Den där det är Halloween..

Tjenna !

Japp som alla vet är det halloween och som vanligt när man går utanför dörren så får man massa godis. Ganska skönt att slippa klä ut sig och ändå kunna spöka. Ända tiden på året man får ha lite kul. Bra bra! Kollade på Vänner (ja tro det eller ej) och det var halloween där med, seriöst, utklädnaden har väl spårat ut lite i USA (uttalas för alla som inte vet det usaaaa inte uuuusa) jua menar Chandler är en rosa kanin, Joey är Chandler och Ross är "Spudnik" ser ut som en gammal potatis med en sil på huvudet. Uuuuhh, scaryy! Va tog det gamla vägen, ja menar spöke och sånt kul :D Ta ett lakan klipp två hål för ögon och försök att inte snubbla så att folk tror att du är en överkörd albinomus eller nåt. Btw de ska jag nog klä ut mig till. En överkörd albinomus. 

" Imorgon är en annan dag "

Caroline Hansen

Den innan Jonna kommer..

Tjenna !

Kan vandrande pinnar bli tjocka? Jag och Malin har fortfarande inte kommit fram till något bra svar, ja menar för det första vad äter dom? Jaja, detta är ett mysterium och när vi kommit fram till ett svar så lovar jag att berätta ;D.

Efter att ha kollar på 15 avsnitt av V.Ä.N.N.E.R. under gårdagen och sagt alla repliker samtidigt som dom har jag kommit fram till att nej, jag har inget liv och ja, jag har påbörjat min resa för att skaffa ett. Finns bara ett problem, att jag inte vet hur och då blir det till att kolla ännu ett avsnitt vänner, tror jag fastnat i en ond cirkel :O. Men jag har ju kul ialf och sen i säsong 8 är ju Brad Pitt med i ett avsnitt och det var när han var som snyggast :O aahhh, ..

Nej orkar inte skriva mer nu Jonna kommer snart och lovade mamma att lösa ut 2 Sverigelotter, det är nog miljonvinst på dom, känner att idag är dagen då jag kommer vinna !

JIK-Vöikers
1/11 kl 14.00 Idrottshuset D-hall

"Det är alltid för tidigt att ge upp"

Caroline Hansen

Den efter seriepremiär och maskerad..

Tjenna !

Hade seriepremiär i helgen! Mötte Hovshaga (uttalas Håfzhaaga). De är favorittippade i damer div.2. Så vi visste innan att det skulle bli en jämn, tät match. Denna gången gick vi segrande ur striden med 9-7 till JIKs favör ;D. Go hos, celebration and mini wave for us.  (Nej Chandler säger inte alls typ så i säsong 3 avsnitt 9 och nej jag är inte alls beroende av vänner). Iallafall, vi vann skotten vi van första och tredje perioden (andra perioden slutade lika) vi vann utv ligan vi vann boxplay ligan VI VANN MATCHEN!

Efter det på lördagskvällen så var det klassmaskerad. SP2C <3, Älskar våran klass, den är underbar. Alla är så sjukt sköna. Jag var utklädd som Robin Hood och tog från de rika (sjuksköterskan, korven, systrarna fluff) och gav till de fattiga (thai, Zozo, tomten). Det jag tog var ingenting och det jag gav ingenting så det resulterade inte så mycket men jag försökte men som så många gånger för, när jag är halvvägs så upptäcker en orm (badvakten) oss och kungen (hitler) vaknar. Denna gången lyckades jag och min kära vän lille john (rabbit) dock inte rymma tillsammans och ta med alla fångar (juden, björn borg). Internskämt men ja, jag fattar ialf :).

Senare när alla gått så var det några kvar och Jag Hansen själv knäckte alla som var kvar !


"Imorgon är en annan dag"


Caroline Hansen


Den där jag är urusel på att blogga..

Tjenna !

Jo, tack jag vet, jag är värdelös på att uppdatera bloggen. Men va fan, man har ju ett liv utanför internet också ;). Jamenar, ja avslutade just min säsong på NHL och vann givetvis Stanley Cup. Woho, heja mig!. Min gubbe "Caroline Hansen" van inte mindre en 10 utmärkelser efter säsongen, mest mål i grundserien, mest måli slutspelet, mest mål totalt, bästa nykomling, mest värdefulla spelare m.m m.m. Ganska duktigt av henom (bl, är en tjej hörs ju på namnet Caroline liksom hur feminint är det inte, dock så ser henom ju ut som en kille emd skägg etc, finns inte att göra en tjej i NHL, diskrimminering tycker jag!). I vilket fall, jag hade laget Dallas Stars, och nej, jag håller inte på dom, men det var så att när jag gjorde min gubbe gjorde jag henom as duktig. Och sen tryckte jag fel och han hamnade i Dallas. Sen orkade jag inte hålla på och byta spelare och sånt. Det är jobbigt!. Så det fick bli Dallas. Själv håller man ju givetvis på Montreol. Även om jag i mitt framtida liv ska på i Kalifornien.

Till helgen blir det maskerad och ni kommer då se mig ta från de rika och ge till de fattiga i Sherwoodsskogen. (En tia till den som listar ut vem jag ska klä ut mig till) Nej lille john du får inte vara med i tävlingen !

"Gör aldrig något du måste ljuga om att du gjort"

Caroline Hansen

RSS 2.0