Den med morsdag..

Tjenna !

Idag är det morsdag, och då ska man beskriva sin mamma med ett ord, men det kan jag inte. Men jag kan beskriva min mamma, hon är (tack gode gud) inte som alla andra. Hennes mest klassiska citat som hon kommer få höra år framöver är när hon säger "kolla min nya iphone" och visar upp sin samsung galaxy. Den är briljant ! Duktig på datorer, men jag vet också varifrån jag ärvt min teknikbegåvning, både den med tv-apparater, mobiltelefoner etc som kanske inte är den bästa, men även den med  bollar som är betydligt bättre.
Ja, mammas dag är ju egentligen i januari tycker jag, men du får ett grattis ändå ! För trots endel dispyter, så vet man att man kan alltid lita på sin mamma och ju äldre man blir desto mer förstår man hur mycket man behöver världens bästa mamma!
Och jag ska ju förhoppningsvis också bli firad denna dag om några år, så jag och Jossie tog tillfället i akt att genom en namnbok låta ödet bestämma vad våra barn ska heta, mina barns pappa kommer tydligen att vara en fantasy-fantast eller liknande då mina små änglabarn kommer få namnen, Dirce, Rim och Leura, tre små flickor alltså, tror jag i alla fall. Jossie däremot kör mer på en gammalsvensk variant och hennes små ögonstenar kommer att döpas till, Gerhard, Karl-Anton och Sölve. Jag kan gott se att det här bildar tre blivande par framöver..
"Vi lever i gårdagens framtid"
Caroline Hansen

Den med Jönköpings marknad..

Tjenna !
Vilka dagar som gått alltså ! Shieeet ! Massor med folk på jobbet, köp köp köp ! Roligt, men väldigt stressigt. Strålande sol, men bara de dagar jag har jobbat  då givetvis. Har vart i Motala och bevisat att både Magget och Sajten faktiskt hade rätt innan jag själv riktigt visste. Men de kan då spå de där båda innebandyoraklerna.
Igår var det marknaden och JIKs dam och herrlag hade någon station typ, så blev kvar där ett tag innan det blev lite spelande, ingen vinst, men lyckades med bedriften att missa alla burkar på bollkastningen, bra där ! Svårt att lyckas men jag gjorde det omöjliga !
Idag var Jossie med som sällskap, och lyckades fynda ett par löparskor till ca halva priset, bra där ! Lite tråkigt dock att inte ha en anledning till att sitta framför Förhäxad mer. Får bli spåret fler gånger istället. Är ju enligt min vinnarskalle tvungen att förbättra mitt beep-resultat lite till hösten.
Ska nu iväg och få lite eufori, var det någon som ens visste att det ordet fanns innan Loreen kom in i bilden, nej jag trodde inte heller det !
FORZA SVERIGE ! Heja Loreen !
"Ordspråk uttrycker i korthet lång erfarenhet"
Caroline Hansen

Den där jag får mentala superkrafter..

Tjenna !
Mitt i allt jobb, träning, boendesökande till hösten (som jag fortfarande inte är 100% på var jag ska bo) så hinner jag faktiskt delvis ha ett liv. Då sömn är väldigt viktigt vet vi alla, lyckas jag ofta somna 22-22.30 och sova fram till runt 9.00 om jag inte jobbar morgonpass. Perfekt för att orka med en dag i mitt annars hektiska liv. Grey´s Anatomy börjar ju 9.25 så då vill man ju ha frukosten klar på bordet, och sen följs det av Förhäxad, då har man i pauserna (är ju mer paus en program på kanal 5) hunnit klä sig och diska etc. (Eller ja, hinna ställa ner disken i diskhon, men det är ju typ samma sak, eller?) Sen bär det av till ett träningspass, sen förmodligen lite jobb, hinner inte alltid med mina morgonrutiner med att kolla på TV om jag börjar redan 11, sömn får gå före TV-tittandet, börjar känna mig riktigt gammal nu. Men fyller man snart 21 så får man väl se som kulmen på sin utvecklingskurva, den mentala biten.
Har nästan läst klart det sista kapitlet i "konsten att få mentala superkrafter", riktigt bra, jag började dock att läsa inledningen och sen hoppa direkt till sista kapitlet, det stod att man gärna fick göra så, ja okej, jag läser alltid sista sidan efter att jag läst prologen i en vanlig bok också, och Kalle Anka för den delen. Men i vilket fall, sista kapitlet hette hur man fick röntgensyn, och det vill jag gärna ha, men är lite besviken för det var en mentalröntgen syn, hade ju hellre velat se killarnas magrutor under deras tröjor, men man får väl inte förvänta sig för mycket heller. Så det får duga. Sen när boken är helt igenomläst i vilken ordning det nu blir, så kommer jag vara en superhjälte utan cape, inte bara på planen nu alltså utan i privatlivet också ! SCORE !!!
Sitter nu och beundrar min excellenta spegelbild i fönsterrutan på tåget, finns inte så mycket annat att göra, och ja man blir ju förblindad ! Host ! Däremot kan jag låtsas kolla ut och egentligen spana in killen som sitter på andra sidan i vagnen, där snackar vi om förblindad ! Kärlek vid första ögonkastet, jag tror på dig nu !
Btw, för att vara lite seriös, utnyttjar nu min seriös nivå för den här veckan. Kolla det här klippet på youtube, det fick mig att börja gråta floder efter att ha sett det via aftonbladet, riktigt starka barn, och jag önskar dem all lycka i världen, de förtjänar att bli friska och ha ett lyckligt liv. Ni är förbilder för många, våga tro på er och var stolta för de ni är, ni hade innan ett helt sjukhus som stöttade er tillsammans med eran familj och era nära, nu har ni en heö värld som skänker er värme och tankar.
http://www.youtube.com/watch?v=ihGCj5mfCk8
"När vi har gått så långt att vi inte orkar ta ett steg till så har vi bara utnyttjat halva vår kapacitet"
Caroline Hansen

Den ena och den tredje..

Tjenna !
The worst things in life come free to us
Cos we're just under the upperhand
And go mad for a couple of grams
And she don't want to go outside tonight
And in a pipe she flies to the Motherland
Or sells love to another man
It's too cold outside
For angels to fly
Angels to fly


Hörde någonstans att han blev upptäckt när han spelade någonstans. Jag uppträder varje dag, men inte har jag blivit upptäckt än.. Nu är kanske inte duschmunstycket den bästa talangcoachen heller, men ändå !
Nehe, ta en tur runt Rocksjön kanske, har ju inte fått några myggbett än iår, så det är väl dags nu. Hade tänkt kolla på brorsan när han spelde, #VAISmotfemman tydligen, men fick inte med pappa ut, och att gå vilse i Gränna lockar inte, eller om det är på Visingsö till och med. Ja men det får bli en annan gång.
"Ad augusta per angusta"
Caroline Hansen

Den med vädret !

Tjenna !
Nu har våren äntligen kommit, för att stanna hoppas jag. För våren är ju underbar, får gå runt med papperstussar i näsan och solglasögon även då det är molningt. Men har nu köpt nässpray och ögondroppar, har ock ögonfobi, men får se till att ha någon vän som gör det, eller 5 som i Rachels fall i vänner, vi ligger på ungeför samma nivå när det gäller det där med ögon. Inte kul, inte kul alls !
Men nu  blir det en långpromenad till jobbet. Får väl passa på att njuta lite och hoppas allergitabletterna hjälper.
Dog lite runt rocksjön innan idag också. DÖÖÖ INTERVALLER!! DÖÖÖ !!
"The worst things in life come free to us!
Caroline Hansen

RSS 2.0