Den med målvaktshandskarna..

Tjenna !

Ledig och dagen till ära ägnades åt städ och tvätt, tänkte att dte kunde vara trevligt om lägenheten är hyfsat städat när man åker, inte för att någon kommer vara här (förhoppningsvis) så är det alltid trevligare att komma "hem" till en städad lägenhet, eller ja det är vad mamma har sagt!

Hann även med att se en fotbollsmatch, var någon final på gymnasiet här i frederikshavn, och är ju tvungen att komma och heja på mina lagkamrater(lagkamrat) hennes lag vann, dock var det ingen som blev glad över vinsten i sig, men alla hoppade och skrek, de skulle ju nu få tårta!

Det har även börjar bli svinkallt här nere, och det blåser hela tiden, och mycket också. Och jag har inga vinterkläder, har en mössa, orange är den dock och det står Barcelona på, ingen hit! Men den får duga så länge, och har inga handskar när jag cyklar så idag fick det bli att ta målvaktshandskarna på sig, det såg kanske lite kul ut, vilket jag också fick höra, men de värmde gott :).

Sista träningen innan Europacup-slutspelet idag! På måndag bär det av mot Lettland!

"Våga vara den du är"

Caroline Hansen

Den innan sista träningsmatchen..

Tjenna !

Även denna dag startades med pannkakor (överblivna sen igår, jag är inte överambitiös och ställer mig och steker det två dagar irad, nej någon måtta får det vara). Men lika gott för det :). Så det känns som att även denna dag kommer gå till historien som en av de bättre dagarna i mitt liv :). Positiv_tjej_91 skulle vara mitt nuvarande nickname på lunarstorm (om det nu inte hade gått i graven).

Ikväll är det sista träningsmatchen innan vi åker till Lettland, och på torsdag sista träningen. det börjar komma riktigt nära nu! Vi är inte favorittippade direkt, har en känsla av att det är IKSU och de sär mästarna från Schweiz som är det, men ska bli grymt kul att spela, och vi kan bara överraska genom att slå i underläge :)."Hakuna Matata"

Caroline Hansen

Den idag..

Tjenna!

En ledig dag idag, vaknade klockan 8 av att det tydligen var städdag i korridoren, och det är inte den där "tysta" dammsugaren direkt. Grattis! Lyckades dock somna om och senare vakna till det ljuvliga ljudet av väckarklockan, som var satt på 11, vill ju inte sova bort hela dagen en sådan här dag när man är ledig. (var dock värd sovmorgon eftersom jag jobbade 12 timmar igår) Så det blev pannkakor med bär till frukost :D. Den här dagen kan inte bli annat än bra med den starten (allt innan frukost räknas inte).

Till något helt annat, håller på en visdomstand, eller ja snarare tand för någon visdom har jag inte känt av, och ont gör det! Kan knappt äta, och jag gillar att äta! Så jag inväntar ett frieri, för att kolla om det är sant som de säger att; det går över när man gifter sig.

"Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge"

Caroline Hansen

Den där internet inte fungerar efter kl 21.00..

Tjenna !

Börjar få lite panik nu, lite bara sådär. Internet fungerar inte efter kl 21.00 av någon anledning, eller rättare sagt mitt internet fungerar inte efter kl 21. Alla andra i huset gör tydligen det. Och det kan vara ganska skönt att lyssna på mitt älskade Spotify när jag lagar kvällsmat också, det är inte jätte underhållande att sitta och titta in i micron när bären värms helt tyst! Det behövs lite Westlife och Celine Dion då.

Som tröst har jag kollat på Vänner, det gjorde mig på lite bättre humör.

9!!

"Always look at the bright side of life"

Caroline Hansen

Den med alla rådjur..

Tjenna !

Sprang en runda idag, är ju ändå ledig. och mitt i skogen ser jag en lååång rad med rådjur, säkert 20 stycken gå, coolt! Höll på att snubbla på en gren för att jag sprang och kollade på dem, både hanar med stora horn (kanske var älgar då, hmm inte så bra på djur, men rådjur har väl också horn?) i vilket fall, sprang och tänkte på detta, sen efter ett tag kom en till stor flock (kan ha varit samma) och står och betar, och några av dem följer mig med blicken när jag springer, lite läskigt faktiskt. Det kommer även en miniflock till, den är jag säker på att det är rådjur!

Träning idag, och 11 dagar till avresa!

"Second best, first loser"

Caroline Hansen 

Den här..

Tjenna !


Til now, I always got by on my own, I never really cared until I met you..
"Gammal kärlek rostar aldrig"

Caroline Hansen
Den där man tydligen kan ha kul ensam en söndagskväll..

Tjenna !

Såhär i valtider finns det mycket intressant att läsa på internet:

20 Saker du kan göra för att reta upp folk!

1) Vid lunch, sitt i din parkerade bil med solglasögonen på.
Peka på förbipasserande bilar med en hårtork. Se om de saktar in.

2) Sök dig själv via växeln. Försök INTE förställa din röst.

3) När någon ber dig om hjälp, Säg jag delegerar!

4) Varje gång någon ber dig att göra något, fråga om de vill ha
pommes frites till det?

5) Ställ sophinken på skrivbordet med en lapp med texten: Inkorg

6) Utveckla en onaturlig skräck för kontorsapparater, speciellt
datorer.

7) Häll koffeinfritt kaffe i kaffeautomaten i tre veckor. När
alla har kommit över sitt koffeinberoende, byt till espresso.

8) I minnesfältet på alla dina inbetalda räkningar skriv: För
sexuella tjänster

9) Avsluta alla dina meningar med: "I enlighet med profetian."

10) Använd inte punkt

11) Så ofta som möjligt: hoppa istället för gå.

12) Fråga folk vilket kön de tillhör. Skratta hysteriskt när de
har svarat.

13) Specificera att din drive in order är för att "ta med".

14) Sjung med på Operan

15) Gå på poesiafton och fråga varför dikten saknar rytm.

16) Häng myggnät runt ditt skrivbord. Spela band med djungelljud
hela dagarna.

17) Fem dagar i förväg talar du om för dina vänner att du inte
kan komma på deras fest för att du har huvudvärk.

18) Be dina arbetskamrater tilltala dig med ditt Gladiatorsnamn,
Rock Hard, eller varför inte Snöret......

19) När pengarna kommer ut ur bankomaten, skrik "Jag vann!","Jag
vann!"
"Tredje gången denna vecka!!!""Ett gott skratt förlänger livet"

Caroline Hansen


Den med städet..

Tjenna !

Idag var det en riktig storstädning som stod på schemat. Dammade av allting, inklusive inne i kylskåpet, bland alla städsaker, kröp längs listerna på golvet och dammade av dom, ja herregud, det är inte en position någon har sett mig innan, inte för att någon såg mig nu heller (tack gode gud) men ändå. Tvättade fönstrerna, hela badrummet och våttorkade tom golven med Grumme! Nu tror jag till och med Monica i Vänner hade godkänt det, och då är det rent!

så summa summarum, har nu slösat bort ca 4 timmar va mitt liv som jag aldrig kommer att få tillbaka!

"Lev varje dag som att det vore din sista"

Caroline Hansen

Den där jag kan ta det lite lugnt..

Tjenna !

Mycket jobb på sistone, har sen i onsdags jobbat 66 timmar, så det är rätt skönt att vara ledig imon, så jag hinner städa och tvätta liksom? Herregud, vad skulle jag ta mig till om jag inte fick städa? Det skulle bli jordens undergång...

Hade match i måndags med, åkte till Århus, tänkte att jag skulle få se lite av Danmark, men som vanligt så fort jag sätter mig i en bil, så Poff, och jag sover. Men det var rätt skönt det med. Och jag slapp att köra, det gjorde C.Hansen istället, tänk haddedudandedej om jag skulle kört i Danmark, på motorväg, i en bil jag inte kört innan. Det mina vänner, hade blivit en nära döden upplevelse för mina medpassagerare. Matchen i sig vann vi med 4-0, ingen match som kommer gå till historien, men vi gjorde vad vi skulle.

"Kasta inte sten i glashus"

Caroline Hansen

Den där jag kanske är lite disträ..

Tjenna !

Ja, men tro det eller ej, även jag kan vara lite disträ ibland, lite klantig också, otursbenägen kan tyckas. I torsdags var jag lite sådär lagom stressad till träningen, hade jobbat ganska länge. Sprang runt och letade efter mina nycklar i 10 minuter (och det finns inte mycket plats att slarva bort dem på, men jag lyckas titt som tätt av någon anledning ändå) när jag sen skulle lägga ifrån mig den där irriternade saken jag höll i handen för att leta så upptäckte jag att det var nycklarna jag höll i. Yeah, way to go!

Idag, jag hittade inte tändaren för att kunna sätta igång spisen så jag fick ta tändstickor istället (jag hatar fortfarande att använda tändstickor och syter varje gång jag är tvungen, tror jag kan ha bränt mig på en när jag var liten), det funkar inte, och efter ca 7:e tändstickan så inser jag att jag har satt på gasen på fel platta, konstigt att den inte startades..

Ja, så kan det gå om inte haspen är på...


Fluffsipluffs!


"Bränt barn skyr elden"

Caroline Hansen

Den med principerna..

Tjenna !

Livet flyter på som bara den, spotify fungerar, har mamma scans köttbullar i frysen (åt köttbullar, pasta och gräddsås till lunch idag, svensk husmanskost! det är saknat), och det blir bättre, det var buffé på jobbet idag, och istället för att de skulle slänga massa som blev över, tog jag med mig en stor matlåda hem, vilket betyder att min mat för imorgon och kanske även i övermorgon redan är klar, och jag har inte behövt lyfta ett finger knappt för att göra det (eftersom jag är servitris och inte lagar maten), livet leker sitt egna liv, och ibland så är det underbart!

Och tro det eller ej, men imorgon kanske jag ska se Twilight-filmerna, :O.. Vad händer med världen där då? Har jag börjat följa strömmen? Men fy, jag lovar att jag ska fortsätta med att vara den trendsättare och egenperson som jag är trots att jag ser dom, och det är ju trots allt inte mina principer jag bryter, sjukt stolt är jag över dom;
ALDRIG röka en cigarett, inte ens hålla i en. (vill helst inte andas in röken från någon annan heller, men det är ganska svårt då folk ska göra det titt som tätt utomhus etc)
INTE gå på balen som hålls sista året på gymnasiet
Vara Caroline Hansen, genom hela livet, inte föreställa någon annan,
Och har jag klarat av detta i över 19 så kan jag nog klara det hela livet utan problem! 
Sen vet jag inte om jag kan kalla de princip, men om jag får en dotter, så ska hon heta Caroline i andra namn.

"Du kan inte segla utan att sätta upp seglet"

Caroline Hansen

Den efter Göteborg..

Tjenna !

Var i Göteborg igår och träffade underbara älskade Caroline Georgsson! Sjukt längesen och det var underbart att se henne igen.

Färjan gick 07.15 vilket betyder att jag åkte härifrån ca 06.30, YEAH !! Åt lite pannkakor och sov på båten, väldigt rolig resa mellan GFredrikshamn och Göteborg måste jag säga. Framme i gbg så åkte jag och Carro och åt på.. IKEA !! Hur gott som helst! Köttbullar och potatismos, underbart att äta svensk husmanskost! Gick sen en svägn på IKEA och var lite allmän Svensson-aktiga. Åt en glass på Lejonet och Björnen, det har förändrats lite faktiskt sen jag slutade, men glassen är fortfarande lika god :), hittade även en "Roligt med Svenska, 5-6 år" till C.Hansen2 (Dino) som hon ska få tills hon flyttar till Sverige. Och med mig hem köpte jag MAMMA SCANS KÖTTBULLAR (livets mat) och svenskt bland godis! På resan hem visades Sverige matchen, så den gick rätt fort, och otroligt spännande match, trodde lite på San Marino där, men sen var det avspark.

Idag jobbade jag, kändes som att man aldrig blev klar, men sen efter 9 timmar var allting klart! Haha, var grymt mycket att göra idag, men det är ända skönt att jobba, då gör man iallafall någonting. Sen blev det svenska pannkakor och svenskt blandgodis, Masjinos och C.Hansen2 kom, och jo vi är nog alla överäns om att Sverige är liiite bättre än Danmark, trots allt, du gamla du fria! stackarna att cykla hem i det här vädret dock!

Spotify fungerar igen för tillfället :). Lycka!

"Lyckan kommer, lyckan går"

Caroline Hansen


Den med subway..

Tjenna !

Krävande helg, men det är väl så det ska vara när man kommer in i vuxenlivet, usch! Hade stängningen i fredags, så det blev att man kom hem runt halv 12, för att sen spela två matcher på lördagen, vinst i båda :). och sen jobba med laget mellan 18-02, yeah! sen var det upp igen för att spela match idag, (vinst igen :D) och sen jobba lite till med laget.

Men har hunnit äta på subway som har öppnat här :)., det är gott, men de är sjuuukt långsamma, det tog 10 minuter att få min sub, och han visste inte ens vad som skulle vara på, meatball marinara, hmm köttbullar och marinad kanske ska vara på? jag vet inte, men det kan nog vara så. men så fort man sätter de där mackorna i mmunnen så glömmer man allt annat :).

Har även hört en av de roligaste kommentarerna någonsin, jag och dinardo snackar, hon heter även Hansen i efternamn (vilket jag också gör :) yeay) och då kom vi på att båda heter C.Hansen, och det har stått på en hemsida om oss, vi tyckte det skulle vara roligt om det hade stått Cecilia Hansen och Caroline Hansen istället för Cecilia DiNardo, för då hade man kunnat tro att vi var syskon. (nu har jag översatt från danska)
Dino: Ja asså man kunde ju tro att vi var tvillingar
Jag: japp, tvillingar med bara ett års mellanrum och som blivit skilda vid födseln
Dino: jo men asså vi kan ju säga att vi bara har samma pappa!


"Verkligheten kommer ifatt drömmarna"

Caroline Hansen

Den innan träningsturnering..

Tjenna !

Nu har jag inte spelat innebandymatch sen i söndags. Tror helt allvarligt att jag har blviit beroende av det, mår dåligt när jag inte får träna och spela, och eftersom vissa tyckte det skulle vara bra om jag vilade min fot någr dagar nu, har jag endast kunnat köra lite styrketräning. Men imorgon smäller det, för då är det match igen :) två matcher imorgon och en på söndag! :).

Och uppladdningen inför vecka 40 har startat!

"There is no such thing as strangers, they are only friends you haven´t met yet"

Caroline Hansen

RSS 2.0