Den efter gårdagen..

Tjenna !

Igår vart det ner till Blekinge. Tog ju inte alls lång tid men ja, vi lyckades göra det bästa av bussresan! Efter att ha pluggat i 5 minuter. (Det var riktigt jobbiga 5 minuter) Så lekte vi de sista 3,5 timmarna. Själv är jag herren av hel och halvnisse medans fluffer får vara, ja besegrad. Lite minnesvärdacitat fick vi med oss också:
Matilda- Men är det någon som har läst flmen?
Det är kallt bak i bussen och Janne har precis ropat ut i högtalarna att ljudet inte funkar på filmen Lyck frågar Matilda om hon kan skicka frammåt att de ska höja värmen
Matilda: Men asså kan vi inte höja?
Bengan (ironiskt): Vaddå värmen eller?

Vi fick även se världshistoriens största äpple!

När vi kom hem så åkte vi till Carro och kolalde Den-Swe. Och två bortdömda mål var ju inte riktigt rättvist. Men hoppet är inte över ! Det finns fortfarande en möjlighet. Som Jossan sa, ja en på miljonen är bättre ä'n ingen! 
Efter det pågick diskussionen om huvudpersonen i 2 fast 2 furious var snygg eller inte. Team Hansen Jessica gick vinnannde då han inte var dte mot stackars Carro som fick se sig besegrad! Stackars Carro!

Hemvägen tog lite längre tid än väntat då vi hittade en stakcare längs vägrenen. När polisen kom så kommer det klockrnea citat
Polisen: Jaha, hur kom du hit då?
Killen: Jo, jag fick skjuts av en kompis föräldrar och jag är ju lite åksjuik så har spytt en del här.

"Hakuna Mattata"

Caroline Hansen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0