Den där jag är i form igen.. eller nåt..

Tjenna !

Så, då är jag tillbaka. Har varit skadad ett tag nu (i höften, inte huvudet, och det hände när jag skulle täcka skott i innebandyn, så nu är det uträtt). Iallafall, fick vara med på träningen igår efter två veckors vila :) Woho, fick ÄNTLIGEN spela igen.. i tio sekunder, sen går jag och får en höfttackling/krockar lite blandat och får kyla på. Det är inte för intet denna vecka kallas för SVARTA VECKAN!!

Kollade på "Så ska det låta" innan, japp även jag kan ta fram pensionären inom mig. Intressant säger pensionären inom mig, blandade influenser säger Hahansen inom mig. Claes Malmberg hittade på egna låtar, Marie Picasso tog insperation från den andra Picasso,Pablo Picasso och hade en frisyr som bara en tvättäkta konstspecialist kan förstå sig på. Sedan fanns även Lasse Holm som man inte hörde vad han sjöng och Jessica Andersson som inte utmärkte sig så mycket kanske.

Nu bär det av mot en av mina mest älskade ägodelar min SÄNG! Den och jag har delat så många drömamr tillsammans, lyckliga och skrämmande. Vi har en historia tillsammans!

"Att komma ihåg att man glömt någonting är ett framsteg"


Caroline Hansen 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0