Den efter en tuff helg..

Tjenna !

Varit en otroligt tuff helg nu. Eller a helg och helg, spelade match i torsdags, har fortfarande ont i knät. Idioten flyttade på sig när jag skulle tackla henne så flög in i sargen med knät. Hon fick inte ens utvisning för osportsligt uppträdande :S Sånt lackar man ju sönder på. I  vilket fall så spelade vi match idag igen, mot min kära Vicke. VI VANN LALALALA ! Lyck blev ju matchens vilket var mycket bra, för då kan man tigga godis av henne. Lycken kan man alltid lura upp på läktaren så man hfår som man vill !

Och btw jag är INTE avundsjuk på Chandler och Monica som får Ms PACMAN i bröllopspresent av Pheobe.

"Laget före jaget"

Caroline Hansen

Den med saknaden efter sommar..

Tjenna !

Jag blir deprimerad, det är mörkt när man går hemifrån, mörkt när man kommer hem. Mörkt när man stannat hemma från skolan för att kolla vänner (det kan bero på att jag inte dragit upp persiennera eller vad de är silvriga sakerna heter som sitter i fönstret). De dagar man väl går till skolan, ja då är det oförberedda prov, läxförhör etc. Har man innerlig tur ja då är det ju bara till att läsa 3412 sidor i naturboken tills imorgon. Jippie !

Men va fan orka vara negativ. ja säger som Joey "How you do´in?" Det löser allt, och lite till. Btw ska det komma en "Friends-The Movie" ? Kollade runt lite idag och det står ju olika på alla olika hemsidor. Men jag lever med tanken att mitt liv ska finnas tillgänglig i en ca 100 minuter lång sammanhängande berättelse som när man har köpt dvd-skivan ska kunna kolla på ungefär när man vill :).

"Allt är inte guld som glimmar"

Caroline Hansen

RSS 2.0