Den efter studenten..

Tjenna !

Igår var det den stora dagen som vi alla väntat på i 12, nästan 13 år (om man räknar "lekis" till skolan haha)
Började redan kl 07.00 hos Sophia. sen vidare till skolan, med prat i klassrum, "övning på utspring" och vanlig avslutning i Kungsporten. När klockan slog ca 13.40 så sprang vi ut till Dressman-låten följt av Riverside. Sen var det inte svårt att hitta familjen med skylten. Med tanke på att den var gjord av en innebandyklubba och hade innebandybollar på så stack den ut lite från mängden, fast det stod Caroline på den så tror jag att de flesta fattade att det var min.

Sen var det flaket som gällde. Det roligaste med hela Studenten. SP3C hade lätt det bästa flaket. Musik ständigt och 27 studenter som sjunger med. När vi kom tillbaka till Sanda så sattes "We are all the winners" på. stämmning, sorgligt, många tårar eftersom vi kommer skiljas åt.

Sen hem och fira med släkten. Mormor kommer med sina oslagbara kommentarer. Fluff och Jagge kom, Fluff är 92:a och Jagge 88:a så när vi sitter och äter frågar mormor: Jaha, så är ni lika gamla eller. Patrik är inte sen att kommentera: Ja, men de ville inte ta studenten. Smart, hade de varit lika gamla så hade de troligtvis inte suttit där. Sen sitter jag och öppnar min morbrors paket, fick en korg med massa "bra-att-ha" saker till flytten och så hade han skrivit något på alla paket med. På ett stod det "att ha vatten eller annan västak i", mormor är inte helt med och säger helt seriöst "Ja, det kanske är ett badkar". alltid roligt med upplivad stämmning.

Sen träffades hela klassen hos Robban och tog farväl av alla en sista gång.



SANDA SP3C <3

"Inget försvinner så länge minnet av det finns kvar"

Caroline Hansen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0