Den med första dagen på höstlovet..

Tjenna !

Ja idag vart det då första dagen på höstlovet. Och den börjar väl så som den ska göra. Att man väcks strax efter 7 för att mamma ska till jobbet och ens lillebror inte vet vad sovmorgon är utan går upp och sätter på TV:n på högsta volym så att det hörs ändå upp til övervåningen. Sen börjar pressen när man ser den 1,5 meter höga högen av skolböcker och saker som måste vara färdiga efter lovet. Om man ändå kunde lära sig att dra nytta av lektionstiden, men nej är jag en sån pluggis?

Blev att jag hann träna lite ialf, spinnade till 3 avsnitt Vänner etc. Så lite fritid har jag faktiskt hunnit med idag också. Var två av de bästa avsnittnen, när Ross får sin solbränna och han ser ut som han badat i chokladpudding på framsidan och i vaniljglass på baksidan xD Sen när Emma fyller 1 och Rachel ska beställa en tårta med en bild av Emma på, fast det blir inte rätt. Kollade även på de två obligatoriska avsnitten Phineas & Ferb kl 17.00! Den är viktig.

Ikväll blir det lugn träning med tanke på att det är match redan imon. Då är det Husqvarna och några av dem man tränar med i skolan på morgonen. Så förutom det allra viktigaste med 3 poäng, förstår någon hur mycket prestige det är mellan Jönköping och Husqvarna ? Nej, just det trodde nog inte det heller..

"Det viktigaste är inte att vinna, det är att förnedra"

Caroline Hansen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0