Den efter Gothia..

Tjenna !

Klockan ringde 05.45 imorse och det var helt sjukt jobbigt att gå upp. Känns som att klockan nu är typ 23 eller nåt. Men vi skulle bege oss ner till Göteborg för att kolla Hovslätts semifinal som började kl 8.00. Vädret är väl inte det allra bästa och vi får ta det väldigt försiktigt för att inte åka av vägbanan. Så när vi väl kommer ner till Göteborg så inser vi att det är ca kvarten kvar av matchen och nu ska vi även hitta till hallen. Såja! Bra, får fråga massa taxichaffisar och annat folk om vägen och när vi tillslut kommer fram så ser vi allt folk välla ut ur hallen, då kom vi lagom till att matchen slutade. Bra jobbat! Men de vann tydligen med 8-1 eller något så det gick bra utan vårat stöd :P. Visade sig att även Husqvarna vunnit sin semifinal så min omtalde final blev verklighet! Haha.

Gick lite vilse i Göteborg och åt på McDonalds innan det var dags för final. Träffade massa folk man inte sett på år och dar, rätt kul att stöta på varandra. Kollade f14 finalen innan och förstår inte varför tjejer har så svårt att lägga straffar, är ju ingen stjärna själv direkt men det vet jag om.

Finalen blev tillslut endast 30 min försenad, gott! jämnt var det också Husqvarna tog ledningen med 1-0 och det stod sig till ca 4 minuter återstod av matchen då Hovslätt kvitterar till 1-1. Det avgörs på straffar, Husqvarna leder med 2-0 när det är 2 straffar kvar, då går Hovslätt in och sätter båda samtidigt som Husqvarna missar sina. Sen som vanligt, bäst när det gäller, Viktor Wibring, gjorde hattrick i kvarten igår och sätter avgörande straffen idag. Oliwer var riktigt bra i målet med. Kul final med andra ord!

Småland tog även brons på både flick och pojksidan. Tjejern åkte i semin mot Uppland som sen tog guld och killarna mot Göteborg som sedan tog silver. Amanda Hill kom med i all star team, våran målvakt, jag är stolt!

tagg öfr sista träning innan Warberg borta på lördag!
inte tagg för skola imon

"Egen härd är guld värd"

Caroline Hansen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0