Den där K upphör att förvåna..

Tjenna !

Började dagen med ett underbart löptest, 5 km i backig skog. För att citera Tony Frosties, Great! Men ganska skönt faktiskt att springa på morgonen. Man kommer igång rätt bra sen till skolan.

Sen är det i skolan som K upphör att förvåna. Denna morgon har hon suttit och väntat på oss andra i 20 min utanför klassrummet (hon har handboll på morgonen). När honser att klockan är 10.20 och att vi börjar naturen 10 över springer hon in i klassrummet och säger
"Förlåt att jag är försen" och sätter sig och slår upp naturboken
Det är bara det att detta klassrum är medicinsk grundkurs och inte alls natur. Att vi sedan börjar 10 över 11 är något hon först kommer på i efterhand. Att det inte heller är våran klass som sitter därinne eller att det är en helt annan lärare är inte heller något hon har tänkt på.
Jaa, Kajsa! Det är bara du!

Inventering ikväll.. Wiiee! Lyckan Kryckan, du vet planen.

Förresten. Ny design här, ünderbart vackert tycker jag! Blev inte till att jag klarade va att göra en egen design och ååsa (rosa) är ju alltid gulligt!

"Då du inte vågar hoppas, älskar du inte heller"

Caroline Hansen


Den efter Vättern-runt..

Tjenna !

Började färden kl 08.45 imorse då Bengelibeng hämtade upp mig utanför dörren. Örebro stod på GPSen och match mot div.1 laget Örebro (logiskt nog) var att vänta, ovaligt nog inte alls sena! Resan gick i vilket fall bra, Sov halva sen skrev jag och Lycken en dikt under en tid med. På engelska också det var som fan eller it was like damn! (Googles verktygsfält har nu översatt).

Matchen för alla er som suttit och bitit på naglarna (finger förhoppningsvis) den slutade 4-4 efter att vi haft lite för mkt respekt i början men spelat en sjukt bra sista period! Gott JIK! Nu är det tagg för Kallsta som gäller KAIS Mora på fredag 20.30! Alla tar ledigt från skolan, eller ja alla Sanda Samhäll elever ialf, vi som tar skolan på 100% allvar!

Livet leker, solen steker, nej förlåt det var någonannanstans

"Hellre ängra något man gjorde, än att ångra att man inte gjorde de"

Caroline Hansen


Den efter dagen som inte gick så bra..

Tjenna !

Har nu återhämtat mig från dagen som inte riktigt var min. Det var i torsdags som de fasansfulla händelserna inträffa. Det började med att klockan snoozade och det blev en aning stressigt. Det var inte mitt fel tror min mobil snoozar av sig själv eftersom jag aldrig kommer ihåg att jag gör något. Sen var det fotboll som stod på schemat med Sanda. Och först skjuter de ner bollen i vattnet som ingen vågar hämta men den var inte så långt ut så jag fick gå i med fötterna inte alls blött. Men sen kommer Sofia Andersson med ett jätte skott så bollen hamnar mitt i dammen, och detta mina vänner är en ankdamm som alla ankor skiter i. Så då är jag tvungen att hoppa i igen. Och detta är ingen liten damm utan den är djup och eftersom jag´inte bottnar så är jag tvungen att ligga och simma där bland alla ankor. Kul, inte alls blöt, men de andra tyckte det var ganska kul iafl. Avslutas inte bättre än att mitt lag förlorar finalen på sstraffar heller.

Så sen tror jag att allt är frid och fröjd så när vi går i skolan och ska gå ner för trappen från cafét så ser jag inte att det är ett trappsteg kvar så faller handlöst frammåt och glider en meter innan jag hör ett gäng på säkert 10 pers komma gående "eey watch your step looo" Sen höll jag mig ganska lugn resten av den dagen.

Men på varje dag följer ju en ny. Paige och Carro hade leggings på sig i skolan och kunde då ta upp foten på ett fönster ca 1,5 m upp. Så då ska jag ju i jeans också försöka göra de. Så när jag är nära på att få upp högerfoten så slinker vänsterfoten undan och man förstår hur det kommer att sluta. Flyger upp med båda fötterna i luften innan jag landar med världens smäll på golvet och alla i klassen som står bredvid frågar om en elefant just landade.

Men nu kommer det possitiva, jag och Emma vann "med andra ord" tävlingen mot team bengan och jossan och team fia och carro. Trots att Emma gissade San Francisko när jag sa stad i USA som är sallad baklänges.
Sen är jag tydligen även utsedd till SSC ambassadär av Jönköping, vad det nu innebär har jag inte den blekaste aning om.

"Gammal kärlek rostar aldrig"

Caroline Hansen

Den efter Volleybollmatchen..

Tjenna !

Idag vart det klassensdag i skolan. Ännu en sån där nödvändig dag då man gör absolut ingenting. Men man slipper ju sina TVÅ lektioner man tvingas pina igenom på onsdagar. Så vi träffades hela klassen på Vätterstranden vid 10-tiden. Först blev det kubb-match mellan killarna och tjejerna. Väldigt oväntat så vann givetvis tjejerna... den moraliska matchen ialf.

Sen var det volleyboll! Svikaren Sofia Andersson gick över till killarnas lag, men vi tradeade henne mot Didde och Snarre, bra byte, tack coach! Så vårat spel gick ut på att jag eller Lina "servade" dvs kastade över bollen på andra sidan för att sedan slänga/offra oss till höger och vänster för att laget inte bara skulle vinna, vi skulle vinna snyggast! Detta medan Didde och Snarre skötte allt med att slå över bollen, blocka och ja plocka poäng helt enkelt. Så ännu engång är det bevisat att tjejerna sköter allt som är relevant och är bäst! Det blev även bevisat senare då Glaad och Mackan förklarade hur det är att shoppa med en tjej! Helt perfekt! Säger en kille att tröjan etc sitter bra, då säger de bara så för at tde inte orkar bry sig. Säger de att den inte sitter bra då är det ett annat ord för att uttrycka att man är tjock. Säger de ingenting då är de inte engagerade. Killar går inte att handla med.

Efter det vart det mat på Prima. Salladsbar är det bästa som finns! Och bröden på pizzerior är ännu bättre!

"De människor som fått mest ut av livet är inte de som levt ett sekel, utan de som levt varje minut"

Caroline Hansen

Den efter fotbollsturneringen..

Tjenna !

Efter en hård och slitsam dag i skolan. Började 11.10 med natur och var tvugna att jobba på lektionen, illa! Slutade sedan 12.30men var tvungen att springa runt hela skolan med Carro för att.. ja, jag vet inte! Hon virrar bara helt enkelt!

Sen vart det choklad och vänner tajm med Lycken! Det är sjukt hur fort en Geisha choklad kaka tar slut. Den slinker bara ner, försvinner, går upp i rök eller något! ungefär som han på "trollkarlens hemligheter" gjorde igår. Fast nu på riktigt då, alla vet ju att trollkarlar bara är ren bluff, men det här asså. Det är magi eller något. Nästa vecka skulle de visa hur de flyger och går på vatten, och ja det såg verkligen jätte verkligt ut på förhandstitten. Såg ut som de gjorde när de hade "specialeffekter" på 1800-talet ungfär. Såg precis ut som om han gick mot en bluescreen, men jag vet inte, han kanske gick på vatten på riktigt.
 
Pä träningen idag så vart det fotbollsturnering. Team "Trygg Hansen" som bestod av

I mål: Tryggheten själv Hansen (därav namnet på laget Lyck!)

Backlinjen: Den kinesiska muren Hill och Beckman

Mittfältet: Ångloket och Kamikazepiloten Ohlsson

Anfallet: Kungen aka Zlatan aka Ihrman och magikern "allt som Ihrman gör med en fotboll gör hon med en innebandyboll" Thorman.

Vinnande, obesegrade, inte ett insläppt mål, överlägset mest gjorde frammåt!

"Se livet från den ljusa sidan"

Caroline Hansen

Den efter dubbeln..

Tjenna !

Japp, nu märks det att man har två matcher i kroppen. Helt sjukt död och helt sjukt sugen på geisha. Tror inte det var bra att jag vann den där stjärnvinsten. Nu börjar beroendet sätta sig. Plus att det där kilot nu sitter på magen också. Inte bra, inte bra! Men gott som fan!

Matcherna i helgen har gått.... frammåt. Vilket alltid är positivt. Så har nu också två olika färger på mina knän. Det vänstra är ungefär som resten av kroppen medans det högra skimmrar i färgerna blått, gult, grönt och lila. Väldigt snyggt, det är lite bulor också, lite som ett konstverk. Sen skimmrar även skenbenen i dessa färger på vissa väl utvalda ställen.

Imorgon drar skolan igång på riktigt. Fy! Börjar 11.25 och slutar 12.35. Vet inte hur jag ska orka. Naturkunskap är det också vilket inte gör saken bättre. Ett helt år kvar och på fredagar går jag ända till två! Plus att jag kommer att börja 8 varje dag när innebandyn kommit igång!

Tänk att vara en koala för en dag, därför koalor dricker aldrig. Och allt de äter, de är eucalyptusblad, som gör dem höga. Vilket liv!

"Ärlighet varar längst"

Caroline Hansen

Den innan dubbeln..

Tjenna !

I helgen blir det två matcher. Först hemma mot Linköping. Sen borta i Mullsjö mot Hässelby, väldigt logiskt jag vet. Mne så äre ialf! Bara det är parkettgolv i den nya hallen är jag nöjd. Förstår inte att folk kan tycka det är skönt att lira på matta. Det är ju som att lira på sandpapper. Behövs dubbeöt så mycket energi för att ta sig frammåt, inte en chans att man kan läsa av bollens studs och ska man skjuta direkt ja då har ju bollen hunnit stanna innan den hinenr komma fram! Usch för matta YÄY för parkett och A-hallen idrottshuset.

Ska passa på att tipsa om en rolig sida med. www.saltmannen.se

Ni visste väl tex at tdet är såhär låtarna går:
Teddybjörnen Fredriksson, hans moster var afghan
Got my first real sex dream, I was 5 at the time.

Damsugar-jäveln tänkte haren ta ...

"Den som inte gör några misstag gör oftast inget alls"

Caroline Hansen 


Den där jag är fit for fight..nästan..

Tjenna !

Så vart det dags igen, första innebandyträningen denna veckan för min del. Och det gick, nja övningarna gick helt okej, men var tvungen att stå över spelet. Känns fortfarande inte helt bra i framsida lår. För det ska ju tydligen vara så himla viktigt att det inte gör ont. Spela roll tycker jag.
 
Och så var det första skoldagen imorgon. Inte taggad för fem öre. Usch, jag tycker inte om det uttrycket, får mig att tänka på en jag får dåliga vibbar av, men kommer inte på vem. I vilket fall, nästan onödigt för mig att gå i skolan detta året tycker jag då jag ändå slutar så tidigt varje dag. Har i princip bara innebandy på morgonen och, ja tycker det räcker sen. Det andra komemr jag inte ha någon nytta av ändå! Jag menar, bild religion, info och layout, inget jag bryr mig om och inget jag skulle lida av att inte ha. För att inte prata om naturkunskap, usch!

"What does´nt kill you, makes you stronger"

Caroline Hansen

Den där Emma förnedras i skytte..

Tjenna !

Efter gårdagens sträckning i framsida lår fick jag inte vara med på dagens träning. Har hört åtminstonde 6 olika personer dra valsen om "är du med idag så kan du inte vara med och spela i helgen" och "En dags vila ser till att du slipper 3 veckors vila" bla bla blabla. För det där har man ju aldrig hört innan.

Så det blev att jag och Emma (som äntligen är tillbaka snart, nu har hon latat färdigt, haha) fick ha skott-tävling. Vi bygge våran egen målvakt "Pixbo" (det får en att vilja döda med skotten och inte en chans att en pixbo målvakt får rädda ett skott, det finns inte) Han/hon bestod av fyra olika väskor/bagar som vi hängde upp elelr satte på golvet, även lite koner, bolldunken, en målvaktshjälm och oj så snygg hon-han blev. Eller om man nu kan kalla något vi kallar Pixbo för snyggt, jag vet inte.

Jag vann ialf omgången slagskott, varav jag satte ett "stenhårt" ohja, slagskott rakt i bolldunken, vilket resulterade i en stekhet 10-poängare. och efter det var det ju bara att glida upp, inte en chans hade hon och omgången slutade 25-16 tror jag. Att Emma sen vunnit första omgången och att vi inte kunda avgöra spelar inte så stor roll. JAG VANN!!.. den omgången!


"Lär dig att våga älska"


Caroline Hansen


Den med sconsen..

Tjenna !

Ja idag lyckades jag med det omöjliga. Misslyckades med att baka scones, inte en utan två gånger. Första gången hällde jag i mjölk och bakpulver istället för mjöl och bakpulver, och jävlar vad bubbligt bakpulvret blir i mjölk. Är det det man har i bomberna man gjorde när man var liten? Dom där man la i kinderäggen. haha, vad kul det var. Minns fortfarande när jag var typ 10 år eller nåt. Jag min kompis och hennes pojkvän gjorde massa sådana och satte i en lekpark och alla sprängdes så kom en as sur morsa och vi var tvugna att städa hela lekparken. Det tog lite tid.

Hur som helst jag lyckades typ till slut, de blev ätbara med smör och ost ialf. Så det får bli med beröm godkänt. Inte ofta jag lyckas få till ätbara saker i köket. Det är inte min favorit area i huset. Förutom då när någon annan lagat en gourmet middag och mna har några roliga som sitter vid bordet. Och hur ofta händer det liskom? Ne de brukar bli hos mamma att Matte läser kalle anka pocket, mamma tjatar på honom att inte läsa medan Eijlert berättar om hans taktik de senaste tre och kommande 15 matcherna, och nej inte bara i hans lag lägg till alla andra lag också, mkt intresant. Hos pappa ja, mest Marie som får massa skit. Vilket är rätt kul iofs.

Sträckning i framsida lår under intervaller! Inte bra!

"Hoppet är det sista som lämnar människan"

Caroline Hansen

Den där de är hemma från Magaluf..

Tjenna !

Ja, så har de äntligen kommit hem från Magaluf. Mina små grodyngel har varit borta i en vecka nu. Och, ja okej har inte hunnit träffa dom (är fortfarande sur för att jag inte fått ett vykort där det ska vara påtejpad sand på, det enda jag bad om). Synd om dom, de har missta så sjukt mycket här hemma. Exempel så har det regnat, det har inte de haft. Vi har kunnat ha på oss långärmad tröja och jeans utan att svettas sönder, det har inte de kunnat ha. Jag ha kunnat bada i sötvatten, det har inte de, för de har varit tvugna att välja mellan salt- och klorvatten! Ja, jag ska nog inte fortsätta, det blir deprimerande för dom när de läser.

Själv har jag påbörjat mitt projekt arbete idag! Smart/lat (tycker nog att de är synonymer de två orden) som man är så har man sett till att man troligtvis inte kommer att behöva lägga 100 timmar på projektarbetet. därav latheten. Men givetvis kommer jag skriva upp och få det att verka som 100 timmar, därav smartheten! åh jag blir nästan rädd för mig själv ibland och min iq!

"Ju fler kockar desto sämre soppa"

Caroline Hansen

Den med racet..

Tjenna !

Efter att JAG har städat och rensat mitt rum idag, det kan man då inte tro. Eller ja, jag brukar ju städa men då blir det mest sopa allt damm under mattan och trycka in alla grejer i garderoben så att det knappt går att stänga. Så det var ett helvete att rensa den garderoben, där hittar man allt möjligt, gamla skedar i träningsväskor och massa skolarbete och skit, hittade även mitt gamla "sprit-förråd" med 2,25 cider som jag hade glömt, fanns faktiskt 2 kvar :P. Haha, så då blir de FERRE imon!

Åkte även med Jönköpings segaste busschaufför idag. Lars har jag döpt honom till nu! Racet mellan snigeln och sköldpaddan gick fortare. Och han som spydde (okej men han såg ut att vara påväg att spy) det kan inte varit av åksjuka direkt. Kanske kan ha något med spritflaskan i handen att göra. Jag vet inte.

Fröjered-JIK

15/8 13.00 Sparbankshallen

"Gör inte sådant som du sen måste dölja bakom ursäkter"

Caroline Hansen

Den efter Gbg med Lyck, Frida och Ida..

Tjenna !

Nu har vi vart på road trip. Hansen, Lyck, Frida och Ida vart nere i Göteborg för att gå på liseberg och ha allmänt roligt. Och så blev det. Vi stratade onsdag kl 10 och med en kvinnlig charm betalade jag endast 25 kr för resan ner. Ja säger då de, charm kommer man långt med. Spelade även Uno och hade tanterna jämte oss som kommenterade ALLT! Ja men se där nu fuskar hon igen och de kör ju inte enligt reglerna. Asså hur är reglerna egentligen? Nej ja vet inte. Och det var inte alls irriterande, inte alls.

I Götoborg vart det Liseberg på direkten. Hittade Tina och Erik i kön till åkband så woops där smet man före ca 30 pers. Inte illa! Sen vart de mest stå i kö hela dagen. Men lite fick vi åka ialf. Vi fick också se Lyck sitta och slå sig själv i huvudet av rädsla under Hanghai, skjuta sig själv i huvudet på fotot i flumeride, försöka med alla medel få bra ögon på kort, sno till sig halva Hansens geisha stjärnvinst (okej vi hade pakt om en av oss vann skulle vi dela), skrika efter handtag på uppswinget och ja jag ska nog inte fortsätta för då förnedras hon nästan.. och det är ju inte snällt.

Men kan ändå inte sluta, för när vi kommer hem ska vi spela chicago (och efter sportscamp så skulle det ju vara pinsamt om jag inte vann, hade dock inte riktigt samma regler som under flipp-omgången men ändå..)
Lyck och Frida har båda par, så de ska kolla vem som har högst.

Lyck- Högt!
Frida- Lågt
Lyck- Klätt?

Korten är slut och Lyck som blandar få då dra ett i högen i sista kastningen.

Lyck- omeen, det är ju säkert någon som slängt det här kortet.

Spelar Uno, Frida sitter med dubbel-uno och det är hennes tur och ett rött kort ligger överst, Frida kan inte och börjar plocka ur högen.

Hansen- Jag gissar på att ett av hennes kort är grönt
Lyck aa och jag tror det andra är rött.

Vi hatar B. i kassan på Burger King Liseberg!

Underbara dagar! Skratt och lite till skratt och lite högre skratt!

"Sanna vänner kan man alltid lita på"

Caroline Hansen

Den där det kan ha varit något viktigt..

Tjenna !

Det var något jag tänkte på innan idag, så ja om era proppar gick eller datorn fick kortslutning så vet ni nu varför. Men det var ialf något som jag skulle skriva om, men eftersom jag inte kommer ihåg det kan det inte ha varit viktigt. Ja fast allt är ju relativt så att säga..

Imorgon så åker jag, Lyck, Ida och Frida till Göteborg och Liseberg :). Ska ha med mig minst en stjärnvinst hem!

"Tro inte påallt du hör, och bara hälften av vad du ser"


Caroline Hansen


Den efter Ullared..

Tjenna !

Japp, idag så begav man sig till Ullared tillsammans med mamma och mormor. Började med att mamma med sitt lokalsinne (ja det är därifrån jag har ärvt det) körde fel och vi hann nästan till Halmstad innan hon upptäckte det. Jag sov så hade inte mycket med saken att göra. Så blev en timme försenade men det löste sig.

Så idag har jag spenderat alldeles för mycket pengar på saker jag egentligen inte behöver. Som ex
-En platttång. Plattar jag håret ?
- Ögonfransböjare. Varför ska jag böja ögonfransarna?
Sen köpte jag dessutom TVÅ nagellack fast jag inte målar naglarna och jag köpte även nagallacksborttagning vilket kan vara bra att ha när jag inte målar naglarna till...?

Ja, ni ser ! Blir alltid att en massa grejer åker i korgen och man märker först när man kommer hem. Jaha, en sån här köpte jag också ja, men den kan ju vara bra till någonting!

"Lycka är att ha en vän"

Caroline Hansen

Den där vännerna drar till Magaluf..

Tjenna !

Ja, kul liv man kan ha då. Alla, okej överdrivet, fem vänner åker till Magaluf idag. Och jag är inte inräknad för jag hade inget jobb och inga pengar i våras när resan beställdes. Så lackar sådär lite lagom på dom att dom inte betalade min resa, ja menar vad har man vänner till egentligen ? Just de!

Så när de ikväll ligger på en solig strand med en drink i handen, vad kommer då jag göra? Jo jobba glasskiosken och eftersom jag ska stänga så kommer jag sopa och svabba hela golven! Högoddsare att jag kommer ha roligast!

En vecka till första träningsmatchen!

"Fylleri är frivilligt vanvett"

Caroline Hansen

Den där Jossan fyller år..

Tjenna !

Ja idag vart de ju den stora dagen då José fyller 21 ! Ett stort Grattis är hon faktiskt värd. Tänkte att jag skulle bli den första att gratulera, men blev inte riktigt så. Startade min nedräkning då det var 2 h och 32 min kvar. För att sen skicka med jämna mellanrum. Men vad händer, jo mitt under veckans mest meningslösa program SOMNAR jag, och klockan är de strax efter 10. Inte bra så missar att vara först och lackar då. SÅ det blev inget grattis sms förrän runt 15 tiden. Förlåt Jossan! Men tänkte att snäll som jag är så köper jag en kladdkaka från Ica! Ingen baktanke alls. Absolut inte för att få henne tjock så hon inte orkar springa för att kunna ta hennes plats. Nejdå ! Inte alls..

Imorgon kommer Fluffer hit. Då ska vi tävla med mottot " Det viktigaste är inte att vinna, det är att förnedra". Lyckis till Lyck!

"När jag tänker på dig så dunkar mitt hjärta, ett liv utan dig är ett liv i smärta"

Caroline Hansen

Den där jag gjort lite nytta..

Tjenna !

Japp så efter en natt med drömmen om att INGEN kom ihåg mig, det var hemskt jag lovar, vakande av att jag skakade. Hmm, undra vad den kan betyda? Ingen som komemr komma ihåg mig efter min död kanske? Aja, nu ska vi inte vara så filosofiska. Ska ju ändå inte ha 50 timmar filosofi med Sven-Davis i höst så behöver inte plugga på sommaren :D wooohoo!!

Ialf, jobbade lite på mammas jobb idag. Satt och registrerade in tränare i ett program. Man känner sig så sjukt viktig, att det verkligen betyder något det man gör. Jag är stolt över mig själv!

"Kärleken har ingen lag"

Caroline Hansen

Den efter House..

Tjenna !

Ännu en händelserik och meningsfull dag i mitt liv. Idag har jag sett 9 avsnitt av House, eller ja 9,5 för sista delen av avsnittet jag såg innan jag somnade igår var efter tolv. Om man nu ska vara korrekt, vilket jag inte tycke rmna bör vara i alla sammanhang. Jaja, i vilket fall som helst, jag har kommit fram till att min klumpighet inte är mitt fel, det ör en sjukdom ribbed-red eyes eller något åt det hållet. Everything fits som House säger. Klumpig, det sägs att jag kan vara det. Tappar saker, ja det händer äl ibland får jag säga, dåligt mörkerseende jaa ska inte ljuga. Stackars mig.

Första inomhusträningen !!!

"Tiden läker alla sår"

Caroline Hansen

Den efter bio..

Tjenna !

Så idag/igår, när det nu blir. så vart det dags för bio. Sommaren med Göran ! och han är ju bara för gullig med sina dubbelhakor. värd att se ! OBS SPOILER  OBS Göran dör inte!

"Allting har en mening"

Caroline Hansen

Den med dikten..

Tjenna !

Tänkte att jag har ju inte skrivit en dikt på länge, eller jo det har jag ju, men inte publicerat! haha, och det sägs ju att mina dikter är rätt eftertraktade så, varför inte liksom. Här kommer en nyskriven och inte tidigare publicerad (surprise när den var nyskriven).

Ett liv fullt av smärta
Ett liv fullt av hopp
Jag handlar efter mitt hjärta
Det förstör för min kropp

För den är inte kass
Ja den är bara bäst
Mitt liv är fullt av glass
Allt är en stor fest

Vanilj, choklad eller fläder
Glass kan man äta i alla väder
Rocky road eller blåbär cheesecake
Här är inget fake

Bägare eller rån
Det här är inget hån
Allt går ner
Och man vill bara ha mer

Medan jag skriver denna dikt
Jag känner hur magen lägger på sig vikt
Men i munnen vattnas saliv
Glass är mitt liv

"När du betraktar gåvan, betrakta också givaren"

Caroline Hansen


RSS 2.0