Den efter hejarklack..

Tjenna !

Idag var det ju dagen D (destroy) där ED skulle möta sitt öde, hulubäcksgymnasiet (allas våra rivaler.. om ni läser högt, täck då för små barns öron innan ni säger det..PIXBO). Surret hade pågått i 2 veckor runt om i Jönköping (där det för tillfället befann sig några delar av JIK spelare eller möjligtvis dom där som var med från ED men som inte spelar i JIK). Matchen startade kl 10.30 och EDs hejarklack bestående av Hansen hennes undersåt Lyck, trion Frida-Jonna-Chadde plus våran älskade skåning Nea fanns tidigt på plats för förberedelserna. Jackor skulle av, väskor skulle inte vara ivägen, rösten måste jämnas till efter lite uppvärmning. DET HÄR VAR VÅRAN MATCH!.

Matchen i sig var rätt spännande, efter två perioder stod det 1-0 till Hulubäck efter att Eds målvakt Martina Beckman storspelat i målet. Suset gick igenom den fullsatta A-hallen (jag uppskattar till inte mindre än 20 pers på läktarna) att Hulubäck hade med sig landslagsspelare. Okej det syntes kanske men ED hade ett lag på planen och ett lag på läktaren. Vi var starka! Vi går in i tredje perioden med självförtroende. Och det går våran väg.. I 3 minuter sen ligger vi under med 4-0. Matchen slutar sedan 5-1 till Hulubäck efter att allas våran WENDEL elegant viftar till klubban och kaxigt sätter ett mål bakom Sveriges representant Mikaela Johansson i motståndarkassen.