Den med en tur till Karlskrona följt av ett DM-guld..

Tjenna !

Drog en tur till Karlskrona igår för att kolla på Finnkampen. La Cookie körde på och jag och Paige var trevligt sällskap. Sverige vann i vilket fall allt, härligt härligt, våran Jönköpingsbördiga (värt att notera JÖNKÖPING inte Huskvarna) Kajsa Reingård spelade :). Likaså Carro Hadelund, Adam Brobakken, Daniel Calebsson, det här tar aldrig slut vilka talanger vi har här i Smålands Jerusalem..

Man känner sig också extremt uppskattad när ens såkallad "kompis" ska presentera en själv och säger "jaa, det här är Sophia och det här är.. ehhh.. ehh.. hmm... Hansen" Inte lätt när ingen kan ens förnamn, kan knappt det själv. Caroline är det btw för alla intresserade.. Att vi sen körde lite fel och enligt GPSen var på en liten stig i en skog är inget vi brydde oss om :),

Dagen till ära var det DM-final! Förra året blev det GULD efter att vi vunnit i sudden (hade faktiskt haft en väldigt svår seriematch dagen innan då) Idag blev det siffermässigt lite enklare. Seger med 10-1 mot Färjestaden, själv lyckades jag med bedriften att göra mål ungefär det första jag gjorde på planen, tacksamt när det blir en retur rätt på klubban och man själv inte behöver göra alltför mycket. Riktigt skön seger och riktigt kul att kunna kalla sig distriktsmästare! och en guld medalj klirarr alltid fint i samlingen.

Imon blir det upp och jobba kl 06.30, min dygnsrytm har förändrats en aning sen jag flyttade fårn Danmark då jag i princip började mellan 10.00-17.00.

"Lev livet som om varhe dag vore din sista"

Caroline Hansen 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0