Den i Frederikshavn igen..

Tjenna !

Då är man vad man skulle kunna hemma igen, men riktigt hemma kommer det nog aldrig att bli, Jönköping kommer alltid kännas som hemma, det märker jag direkt.

Har i vilket fall varit i Lettland och spelat lite EuropaCup, resultaten vill jag inte prata om och kommer heller inte att ta upp. Däremot var det en riktig upplevelse, att spela mot de bästa i världen ger en helt klart mycket som innebandyspelare, man lär sig mycket! Och jag har fått vara med om mycket, en dopingkontroll etc, där en kontrollant står 1 meter ifrån och illglor på mig när jag ska kissa, det var lite pinsamt, och att jag inte kunde kissa de två första gångerna gjorde dte inte bättre, fick dricka 3,5 liter vatten på ca 1 timme, och efter det gick jag på toa 6 gånger på en kvart ungefär.

Har även varit igång och snubblat, som vanligt. ramlade över sargen och flög in på planen, dock bara en gång, vilket jag är mycket nöjd med. Dock fick jag höra va tränaren att han alltid har svårt att veta om han skal skratat eller gråta åt mig, jaja! Lyckades även med korgen full av godis snubbla i en mataffär, allt godis flyger ut ur korgen och jag ligger på marken samtidigt som mina kära lagkamrater sakta faller ner i golvet då de inte kans tå för att de skrattar så mycket, det var en liten kant som stack upp. Den som alla dock tycker är den absolut roligaste händer på vägen hem, på flygplatsen så står vi på rullband, de där helt raka som finns på flygplatser och är till för folk som inte orkar gå, jag och Dino orkar inte gå för tillfället, och hon ser något utanför, det är något med fönstrerna tror jag, men förstår inte riktigt vad, så jag sätter mig helt in i det här, vad är det intressanta? och då stoppar rullbandet, vilket jag inte ser och jag flyger fram och faller med ett brak. Det har jag fått höra. utöver det så är trapporna i Lettland väldigt farliga...

Sen när vi var i Danmark igen var det bara att sätta sig på båten över till... SVERIGE!!! Träffade Carro, Kajsa och Paige på kvällen, hur underbart som helst att få träffa dem igen :). Sen kollade vi på Pixbo-JIK, sjuuukt match, 2-1 till pixbo fram tills klockan står på 19.59 i tredje perioden, där kom den! 2-2. Och sen 3-2 i sudden, viktiga 2 poäng :D.

Hann även hem en sväng och träffa Mamma, Matte och Eijlert, alltid lika skönt att få träffa familjen igen :). oc hsen fick jag hämta mina vinterkläder så nu har jag ännu mindre plats i lägenheten, men ser det bara som mindre plats=mindre att städa :) Always look at the bright side.

hade köpt med mig lite svenskt godis till 2 i laget med som de hade bett om, och att se denna lycka i deras ögon, en liten tår kom nästan, det blev somt vå små barn på julafton, lyckliga! haha."Livets stora gåta: älska glömma och förlåta"

Caroline Hansen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0