Den där Paige jävlas med mig..

Tjenna !

Jag har ganska bra koll på födelsedagar (och ja för att skryta) så jag visste att min käre vän och livskamrat Melinda fyllde år här någon gång typ snart. Så idag i omklädningsrummet efter innebandyn i morse så säger Paige med två rödande horn utstickande ur pannan,(jag trodde det var finnar men det visade sig vara djävulshorn) att Melinda fyller år idag. Jaha tänkte jag och skickade ett Grattis-sms till henne. Ja, och som svar fick jag "Tack ska läsa om det imorgon, på min födelsedag". Från sidan så hörs ett ondskefull skratt MOHAHAH.... PAAAAIGE!!!!

Dagens kommentar kommer vår allas älskade Georgsson med under mattelektionen

"Aha, nu fattar jag, så man ska räkna ut vad 1 gram kaffe väger?"


"Anfall är bästa försvar"

Caroline Hansen

Den med körkortskursen..

Tjenna !

Jahopp, så ca två år efter att man har åldern inne att gå kursen, så har även JAG sovit mig igenom en 3,5 timme lång powerpoint redovisning. Väldigt kul och intressant och hade gått dubbelt så fort om inte körkortsinnehavare sedan 25 år tillbaka hade ställt massa frågor. Man tycker ju att de ska ha lite erfarenhet.

Så nu får jag peppa upp mig själv lite med V.ÄN.N.E.R. och eftersom min Ben and Jerry tog slut i morse så får jag nöja mig med iste, yummie !

"Tänk inte mer än du behöver"

Caroline Hansen

Den med harpan..

Tjenna !

I väntan på bättre tider får det gamla att sätta fart igen. herr patiens HARPAN !. Inte för att jag vill skryta (haha JO det vill jag) så är jag KUNG på harpan (på Kung suger jag dock, kan inte reglerna). Tidsfördriv som tidfördriv liksom. Tror att jag ska våga mig på Spindelharpan snart med. Kanske kan hjälpa mig att pricka av något från min nyårslista. Sofia kommer troligtvis inte ens våga sig in på spindelharpan så det slår jag henne i :D.

I måndags var det att gymma
I tisdags var vi grymma
I onsdags var det Guitar Hero
I torsdags var man zero
I fredags tog vi tre poäng
I lördags var man innebandydräng
På söndag blir det Grimslöv hela dagen
Nästa vecka blir det till att fylla magen"You´re one in a million, once in a lifetime"

Caroline Hansen

Den med sovmorgon..

Tjenna !

Japp, sovmorgon idag. Vi har det rätt ofta från innebandyn. Eller ja ungefär 3 gånger per år nu när vi fått en annan tränare. Innan hade vi det, hmm, aldrig ! Jaja, i vilket fall rätt skönt faktiskt efter matchen igår. Spelade mot Husqvarna i DM men kan inte ens vara ironisk om den så a då fattar alla hur det gick !

Idag blir det psykologi igen ! Kommer bli psykiskt störd under dessa lektioner, eller vad det nu handlar om. På framsidan var det ialf en kattröv som sket, en tjej som kammade sig så härt att det började blöda, en tass som klappar en penis som får utlösning och lite andra sådana saker. Lev i nuet tror jag den hette med, passar perfekt, som handen i handsken!

Nu bär det av till fängelset och alla krav igen !

"När det är som värst, då kan det bara bli bättre"

Caroline Hansen

Den efter Lina..

Tjenna !

Japp, efter två matcher, två vinster, två dagar så var det dags att åka till Lina, mkt trevligt var det där. Räcker väl kanske med att säga det ;D. Haha.

och jag ursäktar alla mina fans över att lördagsdikten inte kom igår, så den kommer nu :) haha. och det får bli dikten till Linn och Linas present !

Till Lina eller Linn
Se nu till att vinn
I klunkandet måste du vara rapp
Så att du får välja klapp

Killar är svåra
Men nu själper klapparna våra
Ska du låta bli eller satsa
Kommer han i ditt liv att platsa
Har han någonsin varit hög
Är han kanske delvis bög

hoppas att ingen av er har klåda
Ett stort grattis önskar vi er båda

"Gammal kärlek rostar aldrig"

Caroline Hansen

Den med chokladsåsen..

Tjenna !

För er som inte provat att göra chokladsås så KAN det bli gott, men häll INTE i pärlsocker istället för vanligt socker om ni inte har det hemma. Det blir inte gott. Ett tips sådär bara i vintermörkret. Annars kan det vara rätt gott med en tallrik vaniljglass och hemmagjord chokladsås. Här kommer det goda receptet som min stjärna Jonna har kommit med:

Choklad sås a lá Liljeberg

lite mer än ½ dl socker
knappt ½ dl kakao
½ dl vatten

Dock så har jag ju inte testat detta själv eftersom min mor inte köper nödvändiga ingredienser, men det kommer snart, det kommer snart.


Mitt näst favorit program Americas Next Top Model har dragit igång säsong 11. Vilket är Underbart. För hur kul är det inte med alla fighter och idag var min favoritdel "THE MAKEOVER" de får nya frisyrer, jippie alltid folk som lipar sönder och i en säsong så var det tom en som lämnade programmet, för sin frisyr är ju mycket viktigare än ett 100 000 dollar kontrakt. (seriöst de sitter bara framför kameran och stålarna rullar in, vissa kommer ju få kämpa för dom, eller a ialf kämpa för att hitta mannen som ska käna dom) Sen är det alltid fighter i huset, som att årets deltagare Isis (som är född man men har gjort et känsbyte) inte hör hemma där, eller att Hannah skulel vara rasist. Så löjligt kul alltihopa. REKOMENDERAS !

"En björntjänst gör ju ingen glad"


Caroline Hansen


Den med träningsverk..

Tjenna !

Har kollat på Vänner (ja tror det eller ej, men det är faktiskt sant). Skulle behöva ha Monica hos mig. I mitt just nu allergiframkallande rum skulle det behöva städas, och vem skulle vara perfekt för det jobbet om inte Monica ? Men för att skryta (jag tycker om det) så har jag faktiskt 4 hyllor i en garderob som är perfekt städade :) Det är där mamma förvarar lakan och sängkläder. Men det är i min garderob som står i mitt rum.

Tur att man har bra vänner i skolan, idag fick jag inte mindre än 2 chokladkalendrar. Nästan fulla var dom också. Fjollorna har börjat med någon bantning eller något. Jag förstår mig inte på sånt. Går efter magkänsla, vill magen ha choklad då äter jag choklad. Vill min mage ha havregrynsgröt då äter jag, eller ne hur stor chans på miljonen är det att den vill ha det?

"Always look at the bright side of life"

Caroline Hansen

Den då "Lördagsdikten" inleder..

Tjenna !

Har vart en dag fylld med allt. Kul eller nåt, typ utskälld av tränarna för att jag är en värdelös domare, men va fan man kan inte göra mer än sitt bästa och jag gick ju inte domarutbildningen frivilligt (vissa (jag) sa faktiskt innan att de inte spelar någon roll för jag är en värdelös domare, blåser inte för något eftersom jag tycker det är så löljigt att blåsa för tacklingar och de). Men men, sånt är livet jag slipper ju döma mig själv vilket jag är väldigt glad för.

Lördagsdikten

Det finns en tjej
Hon kom på en ganska rolig grej
En blogg med ironi och dikter
Inte som alla andras med en massa bikter

Själva lördags dikten är väldigt speciell
Den skriver hon varje lördagskväll    (ja hittils ialf)
Den handlar om veckan som gått
Om allt som varit mindre bra men också flott

I onsdags var det jobb
Alla dessa pengar hon kommer bli en snobb     (med de 1,5 timmar jag jobbar i veckan så är jag snart uppe i min miljon)
I torsdags var det återigen en dag på Sanda
Hon kände sig då som en inburad panda
Att man är instängd med galler känns det som
Inte på ett bra sätt som stoppar en puck om den kom         (långsökt men man har ju galler på hockeyhjälmar)

På fredagen var det den stora dagen
Ett derby mellan Jönköpings lagen
Bästa laget vann
Östra aldrig JIK ifatt hann

Veckan har okej varit
Hon har mellan att vara glad och ledsen farit
Hoppas ni har haft hyfsat roligt
Kan annars glädja er med att runt Merkurius är det soligt


"Bättre ett ärligt Nej, än ett falskt Ja"

Caroline Hansen


Den med kravet från Fia...

Tjenna !

Efter att precis ha kommit hem från en derbyvinst (östra-JIK 6-10, mitt älskade JIK) så är jag otroligt glad, ...och det är ju positivt. Hade domaren som ÄLSKAR mig, innan matchen fick jag värsta mördarblicken och så fort jag öppnade munnen så lät det "26, nu är du tyst, annars åker du på en tvåa" men va fan, får man en armbåge i ögat så pupillen hoppar ut eller ett slag som bryter av klubban och gör hål i golvet, det är inte kul. Ni som inte spelar eller på annat sätt är insatta i innebandy och alla bodafors-spelare SLAG ÄR OTILLÅTET!

I skolan idag fick man höra Fias ständigt tjatande om att man inte uppdaterar bloggen varje dag, det är ett KRAV från henne. Säger hon som bara sitter och skrattar när man får utskällning av läraren som för att man utför en uppgift korrekt. Vi ska skriva en krönika, och jag som tom har Börjat på den, läraren kommer fram läser första meningen(vi fick en mycket fånig uppgift i skolan om att skriva en nyårskrönika) och då får man höra "Men Caroline (hatar btw när folk tilltalar mig med mitt förnamn, det känns liksom inte rätt) så kan du inte skriva, detta är absolut ingen fånig uppgift" Jo, om jag inte tycker det är lätt/kul/intressant då är det Fånigt! Jag vann diskussionen med att säga att det lockar ju till sig läsare XD hahhaa..

Imorgon kommer det nya jag ska börja med "Lördagsdikten" efter den mycket positiva responsen jag fick på förra har jag beslutat mig för att föortsätta med det =) varsågoda, eller nåt!

"Tänk innan du talar"

Caroline Hansen

Den med mailet..

Tjenna !

Efter a kanske inte en helt vanlig dag, men en 6 januari, de är ju liksom inte en helt vanlig dag. Den inträffar ju bara en gång om året. Jaja, i vilket fall, jag kom hem öppnade min mail där stod det "akta dig för flygande björnar" Jaha ? Okej, tack för varningen eller nåt. Eller va fan, har det kommit flygande björnar nu ? Ny år ny teknik liksom.

Sen har jag ju inte visat min STORA TALANG poesi, så det ska ni nu få ta del av...
 
2009 blir året
Då inget hänger på håret
Björnar flyger
Elefanter smyger
Allt som innan fanns
Får inte längre än chans

2009 blir året
Då jag läker såret
Blåmärken blir gula
Tåspetsarna inte längre fula
Då som både hjärta och kropp lagas
Här ska inte längre klagas
För även om det är i ens tankar
Så är det ju att hjärtat bankar

2009 blir året
Då jag vinner över fåret
Häckar hoppas över
Slutligen man sig själv söver    (ialf om man har sömnproblem)
Seriös försökte jag vara
Men det är aldrig något jag kommer klara


HAHA ! Hoppas någon hade kul åt dikten ialf. Eftersom jag och Malin har den humorn att vi skrattar åt oss själva, så har jag gjort det under tiden jag skrev dikten ! HAHAHHAHA!!!


"Man kan inte lära en gammal hund att sitta"


Caroline Hansen


Den med nyårslöftena..

Tjenna !

Japp, så var det ju ett nytt år igen :). WoHo! Eller nått..
I vilket fall nyår blev väl sådär lyckat, kunde blitt bättre kanske men jag hade kul ändå :). Och jag firade ju inte direkt med någon sjuk person xD HAHAH !! 

Nyårsaftons citat:
"Häll inte sprit i blommorna då blir dom ju höga" (fast jag fick förklara skämtet 3 gånger men det är ju roligt :D )

Men nu brukar man ju ha nyårslöften med. Så vad ska jag ha ..?..

[ ] Äta mindre godis/choklad
[ ] Spela mindre TV-spel
[ ] Kolla mindre på V.Ä.N.N.E.R.
[ ] Ta skolan på mer allvar

Ne va fan, vem försöker jag lura ? Jag klarar ändå inte av det där. De får nog bli till att ta fram andra mål.. typ ...

[ ] Klara lego Batman på x-box
[ ] Ta SM-guld
[ ] Vinna serien
[ ] Slå Sofia Andersson i något som jag kan leva på länge!

HA ETT UNDERBART 2009 ! Jag vet att jag kommer ha det om inte någon FÖRSTÖR!!!

"Bättre att ångra något man gjort, än att ångra att man inte gjorde det" (Kloka Lill-Carro är i farten)

Caroline Hansen

RSS 2.0