Den där Emma Jacobsson fyller år..

Tjenna !

Igår var det den efterlängtade "hajken" vid Åsasjön med klassen. Mycket trevligt. Tråkigaste var att jag tappade ett örhänge när jag badade, så bara för att jag tappade det ena måste jag köpa ett nytt par, illa. haha. Men det var mysigt, jag och Mathilda tävlade vem som kunde flest låtar, stackars Nordh fick höra på våra ljuva stämmor. Gamla minnen med klassen pratades, Sofia kom med leken att alla skulle skriva en fråga om sig själv. Jag vann inte på den. Som uppgift för kvällen hade jag fått att ta med chips, köpte 1 kg, det gick åt, mest som brännved. Kul att kunna stå till tjänst. Men vi lyckades ialf hålla igång elden. Svinkallt blev det senare också, ingen som skrattade åt min vinterjacka då längre, eller mössa, eller vantar, eller tjockayllestrumporna som ser ut som en älg (det är horn och ögon och lite så fastsytt) eller jo älgstrumporna skrattades det fortfarande åt. Jenny tålde inte röken sa hon så hon satt med solbrillorna på kl 12, var nog lite svårt att se.

Jag och Carro gick ialf upp till henne och sov några timmar innan det var avslutning med Sanda innebandy. Fick Geisha av 1orna och 2orna, mmm undra vem som valde det (tack Lyck du vet min stora kärlek till Geisha) sen en tröja och en ask med Merci av Peter och Jocke, de berättade även vad man skulle komma ihåg va treorna, det tal jag fick gick ungefär:
Jaa, vad kommer man komma ihåg av Hansen, *skrattar* haha vad kommer man Inte komma ihåg? Från att ha stått i mål på skol-sm i ettan då vi inte hade någon målvakt, till att simma bland ankor efter en boll och de individuella träningspassen då du klädde målen som julgranar.... Sen lite mer, duktig osv. 
Känner att jag har gett ett gott intryck de här 3 åren.

MEN NU FÅR VI INTE GLÖMMA DET VIKTIGASTE AV ALLT !!!

EMMA JACOBSSON FYLLER IDAG HELA 22 år !!! GRATTIS GRATTIS GRATTIS !!!

ha en riktigt underbar dag!

"Det går inte att lära en gammal hund att sitta"

Caroline Hansen

Kommentarer
Postat av: Emma

haha tack hansen :D

Jag har fprtfarande ångest för att jag inte hörde av mig till dig och sa att jag inte hade någon plats kvar i bilen.. hoppas du körde på ändå =)



HAR DU HÖRT VAD DET RYKTS OM??!?!?

SLATAN PÅ VÄG TILL CHELSEA???????????

2010-06-04 @ 10:47:27
Postat av: Anonym

Hahaha, herregud det ska inte du ha dåligt samvete för :) det var ju jag som inte hade kollat upp det i tid :).



Aa jag hörde det. vad händer? en Svensk till Chelsea??

2010-06-05 @ 14:42:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0