Den med gästbloggarn..

Tjenna !

För första gången i världshistorien är det dags för en gästbloggare att rycka in. Då jag sett att det går trögt för Hansen på bloggen tänkte jag göra en insats.

Idag anlände jag ÄNTLIGEN hem till kära taberg och ringde hit Hansen. Hansen satte sig i bilen och kom på momangen. Vi har alldeles nyss tagit en cykeltur upp till kära mormor och hämtat kakao till vår kladdkaka. Vi har märkt att det här med matlagning och bakning inte rikitgit är våran grej, några hemmafruar hittar ni inte här inte. Det började med att vispen var borta så vi fick använda matberedaren till att vispa grädden. Resultatet blev väl sisådär, all grädde gick typ upp i rök , fanns bara en liten klick kvar på botten.

Snart ska vi titta på hela säsong 2 och 3 house, kladdkakan kanske räcker under första avsnittet om vi har tur ! haha

Vi har också tagit en omgång GIRLS, spelet där tjejer svarar på knepiga frågor och berättar hemligheter. Där visade det sig att Hansen var den ärligaste av oss *host*. Hon har inga hemligheter för sin mamma och gör alltid sina läxor innan hon går ut på kvällen. BRA HANSEN !

Imorgon ringer väckarklockan kl. 0540 då pigga och duktiga hansen ska ta bussen till göteborg för att slava. Snart kanske allas våran älsklings carro kommer till oss, hon ska berätta slutet på harry potter filmen för oss(hansen har redan läst boken, har hon sagt typ 80 gånger).

"Oroa dig inte för morgondagen, i övermorgon är den över"

Jessica Fluffer Lyck

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0