Den med rådjuret..

Tjenna !

Jag blåste inte bort, men jag såg ett rådjur när jag var ute och sprang :) ascoolt, det spranf upp på stigen precis framför mig så jag höll på att springa in i det. Det var ett kid typ hur gullig som helst, verkligen jättesöt :) så nu har jag varit glad sen dess, inte var dag man ser ett rådjurskid inte :).

Filmkväll blev det också, varför sätter jag alltid på filmer jag inte borde se? Irene Huss [Aireene Hass] som Paige utalar det, usch! den var hemsk så jag kommer nog inte till att få så mycket sömn inatt inte! Som vanligt efter att ha sett en som jag kallar det, skröck så blir det komedi, så att man rensar tankarna lite, blir nog lite Vänner, för att sen se "Dude weres my car" innan jag somnar! Brukar bli den filmen för att kunna sova..

"Guld förblindar många, kärleken förblindar alla"

Caroline Hansen

Den med ovädret..

Tjenna !

Och även idag är det oväder här, just nu är jag dock påväg för att ge mig ut och springa ändå. Får allvarligt talat panik, på gränsen till klaustrofobi om jag ska sitta inne här länge till. För efter att ha sett två filmer och lite Vänner-avsnitt behövs det göras något, har inte ens behövt laga mat eftersom jag åt gårdagens rester. Den här dagen kunde lika gärna aldrig ha existerat!

Nehe, om jag inte blåser bort blir det nog en kväll framför TVn som gäller! 

"Never let the fear of striking out, keep you from playing the game"

Caroline Hansen

Den med jobbet..

Tjenna !

Idag gick det otroligt bra jobbet måste jag säga, ett gäng svenskar berömde mig tom för mitt språk "Vilken otroligt bra danska du pratar, det är verkligen lätt att förstå dig". Varpå jag dock måste svara "eehh aa jag är svensk och flyttade hit för några veckor sedan, men tack ändå :)". haha. På tal om något annat, det spelades Westlife på jobbet idag, och hur glad blir inte jag när "More than words" spelas :) MMMM!! :)

Lyckades och göra massa desserter och kaffe på köpet tom, plus att det var många svenskar där idag så jag förstod vad de sa, det är alltid positivt :) och det var skönt att få några extra timmar, ju tjockare plånbok jag har desto gladare är jag :) haha. (och tills jag hittar min überrika hockeyspelare och vi bor i Californien så får jag tjäna ihop till det själv)

Btw har kommit upp i över 400 vinster på Harpan nu! Siktar mot Guiness rekordbok!

"En sann vän är någon man kan dela tystnaden med"

Caroline Hansen


Den där vädret suger..

Tjenna !

Jag lyckades fylla på min mobil själv igår trots allt, och gud så stolt jag är just nu :). Blev ingen volleyboll igår, men det blev en tur till stranden med DiNardo, som btw måste vara något slags språkgeni eller något, för att förstå min svensk-engelsk-danska kan då inte vara lätt. Men det funkade och det var roligt att göra någonting :)

Idag har det varit mulet, regnigt och allmänt tråkigt väder hela dagen. Så fick passa på att städa lite innan morsan kommer och hälsar på, kan nog vara rätt bra, haha. Har även hunnit fixa mitt stopp i diskhon :), äntligen det kanske var på tiden eftersom det varit stopp sen jag flyttade in, haha.

Om exakt en vecka spelar jag min första träningsmatch med Frederikshavn! :)

"Det är mänskligt att fela, men gudomligt att förlåta"

Caroline Hansen

Den där jag skulle fylla på min mobil..

Tjenna !

Jag funderar på om inte jag skulle ta och bli kock, igår gjorde jag kyckling, ris och bearnaisesås, och jag behövde bara smsa mamma en gång för att fråga om jag kunde ha riset kvar i påsen när jag kokade det eller om jag skulle ta ut det. Och till råga på allt så blev det gott också, stolt, stoltare, Hansen!

Idag hade jag tänkt fylla på min danska mobil, så jag gick ner till telia för att köpa påfyllning, fick ett kort och när jag kom hem för att fylla på mobilen så ska man ringa ett nummer, och hon som snackar, hon snackar i 180 och jag förstår inte ett ord, så det gick inte så bra, tar med mig mobilen till träningen så får någon annan fixa det, herregud vad jag känner mig handlingsförlamad då jag inte ens kan fylla på min egen mobil!

"Det som göms i snö kommer upp i tö"

Caroline Hansen

Den där jag haft ännu en effektiv dag..

Tjenna !

Känner mig så duktig så! Idag har jag fixat ett danskt personnummer. Det var lite knepigt i början då jag egntligen var tvungen att ha ett arbetskontrakt för att få ett personnummer och jag var tvungen att ha ett personnummer för att kunna få ett kontrakt. Men det löste sig tillslut, jag hade hoppats på tat få samma fyra sista som jag har i Sverige, men sån tur hade jag inte. Har även skaffat ett bankkonto så att jag kan få någon lön, han som jobbade på banken var inte så haj på engelska, vilket betyder att jag fick prata en blandning av engelska, svenska och den lilla danska jag har lärt mig, det lät inte vackert. Men nu är allt sådant fixat tror jag!

"Delad glädje är dubbel glädje, delad sorg är halv sorg"

Caroline Hansen


Den extremt effektiva dagen..

Tjenna !

Men herregud vad jag har varit effektiv idag. Började med att diska några dagars disk, och göra rent i diskhon, detta följdes upp med att sopa och damma hela lägenheten, torka speglar,fönster etc, och det är nog ungefär allt jag kan göra i städväg. Hann även med att tvätta och laga en gourmetmiddag; lax och stektpotatis med bearnaisesås. Skulle även göra lite sallad, det slutade med att hela matlådan (har inga tallrikar utan äter i matlådor) blev full och jag fick sitta coh äta grönsaker från en matlåda och själva maten från en annan, men det gick lika bra det!

Funderar nu på om jag är värd lite glass eller något, har ju varit duktig och både sprungit och kört fys. Det känns nog som att en ben and jerry ligger varmt om hjärtat!Det kommer kännas tomt i höst att inte komma tillbaka till SP1-2-3C.

"Bättre en fågel i handen, än 10 i skogen"

Caroline Hansen

Den där nattjobbet är över..

Tjenna !

Nu är nattjobbet över. Man kan nog säga att det har varit så roligt det går att bli när man jobbar mitt i natten i ett främmande land. Haha, jag och Anne spelade innebandygolf, hon hade med sig en puttbana mitt i natten. Massa fulla danskar pratade med oss, jag har ingen aning om vad de sa dock, men le och se glad ut, det kommer man långt med! Fie aka Fido aka Sid kom även och gjorde oss sällskap kl 6 i morse. Då försökte jag lära dom Lena Phs "det gör ont"-dans. Jo det gick sådär kanske man får säga, inte jättebra men helt okej ändå. Har ändå varit ganska underhållande, men är ganska trött nu, sov några timmar när jag kom hem, men vill inte vända på dygnet så ska försöka komma i säng hyfsad tid ikväll ändå :)."Always look at the bright side of life"

Caroline Hansen
Den mellan jobbpassen..

Tjenna !

Har nu påbörjat nattjobbet. Jobbade föregående natt 12 timmar, gick sen direkt vidare till resaturangen där jag jobbade ca 3,5 allt som allt blir det 16 timmar i sträck (jag räknar bilturen från det första till det andra jobbet som arbete). Bra jobbat. nu är det ca 30 minuter kvar innan jag åker iväg för att påbörja mitt andra 12 timmarspass.

Men det var faktiskt rätt roligt att jobba natt igår, jag har lärt mig att säga 20 på danska "tyyyvee" och roligt "shouuvt" stavas sjovt. Läste även en broshyr på danska, Anne fattade inte riktigt vad jag sa ibland ändå. Sen spelade vi innebandybowling med tomflaskor, hänga gubbe på danska och gjorde pingvin-glasögon. Inatt är det golf, pingvin-golf nörmare bestämt som står på schemat. Klädseln är också betydligt mer rutinerad för denna natten, underställ, raggsockar, tjocketröja, mössa och vantar!

Fast jag måste dock påpeka att det hade varit ganska roligt att vara i Norrköping på SSC-avslutningen också, men förhoppningsvis får blir jag bjuden dit nästa år också :).

"Det blir inte roligare än vad man gör det till"

Caroline Hansen

Den i brist på annat..

Tjenna !

I brist på annat satt jag och gjorde lite test på veckorevyns hemsida. (bra ibland att ta en paus från harpan, har nu btw kommit upp i över 500 spelade omgångar, beroende?) i vilket fall, jag har nu fått lära mig mycket om mig själv, och detta kan vara bra att veta:

Jag är kär, synd bara att man inte kan få reda på i vem, hade velat träffa denna lyckliga kille, än så länge får han heta Klas (det rimmar på kalas, vilket är mitt nya favoritord)
Jag är drömflickvännen, och om jag fortsätter i samma spår kommer vi vara lyckliga livet ut, undrar om "vi" är jag och denna Klas.
Jag kan allt om killar, Klas kan skatta sig lycklig tydligen..
Jag är inte utseendefixerad, nej det tycker jag tydligen är ytligt, men jag måste erkänna att jag dock hoppas att Klas tycker jag är snygg.
Jag flirtar med finess, och med min charm och utstrålning så lyckas de flesta flirter, inte konstigt att Klas föll för mig.
Sommarflirten är superseriös, Jaha, är denna "sommarflirt" med Klas då med? Men måste erkänna att jag blev lite rädd när det stod; snart kommer bröllopsklockorna att ringa. Är jag så kär att jag överger mina principer? läskigt!
Han kommer fria snart, men herregud där fick jag svaret. Ska vi gifta oss nu också, tycker nästan att det går lite fort fram, jag menar för 10 minuter sen hade jag ingen pojkvän och visste inte om att jag var kär.

Ja, men då har jag ju hela mitt liv framför mig, KALAS!. Så bli inte allt för förvånade om det kommer en inbjudan om bröllop snart.
Och btw, jag är ingen vampy och jag är en expert på Lindsay Lohans liv.

"Ligg alltid ett steg före"

Caroline Hansen


Den innan 16 timmars arbete..

Tjenna !

Vaknade precis från min 2 timmars powernap, riktigt skönt, och behövligt. Börjar jobba 00.00 i natt, efter jobbet med laget och direkt efter jobba på restaurangen är jag klar ca kl 16.00 imorgon. Verkar vara ett ganska jobbigt dygn jag har framför mig ;). haha. Men bara att bita i det sura äpplet, eller vad säger man.

Har svårt att vara ironisk för tillfället, mår alldeles för bra för det :) haha.Första träningsmatchen om 2 veckor!!! :)

"Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge"

Caroline Hansen

Den med musen i taket..

Tjenna !

Jag har de senaste kvällarna tyckt att det låter precis som att en mus går runt i taket. Jo, jag har förstått att det inte är det, jag har ju liksom inte sett någon. Men har ändå undrat vad det är som låter. Igår fick jag äntligen reda på det. Det är nattfjärilar eller något liknande. Jag har en lampa med en typ pappskärm runt omkring. De flyger in i skärmen och det är det som låter. Vilken lättnad, hade varit jobbigt att behöva sätta upp musfällor i taket..

Slutade jobbet tidigt idag, runt halv 12, så när jag komhem skulle jag bara ta en powernap på tio minuter, vaknade upp 2,5 timme senare. Tror jag börjar bli lite trött.. Fast tycker bättre om att säga att jag vänder på dygnet inför jobbet i helgen..


Tycker jag är värd en Ben-glass snart!

"Bättre ett ärligt nej än ett falskt ja"

Caroline Hansen

Den där jag inte är så förtjust i lök heller..

Tjenna !

Dagen började återigen med att skära grönsaker. Börjar vänja mig vid det nu, idag behövdes även löken göras. Vilket resulterar i att jag står och storbölar i en kvart medan jag skär denna. Tårarna flödar, det är sjukt, men jag förstår fortfarande inte varför man gråter när man skär lök.

Ser fram emot helgen då vi jobbar med laget, jag jag börjar jobba 00.00 natten mellan fredag och lördag, slutar 12 timmar senare, för att sedan ge sig på ett nytt 12 timmarspass 00.00-12-00. Taggad, javisst! Men det är skönt att få in pengarna så vi slipper betala så mycket när vi ska iväg exakt 5 veckor. :) Dock väldigt synd att missa avslutningen med SSC, hade vart grymt kul att se alla igen, men hoppas att man får komma tillbaka som ledare nästa år, isåfall är det ju bara ca 48,5 veckor kvar..

Btw, min frys jag har fått, den låter "KABOOOOM" med oregelbundna mellanrum, det är inte lätt att sova då..

"Alla är vi barn i början"

Caroline Hansen

Den där jag avskyr, ja verkligen avskyr morötter..

Tjenna !

Dagen började kl 9 på jobbet, innan dess är jag mest en zoombie så det räknar jag inte som dag. Skär sallad i en timme, sen börjar jag med alla såser, gjorde både guacamole och purjolöksdressing, nästan helt själv. Lite smått och gott mer. Sen kommer det, helvetet en hel kasse morötter, 10 kilo!! Dessa tar ca 2 timmar att skala och göra iordning. Som kocken sa; du vil aldrig se en gulerot i hele ditt liv efter dette, och jag kan inte annat än att hålla med!

Pappa är även här nere, så då bjöds det på middag (gott att slippa nudlar för en dag) och sen åkte vi och köpte en micro åt mig. Kul dock att expediten trodde att vi var på semseter och fick för oss att köpa en micro. Men men, en liten frys kom även med ner, så nu kan jag köpa och frysa in, gud så gott att slippa äta chickenbits i 10 dagar :)

Ikväll jobbar vi med laget, jag har ingen aning om vad vi ska göra för jag fattade inte. Men det ska nog gå ändå! Som man säger på ren Jönköpings-dialekt; de löser saj Tjaaboon!

SPANIEN 2007!


"Kärlek är känslan du inte kan beskriva innan du upplevt den"

Caroline Hansen

Den med lite bilder..

Tjenna !

Idag är ingen vanlig dag för idag är det en redig slappardag. Jobbade länge igår, och en lördagskväll på ett "inne-ställe" i byn är inte lätt att jobba på när man är ny. Men man utvecklas hela tiden, eller något i den stilen. Så därför kommer nu ett kollage då jag inte orkar skriva något.


Sara och jag, ledare i den legendariska grupp 4 under v.0 på SSC


Jag och Dessie, leganderer här med!


Julie, Jasmin och jag efter en träning. så gör vi i Danmark.


Endast för att jag älskar att stå målvakt på fotbollsstyraffar, ingen som helst press och räddar man blir man hjälte.


Pluttisarna, jag, Paige och Hillen, så stora vi har blivit, en flyttar till Danmark, en går in i lumpen och en flyttar till Umeå.


GC, jag och Soffipropp :) !

"Skönhet sitter i betraktarens ögon"

Caroline Hansen

Den där ja..

Tjenna !

Det här inlägget dedikerar jag till Sanna Hellgren (men alla ni andra också för gudsskull), min tjockiskamrat(vi som åt mycket) i mitt förra fotbollslag IF Hagapojkarna, som nu på senare tid har fått ändra namn till IF Haga (det fanns ju faktiskt även flicklag i föreningen, och då passar det sig ju verkligen inte att heta IF HagaPOJKARNA, icke sa nicke). Hon är nu i USA, LA närmare bestämt och jobbar som Au-pair och ville veta lite vad som hänt i mitt liv det senaste, och vem vill inte veta det? så here it goes.

Under vårterminen på mitt sista år på Sandagymnasiet så fick jag ett erbjudande från Frederikshavn Bulldogs att komma och spela med dom. Jag tyckte det lät intressant och åkte ner för att provträna. Det kändes bra, alla i laget verkade jättetrevliga, det kändes riktigt bra i klubben. Men sen är det ju inte bara innebandyn som ska fungera, utan jag måste även ha någonstans att bo och få någon inkomst. Första tanken var att jag skulle arbeta på ett danskt företag som sålde gräsklippare, jag skulle här ha haft kontakt med svenska kunder och prata svenska på jobbet, men det funkade inte, för då var jag tvungen att flytta ner redan i april, och jag hade ju skolan kvar. Så de fixade istället arbete på en restaurang. Var även där och pratade med chefen innan, och var jättetrevlig och det kändes bra. Boendet hjälpte de till så att jag fick bo på ett ungdoms sportinternat, en etta på 19 km2, egen toa/dusch och liten kokvrå. Allt såg väldigt bra ut och jag bestämde mig för att flytta från mitt älskade Jönköping och klubben i mitt hjärta, JIK.

Nu har jag bott här nere i 3 veckor och det känns fortfarande bra. Försäsongen med laget har börjat, och även om jag inte förstår allting, springer fel, snubblar/ramlar/halkar så känns det bra och lovande. Jag trivs väldigt bra. Arbetet går också bra, det är fortfarande lite problem med språket, men det går bättre och bättre, det är stor skillnad från nu och när jag kom. Och det jag ser fram emot mest är när laget i augusti åker till Leipzig, Tyskland för att spela Europacup-kvalet.

Ja, nu har du nog det mesta Sanna ;). Jag hoppas att du har det kanon over there och att du överlever "farfars" superrides genom city med bilen. :) Och jag har skrivit tillräckligt seriöst på bloggen för flera år framöver.

"Life goes on"

Caroline Hansen

Den där jag är "hemma" igen..

Tjenna !

Resan "hem" var så himla rolig. Först åka tåg, och vad säger man då? ÅKA TÅÅG ÅKA TÅÅG ÅKA TÅÅÅG! (HippHipp) Satt och la patiens i ca 1 timme, och tittade ut genom fönstret den andra timmen, sen var jag helt plötsligt i Göteborg. Tiden bara rann iväg.

Väl i Göteborg, så hans det inte med så mycket. Det var ner till hamnen för att invänta båten. Och den såg jag fram emot hur mycket som helst, det skulle tom J.P kunna intyga, att det går inte att se fram emot något mer än vad jag gjorde inför den här båtresan, ensam på en färja i tre timmar, det kan inte bli mycket bättre. Spelade patiens även här i ca 2 timmar, köpte en ganska äcklig korv, för det var det enda i matväg som fanns under 119 kr. sen var jag helt plötsligt i Frederikshavn och "hemma" igen. Så nu är det tvätt och städ som gäller! Yeah!

I vilket fall som helst har det varit jättekul att få träffa lite familj och vänner igen :).

"Guld förblindar många, kärleken förblindar alla"

Caroline Hansen

Den i Habo..

Tjenna !

Resan hemhem gick kanonfint. Båtresan bestod mest av kortspel. Jag gillar inte svensk skitgubbe, kan inte fatta att jag blev det, nu när jag tom flyttat utomlands och allt, kanske var därför, ödet tycker jag sviker Sverige.. Hmm.. tål att tänkas på! Kom sen till Göteborg och hade några strötimmar. Det blev McDonalds (smal) för att sen gå till Lejonet och Björnen på fredsgatan (smalare), och vem jobbar där om inte Malin :) har inte träffat någon på gamla jobbet på jättelänge så kul att se henne igen.

Skulle sen gå bort till Heden där GC, Kaj och Soffipropp jobbade, gick lite vilse, men hittade tillslut :) Och det blev en glädje som det bara kan bli när tjejer träffar varandra igen. Killarna som jobbade på deras jobb och stod precis jämte hånade oss endel, men vad gjorde det en dag som denna? Vi fick ju träffas igen.

Effektiv som jag var hann jag även med kvalitetstid med min mor som jag inte sett sen innan jag flyttade. Hon var nere i Göteborg. Gick till Burger King och drack milkshake (smalast). Hon garvade mest åt mina historier, jag har hunnit med mycket roligt på kort tid i Danmark!

Sen hem till älskade Habo, mitt i natten kom jag hem, och idag har jag bara gjort massa praktiska saker. Hämtat ut mitt körkort bland annat, en månad efter att jag fått det. Ser grymt hård ut på bilden, typ som om jag kom direkt från fängelset eller något. Blev nästan lite rädd för mig själv. Men skönt att ha det i handen.

Imorgon åker jag "hem" igen. Men det har varit skönt att vara i Sverige i några dagar. Kommer bli en gryyymt rolig resa. Ensam, först med tåg sen med båten. Och till en lägenhet som ser sådär välstädad ut efter att vi tre bandidos varit där. hmm!

"Man är inte äldre än vad man känner sig"

Caroline Hansen

Den där jag snart åker till Sverige..

Tjenna !

Idag bär det av hemhem, till Sverige och mitt älskade Jönköping, och Habo med för den delen. Fluff och Flis ska med ta båten hem så den åker vi tillsammans, men sen blir det en ensam tågresa mot Habo. Men ja, efter förra sommaren är jag väl rätt van vid tågresa från Göteborg. Fluff och Flis ska nämligen vidare sen mot Båstad.

Veckan har varit, underhållande. tyvärr dåligt väder, men den enda dagen det var riktigt fint passade vi på att ligga på Palmstranden. Själv brände jag givetvis min kritvita rygg, smart att somna när solen tar som mest. Fjällar sönder på näsan också och ser allmänt väldigt fräsch ut, hmm!

"Stora fötter - stora skor"

Caroline Hansen


Den med deras kommentarer..

Tjenna !

Nu har de varit här i ca ett dygn. Kommentarerna flödar, naturligtvis. Här kommer ett såkallat axplock.

Det första som händer efter att jag mött upp dem vid färjan och vi kommer ut i "friska luften"
Fluff: Shieet asså, det känns ju som att man är utomlands..

Imorse när vi beger oss ut för att ta oss ner till stranden:
Fluff: Asså, det känns ju inte som att vi är i Sverige..

De två alternativen att göra, spela film eller kolla xbox.

Bara för att påminna dig Fluff, Danmark är inte Sverige, två olika länder!

Sen när vik änner för att klaga lite..
Fluff: Men asså, jag kan ju inte hjälpa att jag inte har något hål mellan benen..
(Mellanrum mellan låren så att de inte stöter emot varandra när man går, kan dock misstolkas..)


Kul att de är här, snart vankas nog en NHL-turnering, och nere i Danmark är jag obesegrad..

"Gammal vänskap rostar aldrig"

Caroline Hansen

Den där Fluff och Flis..

Tjenna !

Nu är äntligen fluff och Flis här, vi har varit i min lägenhet i 45 minuter, de har fortfarand einte bestämt klader ;) hahaha. Men snart komemr vi nog äntligen iväg :)

Ja det kommer bli en underhållande vecka! :)

"fly on the wings of love"

Caroline Hansen

Den där allt är "typ vanligt" igen..

Tjenna !

Jo, men nu börjar allt bli som vanligt igen. På jobbet har jag hittills lyckat slå sönder ett glas, och sen vält ut en öl över hela golvet. dock fick jag två tjejer att skratta så de dog när jag snubblade och spillde ölen. (det var någon som hade lagt en väska på golvet bakom mig som jag gick in i, jag hade fullt upp med att hålla i brickan med alla dricka och väskan stod inte där innan jag vände mig om) Men det är sånt som händer fick jag till svar av "chefen" medan han försökte dölja sitt asgarv.

Med laget har jag hunnit springa vilse, första gången vi sprang, snubblat över ett hopprep och fallit pladask frammåt, givetvis var även herrlaget där och tränade då. Igår efter att vi sprungit först backintervaller, sen en sträcka för att komma tillbaka, så får jag för mig at jag ska balansera sittandes på ett räcke, det slutar givetvis med att jag tappar balansen och faller bakåt, landar på några vassa stenar och har nu 4 stycken, 10 cm långa sår på ryggen. Nej, jag är inte förvånad över att jag blev klassensklant.

Imorgon kommer Fluff och Flis :)

"Bättre att ångra något man gjort, än ångra att man aldrig gjorde det"

Caroline Hansen

Den där jag trodde brandalarmet gick..

Tjenna !

Hade just avbrutit mitt Vänner-Marathon för att kolla på fotbollen (okej, jag satte på till andra halvlek, tänker att det brukar ju ändå inte bli några mål i första) Satt lugnt och kollade, hoppades som vanligt på att det skulle bli straffar, det är roligt att kolla på. Helt plötsligt så går något alarm, det låter helt konstigt men jag tar nycklar och mobil och går ut ändå. Eftersom jag inte visste vad det var ringde jag 112 (och pratar engelska, för de förstår nog inte svenska)

Jag: Hej, hmm I think the firealarm just called
112: ehh, you THINK the firealarm just called?
Jag: Yeah, some alarm called but I don´t know what it is
112: Okay, do you see any fire? or feel some smoke?
Jag: Ehh, no
112: Okay, the fireapartment got the firealarm directly and it doesn´t sound like a firealarm so if you don´t see any fire or see any smoke I think you can be calm. i think it is a burgeyalarm. (Har ingen aning om vad det betyder) 
Jag: Okay, thanks, sorry to bother you..

Mm, som vanligt har jag rätt konstiga samtal med 112 (har som tur var bara behvöt ringa en gång innan och då var det någon som låg i diket och jag hade ingen aning om var jag var, någonstans mellan Taberg och Jönköping. Så stackars tjejen på 112 då hade också lite problem, han i diket klarade sig dock och nu var det inget brandalarm så det har ju slutat lyckligt båda gångerna :)).

Men nyfiken som jag är går jag runt huset för att kolla lite, ser att en Securitas-bil kommer, på danska heter det tydligen Dansibank eller något i den stilen, men den hade Securitas-prickarna på iallafall :). Haha. Jag fick dock ändå inte reda på var det var för något.

Men nu är jag tillbaka i tryggheten :)

"Ropa inte hej förrän du är över bron"

Caroline Hansen

Den med den lååånga arbetsdagen..

Tjenna !

Tuff dag på jobbet idag, Sander (han som jobbar där) var tvungen att gå iväg ett tag, och givetvis då kommer alla och beställer desserter. 1 Flap Jack, 2 American Sundea, 1 Banana Split och sen några andra som jag inte kan namnet på. Lätt för mig att veta, men det gick ganska bra ändå :) Jag har lärt mig massa iallfall, haha.

Ingen träning idag, ska bli ganska skönt att bara sitta i lägenheten, kolla på vänenr kanske? haha, men det är ju fotbollen ikväll :)

BARA 4 DAGAR KVAR TILLS FLUFF OCH FLIS KOMMER :D :D

"One in a million"

Caroline Hansen

Den med dansk telefon..

Tjenna !

Japp, känns bra att lägga 800 danska på en telefon, tog den billigaste jag hittade, så en kanonfin nokia årsmodell 1978. Sen kontantkort så att jag fick ett nummer med. Yeah! Haha, men måste ju ändå ha en.

Snart bär det av till jobbet igen, för ytterligare 3 timmar. Kommer nog jobba ihjäl mig..

På lördag kommer Fluff och Flis :D :D

"Bättre en fågel i handen än 10 i skogen"

Caroline Hansen

Den efter Skagen..

Tjenna !

Det blev en dag på stranden igår. Det är sjukt långgrunt så när vi skulle "bara gå ner och doppa oss" fick vi gå ut typ 30 meter och ändå gick det bara till anklarna. Lite skillnad från Vättern hemma i Jönnet. Sen bar det av till Skagen lite senare, var kul att upptäcka lite nytt :)

Idag känner jag för en lugn dag, blir nog att kolla på lite Vänner :) Kollar med dansk text, lär mig kanske något ord iallafall, haha. Roligaste av allt jag lärt mig är när man räknar sekunder så säger vi i Sverige ettusen ett ettusen två ettusen tre, i USA one mississippi two mississippi three mississippi, när de gjorde det på Vänner var översättningen "en kasse öl, to kasse öl, tre kasse öl".

"Oroa dig inte för morgondagen, i övermorgon är den förbi"

Caroline Hansen

Den med en vecka i Danmark..

Tjenna !

Så har det blivit lördag igen, och jag har varit "bosatt" här i Frederikshavn i en vecka. Har börjat jobba på Empire, det går helt okej, jag har lärt mig menyn ganska bra nu så jag vet vad de beställer utan att höra vad de säger. Än så länge slipper jag svara i telefon, det kommer bli min död däremot. Har tränat med laget 3 gånger, i måndags var det beachvolleyboll och beachfotboll efteråt, vilket var kul. I tisdags var det backintervaller (det fanns tydligen en backe, men den ligger en bit därifrån jag bor) sen skulle vi "bara löpa efter de blå pilarna tillbaka till bilarna" givetvis springer jag vilse, missar var pilarna går och kommer helt vilse någonannanstans. Så jag springer lite på känn och kommer tillslut tillbaka, men från ett helt annat håll än det man ska, så fick lite frågor om vad jag har varit. Ja, så det kan gå! Sen i torsdags var det småmålsspel, grymt kul med klubba och boll igen, har inte lirat sen vi spelade Bullmatchen på campen (nämnde jag att jag lirade på 2 SSL-spelare och en Landslags-Sara, haha, nejdå jag kände mig inte som den svaga länken i det laget).

Igår så var det Jönköpingsbor på besök. Det var en All-star match av något slag som avslutning för någon innebandy-sommarskola. Så träffade första från SP3C sen jag kom hit; Andreas Nordh (högt odds på att det skulle vara han, om det nu skulle gå att oddsa på) sen lite andra JIKare, någon MAISare etc. Kul i vilket fall!

Internet funkade inte igårkväll, PANIK!! Man känner verkligen sig helt bortkopplad från världen när Internet inte fungerar och man är utomlands..

"Tiden läker alla sår"

Caroline Hansen

Den med frågorna..

Tjenna !

Hahaha, hittade den här på en annan blogg, och kom ihåg när man alltid hade alla sådana här frågor, på bilddagboken. Så nu kommer det lite flash backs from the childhood, haha.

Namn: Caroline Hansen
Födelsedag: 31 maj
Hemstad: Jönköping
Ögonfärg: blå
Längd: 171 cm
Värsta vana: Tidsoptimist
Sko stlk: 40,41
Dina rädslor: Getingar
Mål för det här året: Klara mig på egen hand, vinna DM
Mest använda fras på msn: Hej :) inte så mycket, sj då? :)
Dina bästa kännetecken: Snubblar endel
Bästa minne: Sanda SP1-3C, JIK F91, SSC

Favoriter

Mat: Mammas kycklingsallad
Sport: Innebandy
Glass: Ben&Jerry
Sallad: Bara det är kyckling och ananas
Parfym: Lacoste - love of pink
Kroppsdel på motsatta könet: Hela alltet

Vänner och livet
Vad vill du bli när du blir stor: Lycklig
Vem är högljuddast: Oj, tufft mellan Paige och K
Vem får dig mest att skratta: Allihopa
När grät du senast: En vecka sedan
Vad är den bästa känslan i världen: Lycka 
Värsta: Olycka, ångest
Vart vill du bo i framtiden: Jönköping, Umeå


Har du någonsin
Varit kär: Nej, det tror jag inte.
Föreställt dig ditt ragg naken: Haha, det bör man väl göra?
Gjort något riktigt dumt som du skrattar åt idag: Hahaha, ganska många saker
Varit på scen: Ja
Blivit nerslagen: Haha, av brorsan för läänge sedan isåfall

Du?
Sjunger bra: Hahahahaha
Dushar dagligen: I princip
Tycker att du är attraktiv: Hahaha, nej!
Dansar i regn: Har väl hänt
Sjunger i duschen: Jepp


This or that:
McDonalds/burger king: Burger King
Choklad/vanilj: Choklad
Adidas/nike: Adidas
Kinamat/mexikanskt: Kinamat
Kakor/paj: Kakor

Kan du:
Gå ner i splitt: Nejnej
Skriva med båda händerna: Ja, men inte läsbart
Rulla din tunga i en cirkel: Ja
Nudda näsan med tungan: Ja
Dansa: Japp, speciellt breakdance

Vem var den senaste personen:
Du pratade i tfn med: Macke G
Msnade med: Sebbe tror jag, sällan inne på msn och har inte det på min dator nu
Du kramade: Pappa och Patrik när de åkte hem
Sportade med: Laget

Senast du:
Skrattade: Idag, kollar på VÄNNER
Filmen du såg: How to loose a guy in 10 days
Drog ett skämt: Sa VÄNNER-skämtet innan de sa det så 10 sekunder sen 

Random:
Vilket land skulle du vilja besöka: Australien
Hur många kuddar sover du med: 5
Vad är det värsta vädret: Slask
Lekte du med barbie som liten: Hade Ultimate Fighting med domMed Flash Backs, vad passar bättre än en gammal bild ;)

"Ångra inte det du gör, det gör dig till den du är"

Caroline Hansen

RSS 2.0