Den där jag "hyllar" Lyck..

Tjenna !

Lyck har ju börjat räkna antalet gånger hon är nämnd här på internets centrum. Så tänkte att kan väl ha ett helt inlägg om henne då. Eller ja nästan, får ta med något annat med så det blir lite intressant ;) haha.

Kan väl ta och börja med gårdagen. För det första så trodde hon att man skulle få en ros om man gick på JIK. "Jaha, så alla som¨går får en ros? Vad coolt". (Vi har vunnit våran div.2 serie och då berättade jag för henne att vi skulle in på planen i periodpausen och få en ros.) Sen under matchen så sitter vi och pratar nummer. Ja men Kevin har ju 90 för att han är född 90, så han kanske har (kommer inte riktigt ihåg nummer) 85 för att han är född 85. "Ja men alla har ju inte så, du är ju tillexempel inte född 26 och Johan Davidsson har ju det för att det heter Hv76" Jaja, vad ska man säga?. Sen är det en som ska zorra och då tror en viss person att Zlatan (Ja fotbolls, inter, stjärnan) kallas Zorro ;D.

Måste också tillägga att hade jag och Lyck börjat med hockey så hade vi vart med i OS när det var i Turin! För så duktiga är vi! 
  ..Och att undertacknad INTE skämmde ut sig i andra periodpausen!
  ..Och Lyck bakar tidernas godaste Snickerskakor! Recept på dom Tack :)

"Gör det du kan, med det du har, där du är"
Caroline Hansen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0