Den efter tågresan..

Tjenna !

Lackar ju sönder. De frågade på campen om jag ville/kunde jobba denna veckan också, självklart ville jag det mer än något annat, men nej då lackar jobbet "du måste jobba på marsstrand vi ska öppna en butik där och då måste du jobba hela veckan"(lägg till att de pratar på göteborska som man måste vara på gott humör för att uppskatta, och är jag på gott humör när det gäller att jobvba? NEJ!). Jaha, okej man vill ju inte få kicken så åker till helvetes Gbg då! Men nej vad händer, jo det var problem med lokalen, fastigheten whatever, så det blir inget. Så jag jobbade 4,5 timmar igår och inget mer förrän på söndag. Så då hade jag ju kunnat stanna en vecka till :S. Bra kanon, vad glad jag blir! Och eftersom jag inte hade så många tider denna veckan va dom så snälla och gav mig massa nästa vecka! Så då kan jag inte åka ner då heller !!!

Missade för övrigt 2 tåg hem från Gbg idag! Skoj, kul bra! LACK!

"Kärlek kan inte köpas för pengar"

Caroline Hansen

Den där jag är hemma efter Sports Camp..

Tjenna !

Kan inte börja med att beskriva hur tomt det känns att vara hemma igen. Att inte ha någon som lurar en att man är målad i ansiktet (så att man står som ett fån och försöker tvätta bort de, men det är ju inget där) Ingen som lurar en att ens säng är full av chokladsmet, hur ska jag klara mig? Jag får helt enkelt gå ut och ta en runda frisbeegolf, för det är där jag har hittat min talang. Snygga kast, stabil hållning, grym var jag! Skulle vi hunnit färdigt rundan hade jag nog haft ungefär dubbelt så mycket som Sebbe, men ja mest poäng gäller i golf och i singstar är det minst. Synd om stackaren som alltid fick förlora.

Måste bara skriva om Ted(+D) Ohlssons Pokerspel (Traditionella Chicago)
-Någon som har något?
Ted: Jag har par i spader

Matte: Ted jag ser dina kort
Ted: Okej, ska vi byta?

För det första kan Ted inte blanda, men han ska dela ut själv, och vi säger att man delar ut ett kort i taget till alla, alltså går laget runt. Sen när vi alla har bytt en gång så ska han dela ut nya kort.
Ted- Jaha, Sebbe hur många kort ska du ha?
Sebbe: 3
Då börjar han att dela ut laget runt till alla och tre kort!

Ted: Vad ska du ha?
Sebbe: Ett öppet
Efter att ha sett ut som ett frågetecken i 30 sekunder så frågar han
Ted: Ska man visa alla kort i sista omgången?

Lägg till på detta att han pratar sjuuk skånska då han kommer från "höööllleeviiijjjkkoeoen" (Höllöviken)

"Utsidan ger insidan en chans, insidan ger utsidan sin glans"


Caroline Hansen 


Den innan SportsCamp discot

Tjenna !

Det är i slutet av veckan och ja vad händer? Jo min hämnd mot Sebbe H har snart kommit igång. Ska bara kolla vad det är jag ska hämnas med. Hmm, tufft alltså men jag har rätt att hämnas. Igår snodde han först min kudde för att sedan idag väcka mig tandkräm över ansiktet, fuska i singstar och när jag väl somnar en förmiddagslur och sover min skönhetssömn så blir jag nersprutad med vatten!

Uppdatering kommer, ikväll är de disco och det kommer bli såå kul ! Alla ska vara på sina rum kl 23.30! GRATTIS TILL OSS LEDARE !!!

"Skjut inte upp något till morgondagen som du lika gärna kan skjuta upp till i övermorgon"
Caroline Hansen

Den under sports camp..

Tjenna !

Tro det eller ej, men jag fick lite tid över så kunde sätta mig framför Julias dator lite. Tack! För jag menar annars måste jag GÅ! upp till vårat kansli. Jätte långt är de. säkert 700 (k)m. Och det hade inte vart roligt, INTE roligt! I vilket fall, här i norrköping, de dystra minernas stad så rullar allt på. Passport (de man måste ha för att överhuvudtaget kunna göra någonting) tappas bort, väskor glöms, men har en go grupp, killarna sköter sig hyfsat än så länge!

Vad händer för övrigt då?
Jonte glömmer sin kladd-choklad-deg-muffin-smul-vad det nu var kaka i ugnen, Julia ska ta ut den med en blöt disktrasa, bra! Inte alls varmt och kakan, ja den blev JÄTTE god!
Aron kan inte hålla sin afötter i styr och fäller allt och alla vilket gör att undertecknad utanför matsalen med brickan i handen flyger fram landar på knäna glider 5 meter, men brickan klarade sig ialf.
Sebbe N- Fett!
Sebbe H, ja vad ska jag säga. Hämnden är ljuv!

"Ta inte livet på för stort allvar, du kommer ändå inte ur de levande"


Caroline Hansen


Den, ja exakt den..

Tjenna !

Idag vart de midsommar, tjolahoppsan sa! Åska,hagel, regn, jordgubbar och chokladsås. Kan man önska sig mer?Lite övertänt ibland kanske! Som vanligt saknade jag Flufferiosios! (Ja det är dig jag menar Lyck ta åt dig SVAIKER!!!) MEn överlag trevligt!

Imorgon bär det av till Norrköping och Sports Camp, här kommer ett utdrag av sneaste vistelsen där (år 2005 tsm medd Liljeberg och Grennard)

Vi har precis fått reda på att pilla = pissa på norrländska

Grennard: Men Poppy (våran ledare) du kan ju inte lägga tillbaka ett äpple du pillat på.
Grennard: (en kille har precis sagt att han är född 1990) Vaa? :O men du har ju schööen mustasch

Poppy: Asså ni får inte tro att jag stöter på er eller nåt, men har nån av er pojkvänner?
Nehe, flickvänner då? (ironiskt)
(jag räcker upp handen på skämt för att se om någon reagerar, varav´Poppy och en till tror på mig)

Vi skrev även en "sång" Låten schni schna schnappi das kleine krokodil var populär då
"Pi Pa Poppy Poppy Poppy Poppy Pi Pa Poppy das kleine little smurf"
Vi insåg inte förran 3 veckor efter att Pi Pa lät som pippa.

Ja asså de mesta av resten måste man ha varit med själv för att fatta men sjukt kul hade vi!
Jag, Tessi och Josse ägde dansgolvet, kom in med badtofflor tränisshorts och träningströja!

"Den som gapar efter mycket, mister ofta hela stycket"

Caroline Hansen

Den med packningen..

Tjenna !

Idag har dagen bestått av PACKNING, eller ja den senaste kvarten har bestått av de ialf. Åker ju dit solen aldrig skiner.. Norrköping. Trevligt trevligt ! . Så nu är typ allt de klart i vilket fall så jag belönade mig med en marabou och lite V.ä.n.n.e.r. för det var jag värd tycte jag. Har dock lite sprall i benen efter att jag inte har tränat något idag :S Illa Hansen, jag menar nu har det ju gått en vecka sen jag inte tränade sist!


Imorgon blir det midsommar någonstans, K:s sommarstuga ialf! Var den nu någonstans ligger, utmed 18s busslinje enligt g-sson! Det kanske är en hemlig överraskning, vi kanske inte alls ska till sommarstuga hon kanske ska ta oss till flygplatsen ( 18 går dit, tror det elelr ej) och åka till typ AUSTRALIEN eller nåt ! Vem vet :O

"Gammal är äldst"

Caroline Hansen

Den efter amishlivet..

Tjenna !

Som ni märkt har jag inte uppdaterat på ett tag. Ja har ni inte märkt de så sök er till vårdcentralen d¨ni troligtvis är senila eftersom förra inlägget är rätt minnesvärt. Eller vänta, ALLA min ainlägg är minnesvärda.


I vilket fall har i princip levt som en amish (sån där i USA som inte nåt industrialismen än) Jobbat i Göteborg och då bott i familjens lägenhet där nere. Utan både dator, internet och DVD. Illa! Men jag har ju kunnat kolla på MTV (och under dessa 5 dagar sett musikvideor med Lady Gaga, Day and Nite, Sober och ja det var nog dom som visades)


Och snart så drar jag vidare igen. Åker till Norrköping och Stadium Sports Camp på lördag. Gött! Men missa inte att vara inne på bloggen för de. Läs gamla inlägg och få lite "Flash backs" alltid lika kul! "Den där Georgsson är.. ja den hon är" har faktiskt K som favorit på sin dator! Inte illa pinkat av en med träben!


"Sälj inte skinnet förrän björnen är skjuten"


Caroline Hansen
Den med sommarlov..

Tjenna !

Börjar med gårdagen som innehöll gamla nya alltså den gamla, inte den nya gamla utan gamla ullevi! Sverige-Malta! Utanför blev det lite tipp och Jessica som har kollen tippar 11-0, nja nära Jessica.

Efter matcher blir det Mcdonalds och i kön är de safari, nej förlåt vi ser safari eller a vi tror det ialf. Så Carro, ja hon är ju som hon är går fram till honom.
Carro: Du spelade innan va?
"Safari": Haha, nej!
Carro: JO det gjorde du visst!
Så alltså om han skulle glömt bort det var det ju bara att du sa det till honom. Kan vara rätt roligt att komma ihåg om man spelat en landskamp.


IDAG ÄR DET SOMMARLOV! Woho! Haft det de senaste tre veckorna men ändå, nu är det officiellt!

"Lev livet fullt ut"

Caroline Hansen

Den efter biobesök..

Tjenna !

Dagen idag började med skola!! Gaaah det var länge sedan man var tvungen att gå till skolan. Det tog på psyket måste jag säga. Vi fick rensa ut skåpen. Gud vad mycket kul man hittar där inne. Eller ja kul och kul varför sparar man på allting egentligen? Har jag inte använt där under tiden vi jobbat på de varför ska jag använda de sen :S Det hela lyftes ialf upp av Mathildas underbara hembakta kakor!Det blev så att säga lite mer Mmmm i livet. Inte nog med att vi var tvugna att städa skåpen. Vi skulle ha betygssamtal i psykolagin OCKSÅ! Helt sjukt de där! Och våran skånska lärare är lite svår att tyda tur att jag förstod de tre stavelserna M-V-G! nästan bara så att det skulle e migg ett mvg.

Sen bio med min lilla Fluffer. Vi såg natt på museet 2! Oh inte illa. Små Einstein dockor (nej inte en flera och de går med på att det finns flera Einsteins) berättar pi 3,141562545 tror jag, nu måste jag kolla upp bara för att och ja det var ju hyfsat nära ialf 3.141592653. Jaja, mycket mer, den var rätt rolig om mna är på rätt humör, annars tja den får två HANSEN av mig! IM BACK.....AAALIVE.. aaahh Scaaary :O

Kom och tänka på en sak idag när jag såg alla "kärlekspar" ute i underbara Jönköping..
Det finns den rätte för alla, och min har redan hittat sin, GRATTIS till dig du måste vara lycklig.

"Man lever inte för att äta utan man äter för att leva"

Caroline Hansen

Den efter inlines..

Tjenna !

Ja då så! igår skulle vi (jag carro emma j jossan och beng) spela inlines eller åka streethockey eller.... Först åkte vi till sanda och skulle spela, men de var upptaget av några och när de sen skulle gå kom några som bokat planen. Och vi kände att nej vi ville inte möta dom. Även om vi teknikmässigt låg på samma nivå så jaa, thörnberg, ledin och co, ligger lite för fysikmässigt. Så det blev att ta bilen till KFUM. Jag är glad att jag åkte med Emma då man efter att ha åkt med Jossan har stora men. Inte lätt man kommer i chocktillstånd!

Väl där jo det gick ju bra, jag och Jossan är de rättmätiga vinnarna eftersom vi är de enda som vann när vi var två i ett lag. Go oss! NHL nästa! Ohjaaa! Men det var kul man fick se tunnlar, vändningar, fall över sarg m.m. Snygg stil du hade där Beng!

Sen efter ett tufft pass bestämde vi oss för att åka ner til lAlcamo och ta en sallad. Där nere fanns även Johanna. Hela "middagen" kan beskrivas som att Jossan tror vi andra är dumma i huvudet. Med kommentarer som
"Asså jag vet vad jag vet"
"Asså alla fattar inte hela, utan ni fattar halva och tror ni fattar men fattar inte att ni ska fatta lite till"

Jo Jossan, VI FATTAR PRECIS!

"Det behövs styrka för att visa sin svaghet"

Caroline Hansen

Den efter Swe-Den..

Tjenna !

Idag var det Swe-Den på TV! (Hoppas alla fattar min otroligt humoristiska sida Swe-Den alltså Sverige-Danmark men även Sweden alltså Sverige) Är så grymt rolig synd att alla inte har förmånnen att kunna uppskatta detta. Tänk vad livet hade varit roligare då. I vilket fall blev 1-0 till Danmark efter att Sverige missat straff, flera fina chanser, spelat snyggt framtill Danmarks mål och Rasmus Elm blir matchens lirare.

Matchen var väl sådrä, sällskapet desto trevligare. Men jag har ju inte världens bästa lokalsinne, ja har gått vilse i en korridor. Illa. Ja så när jag skulle till Oliwer som jag aldrig varit hos innan så tänkte jag att då ringer jag hans flickvän aka en av mina bästa kompisar Tessi som redan är där. Hon är otroligt bra på att förklara, första gången:
"Ha huvudet mot munksjön" ( jaha vilken del av huvudet?) Sen går du vänster tror jag.
Jo så jag fick omkring och virrade lite sen efter 15 min (det ska ta ca 2 min att gå därifrån) så ringer hon och frågar om jag inte hittar. Så dår får jag den andra fina vägbeskrivningen
"Gå mot munksjön och stanna där du är" Tack Tessi visste precis då!


"Som man bäddar får man ligga"


Caroline Hansen


Den efter Lovisa 18..

Tjenna !

Japp då var det dags i helgen igen. Nu var det Lovisas tur att fylla 18, grattis grattis!. Så det blev en kväll hos henne igår. Vilken förrätt, annanas, melon, jordgubb och massa frukter jätte fint uppskurna och ja Lovisa hade ju faktiskt skurit vindruvor till salladen. Samtalsämnet var Stina att hon kan alala streckkoder på äggen, viktig info verkligen. Nu vet jag vem jag ska gå till i en nödsituation då jag inte vet vad hektopriset för granny smith äpplen är eller om jag vill veta streckkoden till 12 pack ägg! TACK! Sen under maten så börjar det med att Palmen slänger physalis lite överallt och förstör skinkan. Bra att du är snart 18 och kan ta mat med en gaffel! Sen är dressingen ny så då öppnar Carro den, och nej inte skruvar hon på korken ordentligt inte, så när jag ska skaka flaskan som man alltid gör, jo men då kommer de ju dressing över hela duken! Bra jobbat ! Palmen blir inte frisk från detta sen utan det hänger med henne hela kvällen.

Medan de andra dansar och sjunger och ja fråga mig inte vad så har jag och Fluffer lite roligt för oss själva! En lek som som ja sen kom vi fram till att den som vann förlorade, så ja reglerna var inte så genomtänkta kanske. Sen godiskastning och ja båda vann ju blev det! Sen sista då ska man översätta en låt från svenska till engelska eller tvärtom här komemr ett utdrag klarar ni dom?


One elephant balanced on a little little spiderytraaad

Hmmmmm (en stad) in my heart, let me sing it noow

Under mit paraply ply ply ply

Sen tänkte lyck översätta happy birthday och ja, hade nog inte kunnat lista ut den

oh what a wonderful day (tog vi nog 7 gånger)


Sen stan då mötte "austin" och jo jag har fortfarande massa sugrör i håret!


"Under himlen tillhör vi alla samma familj"


Caroline Hansen


Den med årsmötet..

Tjenna !

Ibland kan faktiskt tom jag göra rätt idiotiska saker. Ja, tro det eller ej det är inte upp till mig om ni tror på de eller ej! Härlig mening det där btw! Aanywaay (gissa vem, Ross förtåss) idag så var det den stora dagen Jessica Lyck mer känd som Lyckan-Kryckan eller Fluffer skulle få ta emo sitt pris som bästa spelare för säsongen. Tänk nu på att följande meningar inte är ironiska, har blivit lite va en standard i min blogg att vara det. Men Fluffer, du förtjänade verkligen det här, jag hoppades på att det skulle bli du och blev nog minst lika glad som du när jag fick reda på det, så osm du slitit och kämpat GRATTIS! Är sjukt glad för att du bytte till JIK, som sagt tidigare, jag önskar att det fanns två av dig, så om jag inte kunde umgås med dig, då kunde jag umgås med din kopia<3

Jag snäll som jag är (låt mig tro det) hade tänkt köpa något till henne som grattis typ. Vi skulle träffas vid kvart i 7 för att tillsammans gå till lokalen där mötet skulle hållas. Vid 10 över 6 är jag i stan och märker att godishuset har stängt. Nej det var ju det, måste ju köpa godis till henne så hon blir tjock och jag har chans att ta hennes plats till hösten. Så då tänkte jag, ja McDonalds är alltid öppet, jippie :D. Så in där kliver jag, hmm tänker så det knakar, JA jag köper en mcflurry marängswiss till henne :D Dom verkar goda och det är ju kul! BRA HANSEN! när jag köpt den inser jag att det är en halvtimme kvar tills vi ska träffas! Okej det är inte robinsonvärme precis men ändå! Inte en chans att glassen håller sig. Så det blev till att jag fick äta upp den själv och sedan köpa lite godis till henne inne på SF. Blir nog jag som är tjockisen i höst verkar det som!


"Kedjan är inte starkare än sin svagaste länk"

Caroline Hansen

Den efter streethockey..

Tjenna !

Spelade streethockey idag på innebandyn. Och har man själv inte den stora äran att få åka med självaste Josefine Ohlsson i egen hög person på tåget in. Vill ni ha hennes autopgraf kan jag mer än gärna fixa det för en lagom summa. Kul ialf, och när team Jossan+Hansen spelade tsm var det lek på gång 9-1 stod det efter ca 5 minuters spel (och ja menar då gick vi på halvfart). Sen var jag tvungen att ha samtal med coachen, fick reda på mitt taktikarbete, ojdå MVG +, de får väl duga,försöker sänka min krav på mig själv ! Tillbaka ut på planen tyvärr hamnade jag och Jossan inte i samma lag så ja, då blev det rätt jämnt !

Fick även massa fina presenter idag :D Av Jossan fick jag en vattenflaska där det stod massa, Typ att 9 är bästa numret, men ja de är ju av Jossan så förväntade mig inte mcyket annat. Ja menar spelar ju inte såp stor roll vem man frågar nr. 26 vinner rätt överlägset som bästa nummer. Sen fick jag "Hansen präsident" av Jonna :) Blir nog inte att jag dricker det, men flaskan ska sparas!


"always look at the bright side of life"

Caroline Hansen


RSS 2.0