Den där jag jobbar lite..

Tjenna !

För det första min ankel, det ser ut som man klistrat dit en halv tennisboll och satt dit istället, kanske inte skulle gått utan stöd några dagar, och kanske inte skulle vart med på straffturnering igår, eller ialf inte gått i sidled. 

I vilket fall, dagen började med jobb, 9-2, sen hem innan det snart är dags för jobb igen 17.30- ca 22.00, ska inte klaga, behöver pengarna. Plus, det är faktiskt skönt att göra någonting :P haha.

Idag är dte även bara 2 ynka veckor tills vi åker till Tyskland!! :) Europacup-kvalet, inte alls långt kvar :). och på lördag spelas andra träningsmatchen, hoppas kunna spela den.

Inget mer intressant just nu, eller jo, LÖSGODIS, vad jag saknar svenskt lösgodis, det är ytterst underkstattat tänk på de nu som bor i vårt älskade konungarike Sverige, här kostar godiset för det första ca 10 danska kronor (ca 12,50 sek) kr för ett hekto, ynka 100 gram. Inte värt det någonstans med tanke på att det inte finns geisha, center, jordnötschoklad, hallon-.lakritsskallar eller annat heligt och änglalikt godis!

 SAAKNA <3


"Man lever bara en gång, så slösa inte bort det"

Caroline Hansen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0