta att jag inte kommer bo i "mitt rum" längre.

Idag ska jag hjälpa Patrik och William att få MVG i deras projektarbete, haha. Min förtjänst verkligen isåfall.

"Framgång föder vänner, motgång testar dem"

Caroline Hansen

Den där Emma Jacobsson fyller år..

Tjenna !

Igår var det den efterlängtade "hajken" vid Åsasjön med klassen. Mycket trevligt. Tråkigaste var att jag tappade ett örhänge när jag badade, så bara för att jag tappade det ena måste jag köpa ett nytt par, illa. haha. Men det var mysigt, jag och Mathilda tävlade vem som kunde flest låtar, stackars Nordh fick höra på våra ljuva stämmor. Gamla minnen med klassen pratades, Sofia kom med leken att alla skulle skriva en fråga om sig själv. Jag vann inte på den. Som uppgift för kvällen hade jag fått att ta med chips, köpte 1 kg, det gick åt, mest som brännved. Kul att kunna stå till tjänst. Men vi lyckades ialf hålla igång elden. Svinkallt blev det senare också, ingen som skrattade åt min vinterjacka då längre, eller mössa, eller vantar, eller tjockayllestrumporna som ser ut som en älg (det är horn och ögon och lite så fastsytt) eller jo älgstrumporna skrattades det fortfarande åt. Jenny tålde inte röken sa hon så hon satt med solbrillorna på kl 12, var nog lite svårt att se.

Jag och Carro gick ialf upp till henne och sov några timmar innan det var avslutning med Sanda innebandy. Fick Geisha av 1orna och 2orna, mmm undra vem som valde det (tack Lyck du vet min stora kärlek till Geisha) sen en tröja och en ask med Merci av Peter och Jocke, de berättade även vad man skulle komma ihåg va treorna, det tal jag fick gick ungefär:
Jaa, vad kommer man komma ihåg av Hansen, *skrattar* haha vad kommer man Inte komma ihåg? Från att ha stått i mål på skol-sm i ettan då vi inte hade någon målvakt, till att simma bland ankor efter en boll och de individuella träningspassen då du klädde målen som julgranar.... Sen lite mer, duktig osv. 
Känner att jag har gett ett gott intryck de här 3 åren.

MEN NU FÅR VI INTE GLÖMMA DET VIKTIGASTE AV ALLT !!!

EMMA JACOBSSON FYLLER IDAG HELA 22 år !!! GRATTIS GRATTIS GRATTIS !!!

ha en riktigt underbar dag!

"Det går inte att lära en gammal hund att sitta"

Caroline Hansen

Den innan hajk..

Tjenna !

Började dagen med en "föreläsning" med Andreas Andersson, blev mer att han blev intervjuad, men men, jag och K uppskattade att han kom, väldigt mycket :). Sedan skulle jag hjälpa K med hennes tacktal, hon fick för sig att skriva ett rim, det blev till att jag skrev allting. Hoppas det är uppskattat på handbollens avslutningsmiddag. Fick även veta alla mina betyg, men de tänker jag inte skriva ;) haha. kan dock säga att jag skulle kommit in på idrottsvetenskapliga i Umeå som jag tänkte gå redan för 4 år sedan, (senaste intagningspoängen var 10,3 tror jag)

Ikväll blir det "hajk" med klassen, ut till Åsasjön och grilla. Imorgon avslutning med innebandyn kl 8.30, slutar sedan, och känns som att det blir några timmar i solen om det är fint väder. 

"Den som vågar vinna, vinner. Den som är rädd att förlora, förlorar"

Caroline Hansen 

RSS 2.0