Den med hur en dag kan se ut..

Tjenna !

Så här kan en morgon i Hansens liv se ut:

Vaknar, snoozar, försover sig (VARJE DAG)
Går upp, trampar på tejp (lillebror vart inne i rum)
Fastnar i golvet för all tejp..ramlar.
Tvättar händerna, tvålen åker ur och träffar Hansen i ansiktet
Går ner och äter frukost, lillebror lämnat smör och mjölk ute, är tvungen att slänga..
Ska hälla upp något att dricka... spiller över hela bordet
Efter frukost upp och borsta tänderna, lillebror gjort hål i tuben.. tandkräm över allt
Är sen får springa till bussen/träningen

Efter detta följer en dag med trevande över trösklar, ingång i dörrar, mobiler som hänger sig, sen ankomst till lektioner, somnande på lektioner.

"Ingen dag är sig den andra lik"

Caroline Hansen

Den där Hansen berättar lite om sin helg..

Tjenna !

Min helg har varit, ja lite annorlunda kanske man kan uttrycka det, fast ändå inte. I lördags så jobbade jag på Fair Play som spelades i Jkpg. Dömde lite och så. Kan ha blivit några fel somdlut något mål här som kanske inte skulle varit godkänt och några mindre genomtänkta frislag kanske. Men jag gjordemitt bästa och det är det som räknas ! Sen mitt på dagen så får jag springa till idrotthuset för att få mat men får inget så då måste jag springa till mcdonalds oc hsen tillbaka till kålgården. Jag hann till min match!. Där jag sedan lägger telefonen och mamma ringer 22 gånger så att det låter smurfarnas låt över hela hallen med. Trevlig paus underhållning!
  Hade även en mycket underhållande resa ner. Tur att man är brilijant, det kan man roa sig långt på (detaljer kommer senare när min kära hjärna har kommit på hur jag ska lägga upp det för er, trogna läsare, men det påminner lite om situationen mellan monica/chandler vs. rachel/phoebe/joey "they don´t know, that we know, that they know that we know that they know)

Söndagen skulle jag jobba lite i kära Göteborg. Kommer helt ny till en glasskiosk och det börjar bra. Inte en kund på 2 timmar, sen skulle jag smaka 40 glassorter kl 10 på morgonen också. Inte alltför gott. När jag väl började komma in i det att göra kulor, så kommer som ska 3 kulor i rån (det svåraste att göra) och första gången får jag slänga glassen för en glasssort hade blivit fel i tillverkningen så den var jätte svår att göra kulor av. Så då blev det helt fel, andra gången lika dant, tredje gången funkar det. Och när jag då  sätter glassen i den där hållaern som finns innan kunden betalar, då åker de två översta kulorna av. och hamnar på disken. Jag trodde gubben skulle dö av skratt,

Dagen avslutades med att jag är på Göteborgs centralstation och ser inte glasdörren tan går rakt in i den och får svin ont i näsan. Folk tittar på mig som om jag vore från Jönköping eller något ( och ja det är jag iofs)

"Kärt barn har många namn"

Caroline Hansen

Den där Georgsson är, ja den hon är..

Tjenna !

Dagen har varit.. hmm.. underhållande. Började med företagsekonomi där Georgsson visade sin stavningstalang; "gammla" "hur stavas Coca Cola" o.s.v. Sen följde mattelektionen. Där jag misstolkas av Paige och Fia, var något med Gud och att han skulle komma till mig eller något. Underhållande i vilket fall. Sen är det våra kära mattelärare också. "ssssssssssssssssssssssscccccccccccccccccccccccccccchhhhhhhhhhhhhhhhhhh" i ungefär 3 minuter. Och nej vi slutar inte nu kl 11.49.53 vi slutar 11.50.00. Ja, det är som det är. De kan vara rätt roliga faktiskt, när de börjar slå på sig själva eller säger ett JÄTTE ROLIGT matteskämt "aaa, men sen var det en som trodde att man kunde använda phytagoras sats och yttervinkelsatsen för att få fram topptriangelns hypotenusa" HAHAH, kul jag skrattar ihäl mig. Verkligen.

Efter det så följde maten! Allas våran favoritpunkt på dygnet. Paige är min bror! I vilket fall så var dte en stackars tjej som hade en gurka på jackan. Den satt fast, någon hade väl kastat den på henne eller något. Då säger Georgsson, "du där i blå jacka, du har en gurka på ryggen" (inte tyst nej hon skriker) Stackarn hela matsalen tittar på henne när hon tar bort den" Efter den bravaden behövdes det lite sömn och det fick jag på svenskan innan Kajsa smäller handen i bordet så jag flyger va stolen.

Ja ni ser ju hur vi har det på Sanda!

"En gång är ingen gång, två gånger är en gång för mycket"

Caroline Hansen

Den efter kråkdrömmen..

Tjenna !

Kan nog haft en av de underligaste drömmarna inatt. Så tänkte att jag var tvungen att berätta den. Min käre och lyckligt lottade vän Lyck tyckte iallafall att det var roligt. Krax Krax.

Det börjar med att undertecknad (det betyder jag) är i ett rum. En man vi kan kalla honom Kråkan ligger på en säng eller soffa eller något liknande. Ja det är ju inte så konstigt. Men grejen är den att jag målar ju på honom. Med en bläckpenna, och inte något litet, nej jag täcker HELA kroppen. Från tå upp till huvud är nog tanken troligtvis, För jag vaknar när jag är runt låren eller något, jag har börjat nerifrån för hela benen är blå-svarta av allt bläck. Och ja, det är väl egentligen om man vet vem som har täcknamnet Kråkan som det är roligt. Men det hrär inlägget kan nog roa Lycken om inte annat :D

Ja är det någon som är drömtydare och kan tänkas vad detta betyder? xD

"Framtiden är ursäkten för den som inte vill göra något i nuet"


Caroline Hansen


Den med "idioten" som Paige skulle uttryckt det..

Tjenna!

Igår på bussen så var det en person X, vi kan kalla henne Hansen. Hon satt och pratade med sina kompisar. Sen tryckte hon på stopp och hoppade av. Inget konstigt med det, nej. Sen går hon två meter, innan hon med uppspärrade ögon springer tillbaka tillbussdörrarna och slänger sig på igen. Alla på hela bussen tittar på henne och hon uttrycker "Jävlar jag skulle fan en hållplats till". Plötsligt börjar person Y, vi kallar henne Paige asgrava och säger "idiot". Vilket Hansen får höra ett tag framöver. Alla tittar med spänning på nästa hållplats och när hon går av är den stora frågan. Ska hon hoppa på igen? Men enligt rykten går hon och köper en Ben & Jerry.

"Viljan att bli bäst är den största talangen"

Caroline Hansen


Den där jag är i form igen.. eller nåt..

Tjenna !

Så, då är jag tillbaka. Har varit skadad ett tag nu (i höften, inte huvudet, och det hände när jag skulle täcka skott i innebandyn, så nu är det uträtt). Iallafall, fick vara med på träningen igår efter två veckors vila :) Woho, fick ÄNTLIGEN spela igen.. i tio sekunder, sen går jag och får en höfttackling/krockar lite blandat och får kyla på. Det är inte för intet denna vecka kallas för SVARTA VECKAN!!

Kollade på "Så ska det låta" innan, japp även jag kan ta fram pensionären inom mig. Intressant säger pensionären inom mig, blandade influenser säger Hahansen inom mig. Claes Malmberg hittade på egna låtar, Marie Picasso tog insperation från den andra Picasso,Pablo Picasso och hade en frisyr som bara en tvättäkta konstspecialist kan förstå sig på. Sedan fanns även Lasse Holm som man inte hörde vad han sjöng och Jessica Andersson som inte utmärkte sig så mycket kanske.

Nu bär det av mot en av mina mest älskade ägodelar min SÄNG! Den och jag har delat så många drömamr tillsammans, lyckliga och skrämmande. Vi har en historia tillsammans!

"Att komma ihåg att man glömt någonting är ett framsteg"


Caroline Hansen 


Den efter Coffe18 år..

Tjenna!

Ja, det har ju hänt en del kul sen jag skrev sist. Var på HV J20, alltid lika underhållande, synd bara att de har hjälmar för annars är ju hockeykillar ett släkte för sig själva. När de sedan åker runt och tacklas för ingen nytta alls, ja då ör ju himmelen nådd.  När de vinner så är det ju ännu bättre för då, ja blir de väl glada eller nåt antagligen.

Sen var det ju även Coffes 18-års fest. Japp, började på dagen när jag mötte Carro i stan där hon kom med våran skida. Inslagen och allt. Sedan köpte vi tre rosor som jag Carro och Paige skulle ge. Kan ju säga att vi fick en hel del blickar på oss, snälla någon har ni aldrig set ten inslagen skida innan? :O. ja halledudandedej.
Sen när vi kom hem till mig fixade vi till den lite, satte på ett busskort, svettband, skrev ett rim och sen tyckte vi att det passade om han fick lite glidmedel också.

Ja, har nog inte så mycket mer att skriva. Ska försöka komma in i den gamla rytmen med, känenr att jag tappat flytet.. Kan inte heller fatta att jag är så sjukt osmart ibland. Fick ne hv-biljett idag och den tackar jag nej till för att jag inte hade någon att gå med. HEJ HANSEN det är 7038 på matchen du känenr nog någon där !

"Viljan att bli bäst är den största talangen"

Caroline Hansen

Den med Ben & Jerry..

Tjenna!


Det finns stunder
Livet känns som ett under
Man känner sig hel
Ingenting kan gå fel
Man så lycklig är
Man har blivit kärÖverlevde  mot alla odds dagens hälsodag. Bestod av först bugg. Jag dansar inte som en älg :D men jävligt dåligt ändå.. Sen var det move funtional någonting as jobbigt, sen rörlighet, as tråkigt. Sen en föreläsning som jag aldrig trodde skulle ta slut. Själv var jag dödstrött efter gårdagend bravader då jag och Sofia spelade sänka skepp bl.a.

Idag var dte också några som knackade på våran dörr "Tror du det finns en herre, skapare som gör allt för sina söner" eller nåt liknanade, i vilket fall, vad fan, hade jag stått och sett ut som ett lik i ansiktet med en skadad höft om det hade funits  än?

"Genvägar är oftast senvägar"

//Caroline Hansen

RSS 2.0